Yaaa valla ben 160 oduyorum muayeneye ona bile icim gidiyor. 250 cok degilmi ? Dogumda 3900 tl benim gittigim hastanede sizin fiyatlar ucmus ya baska bir hastane doktor secin bence yada dogum sigortasi yaptirin bunun ikilisi detaylisi var oglu var para yetistiremez insan tabi durumunuz cok iyiyse devam edin o ayri :)Benim dr.um muayene için 250 alıyor. Doğum için birkaç hastane alternatifi verdi en uygunu 5500 Memorial idi. Diğerleri 6000, 7000... Allaha çok şükür gebeliğim sorunsuz geçiyor, biraz da o yüzden sanırım her seferinde içim gidiyor o muayene parasına.. O parayla her ay çocuğuma bir parça bir şey alırım en kalitelisinden.
Saglik ocaklarinda ultrason varmi ki canim ? Yok diye biliyordum ben cok sasirdim suanaaa ben gitmedim bu ay senle haftalarımız aynı ama.. bana ayda 1 gel durumunu haber ver demişti. Bu aralar uğrıyım bari ben de..
sağlık ocaklarının aleti pek iyi değilmiş. o yüzden zor duyuluyormuş kalp atışları
süpermiş o zamanSskli isen calisiyorsan özel isende kamuda isende dogum yardimi parasini alabiliyorsun canim
Canim ben cok anlamam nub ama erkek gibi gördüm gönlüne gore olsunMerhaba kızlar,burdan cinsiyet anlayabiliyor musunuz,nub teorisi dediğinizle,ben bilmiyorum da
ben de henüz hiç görmedim ama varmış. ultrason değil sadece ses duyuyorsun el dopller'ı gibi bişi sanırım.Saglik ocaklarinda ultrason varmi ki canim ? Yok diye biliyordum ben cok sasirdim suan
Bugün sirf onun icin gidicem kayit yaptirmaya gitmedim daha :))ben de henüz hiç görmedim ama varmış. ultrason değil sadece ses duyuyorsun el dopller'ı gibi bişi sanırım.
ben göremedim canım ya maalesef.Merhaba kızlar,burdan cinsiyet anlayabiliyor musunuz,nub teorisi dediğinizle,ben bilmiyorum da
Bence de kiz :)Bide kızlar rica etsem şu ölçümlerden ankayanlar bakabilirmi doktorun acil hastası varmış çok acele baktı hiç bi şey ne ben sorabildim ne doktor söyledi 2 saniye baktı boyu kilosu kaç haftalık çıkmış bi bakarmısınız alttaki de totosu sanırım doktor kıza bensetti tahminleri alabilirimEki Görüntüle 2219110
yaptır tabi. ama onların aletiyle 18. haftada falan anca net ses duyuluyormuş. daha erken dönemde ses duyamayabiliyorlarmış bilgin olsunBugün sirf onun icin gidicem kayit yaptirmaya gitmedim daha :))
Bence de çok fazlaYaaa valla ben 160 oduyorum muayeneye ona bile icim gidiyor. 250 cok degilmi ? Dogumda 3900 tl benim gittigim hastanede sizin fiyatlar ucmus ya baska bir hastane doktor secin bence yada dogum sigortasi yaptirin bunun ikilisi detaylisi var oglu var para yetistiremez insan tabi durumunuz cok iyiyse devam edin o ayri :)
benimde bebeklerden biri asagida hatta rahim agzinda plesantasi. 20.haftalarda yukari cikmasi gerekiyormus cikmazsa plesanta previa deniyormus. Riski sezeryan olur buyuk ihtimal dedi bana ki zaten benim ikiz bi de kanama olabilir dedi. Ama 20. Haftalara kadar cikabiliyormus biraz erken sanirim riskleri konusmak icin. Ama yine de agir kaldirmamaya dikkat etmekte fayda var bi de bol bol dinlenmek lazimmis.
Canım bi de grafiğin fln olcak sadeve iki değer değil yani :) hastaneden alabilirsin sonucunuKizlar kan testinin sonucu cikmis papp a degeri 1.33 beta hcg 0.50 olarak cikmis risk falan baska hicbirsey yazmiyor. Doktor dogumda bilen arkadaş varsa yorumlayabilir mi yoksa boyle olmaz mi ?
Sami ulusun turgut özal ek binasına iyi diyolar canım aklnda bulunsnBence de çok fazla... O yüzden arayıştayım ama yok, yok... Bulamıyorum bir türlü içime sinecek bir şey İlk hamileliğim olduğu için içimin sineceği Dr olması da önemli.. Devlet hastaneleri Suriyeli kaynıyor, Dr.lar illalah demiş suratları bin karış... Özele gideyim diyorum onlar da yine pahalı uygun bulamıyorum bir türlü. İHacettepe'ye gideyim dedim orası da 3 aydan sonra kabul etmiyormuş duyduğuma göre, o şansı da kaçırdım
ben göremedim canım ya maalesef.nub dediğimiz cinsel organ çıkıntısı. onun açısına göre karar veriyoruz kız ya da erkek olduğuna
Saol canım teşekkür ederim,amin hepimizin,sağlıcakla gelsinlerCanim ben cok anlamam nub ama erkek gibi gördüm gönlüne gore olsun
Canim benim arkadasim 2 ay once dogum yapti. Ayni durum onda da vardi. Zamaninda dogumunu yapti ve sıkıntısız bir hamilelik gecirdi. Umarim onemli bir sey degildir.Günaydın kızlar dün kontrolüm vardı kesin kız dedi ama doktor plasentan aşağuda yukarı çıkması lazm ilerieyen zamanlarda kontrol edeceğiz dedi şok oldum o panikle bişey de soramadım ilk gebelik çok kafana takıldı .Bu durumla ilgilili bilginiz var mı endişelenecek bişey var mı
Ozeldeki bir doktor büyük ihtimalle kız demişti bana. Renkli ultrason kağıdı verdi, devletteki doktoruma gosterdim 1 hafta sonra, yanıltıcı oluyor fotograf, bak bu çıkıntı erkeğin cinsel organi gibi duruyor,dedi. Sonra ultrasonla baktı, yüzde yüz kız,dedi. Hatta bir hafta sonra acile gittim başka bir doktor da kız,dedi. O yüzden doktor bile yanılabilir tek fotoğrafla.Merhaba kızlar,burdan cinsiyet anlayabiliyor musunuz,nub teorisi dediğinizle,ben bilmiyorum da
tamam canım teşekkür ederim :))Bence de kiz :)
Canim o haftanin farklı cikmasi karin çevresi uyluk kemiği bas çevresi vs fsrkli hafta ile uyumlu olmasından kaynaklanıyor ölçümlerden de degisiyor tabi nette bakarsan o terimlerin hepsinin acilimi var
ay yok ya normalde 1 hafta geriden çıkıyordu da 15 de çok geri doktorada sordum ilk baştan beri öyleyse sıkıntı yokta aynı gidip birden geri çıkarsa sıkıntı dedi en iyisi ben bu ölçümlere çok takılmayım bebek sağlıklı sonuçtaAaa yok yaklaşık 16 haftalık demek 15 lerdesin demek ama birinde 17 birinde 17+5 diyor dediğin gibi galiba artk bebişler büyüdüğü için net ölçüm yapılamıyor canım :) bilemiyorum tam
Öncelikle teşekkür ederim canım sorduğun için :) benim düzeltilmiş mom 3,24 sanırım ve doktorum bunu fazla buldu 2 üstü sıkıntılı oluyor dedi. Şuanda bir sıkıntı yok ama 5.aydan sonra bebeğin gelişimini ve benim tansiyonu suyumu kontrol etcek sorun o zaman olabilirmişminnosu canım pap a değeri için doktoruma danışacağımı söylemiştim, önemli olan o değil pap a nın düzeltilmiş Mom değeriymiş. Yani benim Pap a 4,69 ama düzeltilmiş mom 1 küsür. Bu normal demekmiş. Düzeltilmiş mom yüksekse sorun oluyormuş sanırım ve ikili test gelişim geriliğini ölçmek için değil down sendromu ile ilgili bir testmiş. Yani doktorun o değerden bunu diyemezmiş
Teşekkür ediyorum canım burda bir arkadaştan da ayrıntılı öğrendim :) ooh gelsin paralarBrüt maasina göre hesaplaniyor o canim ama 2000 falan ise tahmini 5300 falan aliyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?