Canim riskli gebeliklerde 18. Haftada falan yapiyorlarmis benim gittigim hastanede onun disindakilere 20-23 haftalar arasi yapiliyormus bebegin gelisimine gore karar veriliyormus. Benim daha 7 haftam var nerdeyse 2 ay :))saol canım :))
ya benim çok kafam karıştı sat a göre 17+3 ün doktor yaklaşık 16 haftalık dedi ultrasonda 17 yazıyor ben en iyisi 21 22 de gideyim şimdi bir hafta erken yada geç giderim sıkıntı çıkmasın :))
ay canım çok saol sat a göre 17+3 üm doktor yaklaşık 16 haftalık dedi bakarken kafası mı karıştı ne yaptı önceden de 7-8 gün geriden geliyordu şimdi hangisine bakacağımı şaşırdım :)) internetten kilolara da baktım 16 haftaya göre 185 baya tombik oluyor sanırım 17 yiz
aynen canım radyologlar da yapıyor ama en iyisi perinatologmuş
Benim bugün cikti sonucu 4 gün oldu yaptirali ama gidip alamadim hava cok soguk ve yorgunluk var uzerimde cuma gidecegim Allah nasip ederseİkili için kan vereli 9 gün oldu hala çıkmadı yahata yaptım gidip devlette yaptırmakla, pişmanlığını yaşıyorum şu an.
Benim gittigim saglik ocagindaki alet daha dandik galiba 17. Haftadan once dinleyemeyiz dedi. O heyecanla gitmiştim ama olmadi.Ben geçen cuma gittim canım. Ordaki hemşire 14. Haftadan sonra duyulabileceğini söyleydi. Ben de o zaman 16. Haftamın içindeydim. Aynı ultrasonun ucu gibi karnına koyduğu yer. elinde de küçük bi alet var bebeğin hem kalbini duyuyorsun hem de dakikada ne kadar attığını gösteriyor. Duymak bile yetti bana
İcim ferah çok şükür cumaya randevu alcam bu iki gündür hasta olcak gibiyim hava da cok soguk cikmak istemedim. Bende grafik goremeyince ne bileyim sasirdim. Bulantilar hafiflemesine hafifledi ama gecmedi bazen hala surunduruyor. Koku hassasiyeti hala ayni hic degisme yok hala arada ilac iciyorum mecburen doktorum 16. Haftada gecmesini bekliyorum gecmezse boyle gidecek seninki dedi. Ya bu bulanti hapini iciyorum ama icim hic rahat degil acikcasi
Diğer taramaları da yaptır canım şimdiden bu kadar canını sıkma, riskli çıkıp sağlıklı bebeği olanlar var, bu tanı testi değil. Üzülmek yerine içini ferah tut inşallah güzel sonuçlar alırsınBende iki tane düzeltilmiş mom var pap a 2 çıkmış onun yanında düzeltilmiş mom 0,72 free beta hcg 196 düzeltilmiş mom 5,12 grafikte de ikili test 1:50 kombine risk 1:110 yaş riski 1:342 trisomi 1:10000 çıktı çok çok Yüksek risk var dedi doktor çok canım sıkkın hâlâ
Ilk etapta 15 günde 1 cagiracagiz sonra ayda 1 cagiracagiz dedi. 16. Haftana girdiginde kan testini tekrarlayalim dedi. Baya oyle boyle inceledi. Varislere catlaklara kadar bakti valla cok sükür yokmus ama vücudum cok musaitmis dikkat et falan dedi direk takibe aldilar beniben 2. kan testimi orda yaptırmıştım hastanede sıra beklemiyim diye. Ama daha yeni olduğundan benim hemen kaydımı yapmamışlardı.kalp atışı duyulmasını beklediler. Şimdi takibe alırlar seni ben ayda 1 gidiyorum ne durumda onu anlatıyorum not alıyor. takip etmezlerse onlara cezası varmış öyle duymuştum.
ben de haftaya bi uğrayayım bakalım
Disardan bakan anlayamaz montla falan bide bol giyiniyorum. Ama benim baya belirgin ic karnim hic yokmus sanki 3 kilo aldim 13. Haftadayim gobegimin masallahi var :)))12.13 haftalık hamile olan güzel hanımlar
Nasıl karniniz belirgenleştimi dışardan görenler hamile olduğunuzu anlar mı?
Off zaman geçmiyor ki, bugün yarın diyerek gün bitiriyorum ama sabrımın son demindeyimbenim özelde yapıldı ama o da 10 günde çıktı. sonuçları alınca gördüm istanbula göndermişler lab.a
şimdi de 3lü testin sonucunu bekliyorum ama hiç merak etmiyorum bi yandan da.. 2li 3lü testlerde Allah bana bi rahatlık vermiş sorma gitsin
Hımm olabilir canım her sağlık ocağının aleti aynı değildir belki. Ama olsun 17. Haftadan sonra gidersin:) ben normalde ayda bir gidiyorum doktora ama o 1 ay çok uzun geliyor ondan geçen gittim kalp atışını duymak bile rahatlattı heralde bundan sonra kendi muayene aralarında 1 kere giderim dinlemeyeBenim gittigim saglik ocagindaki alet daha dandik galiba 17. Haftadan once dinleyemeyiz dedi. O heyecanla gitmiştim ama olmadi.
Ne güzel erkenden çıkmış , inşallah hersey çok güzeldirBenim bugün cikti sonucu 4 gün oldu yaptirali ama gidip alamadim hava cok soguk ve yorgunluk var uzerimde cuma gidecegim Allah nasip ederse
aaa seninkiler daha iyiymiş. benim bakmadılar öyle varislerime falanIlk etapta 15 günde 1 cagiracagiz sonra ayda 1 cagiracagiz dedi. 16. Haftana girdiginde kan testini tekrarlayalim dedi. Baya oyle boyle inceledi. Varislere catlaklara kadar bakti valla cok sükür yokmus ama vücudum cok musaitmis dikkat et falan dedi direk takibe aldilar beni
E nabıza benimde dediğin iki değer düşmüştü doktora gösterdim bu yetmez grafikte olcak dedi sonra hastaneden aldım canım bu yeterli olmuyor yani :)Internetten bakinca sadece bu iki deger gorunuyor canim grafik falan risk durumu yazmiyor. Cok merak ettim bende cokta soguk gidemedim hastaneye acikcasi
Benim haftaya perşembe randevum var sata göre 20. Haftada olacağm detaylı içinde gün almadım hemen alabilir miyim acaba ? Fiyat araştırması bile yapmadım hatta galiba benim hastanem 500₺ ye yapıyor bi arkdaşmda 275₺ ye yaptırmış ayy inşallah hemen randevu alabilirimmmDetaylı ultrason için gün alan var mı kızlar kaçıncı haftalarda yapıyor internete bakıyorum her yerde farklı yazıyor ona göre randevumu ayarlıyayım bari 20 gün önceden almam lazımmış
Canim bunlar sadece olasilik testi biliyorsun o yüzden hic canini sikma ama bence amniyosentez yada fetal dna yaptirmayi dusunebilirsin biraz riskli cikmis cünkü ama icini rahat tutabileceksen ben kafama takmamayi basaririm diyorsan yaptirma bence kendini üzme stres bebege cok yansiyor. Benim doktorum daha testi yapmadan sadece olasilik testi riskli cikarsa üzülmüyoruz demisti. Ben daha sonuclarimi bile almadim. Dua edecegim senin içinBende iki tane düzeltilmiş mom var pap a 2 çıkmış onun yanında düzeltilmiş mom 0,72 free beta hcg 196 düzeltilmiş mom 5,12 grafikte de ikili test 1:50 kombine risk 1:110 yaş riski 1:342 trisomi 1:10000 çıktı çok çok Yüksek risk var dedi doktor çok canım sıkkın hâlâ
ya işte bana doktor bidaha 20 gün sonra gel dedi ben şehir hastanesinde ysptırcam detaylıyı onu da aradım sordum 20 gün önceden almam lazımmış sabah 8 de arayacakmışım da hemen doluyormuş falan yarışa girer gibi sıra almaya çalışıcamCanim riskli gebeliklerde 18. Haftada falan yapiyorlarmis benim gittigim hastanede onun disindakilere 20-23 haftalar arasi yapiliyormus bebegin gelisimine gore karar veriliyormus. Benim daha 7 haftam var nerdeyse 2 ay :))
Anladim canim hastaneye gitmem gerekecek sanirim cok tesekkür ederim :)E nabıza benimde dediğin iki değer düşmüştü doktora gösterdim bu yetmez grafikte olcak dedi sonra hastaneden aldım canım bu yeterli olmuyor yani :)
Benim haftaya perşembe randevum var sata göre 20. Haftada olacağm detaylı içinde gün almadım hemen alabilir miyim acaba ? Fiyat araştırması bile yapmadım hatta galiba benim hastanem 500₺ ye yapıyor bi arkdaşmda 275₺ ye yaptırmış ayy inşallah hemen randevu alabilirimmm
Canımmm çok sağol İnşâAllah sağlıklıdır bebeğimCanim bunlar sadece olasilik testi biliyorsun o yüzden hic canini sikma ama bence amniyosentez yada fetal dna yaptirmayi dusunebilirsin biraz riskli cikmis cünkü ama icini rahat tutabileceksen ben kafama takmamayi basaririm diyorsan yaptirma bence kendini üzme stres bebege cok yansiyor. Benim doktorum daha testi yapmadan sadece olasilik testi riskli cikarsa üzülmüyoruz demisti. Ben daha sonuclarimi bile almadim. Dua edecegim senin için
Ewet canım duyuluyormuş çok derinden geldi uğraştı biraz tam yakaladı hareket etti az da olsa duydumBana 20. Haftadan itibaren duyulur demişlerdi, demek 17’de de duyuluyor. Ben 18’im, yarin gideyim bari, teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?