Bende oyle diyordum simdi almak icin gün sayar oldum kendimi zor tutuyorum :))Zaten bu karmaşada 6. Ay başına kadar kesin beklicem gibi
Günaydın kızlar dün kontrolüm vardı kesin kız dedi ama doktor plasentan aşağuda yukarı çıkması lazm ilerieyen zamanlarda kontrol edeceğiz dedi şok oldum o panikle bişey de soramadım ilk gebelik çok kafana takıldı .Bu durumla ilgilili bilginiz var mı endişelenecek bişey var mı
Gelsin canım tabi yıllardır ben bu devlete vergi ödüyorum ödediğim 3/1 bana geliyor olsa kalanı Allah bilir. Arada kendi vatandaşınıda düşünsünTeşekkür ediyorum canım burda bir arkadaştan da ayrıntılı öğrendim :) ooh gelsin paralar
Öle deme canım bebiş iyi olsun yatılır şükret bak biz çalışanları düşün bu soğukta sabahın kötü çıkıyoruz bütün gün milletle uğraşıyoruz falan keyfini sür bebişinde iyi olsunKızlar pazartesi günü kendi kendime dert etmistim bir sey hissetmiyorum diye. Sonra bir bel ve kasık ağrı başladı. Dün hep yattım.
Bugun acile gittik. Bebegim iyi cok sukur ama doktor yatacaksın, hicbir sey yapmayacaksin dedi.
Boşuna dert etmişim şimdi tam dert oldu
Hadi inşallah canım sağlık gelsin kızlarda çoğalsın artıkDoktor da kıza benziyor dedi,hayırlısı bakalım 1 hafta sonra tekrar bakacak umarım o zaman görünür
Canim benim gittigim hastanede 20 23. Haftalar arasi yapiliyor. Ama 18. Haftada yaptiran da varmis. Ama bence ideali 20. Haftadan itibaren yaptirmak ben oyle yapacagim.
Gözün aydın canım umarım bundan sonra rahat geçer hamilelik.merhaba kizlar..
bir donem bulantim tavan yapti o ara pek bakmadim sayfaya sonrada biraz kendimi videolara , kitaplara kaptirdim. ama ara ara okudum. herkes iyidir ins. erkek populasyonu yogunluktaydi en son :) nasil durum degisti mi? benimde oglum olucak kismetse.resmi ekle yakisiklimincok sukur balayi donemine girdim sanirim daha iyiyim ufak aksakliklar haric.
NIFT testi yaptirdim ilgilenen olursa 1250 idi pahali ama bebis icin her seye deger. cok sukur riskler dusuk.
onun disinda iyilik saglik..
allaha emanet olun bebislere ve kendinize iyi bakin canlar
Bugün arayip ögrendim 500 tl imiş bilemiyorum ordami yaptiririm. Emin olamadim :)Gözün aydın canım sağlıcakla gelsin prenses. Banada aşağıda demişti özeldeki doktorum ben söyleyene kadar ilişki yasak demişti. Düzelirmi ve ne gibi zararı var diye sormuştum. 24 haftaya kadar yukarı çıkabilir demişti doğumda kanama sorunu yaşanilirsin ve yukarı çıkmazaa sezeryan olur demişti. Ama devletteki doktorlar hiç birşey demedi hatta ilişkide aynen devam ediyor genelik başından beri ne ağrı sızın nede kanamam olumsuz hiç birşey yaşamadım. İçini rahat tut çıkacaktır yukarı.
Gelsin canım tabi yıllardır ben bu devlete vergi ödüyorum ödediğim 3/1 bana geliyor olsa kalanı Allah bilir. Arada kendi vatandaşınıda düşünsün
Öle deme canım bebiş iyi olsun yatılır şükret bak biz çalışanları düşün bu soğukta sabahın kötü çıkıyoruz bütün gün milletle uğraşıyoruz falan keyfini sür bebişinde iyi olsun
Hadi inşallah canım sağlık gelsin kızlarda çoğalsın artık
Canım senin hastanede ne fiyat verdiler?
Gözün aydın canım umarım bundan sonra rahat geçer hamilelik.
Çok teşekkürler İnşâAllah geçer bir an önceÇ
Çok geçiş olsun canım gerçekten zor sende baya ağır geçiriyorsun inş en kısa zamanda geçer
Tesekkur ederim canim. Galiba biraz yoruldum. Kayinvalidem de bizde. Sağ olsun hiç yardim etmez.Geçmiş olsun yoruldun mu acaba ondan mı öyle oldu
Yatiyorum canim yavrularimiz iyi olsun yeterki her seyi yapariz. Sana da cok gecmis olsun canim. Insallah en kisa zamanda normal hayatina dönersin.Yat canım dinlen mutlaka,bebeğin iyi olsun yeter ki,ben çok yoğun kanamalar geçirdim 1 aydır yatıyorum,sadece wc ye kalkıyorum,bi süre daha böyle devam edecek.dikkat et kendine
Cok tesekkur ederim canim dinleniyorum.çok çok geçmiş olsun bolca dinlen inşaAllah
Tesekkur ederim canim. Agrim cok diye dedi. Eşin yapsin butun isleri dedi:) Rahim agzina bakti gayet iyi dedi. Bebegimde iyi cok sukur. Bu aylarda olur dedi. Daha da artarsa gel mutlaka dedi.Simayinannesi Canım geçmiş olsun dr neden istirat verdi ki?dikkat et kendine yat dinlen boşver :))
Çok şukur canim şikayet etmiyorum. Yüksek tansiyon, şiddetli baş agrisi, kasık agrisi, bel ağrisi var şu an. Yine de şükür diyorum. Bebeğim saglikli olsun yeterki. Bugun iyi oldugunu gordum dunyalar benim oldu.Gözün aydın canım sağlıcakla gelsin prenses. Banada aşağıda demişti özeldeki doktorum ben söyleyene kadar ilişki yasak demişti. Düzelirmi ve ne gibi zararı var diye sormuştum. 24 haftaya kadar yukarı çıkabilir demişti doğumda kanama sorunu yaşanilirsin ve yukarı çıkmazaa sezeryan olur demişti. Ama devletteki doktorlar hiç birşey demedi hatta ilişkide aynen devam ediyor genelik başından beri ne ağrı sızın nede kanamam olumsuz hiç birşey yaşamadım. İçini rahat tut çıkacaktır yukarı.
Gelsin canım tabi yıllardır ben bu devlete vergi ödüyorum ödediğim 3/1 bana geliyor olsa kalanı Allah bilir. Arada kendi vatandaşınıda düşünsün
Öle deme canım bebiş iyi olsun yatılır şükret bak biz çalışanları düşün bu soğukta sabahın kötü çıkıyoruz bütün gün milletle uğraşıyoruz falan keyfini sür bebişinde iyi olsun
Hadi inşallah canım sağlık gelsin kızlarda çoğalsın artık
Canım senin hastanede ne fiyat verdiler?
Gözün aydın canım umarım bundan sonra rahat geçer hamilelik.
Canim benim de troid degerim dusuk. Yukseltmeye calisiyoruz. Ilk once dahiliye bolumune gitmistim ama sonra endokrin bolumune gittim. Daha iyi ilgilendi. Ilacin dozunu ayarladi. Bence sende endokrine gitmelisin daha faydali olur.Aradim dozunu yükseltecek randevuyu öne aldik ve sanırım bana da endokrin yolu gözüktü . Değerler bir iniyor bir çıkıyor.. Teşekkür ediyorum
Canim gecmis olsun. benimde belim 2 gundur agriyor. Bugun acile gittim. Doktor bu haftalarda olabilir dedi. Ama çok siddetlenirse tekrar gel dedi.Kızlar benim belime bi ağrı girdi oturuyordum birden oldu şimdi uzandım tekrar İnşâAllah çabuk geçer bu normal mi?
Keşke Hacettepe fırsatını kaçırmasaydın.Ben Özgür Hoca’ya gidiyorum,çok memnunum.150 lira muayene ücreti ödüyorum,ama bütün testlerimi ücretsiz yaptırıyorum.Sadece ayrıntılı ultrasyon için 100 lira ücret ödeyeceğimBence de çok fazla... O yüzden arayıştayım ama yok, yok... Bulamıyorum bir türlü içime sinecek bir şey İlk hamileliğim olduğu için içimin sineceği Dr olması da önemli.. Devlet hastaneleri Suriyeli kaynıyor, Dr.lar illalah demiş suratları bin karış... Özele gideyim diyorum onlar da yine pahalı uygun bulamıyorum bir türlü. İHacettepe'ye gideyim dedim orası da 3 aydan sonra kabul etmiyormuş duyduğuma göre, o şansı da kaçırdım
Canım orda da Suriyeliler var,Sami Ulus’un asıl yeri Çinçin’deymiş.Çinçin’de yer olmadığı için Beşevler’e sevk ediyorlarmış.Odalarında da sıkıntı var,eğer oda yoksa başka bir hastaneye sevk ediyorlarmış.Ben orda Gebe Okuluna gidiyorum,ordan biliyorumCanım bi de grafiğin fln olcak sadeve iki değer değil yani :) hastaneden alabilirsin sonucunu
Sami ulusun turgut özal ek binasına iyi diyolar canım aklnda bulunsn
aa hiç fark etmedim valla çünkü bende bitirdiğim haftayı söylüyorum hep bu detaylı ultrasonu falanda ona göre yaptırırım diyordumMaşallah canım araya kapatmış karın çevresi öne bile geçmiş..drlar ince ayrıntılara pek takılmıyorlar biz gibi 16 17 onun için pek fark etmez..
Birde hiç bir dr ya da ben daha denk gelmedim bilmiyorum girdigin haftayı değilde atiyorum 16+... da 16 haftalık diyor bizim gibi 17 demiyor.
aynen canım sen geldin aklıma yazıcaktım bende seninde belli olmştu dimi erkek diyodum :)ben nuba göre kız demiştim sana
aynen bende ultrasona göre giderimde doktorda bir şey demedi kafam karıştı çok ultrasonda 16 haftalık dedi kâğıtta yazıyor 17 bide bitirdiğimiz haftaya göremi gidicez içinde olduğumuz haftamı ay doktorlarında ağzından lafı cımbızla alıyoruz valla ben peşine düşmesem detaylı metaylı kalacak vakti geçecek bide ısrarla üçlü yaptır diyor e tamam da en önemliside detaylı şimdiNereye kovuyormus yavas kovsun biri bana yapacak hastaneyi dar ederim ona :)) benim de sata gore 14+2 ultrasona gore 13 ama ultrasona gore gitmek gerekiyor diye biliyorum. Ikilide falan da ultrasona gore cagirdilar mesela
Teselli etmeye çalışmış anlamıyorum ya eskilerin bakış açısı farklı galiba... bize de doktor kız dedi ama ayrıntılıya girmeden emin olamıyoruz değişmez inşallah diyoruz :)Ayy kızlar bugün kv ye falan söyledik doktor kız dedi ama kesin değil diye başladı olsun olsun kız olsun sağlıklı olsun demeye diyorum olsun ne olsun deme yani hala olsun ben ona elbiseler alırım diyo
ya evet üstüne basarak olsun ne ya olsun deme diyorum anlamıyo yok bir yandan heveslendiriyo bir yandan olsun hey allahım ya sana kaçıncı haftada dedi kesin dedi mi bana kıza benzettim 20 gün sonra bi daha bakıcam dedi ama artık kesinde dese detaylıya kadar çok ümitlenmicem :)Teselli etmeye çalışmış anlamıyorum ya eskilerin bakış açısı farklı galiba... bize de doktor kız dedi ama ayrıntılıya girmeden emin olamıyoruz değişmez inşallah diyoruz :)
Benim de yüksek canım düşürmeye çalıyoruz bir ay düşük bir ay yükseliyor ilaç kullandığım halde düzen olmadı bir türlü.. kontrolüme gideyim kadın doğum da yönlendirir muhakkak. Dikkat et canım kendine bunlar kan değeri düzelir ilacla başka sıkıntılarımız olmasın..Canim benim de troid degerim dusuk. Yukseltmeye calisiyoruz. Ilk once dahiliye bolumune gitmistim ama sonra endokrin bolumune gittim. Daha iyi ilgilendi. Ilacin dozunu ayarladi. Bence sende endokrine gitmelisin daha faydali olur.
Uclunun zamani gecmemismi ya bu jaftada dörtlü olmazmi :)) oyle bir sordunki beynim yandi suan 20 -23 arasi git bence en mantiklisi 20. Haftahi tam doldurmus ol yeter bence :))aa hiç fark etmedim valla çünkü bende bitirdiğim haftayı söylüyorum hep bu detaylı ultrasonu falanda ona göre yaptırırım diyordumzaten bu gidişle kafama göre detaylıya gün alıcam
aynen canım sen geldin aklıma yazıcaktım bende seninde belli olmştu dimi erkek diyodum :)
aynen bende ultrasona göre giderimde doktorda bir şey demedi kafam karıştı çok ultrasonda 16 haftalık dedi kâğıtta yazıyor 17 bide bitirdiğimiz haftaya göremi gidicez içinde olduğumuz haftamı ay doktorlarında ağzından lafı cımbızla alıyoruz valla ben peşine düşmesem detaylı metaylı kalacak vakti geçecek bide ısrarla üçlü yaptır diyor e tamam da en önemliside detaylı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?