Lulyzoo markasinin var 399 tl oda katlaniyor. Ben de onu arastiriyorum almayi planliyorum canim buda ona benziyor ayni islevde hatta besigin icinde falanda kullanabiliyorsun dışarı ciktiginda da yataginda uyumus gibi oluyomus bebis sonrasinda oyun parki vs seklinde de kullanabiliyorsun mesela benim ki bole hayvanli falan bu ne kadarmisKızlar şöyle çanta gördüm bu tarz birşey kullanan var mı aramızda?
Fiyatı pahalı ama arkadaşımın kızı bununla büyüdü resmen tsm olarak marka modelini bilmiyorum buna benziyor. Ben onunkini alcam muhtemelen iyi olacak benim için
Her bebek Aynı değil diyorlar kimisi içinde durur kimisi Durmaz :) ben arkadaşımın kızını öyle gördüm ya her seferinde inşallah durur içinde diyorum büyük rahatlIk
Istege bagli toplu istersen topluda alabiliyorsun canim eltim yeni aldi ve toplu aldi. Mesai ve prim ikramiye gibi ucretlerde ekleniyor evet kisacasi herseyin brütü diyebilirim.son olarak ufak bir kesinti olmustu eltimde 100 küsür tl gibi ama onun durumu farkliydi belkide bende cok detayli bilmemekle beraber konuyu bu yazdiklarim dogru mali musavir arkadasla gorusmustum bugun oda detayli anlatti hatta bizim gibi calismayanlarda 149 tl ve 300 tlyi alabiliyorlar iste :))
Arttirsalar ne kadar olacakki amann cocugu buyuteyimde ise gireyim ben cok sıkıldım evde olmaktanBilgilendirmeler için teşekkür ederim canım.
Şimdi seçim yaklaşıyor belki onları da arttırırlar canımBaksana asgari ücreti arttırmışlar.
Aliexpresste canım bu indirimdeymiş 31.88$ mış.Lulyzoo markasinin var 399 tl oda katlaniyor. Ben de onu arastiriyorum almayi planliyorum canim buda ona benziyor ayni islevde hatta besigin icinde falanda kullanabiliyorsun dışarı ciktiginda da yataginda uyumus gibi oluyomus bebis sonrasinda oyun parki vs seklinde de kullanabiliyorsun mesela benim ki bole hayvanli falan bu ne kadarmis
Sigortasi odenip calismayanlardanim kardesim bilmem kac yildir ödüyor dogum parasimi alabiliyoruz bizdeIstege bagli toplu istersen topluda alabiliyorsun canim eltim yeni aldi ve toplu aldi. Mesai ve prim ikramiye gibi ucretlerde ekleniyor evet kisacasi herseyin brütü diyebilirim.son olarak ufak bir kesinti olmustu eltimde 100 küsür tl gibi ama onun durumu farkliydi belkide bende cok detayli bilmemekle beraber konuyu bu yazdiklarim dogru mali musavir arkadasla gorusmustum bugun oda detayli anlatti hatta bizim gibi calismayanlarda 149 tl ve 300 tlyi alabiliyorlar iste :))
Istege bagli ödeniyor ise alamiyorsun seni calisan olarak gösteriyor ise alabiliyorsun canim.Sigortasi odenip calismayanlardanim kardesim bilmem kac yildir ödüyor dogum parasimi alabiliyoruz bizde
Ayy hicbisey degilmis geri donusleri nasil peki ?Aliexpresste canım bu indirimdeymiş 31.88$ mış.
Evet calisan olarak.yaklasik 6 7 yildir oduyor muhasebecisi.Istege bagli ödeniyor ise alamiyorsun seni calisan olarak gösteriyor ise alabiliyorsun canim.
Valla ben kendimi bildim bileli çalışıyorum çalışmadan evde yapamam gibi geliyor. Senin baya iş geçmişin vardı diye hatırlıyorum çalış canım çalış kendin içinArttirsalar ne kadar olacakki amann cocugu buyuteyimde ise gireyim ben cok sıkıldım evde olmaktan
Canım özelden linkini attım. Buraya yazmaya izin var mı bilemedim.Ayy hicbisey degilmis geri donusleri nasil peki ?
Pek birsey yapman gerekmiyor 8. Ayini doldurduktan sonra izinli oldugun doneme geciyorsun o 122 gunluk surede odeniyor zaten ekstra olarak ozel hastanede dogum yapilacaksa sgk ya dogum belgesi ile basvurmak gerekebiliyormus yalniz canim. Onun disinda e devlete girip direk ogrenebiliyorsun ne kadar yattigini zaten ya ziraat bankasi yada halkbanka yatiyorEvet calisan olarak.yaklasik 6 7 yildir oduyor muhasebecisi.
Cok heyecanliyani sgkli olmanin bana henuz faydasi olmamisti.simdi olsun bari.
Peki bilgin varsa ben ne yapacagim surec olarak
15 senelik isyerimden ayrildim yakin zamanda canim epey is gecmisim var evet hamilelikte calismak istememistim ama suan istiyorum :))Valla ben kendimi bildim bileli çalışıyorum çalışmadan evde yapamam gibi geliyor. Senin baya iş geçmişin vardı diye hatırlıyorum çalış canım çalış kendin için
8.aya girdigimde ben mi bildireceğim izne cikacagimi muhasebeciye yani is verene raporla vs .evet ozelde olacak dogum onu bildiririz sgkya o zaman.Pek birsey yapman gerekmiyor 8. Ayini doldurduktan sonra izinli oldugun doneme geciyorsun o 122 gunluk surede odeniyor zaten ekstra olarak ozel hastanede dogum yapilacaksa sgk ya dogum belgesi ile basvurmak gerekebiliyormus yalniz canim. Onun disinda e devlete girip direk ogrenebiliyorsun ne kadar yattigini zaten ya ziraat bankasi yada halkbanka yatiyor
Yok ben zaten arkadaşımınkini alcam:)İkinci elde bakabilirsiniz çok pahali ürünlerde
Belki bebek durmaz vs sizde satarsiniz ikinci el magazada yine
Evet 8. Ayina girdiginde senin bildirmen gerekiyor normalde isyerine su tarihte izne ayrilacagim diyerek ondan sonra ya toplu yada kimileri iki parcada falan aliyormus sanirim canim dogum yaptiktan sonra direk e devletten girip bak orda görürsün zaten varmi diye yoksa gidip basvurursun canim. Para da cogunlukla ziraata direk yatiyor. Senin adina onuda istersen yine edevletten baska bir bankaya yonlendirebiliyorsun ama her banka olmuyor halkbank oluyor mesela vakif bank oluyordu birde sanirim.rica ederim canim yardimci olabildiysem ne ala8.aya girdigimde ben mi bildireceğim izne cikacagimi muhasebeciye yani is verene raporla vs .evet ozelde olacak dogum onu bildiririz sgkya o zaman.
E devlettende bildirim yaptiktan sonra gorebiliyoruz o zaman.
Ne guzel detayli yazmissin bu konulari hic anlamayan ben anladim : )tesekkur ederim
Hemde nasıl guzel yardimci oldunEvet 8. Ayina girdiginde senin bildirmen gerekiyor normalde isyerine su tarihte izne ayrilacagim diyerek ondan sonra ya toplu yada kimileri iki parcada falan aliyormus sanirim canim dogum yaptiktan sonra direk e devletten girip bak orda görürsün zaten varmi diye yoksa gidip basvurursun canim. Para da cogunlukla ziraata direk yatiyor. Senin adina onuda istersen yine edevletten baska bir bankaya yonlendirebiliyorsun ama her banka olmuyor halkbank oluyor mesela vakif bank oluyordu birde sanirim.rica ederim canim yardimci olabildiysem ne ala
Rica ederim. Canim :)Hemde nasıl guzel yardimci oldunhic aklimda bile yoktu simdi bir suru bilgim oldu.
7.ayda mihasebeci ile görüşür 8.ayda izin raporu gotururum o halde : )tekrar cok tesekkurler
Canim.bir karı yok zaten ben vazgectim coktan degecek birsey olsa neyse size de gecmis olsun talihsizlik olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?