2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Maşallah canım araya kapatmış karın çevresi öne bile geçmiş..drlar ince ayrıntılara pek takılmıyorlar biz gibi 16 17 onun için pek fark etmez..

Birde hiç bir dr ya da ben daha denk gelmedim bilmiyorum girdigin haftayı değilde atiyorum 16+... da 16 haftalık diyor bizim gibi 17 demiyor.

Alttaki üç gün önce üstteki bugün sizce kızlar

Eklentiler

• IMG_20190102_162002.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 55
ben nuba göre kız demiştim sana

Internetten bakinca sadece bu iki deger gorunuyor canim grafik falan risk durumu yazmiyor. Cok merak ettim bende cokta soguk gidemedim hastaneye acikcasi
E nabızdan mı baktın canm sonuçlara? Eğer e nabız şifren varsa tahlillerim bölümüne gir pdf olarak gör sonuçları de, orda cutoff değerinin altındadır vs yazıyor

Oy kıyamam bende genelde yemekten sonra falan düz uzanınca böyle tekme değilde içerde seğirmeler hissediyorum yavaş yavaş :) yarın doktor randevumuz var çok heycanlıyım :))

Ç
Çok geçiş olsun canım gerçekten zor sende baya ağır geçiriyorsun inş en kısa zamanda geçer

Yaa benim gibi kullanan arkadaslar var tabiki ama keske kullanmak zorunda olmasam. Saglik ocagi cok karsi mesela ilaca vermiyolar

Yaa benim gibi kullanan arkadaslar var tabiki ama keske kullanmak zorunda olmasam. Saglik ocagi cok karsi mesela ilaca vermiyolar
Canım sağlık ocağı kadın doğumcu kadar bilgili olmadığı için bu konuda risk almak istemiyor, ben grip olunca doktorum enfeksiyon hastalıklarına sevk etti ama ilaçları almadan reçeteyi getir göreyim dedi. Ben de çok fazla ilaç kullandım bu süreçte ne yapalım hemen geçer inşallah bu süreçler

Insallah canim zaten benim doktora göre 16. Haftadan itibaren gecmezse gecmez daha dedi hafifledi ama gecmedi umarim gecer

Nereye kovuyormus yavas kovsun biri bana yapacak hastaneyi dar ederim ona :)) benim de sata gore 14+2 ultrasona gore 13 ama ultrasona gore gitmek gerekiyor diye biliyorum. Ikilide falan da ultrasona gore cagirdilar mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…