2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
duckling @Efe2014 mylittlemiracle_ Eva_baby minnos26 arkadaşlarm çok teşekkür ederim cevaplarınız için bi nebze olsun rahatladm inşallah sağlıcakla kucağımza alırız bebeklermizi.Pimpirikliyim çünkü hala bulantı kusma devam ediyor hamileliğin başında düşük tehlikem oldu korkuyorum biraz

Ben de senin gibiyim regenesis max adında bir multivitamin kullanıyordum şimdi gyno ferro kan hapı da başladım onun da içinde var sanırım fazlasının zararı olmaz denildi ya rahatım :) öğrenince bana da yazar mısın çok merak ettim şimdi :)

çok değişken cidden her hastane farklı söylüyor herhalde ya napim bende tekrar gidip doktora sorucam artık hiç bilgi vermedi sinir oldum doğumhaneye gidip gidip duruyordu

Kizlar instagramda bebis için alışveriş yaptiginiz yapacaginiz güvenilir sayfalar varsa paylasir misiniz?

ya canım şimdi bana 20 gün sonra gel dedi o zamanda yaklaşık 20 haftalık olmuş olucam e devletten de 20 gün önce aramam lazımmış o zamanda ben 23 24 olmuş olurum

MasaAllah oglusuna

Hala erkekler çoğunlukta canim bu sene erkek senesi demek ki Sen de Allah a emanet ol

Cok iyifiyata yaptirmissin
Biz bu fiyatin iki katina yaptirdik

Çok sağol arkadaşım Allah razı olsunDediğin gibi olacağın önüne geçilmez Rabbimden gelene razıyız imtihanımızı kolay eğlesin sağlıkla nasip etsin İnşâAllah amin kuzum hepimizi ve bebişlerimizi korusun öyle çok bekledik ki biz bu bebeği her şekilde umut olacak bana çok zor zamanımda nasip etti Rabbim sonsuz şükür olsun

Sağol canım bende korktum hemen yattım azaldı çok şükür bulantım yüzünden hep yatıyorum ya o yüzden biraz oturdum galiba ondan oldu. Çok yatıyorum onunda etkisi var öyle zor ki bişey yiyemediğim için başım dönüyor hep çok halsizim mutfağın kapısını dahi kapatmışım herşey kokuyor herkesin geçiyor bu haftalarda ben hâlâ aynıyım

ya canım şimdi bana 20 gün sonra gel dedi o zamanda yaklaşık 20 haftalık olmuş olucam e devletten de 20 gün önce aramam lazımmış o zamanda ben 23 24 olmuş olurum
Bence o zaman burdan bı arkadas yarın sorayım dedi ya onun cevabını bekleyebilirsin eğer 24 e kadarsa beklersin biraz daha

Bende devlette yaptırdım ertesi günü çıktı sonuç
Bana 10 günü bulur dediler , cidden 10 günü buldum . Umarım çıkarda sorunsuz , ben kanda izleme yapmadıkları konusunda tedirginim. Devlette oluyor çünkü bu tip şeyler , kan veriyorsun kanı analiz edemiyorlar .

Evet canım hep önde gidiyor maşallah ama inan karnım daha hiç çıkmadı desem yeridir. Yassı olarak doldu göbeğim ama çıkıntı olarak bişey yok şuan. Herkes kıza benziyor diyo ama erkek :))
Benim bu hafta çıktı daha :) 1 kilo aldım başlangıca göre :) çok zor oluyor çıkıncada:) kaldım bianda ortada pantlonlar sıkmaya başladı çünkü neyse gidip alirim bu ara :) dün eminim tekme attı hemde 3 kere :)

9
Burasida buz gibi sabah erken saatlerde lapa lapa kar yagiyordu ama o kadar bulanti hafifledi ama ilaci hala kullaniyorum iste o cok canimi sıkıyor
Neden canım ilaç kullandığın için kendini suçlu
9
Burasida buz gibi sabah erken saatlerde lapa lapa kar yagiyordu ama o kadar bulanti hafifledi ama ilaci hala kullaniyorum iste o cok canimi sıkıyor
Neden canın sıkkın canım ilaç aldığın için rahatsız mı oluyorsun?yan etkilerinden korkuyorsan gebeliğe uygun vermiştir dr un canım mide ilaçları ağır olmuyor zaten.

Bana bir cikinti var gibi geldi. Ama nubdan anlamam hic soleyeyim.Haftan erkense bekle derim ben :) alinacaklarida ben kiz erkek ayrimi yapmayacagim alirken sende oyle yapabilirsin bence beyazli grili sarılı gibi :)
Hastane çıkışını zaten normal alacağım ama gerisi hep kız erkek ayrı reyonlarda satıldığından nasıl olacak bilemiyorum:))

Kıyamam ya bulantıların en kısa zamanda geçer inşallah. Endişelenmekte haklısın ben de ilk duyunca korktum biraz ama çözümü var neyse ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…