Internetten bakinca sadece bu iki deger gorunuyor canim grafik falan risk durumu yazmiyor. Cok merak ettim bende cokta soguk gidemedim hastaneye acikcasi
Bence de çok fazla... O yüzden arayıştayım ama yok, yok... Bulamıyorum bir türlü içime sinecek bir şey İlk hamileliğim olduğu için içimin sineceği Dr olması da önemli.. Devlet hastaneleri Suriyeli kaynıyor, Dr.lar illalah demiş suratları bin karış... Özele gideyim diyorum onlar da yine pahalı uygun bulamıyorum bir türlü. İHacettepe'ye gideyim dedim orası da 3 aydan sonra kabul etmiyormuş duyduğuma göre, o şansı da kaçırdım
Hacettepe cok iyi diye duymustum bende canim ben istanbuldayim burda olsan yardimci olurdum. Bende cok zor karar verdim hastaneye hatta degistirmeyi cok dusundum ama sonra vazgectim. Yine devletten ziyade ozel hastanelere bak sen canim bundan bir tik daha uygun biyer bulursun saniyorum. Devlette dogum zor olabilir. Ama iyi bir doktora denk gelebilirsen ne ala ilk sayfadaki listede ankaradaki arkadaslari gorebilirsin onkara sorabilirsin aslinda hangi hastaneleri tercih etmisler diye canim
Detaylı ultrason için gün alan var mı kızlar kaçıncı haftalarda yapıyor internete bakıyorum her yerde farklı yazıyor ona göre randevumu ayarlıyayım bari 20 gün önceden almam lazımmış
Evet gittim duyulmazmis suan onlarin aletiyle 17.haftada anca dedi canim. Ama ebe baya bir ilgilendi acikcasi hatta gec kalmissin gelmekte falan dedi :))
Doktorlar bu tarz konulari atliyor malesef mutlaka sor. Imom zaten viamin ona ara vermende sorun yok. Kanin yukselincede devam edebilirsin. Folicin fazlasi karacigere depolanir. Doktorunu ara bence biz ne desek eksik olur..
Detaylı ultrason için gün alan var mı kızlar kaçıncı haftalarda yapıyor internete bakıyorum her yerde farklı yazıyor ona göre randevumu ayarlıyayım bari 20 gün önceden almam lazımmış
Canim benim gittigim hastanede 20 23. Haftalar arasi yapiliyor. Ama 18. Haftada yaptiran da varmis. Ama bence ideali 20. Haftadan itibaren yaptirmak ben oyle yapacagim.
Evet gittim duyulmazmis suan onlarin aletiyle 17.haftada anca dedi canim. Ama ebe baya bir ilgilendi acikcasi hatta gec kalmissin gelmekte falan dedi :))
ben 2. kan testimi orda yaptırmıştım hastanede sıra beklemiyim diye. Ama daha yeni olduğundan benim hemen kaydımı yapmamışlardı. kalp atışı duyulmasını beklediler. Şimdi takibe alırlar seni ben ayda 1 gidiyorum ne durumda onu anlatıyorum not alıyor. takip etmezlerse onlara cezası varmış öyle duymuştum.
ben de haftaya bi uğrayayım bakalım
bana da 16. haftada kıza benziyor dedi. ama tamamen emin olamayız dedi. ben de çıkışta eşime "acaba değişir mi cinsiyeti sonradan" dedim. neden erkek mi istiyosun dedi. yok erkek ya da kız değil ama alışıyosun bi fikre, sonradan değişmesi ne bileyim. neyse hayırlısı tabi ki herşeyin
Bide kızlar rica etsem şu ölçümlerden ankayanlar bakabilirmi doktorun acil hastası varmış çok acele baktı hiç bi şey ne ben sorabildim ne doktor söyledi 2 saniye baktı boyu kilosu kaç haftalık çıkmış bi bakarmısınız alttaki de totosu sanırım doktor kıza bensetti tahminleri alabilirimEki Görüntüle 2219110
Fl üst bacak kemiği 17+0 ile uyumlu bu ölçüme göre 170 gr
Ac karın çevresi 17+5 ile uyumlu bu ölçüme göre de 185 gr
Sata göre 17+2 olmalısın dimi tombiş bebek geliyor :) maşallah...
bana da 16. haftada kıza benziyor dedi. ama tamamen emin olamayız dedi. ben de çıkışta eşime "acaba değişir mi cinsiyeti sonradan" dedim. neden erkek mi istiyosun dedi. yok erkek ya da kız değil ama alışıyosun bi fikre, sonradan değişmesi ne bileyim. neyse hayırlısı tabi ki herşeyin
Evet aynen sabah doktor Kıza benziyor dediğinden beri hayaller kuruyorum şöyle giydiririm saçını şöyle yaparım falan .cinsiyetin önemi yok bizde de ama başından beri eşim kız diyor ben erkek hissediyordum hep erkeğe göre eşyalar bakıyordum.içime öyle doğuyordu.hatta Burda bir liste yapmışlardı cinsiyeti ne hissettiğimize göre ona da erkek yazmıştım hayırlsı bakalım,inşallah 1 hafta sonra görünür
SSerylady
Canım sistemden bakıldığı zaman grafik şeklinde veri çıkmıyor hepsi öyle iki değer yazıyor sadece dr dan sonuç alman lazım güzeldir ama hiç endişelenme.
bulantıların nasıl oldu var mı azalma ?
Ben geçen cuma gittim canım. Ordaki hemşire 14. Haftadan sonra duyulabileceğini söyleydi. Ben de o zaman 16. Haftamın içindeydim. Aynı ultrasonun ucu gibi karnına koyduğu yer. elinde de küçük bi alet var bebeğin hem kalbini duyuyorsun hem de dakikada ne kadar attığını gösteriyor. Duymak bile yetti bana
Canim benim gittigim hastanede 20 23. Haftalar arasi yapiliyor. Ama 18. Haftada yaptiran da varmis. Ama bence ideali 20. Haftadan itibaren yaptirmak ben oyle yapacagim.
ya benim çok kafam karıştı sat a göre 17+3 ün doktor yaklaşık 16 haftalık dedi ultrasonda 17 yazıyor ben en iyisi 21 22 de gideyim şimdi bir hafta erken yada geç giderim sıkıntı çıkmasın :))
Fl üst bacak kemiği 17+0 ile uyumlu bu ölçüme göre 170 gr
Ac karın çevresi 17+5 ile uyumlu bu ölçüme göre de 185 gr
Sata göre 17+2 olmalısın dimi tombiş bebek geliyor :) maşallah...
ay canım çok saol sat a göre 17+3 üm doktor yaklaşık 16 haftalık dedi bakarken kafası mı karıştı ne yaptı önceden de 7-8 gün geriden geliyordu şimdi hangisine bakacağımı şaşırdım :)) internetten kilolara da baktım 16 haftaya göre 185 baya tombik oluyor sanırım 17 yiz
Evet aynen sabah doktor Kıza benziyor dediğinden beri hayaller kuruyorum şöyle giydiririm saçını şöyle yaparım falan .cinsiyetin önemi yok bizde de ama başından beri eşim kız diyor ben erkek hissediyordum hep erkeğe göre eşyalar bakıyordum.içime öyle doğuyordu.hatta Burda bir liste yapmışlardı cinsiyeti ne hissettiğimize göre ona da erkek yazmıştım hayırlsı bakalım,inşallah 1 hafta sonra görünür
benim özelde yapıldı ama o da 10 günde çıktı. sonuçları alınca gördüm istanbula göndermişler lab.a
şimdi de 3lü testin sonucunu bekliyorum ama hiç merak etmiyorum bi yandan da.. 2li 3lü testlerde Allah bana bi rahatlık vermiş sorma gitsin