Devlette yaptiracaksan evet burdakilerde oyle 15 20 onceden randevu alman gerekiyor. Ben gittigim hastane cok fiyat cekmez ise orda yaptirmayi planliyorum. Ama ikili 250 tl idi detayliyi sen düsünya işte bana doktor bidaha 20 gün sonra gel dedi ben şehir hastanesinde ysptırcam detaylıyı onu da aradım sordum 20 gün önceden almam lazımmış sabah 8 de arayacakmışım da hemen doluyormuş falan yarışa girer gibi sıra almaya çalışıcam
Olmazsa 4lü falan yaptirir yada sadece detaylida baktirirsin canim. Olacak olanin önüne gecilmiyor hersey Rabbimden ama bence bütün bebekler saglikli olsun anneler hic üzülüp stres yasamasinCanımmm çok sağol İnşâAllah sağlıklıdır bebeğimBaşka test yaptırmicam hakkımızdan hayırlısı olsun İnşâAllah
Benim biraz fazla yürüyeyim yada temizlik yapayım ağrı giriyo sırt üstü bile yatamıyorum bugün sağlık ocağına sordum normal hamilelikte olabilir rahimin büyümesi göbekte çıkıyor baskı oluyor daha yawaş hareket yap dinlenirkende genelde yatarak dinlen dediKızlar benim belime bi ağrı girdi oturuyordum birden oldu şimdi uzandım tekrar İnşâAllah çabuk geçer bu normal mi?
Ama papp ve beta değerin bana normal canım :) bi sıkıntı yok gibi duruyor benimkide senin değerine yakındı işte doktora sadece ikisini gösterdiğimde bi sıkıntı yok gibi ama grafiğe de bakalm demişti :)Anladim canim hastaneye gitmem gerekecek sanirim cok tesekkür ederim :)
Ebe cok tatliydi onunda 2 cocugu varmis detayli ilgilendi valla acayip memnun kaldim benim ozeldeki doktorum bile bakmadi varislere :))aaa seninkiler daha iyiymiş. benim bakmadılar öyle varislerime falan
Canim benim ya çıkma zaten izmir bile buz gibi istanbul nasıldır kimbilir heryere kar bizim payımıza düşen yine soğugu..dikkat et kendine arkadaşım hasta olcam diye aklım çıkıyor.bulantıların hafiflediyse bu bile iyiye işaret aslında zamanla azalır bak gör :))İcim ferah çok şükür cumaya randevu alcam bu iki gündür hasta olcak gibiyim hava da cok soguk cikmak istemedim. Bende grafik goremeyince ne bileyim sasirdim. Bulantilar hafiflemesine hafifledi ama gecmedi bazen hala surunduruyor. Koku hassasiyeti hala ayni hic degisme yok hala arada ilac iciyorum mecburen doktorum 16. Haftada gecmesini bekliyorum gecmezse boyle gidecek seninki dedi. Ya bu bulanti hapini iciyorum ama icim hic rahat degil acikcasi
Yas riskim cikacaktir benim buyük ihtimal bide kardesim engelli benim zihinsel belki ondan sebep risk cikabilir. Ama benim icim cok ferah nedense iyi ďüsünelim iyi olsun :)Ama papp ve beta değerin bana normal canım :) bi sıkıntı yok gibi duruyor benimkide senin değerine yakındı işte doktora sadece ikisini gösterdiğimde bi sıkıntı yok gibi ama grafiğe de bakalm demişti :)
Burasida buz gibi sabah erken saatlerde lapa lapa kar yagiyordu ama o kadar bulanti hafifledi ama ilaci hala kullaniyorum iste o cok canimi sıkıyorCanim benim ya çıkma zaten izmir bile buz gibi istanbul nasıldır kimbilir heryere kar bizim payımıza düşen yine soğugu..dikkat et kendine arkadaşım hasta olcam diye aklım çıkıyor.bulantıların hafiflediyse bu bile iyiye işaret aslında zamanla azalır bak gör :))
Seninde bugün yarin cikar bence canim senle mutlaka güzel haberlerini benimle paylas olurmuNe güzel erkenden çıkmış , inşallah hersey çok güzeldirgüzel haberlerini benimle paylaş canım
Ben de normalde ayda 1 gidiyorum ama ikili test yaptirdim o yuzden bu hafta gidecegim ve duyacagim. Olmadi en kotu arada sskya gidip goruyorum :)Hımm olabilir canım her sağlık ocağının aleti aynı değildir belki. Ama olsun 17. Haftadan sonra gidersin:) ben normalde ayda bir gidiyorum doktora ama o 1 ay çok uzun geliyor ondan geçen gittim kalp atışını duymak bile rahatlattı heralde bundan sonra kendi muayene aralarında 1 kere giderim dinlemeye
Bana bir cikinti var gibi geldi. Ama nubdan anlamam hic soleyeyim.Haftan erkense bekle derim ben :) alinacaklarida ben kiz erkek ayrimi yapmayacagim alirken sende oyle yapabilirsin bence beyazli grili sarılı gibi :)Kızlar 2 doktor erkek demişti. Bugün biri kız dedi. Kız mı erkek mi bi bakabilir misiniz? Bizim için asla fark etmez. Allah tek ki sağlıklı nasip etsin ama alınacak şeyleri ne renk alacağız bilemedim Eki Görüntüle 2219207
oy detaylı 500 den aşağı değildir o zaman ya benimde doktorun ağzından yaklaşık 16 haftalık dedi kâğıtta yazıyor 17 çok kafam karıştı gidip bidaha sorcam yoksa işin içinden çıkamıcam detaylıyı falan da sorucam kovmasa beni bari o kadar çok duyuyorum ki azarlayan doktorları korkuyorm artıkDevlette yaptiracaksan evet burdakilerde oyle 15 20 onceden randevu alman gerekiyor. Ben gittigim hastane cok fiyat cekmez ise orda yaptirmayi planliyorum. Ama ikili 250 tl idi detayliyi sen düsün
İkili için kan vereli 9 gün oldu hala çıkmadı yahata yaptım gidip devlette yaptırmakla, pişmanlığını yaşıyorum şu an.
Sağ ol canim Allah hepimize sağlık sıhhat versin bebeklerimizle birlikte..
bende 4 lerden 2 lere indi şimdi yine 3 un üzerine çıkmis beslenme konsunda tuzlu yeme diye uyardı bende dikkat etmeye çalıştım ama başarılı olamadım demek ki.. [/QUOTE o saydıklarım varya onlar cok önemli canım ben denedim gördüm birde dere otunu yerken rabbim şafi isminle ışfi diyerek ye yemeklerden önce on dk falan olsa yeter çiğneyerek ye sonra su iç az8cıkta olsa yememen gerekenlere de dikkat et bak nasıl iyi gelecsk
Ben yarın doktora gidicem canım doktor bi yer öneriyomuş ben biliyorumda önerdiği yeri biraz pahalıya yapıyo ama çok araştırdım adamdan çok memnunlarmış bende oraya yaptırıcam artık yarın doktordan çıkınca randevu için ararım 24. Haftaya kadar vakit var diye biliyorumDetaylı ultrason için gün alan var mı kızlar kaçıncı haftalarda yapıyor internete bakıyorum her yerde farklı yazıyor ona göre randevumu ayarlıyayım bari 20 gün önceden almam lazımmış
Evet çok çok haklısın canımGeç çıksın güzel sonuç gelsin de bir iki gün sonra gelsin
Sağlıkla gelsin küçük prensin canımmerhaba kizlar..
bir donem bulantim tavan yapti o ara pek bakmadim sayfaya sonrada biraz kendimi videolara , kitaplara kaptirdim. ama ara ara okudum. herkes iyidir ins. erkek populasyonu yogunluktaydi en son :) nasil durum degisti mi? benimde oglum olucak kismetse.resmi ekle yakisiklimincok sukur balayi donemine girdim sanirim daha iyiyim ufak aksakliklar haric.
NIFT testi yaptirdim ilgilenen olursa 1250 idi pahali ama bebis icin her seye deger. cok sukur riskler dusuk.
onun disinda iyilik saglik..
allaha emanet olun bebislere ve kendinize iyi bakin canlar
Ben bebek düşüncesi bile yokken diyetisyen için kan testi vermiştim folic asit düşük çıktı sonra kadın Doğuma gittim o da kullan dedi hamile kalmadan neredeyse 1 yıl önce başlamıştım doktor bana folik asitin fazlası idrarla atılır sorun olmaz sen kullan dediarkadaşlar bir sorum vardı belki başına gelen olmuştur doktoruna sormuştur diye düşündüm size sormak istedim
ben multivitamin imom kullanıyorum içinde 400 mg folic asit de var
bunu özeldeki doktorum yazmıştı
idrarımda hafif yanma var ve randevuma daha var diye devlete gittim kanıma bakıldı, maalesef 10 a düşmüş bu yüzden
kan ilacı yazdı , fakat kan ilacını alınca gördüm ki içinde folic asit de varmış , günde iki tane kullanmam gerekiyor kan ilacından
multivitamini de alıyorum
0.35 mg varmış bir kan hapında
günlük folic asit 400 mg alınmalı yazıyor internette
folic asit sınırını aşmış oluyorum hem kan ilacı hem multivitamınle , sorun olur mu bu ?
eğer bilmiyorsanız doktoru arayacağım mecburen..
anladıımm.Ben bebek düşüncesi bile yokken diyetisyen için kan testi vermiştim folic asit düşük çıktı sonra kadın Doğuma gittim o da kullan dedi hamile kalmadan neredeyse 1 yıl önce başlamıştım doktor bana folik asitin fazlası idrarla atılır sorun olmaz sen kullan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?