2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canımm ben hiç anlamam nubtan falan ama kıza benzettim :))

Benimde oyle oldu canim ilacin dozunu yukselttiler. Gebelik tiroidi tetikliyor endiselenme.

Benim de aynı ilaçla dusmustu geçen ay bu ay yükselmiş biraz kafam karıştı ama doktor düzenler herhalde gittiğimde..
Sağ ol canım teşekkür ediyorum

Aradim dozunu yükseltecek randevuyu öne aldik ve sanırım bana da endokrin yolu gözüktü . Değerler bir iniyor bir çıkıyor.. Teşekkür ediyorum

Geçmiş olsun yoruldun mu acaba ondan mı öyle oldu

Kesin bi sonuç beklentim yok zaten,bu şekilde imkansız.doktorda bile göremedi 1 hafta sonra tekrar bakacak,maksat tahmin almak,eğlenmek

arkadaşlar bir sorum vardı belki başına gelen olmuştur doktoruna sormuştur diye düşündüm size sormak istedim
ben multivitamin imom kullanıyorum içinde 400 mg folic asit de var
bunu özeldeki doktorum yazmıştı
idrarımda hafif yanma var ve randevuma daha var diye devlete gittim kanıma bakıldı, maalesef 10 a düşmüş bu yüzden
kan ilacı yazdı , fakat kan ilacını alınca gördüm ki içinde folic asit de varmış , günde iki tane kullanmam gerekiyor kan ilacından
multivitamini de alıyorum
0.35 mg varmış bir kan hapında
günlük folic asit 400 mg alınmalı yazıyor internette
folic asit sınırını aşmış oluyorum hem kan ilacı hem multivitamınle , sorun olur mu bu ?
eğer bilmiyorsanız doktoru arayacağım mecburen..

Yat canım dinlen mutlaka,bebeğin iyi olsun yeter ki,ben çok yoğun kanamalar geçirdim 1 aydır yatıyorum,sadece wc ye kalkıyorum,bi süre daha böyle devam edecek.dikkat et kendine

Kızlar ilaç kullandığı halde tiroid yükselen var mı ? Benim geçen ay ilaçla düşmüştü aynı ilaçla bu ay yükseldi ? Doktor randevum da cumartesi ???
İkizimde hamile iken kullanıyordu onunda yükselmişti yediklerin baya etkiliyor ibrahim saraçoğlunun videolarına baksan iyi olur dere otu çok iyi geliyor birde karnıbahar brokoli ıspanak lahana türleri beyaz kara mor turp daha varmı hatırlamıyorum ama bsnimde bir ara yükseldi normal hamilelikten öce bunları yemedim sonra dere otu tükettim 1,5 ğa düşmüştü normalde 3 üzerini gördüm rabbim şifa versin inşaAllah canım dikakt edersen ilaca bild gerek kalmaz rabbim daha iyi bilir

çok çok geçmiş olsun bolca dinlen inşaAllah

Canım 3 aydan sonra zaten bıraktırıyorlar folik asiti,artık kullanmana gerek yok.dediğin gibi hem Demir ilacının içinde hem de multivitaminde de folik var

Sağ ol canim Allah hepimize sağlık sıhhat versin bebeklerimizle birlikte..
bende 4 lerden 2 lere indi şimdi yine 3 un üzerine çıkmis beslenme konsunda tuzlu yeme diye uyardı bende dikkat etmeye çalıştım ama başarılı olamadım demek ki..

Bende iki tane düzeltilmiş mom var pap a 2 çıkmış onun yanında düzeltilmiş mom 0,72 free beta hcg 196 düzeltilmiş mom 5,12 grafikte de ikili test 1:50 kombine risk 1:110 yaş riski 1:342 trisomi 1:10000 çıktı çok çok Yüksek risk var dedi doktor çok canım sıkkın hâlâ

Doktorlar bu tarz konulari atliyor malesef mutlaka sor. Imom zaten viamin ona ara vermende sorun yok. Kanin yukselincede devam edebilirsin. Folicin fazlasi karacigere depolanir. Doktorunu ara bence biz ne desek eksik olur..

benim de hic kanamam olmadi kendi doktorum rahat cok risk gormuyor 20. Haftaya kadar belli olmaz yukari cikabilir diyor ama universitedeki perinatalog hep en kotuyu soyledigi icin beni biraz korkutmustu. insallah hayirlisiyla saglikli bir dogum nasip eder Rabbim.

Amin inşallah tatlım, sıkıntısı yetiyor aklıma geldikçe uzun zamanda sürecek gibi duruyor, o yüzden birinin yanında sigortalı göstermek deyince aman aman diyorum
Haklisin canim anlayabiliyorum ben zaten vazgectim o durumdan canim degmiyor insallah sizde bian once kurtulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…