2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim dr.um muayene için 250 alıyor. Doğum için birkaç hastane alternatifi verdi en uygunu 5500 Memorial idi. Diğerleri 6000, 7000... Allaha çok şükür gebeliğim sorunsuz geçiyor, biraz da o yüzden sanırım her seferinde içim gidiyor o muayene parasına.. O parayla her ay çocuğuma bir parça bir şey alırım en kalitelisinden.

Bide kızlar rica etsem şu ölçümlerden ankayanlar bakabilirmi doktorun acil hastası varmış çok acele baktı hiç bi şey ne ben sorabildim ne doktor söyledi 2 saniye baktı boyu kilosu kaç haftalık çıkmış bi bakarmısınız alttaki de totosu sanırım doktor kıza bensetti tahminleri alabilirim

Hayırlı olsun prensesin bencede değişmez ya ben 2li de 3 lü de yaptırmadım 4 lü yaptırıcam 3 lü test te sanırım ultrosonla bakılıp kan alıyorlar eminde değilim ama canım
saol canım bakalım foto koydum simdi pipi yok gibi bende kromozom onormalilerine bakılıyor diye biliyorum doktorda olur mu diyor bir şey cikarsa müdahele ederiz eli kolu eksik olmasin falan ultrasonda zaten eli kolu belli yani anlamadım tam tersi konuştu

Aynen canım malesef öyle.. ben daha önce lina kadın doğuma gidiyordum yenimahlelde orda muayene 100₺ doğum 5 bin di yanılmıyorsam aklnda bulunsn istersen memorial ya da koru da yapıyor doğumu da
Üsttekinde 17+5 diyor canım :)

Elbette bunları bende biliyorum,doktordan geliyorum ve doktordan aldığım ultrason fotoğrafını burda paylaşıyorum,görünse zaten doktor söyler.ama burda arkadaşlar yorum getiriyor ve ben eğlenceli buluyorum.tahminlerde bulunuyoruz.ki kaldı ki zaten bazen ultrasonda bile görülen cinsiyetlerde yanılma payı oluyor.yanlış bile yönlendirilsem dünyanın sonu değil,bi faciaya yol açmayacak

Canım banada aynı şeyi dediler zaten sezeryan olcam o problem değilde ağır iş yapma dikkat et kanama vs olursa acile koş dedi ben de endiseliyim. Takipte .

aynen birinde 17+5 diğeri 17 anlamadım doktorda yaklaşık 16 haftalık dedi kafam karıştı

ama çalışamasak ta maaşımız yatması lazım. Bunun üzerine bi de alınacak o para ne bileyim bana çok geldi inanamıyorum ya gerçek mi bunlar

çalışmadığın zaman maaşın yatmaz ki canım sgk ödüyor bu ücreti, işverenin çok iyi olur derki ben senin maaşını kesmiyorum sgkdan aldıgınıda verirsin ya da o da senin olsun falan... Allah Bereket Versin ne diim :)
Örnek verim ameliyat olup raporlu olan birinin maaşınıda işyeri ödemez sgk dan alır 2/3 ü kadarını.

minnosu canım pap a değeri için doktoruma danışacağımı söylemiştim, önemli olan o değil pap a nın düzeltilmiş Mom değeriymiş. Yani benim Pap a 4,69 ama düzeltilmiş mom 1 küsür. Bu normal demekmiş. Düzeltilmiş mom yüksekse sorun oluyormuş sanırım ve ikili test gelişim geriliğini ölçmek için değil down sendromu ile ilgili bir testmiş. Yani doktorun o değerden bunu diyemezmiş

aynen birinde 17+5 diğeri 17 anlamadım doktorda yaklaşık 16 haftalık dedi kafam karıştı
Aaa yok yaklaşık 16 haftalık demek 15 lerdesin demek ama birinde 17 birinde 17+5 diyor dediğin gibi galiba artk bebişler büyüdüğü için net ölçüm yapılamıyor canım :) bilemiyorum tam

Kızlar ilaç kullandığı halde tiroid yükselen var mı ? Benim geçen ay ilaçla düşmüştü aynı ilaçla bu ay yükseldi ? Doktor randevum da cumartesi ???

Kızlar ilaç kullandığı halde tiroid yükselen var mı ? Benim geçen ay ilaçla düşmüştü aynı ilaçla bu ay yükseldi ? Doktor randevum da cumartesi ???
Benimde oyle oldu canim ilacin dozunu yukselttiler. Gebelik tiroidi tetikliyor endiselenme.

benimde bebeklerden biri asagida hatta rahim agzinda plesantasi. 20.haftalarda yukari cikmasi gerekiyormus cikmazsa plesanta previa deniyormus. Riski sezeryan olur buyuk ihtimal dedi bana ki zaten benim ikiz bi de kanama olabilir dedi. Ama 20. Haftalara kadar cikabiliyormus biraz erken sanirim riskleri konusmak icin. Ama yine de agir kaldirmamaya dikkat etmekte fayda var bi de bol bol dinlenmek lazimmis.

Kizlar kan testinin sonucu cikmis papp a degeri 1.33 beta hcg 0.50 olarak cikmis risk falan baska hicbirsey yazmiyor. Doktor dogumda bilen arkadaş varsa yorumlayabilir mi yoksa boyle olmaz mi ?

Sskli isen calisiyorsan özel isende kamuda isende dogum yardimi parasini alabiliyorsun canim

Benim öyle oldu,bebişler büyüdüğü için sanırım ihtiyaç daha da artıyor,benim kendi doktorum takip ediyordu.şimdi endokrine gidiyorum takibimi o yapacak bundan sonra,yeni bir doz ayarlaması yaptı.doktorunu arayıp sorma ihtimalin varsa bi danış istersen için rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…