2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim riskli gebeliklerde 18. Haftada falan yapiyorlarmis benim gittigim hastanede onun disindakilere 20-23 haftalar arasi yapiliyormus bebegin gelisimine gore karar veriliyormus. Benim daha 7 haftam var nerdeyse 2 ay :))

İkili için kan vereli 9 gün oldu hala çıkmadı ya hata yaptım gidip devlette yaptırmakla, pişmanlığını yaşıyorum şu an.
Benim bugün cikti sonucu 4 gün oldu yaptirali ama gidip alamadim hava cok soguk ve yorgunluk var uzerimde cuma gidecegim Allah nasip ederse

Benim gittigim saglik ocagindaki alet daha dandik galiba 17. Haftadan once dinleyemeyiz dedi. O heyecanla gitmiştim ama olmadi.

12.13 haftalık hamile olan güzel hanımlar

Nasıl karniniz belirgenleştimi dışardan görenler hamile olduğunuzu anlar mı?

İcim ferah çok şükür cumaya randevu alcam bu iki gündür hasta olcak gibiyim hava da cok soguk cikmak istemedim. Bende grafik goremeyince ne bileyim sasirdim. Bulantilar hafiflemesine hafifledi ama gecmedi bazen hala surunduruyor. Koku hassasiyeti hala ayni hic degisme yok hala arada ilac iciyorum mecburen doktorum 16. Haftada gecmesini bekliyorum gecmezse boyle gidecek seninki dedi. Ya bu bulanti hapini iciyorum ama icim hic rahat degil acikcasi

Diğer taramaları da yaptır canım şimdiden bu kadar canını sıkma, riskli çıkıp sağlıklı bebeği olanlar var, bu tanı testi değil. Üzülmek yerine içini ferah tut inşallah güzel sonuçlar alırsın

Ilk etapta 15 günde 1 cagiracagiz sonra ayda 1 cagiracagiz dedi. 16. Haftana girdiginde kan testini tekrarlayalim dedi. Baya oyle boyle inceledi. Varislere catlaklara kadar bakti valla cok sükür yokmus ama vücudum cok musaitmis dikkat et falan dedi direk takibe aldilar beni

12.13 haftalık hamile olan güzel hanımlar

Nasıl karniniz belirgenleştimi dışardan görenler hamile olduğunuzu anlar mı?
Disardan bakan anlayamaz montla falan bide bol giyiniyorum. Ama benim baya belirgin ic karnim hic yokmus sanki 3 kilo aldim 13. Haftadayim gobegimin masallahi var :)))

Kızlar 2 doktor erkek demişti. Bugün biri kız dedi. Kız mı erkek mi bi bakabilir misiniz? Bizim için asla fark etmez. Allah tek ki sağlıklı nasip etsin ama alınacak şeyleri ne renk alacağız bilemedim

Off zaman geçmiyor ki, bugün yarın diyerek gün bitiriyorum ama sabrımın son demindeyim

Zaten ilki temiz çıktıysa rahat nefes al canım , inşallah 3 lü sonucunda temiz çıkar

Benim gittigim saglik ocagindaki alet daha dandik galiba 17. Haftadan once dinleyemeyiz dedi. O heyecanla gitmiştim ama olmadi.
Hımm olabilir canım her sağlık ocağının aleti aynı değildir belki. Ama olsun 17. Haftadan sonra gidersin:) ben normalde ayda bir gidiyorum doktora ama o 1 ay çok uzun geliyor ondan geçen gittim kalp atışını duymak bile rahatlattı heralde bundan sonra kendi muayene aralarında 1 kere giderim dinlemeye

aaa seninkiler daha iyiymiş. benim bakmadılar öyle varislerime falan

Internetten bakinca sadece bu iki deger gorunuyor canim grafik falan risk durumu yazmiyor. Cok merak ettim bende cokta soguk gidemedim hastaneye acikcasi
E nabıza benimde dediğin iki değer düşmüştü doktora gösterdim bu yetmez grafikte olcak dedi sonra hastaneden aldım canım bu yeterli olmuyor yani :)
Detaylı ultrason için gün alan var mı kızlar kaçıncı haftalarda yapıyor internete bakıyorum her yerde farklı yazıyor ona göre randevumu ayarlıyayım bari 20 gün önceden almam lazımmış
Benim haftaya perşembe randevum var sata göre 20. Haftada olacağm detaylı içinde gün almadım hemen alabilir miyim acaba ? Fiyat araştırması bile yapmadım hatta galiba benim hastanem 500₺ ye yapıyor bi arkdaşmda 275₺ ye yaptırmış ayy inşallah hemen randevu alabilirimmm

Canim bunlar sadece olasilik testi biliyorsun o yüzden hic canini sikma ama bence amniyosentez yada fetal dna yaptirmayi dusunebilirsin biraz riskli cikmis cünkü ama icini rahat tutabileceksen ben kafama takmamayi basaririm diyorsan yaptirma bence kendini üzme stres bebege cok yansiyor. Benim doktorum daha testi yapmadan sadece olasilik testi riskli cikarsa üzülmüyoruz demisti. Ben daha sonuclarimi bile almadim. Dua edecegim senin için

Canim riskli gebeliklerde 18. Haftada falan yapiyorlarmis benim gittigim hastanede onun disindakilere 20-23 haftalar arasi yapiliyormus bebegin gelisimine gore karar veriliyormus. Benim daha 7 haftam var nerdeyse 2 ay :))
ya işte bana doktor bidaha 20 gün sonra gel dedi ben şehir hastanesinde ysptırcam detaylıyı onu da aradım sordum 20 gün önceden almam lazımmış sabah 8 de arayacakmışım da hemen doluyormuş falan yarışa girer gibi sıra almaya çalışıcam

Anladim canim hastaneye gitmem gerekecek sanirim cok tesekkür ederim :)

Canımmm çok sağol İnşâAllah sağlıklıdır bebeğim Başka test yaptırmicam hakkımızdan hayırlısı olsun İnşâAllah

Kızlar benim belime bi ağrı girdi oturuyordum birden oldu şimdi uzandım tekrar İnşâAllah çabuk geçer bu normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…