2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hiç sorma tatlım iyi bişey yapayım derken hem ödediğim günler silindi param çöp oldu hem kadının başını derde soktum, ondan çok ben üzüldüm gerçi ama yapacak bişi yok artık olan oldu.
O paranin gidecegi varmis da basiniza daha buyuk bir is acilmasa bari canim

Günaydın kızlar. Doğum yardımı parası kamu personeline 300 TL gözüküyor. Sizin aldiginizin adı ne acaba? Kamu ile diğer sektörlerde fark var mı bu kadar?

Arkadaşlar gece uyurken sizde de gerilme hissi oluyor mu bebeğe zarar verir mi acaba son zamanlar sürekli olmaya başladı tedirgin oldum

Yarin donus yapacak yazarim canim ama sana bir kari olmaz ugrasmaya degmez dedi birde riski cok ben biriktiririm evde daha iyi ben vazgectim. Karli olsa ben de ugrasirdim 90 gün odeyip 112 gun aliyosun 22 gunluk bir karin oluyor sadece oyle dusun
Yok canım ben zaten 2,5 yıldır çalışıyorum yaşım 24 :) yani ben doğum iznine ayrılınca ne kadar alırım onu merak ediyorum

Günaydın kızlar dün sağlık ocağı çağırmıştı yetişemedim 10 a kadar gitmem gerekiyordu 15dk geç kaldım diye yarın gel dedi tetenoz aşısı oldum ilk hamileliğimde 2 doz olduğun için tek doz yeterli dedi. Tahlil yaptırdım kan ve idrar yarın sonucu çıkcak ona göre vitamin yada demir ilacı yazarız dedi bide kalp atışlarını dinledim çok derinden geliyordu endişelenme 18 de daha net duyuluyor dedi

Günaydın kızlar. Doğum yardımı parası kamu personeline 300 TL gözüküyor. Sizin aldiginizin adı ne acaba? Kamu ile diğer sektörlerde fark var mı bu kadar?
Evet sanırım bahsi geçen paralar ssk ve bağkurlulara verilen bir para. çalışamadıkları yani doğum izni dolayısıyla izne ayrıldıkları dönem için veriliyor. ben de tam bilmiyorum. doğum iznine çıkınca ssk'lı özel şirket çalışanları maaş alamıyor mu o süre içinde acaba?

aaa ben gitmedim bu ay senle haftalarımız aynı ama.. bana ayda 1 gel durumunu haber ver demişti. Bu aralar uğrıyım bari ben de..
sağlık ocaklarının aleti pek iyi değilmiş. o yüzden zor duyuluyormuş kalp atışları

Süt Parası + Doğum parası farklı bunuda alıyoruz, Doğum izni olan 16 haftalık zamanda ki çalışamadığımız zaman için alınan para hesabıydı grupta yazılan yazılar bunu da kamu özel sektör farketmeksizin sgklı çalışıyor olanlar alabiliyor :)

Günaydın kızlar dün kontrolüm vardı kesin kız dedi ama doktor plasentan aşağuda yukarı çıkması lazm ilerieyen zamanlarda kontrol edeceğiz dedi şok oldum o panikle bişey de soramadım ilk gebelik çok kafana takıldı .Bu durumla ilgilili bilginiz var mı endişelenecek bişey var mı

Wala bizim burda çok ilgililer eve geldim kilo mu yazmayı unutmuş kilon kaçtı dedi söyledm zatyıflamışsın diyr mesaj atıo

Günaydın, el dopleri gibi bişi var onunla duydunuz di mi kalp atışlarını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…