2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Devlette yaptiracaksan evet burdakilerde oyle 15 20 onceden randevu alman gerekiyor. Ben gittigim hastane cok fiyat cekmez ise orda yaptirmayi planliyorum. Ama ikili 250 tl idi detayliyi sen düsün

Canımmm çok sağol İnşâAllah sağlıklıdır bebeğim Başka test yaptırmicam hakkımızdan hayırlısı olsun İnşâAllah
Olmazsa 4lü falan yaptirir yada sadece detaylida baktirirsin canim. Olacak olanin önüne gecilmiyor hersey Rabbimden ama bence bütün bebekler saglikli olsun anneler hic üzülüp stres yasamasin bol bol dua et ve bebisinle konus seni duyacaktir eminim

Kızlar benim belime bi ağrı girdi oturuyordum birden oldu şimdi uzandım tekrar İnşâAllah çabuk geçer bu normal mi?
Benim biraz fazla yürüyeyim yada temizlik yapayım ağrı giriyo sırt üstü bile yatamıyorum bugün sağlık ocağına sordum normal hamilelikte olabilir rahimin büyümesi göbekte çıkıyor baskı oluyor daha yawaş hareket yap dinlenirkende genelde yatarak dinlen dedi

Canim benim ya çıkma zaten izmir bile buz gibi istanbul nasıldır kimbilir heryere kar bizim payımıza düşen yine soğugu..dikkat et kendine arkadaşım hasta olcam diye aklım çıkıyor.bulantıların hafiflediyse bu bile iyiye işaret aslında zamanla azalır bak gör :))

Ama papp ve beta değerin bana normal canım :) bi sıkıntı yok gibi duruyor benimkide senin değerine yakındı işte doktora sadece ikisini gösterdiğimde bi sıkıntı yok gibi ama grafiğe de bakalm demişti :)
Yas riskim cikacaktir benim buyük ihtimal bide kardesim engelli benim zihinsel belki ondan sebep risk cikabilir. Ama benim icim cok ferah nedense iyi ďüsünelim iyi olsun :)

9 Burasida buz gibi sabah erken saatlerde lapa lapa kar yagiyordu ama o kadar bulanti hafifledi ama ilaci hala kullaniyorum iste o cok canimi sıkıyor

Ben de normalde ayda 1 gidiyorum ama ikili test yaptirdim o yuzden bu hafta gidecegim ve duyacagim. Olmadi en kotu arada sskya gidip goruyorum :)

Bana bir cikinti var gibi geldi. Ama nubdan anlamam hic soleyeyim.Haftan erkense bekle derim ben :) alinacaklarida ben kiz erkek ayrimi yapmayacagim alirken sende oyle yapabilirsin bence beyazli grili sarılı gibi :)

Devlette yaptiracaksan evet burdakilerde oyle 15 20 onceden randevu alman gerekiyor. Ben gittigim hastane cok fiyat cekmez ise orda yaptirmayi planliyorum. Ama ikili 250 tl idi detayliyi sen düsün
oy detaylı 500 den aşağı değildir o zaman ya benimde doktorun ağzından yaklaşık 16 haftalık dedi kâğıtta yazıyor 17 çok kafam karıştı gidip bidaha sorcam yoksa işin içinden çıkamıcam detaylıyı falan da sorucam kovmasa beni bari o kadar çok duyuyorum ki azarlayan doktorları korkuyorm artık

Detaylı ultrason için gün alan var mı kızlar kaçıncı haftalarda yapıyor internete bakıyorum her yerde farklı yazıyor ona göre randevumu ayarlıyayım bari 20 gün önceden almam lazımmış
Ben yarın doktora gidicem canım doktor bi yer öneriyomuş ben biliyorumda önerdiği yeri biraz pahalıya yapıyo ama çok araştırdım adamdan çok memnunlarmış bende oraya yaptırıcam artık yarın doktordan çıkınca randevu için ararım 24. Haftaya kadar vakit var diye biliyorum

merhaba kizlar..
bir donem bulantim tavan yapti o ara pek bakmadim sayfaya sonrada biraz kendimi videolara , kitaplara kaptirdim. ama ara ara okudum. herkes iyidir ins. erkek populasyonu yogunluktaydi en son :) nasil durum degisti mi? benimde oglum olucak kismetse.resmi ekle yakisiklimin cok sukur balayi donemine girdim sanirim daha iyiyim ufak aksakliklar haric.
NIFT testi yaptirdim ilgilenen olursa 1250 idi pahali ama bebis icin her seye deger. cok sukur riskler dusuk.
onun disinda iyilik saglik..
allaha emanet olun bebislere ve kendinize iyi bakin canlar

Eklentiler

• IMG_20181220_162302.webp
    32 KB · Görüntüleme: 145
Sağlıkla gelsin küçük prensin canım maşallah.
Hangi ildesin ? Nerede yaptırdın canım testi

Ben bebek düşüncesi bile yokken diyetisyen için kan testi vermiştim folic asit düşük çıktı sonra kadın Doğuma gittim o da kullan dedi hamile kalmadan neredeyse 1 yıl önce başlamıştım doktor bana folik asitin fazlası idrarla atılır sorun olmaz sen kullan dedi

anladıımm.
bakalım yarın doktoruma soracağım bende ne diiyecek , günde 400 mg aşmamak gerekliymiş ama ben aşıyorum
kan hapını da bütün hamileeliğim boyunca kullanacağım hemde 2 doz
çok çabuk düşüyor kanım
multivitamını kullanamam bu sefer.
kafamın karışıklığı bundan :)
multivitaminimin içerisinde de çok yararlı vitaminler var , içim rahat değil kullanmadığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…