Canımm ben hiç anlamam nubtan falan ama kıza benzettim :))Elbette bunları bende biliyorum,doktordan geliyorum ve doktordan aldığım ultrason fotoğrafını burda paylaşıyorum,görünse zaten doktor söyler.ama burda arkadaşlar yorum getiriyor ve ben eğlenceli buluyorum.tahminlerde bulunuyoruz.ki kaldı ki zaten bazen ultrasonda bile görülen cinsiyetlerde yanılma payı oluyor.yanlış bile yönlendirilsem dünyanın sonu değil,bi faciaya yol açmayacak
Benimde oyle oldu canim ilacin dozunu yukselttiler. Gebelik tiroidi tetikliyor endiselenme.
O paranin gidecegi varmis da basiniza daha buyuk bir is acilmasa bari canim
Aradim dozunu yükseltecek randevuyu öne aldik ve sanırım bana da endokrin yolu gözüktü . Değerler bir iniyor bir çıkıyor.. Teşekkür ediyorumBenim öyle oldu,bebişler büyüdüğü için sanırım ihtiyaç daha da artıyor,benim kendi doktorum takip ediyordu.şimdi endokrine gidiyorum takibimi o yapacak bundan sonra,yeni bir doz ayarlaması yaptı.doktorunu arayıp sorma ihtimalin varsa bi danış istersen için rahatlar
Geçmiş olsun yoruldun mu acaba ondan mı öyle olduKızlar pazartesi günü kendi kendime dert etmistim bir sey hissetmiyorum diye. Sonra bir bel ve kasık ağrı başladı. Dün hep yattım.
Bugun acile gittik. Bebegim iyi cok sukur ama doktor yatacaksın, hicbir sey yapmayacaksin dedi.
Boşuna dert etmişim şimdi tam dert oldu
Canımm ben hiç anlamam nubtan falan ama kıza benzettim :))
Ozeldeki bir doktor büyük ihtimalle kız demişti bana. Renkli ultrason kağıdı verdi, devletteki doktoruma gosterdim 1 hafta sonra, yanıltıcı oluyor fotograf, bak bu çıkıntı erkeğin cinsel organi gibi duruyor,dedi. Sonra ultrasonla baktı, yüzde yüz kız,dedi. Hatta bir hafta sonra acile gittim başka bir doktor da kız,dedi. O yüzden doktor bile yanılabilir tek fotoğrafla.
Kızlar pazartesi günü kendi kendime dert etmistim bir sey hissetmiyorum diye. Sonra bir bel ve kasık ağrı başladı. Dün hep yattım.
Bugun acile gittik. Bebegim iyi cok sukur ama doktor yatacaksın, hicbir sey yapmayacaksin dedi.
İkizimde hamile iken kullanıyordu onunda yükselmişti yediklerin baya etkiliyor ibrahim saraçoğlunun videolarına baksan iyi olur dere otu çok iyi geliyor birde karnıbahar brokoli ıspanak lahana türleri beyaz kara mor turp daha varmı hatırlamıyorum ama bsnimde bir ara yükseldi normal hamilelikten öce bunları yemedim sonra dere otu tükettim 1,5 ğa düşmüştü normalde 3 üzerini gördüm rabbim şifa versin inşaAllah canım dikakt edersen ilaca bild gerek kalmaz rabbim daha iyi bilirKızlar ilaç kullandığı halde tiroid yükselen var mı ? Benim geçen ay ilaçla düşmüştü aynı ilaçla bu ay yükseldi ? Doktor randevum da cumartesi ???
çok çok geçmiş olsun bolca dinlen inşaAllahKızlar pazartesi günü kendi kendime dert etmistim bir sey hissetmiyorum diye. Sonra bir bel ve kasık ağrı başladı. Dün hep yattım.
arkadaşlar bir sorum vardı belki başına gelen olmuştur doktoruna sormuştur diye düşündüm size sormak istedim
ben multivitamin imom kullanıyorum içinde 400 mg folic asit de var
bunu özeldeki doktorum yazmıştı
idrarımda hafif yanma var ve randevuma daha var diye devlete gittim kanıma bakıldı, maalesef 10 a düşmüş bu yüzden
kan ilacı yazdı , fakat kan ilacını alınca gördüm ki içinde folic asit de varmış , günde iki tane kullanmam gerekiyor kan ilacından
multivitamini de alıyorum
0.35 mg varmış bir kan hapında
günlük folic asit 400 mg alınmalı yazıyor internette
folic asit sınırını aşmış oluyorum hem kan ilacı hem multivitamınle , sorun olur mu bu ?
eğer bilmiyorsanız doktoru arayacağım mecburen..
Bana 20. Haftadan itibaren duyulur demişlerdi, demek 17’de de duyuluyor. Ben 18’im, yarin gideyim bari, teşekkürler..Ewet canım aynen ondan
ayrıyetten folic asit kullanmıyorum canımCanım 3 aydan sonra zaten bıraktırıyorlar folik asiti,artık kullanmana gerek yok.dediğin gibi hem Demir ilacının içinde hem de multivitaminde de folik var
İkizimde hamile iken kullanıyordu onunda yükselmişti yediklerin baya etkiliyor ibrahim saraçoğlunun videolarına baksan iyi olur dere otu çok iyi geliyor birde karnıbahar brokoli ıspanak lahana türleri beyaz kara mor turp daha varmı hatırlamıyorum ama bsnimde bir ara yükseldi normal hamilelikten öce bunları yemedim sonra dere otu tükettim 1,5 ğa düşmüştü normalde 3 üzerini gördüm rabbim şifa versin inşaAllah canım dikakt edersen ilaca bild gerek kalmaz rabbim daha iyi bilir
Bende iki tane düzeltilmiş mom var pap a 2 çıkmış onun yanında düzeltilmiş mom 0,72 free beta hcg 196 düzeltilmiş mom 5,12 grafikte de ikili test 1:50 kombine risk 1:110 yaş riski 1:342 trisomi 1:10000 çıktı çok çok Yüksek risk var dedi doktor çok canım sıkkın hâlâ@minnosu canım pap a değeri için doktoruma danışacağımı söylemiştim, önemli olan o değil pap a nın düzeltilmiş Mom değeriymiş. Yani benim Pap a 4,69 ama düzeltilmiş mom 1 küsür. Bu normal demekmiş. Düzeltilmiş mom yüksekse sorun oluyormuş sanırım ve ikili test gelişim geriliğini ölçmek için değil down sendromu ile ilgili bir testmiş. Yani doktorun o değerden bunu diyemezmiş
ayrıyetten folic asit kullanmıyorum canım
kan ilacındaki sorun olur mu ben onu merak ediyorum :)
Doktorlar bu tarz konulari atliyor malesef mutlaka sor. Imom zaten viamin ona ara vermende sorun yok. Kanin yukselincede devam edebilirsin. Folicin fazlasi karacigere depolanir. Doktorunu ara bence biz ne desek eksik olur..arkadaşlar bir sorum vardı belki başına gelen olmuştur doktoruna sormuştur diye düşündüm size sormak istedim
ben multivitamin imom kullanıyorum içinde 400 mg folic asit de var
bunu özeldeki doktorum yazmıştı
idrarımda hafif yanma var ve randevuma daha var diye devlete gittim kanıma bakıldı, maalesef 10 a düşmüş bu yüzden
kan ilacı yazdı , fakat kan ilacını alınca gördüm ki içinde folic asit de varmış , günde iki tane kullanmam gerekiyor kan ilacından
multivitamini de alıyorum
0.35 mg varmış bir kan hapında
günlük folic asit 400 mg alınmalı yazıyor internette
folic asit sınırını aşmış oluyorum hem kan ilacı hem multivitamınle , sorun olur mu bu ?
eğer bilmiyorsanız doktoru arayacağım mecburen..
benim de hic kanamam olmadi kendi doktorum rahat cok risk gormuyor 20. Haftaya kadar belli olmaz yukari cikabilir diyor ama universitedeki perinatalog hep en kotuyu soyledigi icin beni biraz korkutmustu. insallah hayirlisiyla saglikli bir dogum nasip eder Rabbim.Benimde plasenta rahim ağzına yakinmis..Doktorum kanaman oluyor mu dedi hiç olmadı dedim..
Korkmalı miyim diye sordum..
Endişe edilecek bir durum yok yüksek ihtimalle plasenta ilerleyen haftalarda yukarı çıkar dedi..
Çıkmaz ise eğer sezeryan doğum mecburmuş..
Umarım buna gerek kalmadan cikar..
Normal doğum yapmayı çok istiyorum
Haklisin canim anlayabiliyorum ben zaten vazgectim o durumdan canim degmiyor insallah sizde bian once kurtulursunuzAmin inşallah tatlım, sıkıntısı yetiyor aklıma geldikçe uzun zamanda sürecek gibi duruyor, o yüzden birinin yanında sigortalı göstermek deyince aman aman diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?