2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yaaa valla ben 160 oduyorum muayeneye ona bile icim gidiyor. 250 cok degilmi ? Dogumda 3900 tl benim gittigim hastanede sizin fiyatlar ucmus ya baska bir hastane doktor secin bence yada dogum sigortasi yaptirin bunun ikilisi detaylisi var oglu var para yetistiremez insan tabi durumunuz cok iyiyse devam edin o ayri :)

Saglik ocaklarinda ultrason varmi ki canim ? Yok diye biliyordum ben cok sasirdim suan

Bence de kiz :)
Canim o haftanin farklı cikmasi karin çevresi uyluk kemiği bas çevresi vs fsrkli hafta ile uyumlu olmasından kaynaklanıyor ölçümlerden de degisiyor tabi nette bakarsan o terimlerin hepsinin acilimi var

Bence de çok fazla... O yüzden arayıştayım ama yok, yok... Bulamıyorum bir türlü içime sinecek bir şey İlk hamileliğim olduğu için içimin sineceği Dr olması da önemli.. Devlet hastaneleri Suriyeli kaynıyor, Dr.lar illalah demiş suratları bin karış... Özele gideyim diyorum onlar da yine pahalı uygun bulamıyorum bir türlü. İHacettepe'ye gideyim dedim orası da 3 aydan sonra kabul etmiyormuş duyduğuma göre, o şansı da kaçırdım

Benimde plasenta rahim ağzına yakinmis..Doktorum kanaman oluyor mu dedi hiç olmadı dedim..
Korkmalı miyim diye sordum..
Endişe edilecek bir durum yok yüksek ihtimalle plasenta ilerleyen haftalarda yukarı çıkar dedi..
Çıkmaz ise eğer sezeryan doğum mecburmuş..
Umarım buna gerek kalmadan cikar..
Normal doğum yapmayı çok istiyorum

Kizlar kan testinin sonucu cikmis papp a degeri 1.33 beta hcg 0.50 olarak cikmis risk falan baska hicbirsey yazmiyor. Doktor dogumda bilen arkadaş varsa yorumlayabilir mi yoksa boyle olmaz mi ?
Canım bi de grafiğin fln olcak sadeve iki değer değil yani :) hastaneden alabilirsin sonucunu
Sami ulusun turgut özal ek binasına iyi diyolar canım aklnda bulunsn

Canim benim arkadasim 2 ay once dogum yapti. Ayni durum onda da vardi. Zamaninda dogumunu yapti ve sıkıntısız bir hamilelik gecirdi. Umarim onemli bir sey degildir.

Merhaba kızlar,burdan cinsiyet anlayabiliyor musunuz,nub teorisi dediğinizle,ben bilmiyorum da
Ozeldeki bir doktor büyük ihtimalle kız demişti bana. Renkli ultrason kağıdı verdi, devletteki doktoruma gosterdim 1 hafta sonra, yanıltıcı oluyor fotograf, bak bu çıkıntı erkeğin cinsel organi gibi duruyor,dedi. Sonra ultrasonla baktı, yüzde yüz kız,dedi. Hatta bir hafta sonra acile gittim başka bir doktor da kız,dedi. O yüzden doktor bile yanılabilir tek fotoğrafla.

Bence de kiz :)
Canim o haftanin farklı cikmasi karin çevresi uyluk kemiği bas çevresi vs fsrkli hafta ile uyumlu olmasından kaynaklanıyor ölçümlerden de degisiyor tabi nette bakarsan o terimlerin hepsinin acilimi var
tamam canım teşekkür ederim :))
Aaa yok yaklaşık 16 haftalık demek 15 lerdesin demek ama birinde 17 birinde 17+5 diyor dediğin gibi galiba artk bebişler büyüdüğü için net ölçüm yapılamıyor canım :) bilemiyorum tam
ay yok ya normalde 1 hafta geriden çıkıyordu da 15 de çok geri doktorada sordum ilk baştan beri öyleyse sıkıntı yokta aynı gidip birden geri çıkarsa sıkıntı dedi en iyisi ben bu ölçümlere çok takılmayım bebek sağlıklı sonuçta

Öncelikle teşekkür ederim canım sorduğun için :) benim düzeltilmiş mom 3,24 sanırım ve doktorum bunu fazla buldu 2 üstü sıkıntılı oluyor dedi. Şuanda bir sıkıntı yok ama 5.aydan sonra bebeğin gelişimini ve benim tansiyonu suyumu kontrol etcek sorun o zaman olabilirmiş

Kızlar pazartesi günü kendi kendime dert etmistim bir sey hissetmiyorum diye. Sonra bir bel ve kasık ağrı başladı. Dün hep yattım.
Bugun acile gittik. Bebegim iyi cok sukur ama doktor yatacaksın, hicbir sey yapmayacaksin dedi.
Boşuna dert etmişim şimdi tam dert oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…