2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim çok yakın bir arkadaşımın öyleydi 39. Haftada Sezeryanla Doğum yaptı ikisi de gayet sağlıklılar ben sadece ondan duyduğum ve sorun yaşamadığını bildiğim için cevap yazmak istedim :)

Ankara'daki anne adayları hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz? Özellikle memnun olanlar yazabilir mi? Yeni bir Dr ve hastane arayışındayım

Wala bizim burda çok ilgililer eve geldim kilo mu yazmayı unutmuş kilon kaçtı dedi söyledm zatyıflamışsın diyr mesaj atıo
haha çok tatlı yaa.. benimkide ikili test sonucunu mesaj at demişti. Mesaj attım sonuçlar iyi diye. oynayan kız figürü var ya onu yollamıştı, çok gülmüştüm.

plesanta aşağıda olursa normal doğuma engel olur, sezeryan olursun. Başka bir sıkıntı duymadım bu durumla ilgili. Ama doktorunun dediği gibi zamanla yukarı çıkabilir. O yüzden bekle. Her halükarda çok endişe verici bir durum olarak görmüyorum.

ama çalışamasak ta maaşımız yatması lazım. Bunun üzerine bi de alınacak o para ne bileyim bana çok geldi inanamıyorum ya gerçek mi bunlar

Kizlaar doktordan çıktıım doktor kıza benzetti %100 lüğüne bidaha bakıcam 20 gün sonra dedii ama değişmez herhalde erkek olsa çoktan pipisi çıkardı birde ben 2 li testi yaptırmadım bari 3 lü yaptır önemli dedi elinde kolunda bir şey olur pişman olursun dedi bende önceden müdahale edilecek bir durum varsa yaptırayım ama down sendromu içinse zaten önemi yok dedim doktorda ısrar etti başka rahatsızlıklar da çıkabilir müdahale edilebilir dedi kafam karıştı kızlar yaptırcam sanırım şimdi kaçıncı haftada yaptırmak lazım nasıl yapılıyor bu 3lü test

Feeling07 canım sen aliexpresten lequen çanta alacaktın onu ne yaptın ? Ben şimdi baktım ama 100 tl ye geliyor daha uygundu sanki pahalanmış mı
Evet canım dolar yükseldi biraz o yüzden şimdilik takip ediyorum belki instagramdan da alabilirim 135 tlye bi site indirime giriyor bazen ordan alırım belkide çünkü çok bi fark kalmadı

Bende de aynı durum sözkonusu. Rahim ağzına biraz yakın ilerleyen zamanlarda yukarı çıkabilir dedi.
Çıkmazsa da sezaryen oluyor sanırım eğer tamamen kapatıyosa rahim ağzını. Çok endişelenecek bir durum yok şimdilik. Bi 20. Haftayı bekleyelim bakalım belki yukarı çıkar.

Ben hamilelik sigortası yaptırdm içinde
8 muayene
İkili ve üçlü test
Doğum var
6600₺ ödedim ama %20 sini vergiden geri alıyorum
Anlıyorum benim sigortam yok maalesef Bir hamilelik ne kadar paraya mal oluyor ya yazık valla... Bir de doğumdan sonra bebek masrafları var bunun... Ben Dr.umdan çok memnunum ama muayene ve doğum masrafları çok geliyor, o yüzden arayıştayım.

Hayırlı olsun prensesin bencede değişmez ya ben 2li de 3 lü de yaptırmadım 4 lü yaptırıcam 3 lü test te sanırım ultrosonla bakılıp kan alıyorlar eminde değilim ama canım

Merhaba kızlar,burdan cinsiyet anlayabiliyor musunuz,nub teorisi dediğinizle,ben bilmiyorum da

Eklentiler

• 8C3003F9-71C1-45CC-8D28-0EE05D2E5111.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 81
Merhaba kızlar,burdan cinsiyet anlayabiliyor musunuz,nub teorisi dediğinizle,ben bilmiyorum da
Tıp eğitimi olmayan birinin bunu anlaması imkansız, yanlış yönlendirilirsin. Ki doktorlar bile fotoğraftan değil, canlı canlı ultrason görüntüsüyle, bebeği şekilden şekile sokarak ancak görebiliyorlar cinsiyeti...

Canım sigortayı hamileyken yaptırabiliyorsun senin doktorun ne kdr fiyat verdi peki?
Buarada hastanenin kendi fiyatları da 250₺ muayene 5500₺ doğumdu galiba bir de hastaneninde doğum paketi vardı o da 7 bin civarıydı sanırım malesef dediğin gibi çok pahalı bu doğum olaylrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…