üçlü yaptır dedi doktor eli kolu eksik çıkar pişman olursun ki eli kolu ultrasonda bellii 3 ki test kromozom anormalileri için değil mi diyorum hayır diyor bir sıkıntı olursa müdahale etmek için baktım araştırdım ben mi yanlış biliyorum diye doktordan daha iyi biliyormuşum ahah bu sefer doktor öyle bir konuştu ki benimde beynim yandı vallahi sabahtan beri düşünüyorum işin içinden çıkamıyormUclunun zamani gecmemismi ya bu jaftada dörtlü olmazmi :)) oyle bir sordunki beynim yandi suan 20 -23 arasi git bence en mantiklisi 20. Haftahi tam doldurmus ol yeter bence :))
Düsük olsa Allah korusun kanaman lekelenmen falan olur. Birde siddetli olur kasik agrin. Tabi doktoruna danisman iyi olmus ama boyle seyleri takmamaya kendini strese sokmamaya calis inan daha cok rahatlicaksin ozaman. Kasik agrilari bel agrilari belli bir duzeyde olursa normal demisti doktorum. Birde magnezyum eksikliginde oluyor bilgin olsun ciddi birsey olsa Allah korusun ciddi belirtileri olur. Kalbini ferah tutKızlar hayırlı geceler hepinize bir sorum olucaktıakşama doğdu bel ağrısıı yaşadım bacağıma da iniyordu sanki ağrısı doktoruma yazdım parol al rahatlatır dedi.
Geçen gün forumda bir kadının da kasık ağrısı yaşamış ve bebeği düşmüştü. Bende çok etkilendim ondan Allah kimsenşn başına vermesin inşallah psikolojik mi diyorum aklıma hep en kötüsü geliyor içimi rahatlatmak için buraya yazdım
Iyide üclü test kromozom ve gelisim anomalilerini tesbit etmek icin yapiliyor. Eli kolu zaten ultrasonda belli oluyor. Bakiyorlardir illaki yani. Birde detayli yaptirma zamanin gelmis zaten orda herseye bakilacak. Yine de gerek goruyorsa yaptir ama illa bildikleri birsey vardir diye dusunuyorum.üçlü yaptır dedi doktor eli kolu eksik çıkar pişman olursun ki eli kolu ultrasonda bellii 3 ki test kromozom anormalileri için değil mi diyorum hayır diyor bir sıkıntı olursa müdahale etmek için baktım araştırdım ben mi yanlış biliyorum diye doktordan daha iyi biliyormuşum ahah bu sefer doktor öyle bir konuştu ki benimde beynim yandı vallahi sabahtan beri düşünüyorum işin içinden çıkamıyorm
Ay Allah razı olsun kendi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum şu sıralar biraz pimpirikli oldum iyi ki bırası varda sizlere danışabiliyorum çok sağolunDüsük olsa Allah korusun kanaman lekelenmen falan olur. Birde siddetli olur kasik agrin. Tabi doktoruna danisman iyi olmus ama boyle seyleri takmamaya kendini strese sokmamaya calis inan daha cok rahatlicaksin ozaman. Kasik agrilari bel agrilari belli bir duzeyde olursa normal demisti doktorum. Birde magnezyum eksikliginde oluyor bilgin olsun ciddi birsey olsa Allah korusun ciddi belirtileri olur. Kalbini ferah tut
Bazi zamanlar hepimizin ihtiyaci oluyor ona benim bikac hafta once gun boyu hic gecmeyen kasik ve bel agrim olmustu kipirdayamiyordum artik agridan düsün ertesi gün gittik doktora ya gaz sancisi ya magnezyum eksikliginden dedi. Tabiki ciddi derecede gecmeyen agri varsa mutlaka takip edilmeli sonucta düsük olmazda enfeksiyondan olur vitamin eksikliginden olur takip edilmeli ama takilmamali birde oyle konulari okumamaya çalıs canim inan daha iyi hissedeceksin. Ben haber bile izlemiyorum düsünAy Allah razı olsun kendi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum şu sıralar biraz pimpirikli oldum iyi ki bırası varda sizlere danışabiliyorum çok sağolun
ya önceden yapılabilecek müdahele edilecek bir durum varsa yaptırayım dedim yoksa ben kafamı çok karıştırmak istemiyorum çünkü riskli çıkarsa amniyosentez falan yaptıramam öbür türlü de 5 ay geçmez bana çok takarım kafaya o yüzden yaptırmadım ikilide zaten üçlüde aynısı diye yaptırmadım sonra doktora detaylıyı soracaktım onuda soramadım sonradan aklıma geldi artık kafama göre gün alıcam 21 de gideyim ben en iyisi detaylıyaIyide üclü test kromozom ve gelisim anomalilerini tesbit etmek icin yapiliyor. Eli kolu zaten ultrasonda belli oluyor. Bakiyorlardir illaki yani. Birde detayli yaptirma zamanin gelmis zaten orda herseye bakilacak. Yine de gerek goruyorsa yaptir ama illa bildikleri birsey vardir diye dusunuyorum.
Öyle gerçekten en iyisini yapıyorsunuz çok etkilenebiliyoruz çünküBazi zamanlar hepimizin ihtiyaci oluyor ona benim bikac hafta once gun boyu hic gecmeyen kasik ve bel agrim olmustu kipirdayamiyordum artik agridan düsün ertesi gün gittik doktora ya gaz sancisi ya magnezyum eksikliginden dedi. Tabiki ciddi derecede gecmeyen agri varsa mutlaka takip edilmeli sonucta düsük olmazda enfeksiyondan olur vitamin eksikliginden olur takip edilmeli ama takilmamali birde oyle konulari okumamaya çalıs canim inan daha iyi hissedeceksin. Ben haber bile izlemiyorum düsün
Ya cok nadiren mudahale edebiliyorlar zaten canim. Allah korusun aldirmaya yonlendiriyorlar genelde sakat vs. Diyerek ben yaptirma taraftariyim. Çünkü ben takintiliyim uyuyamazdim o sebepten yaptirdim. Ama yaptirmayani da anlayabiliyorum. Yine de bilmek gerekir diye de düsünmeden edemiyorum oda ayriya önceden yapılabilecek müdahele edilecek bir durum varsa yaptırayım dedim yoksa ben kafamı çok karıştırmak istemiyorum çünkü riskli çıkarsa amniyosentez falan yaptıramam öbür türlü de 5 ay geçmez bana çok takarım kafaya o yüzden yaptırmadım ikilide zaten üçlüde aynısı diye yaptırmadım sonra doktora detaylıyı soracaktım onuda soramadım sonradan aklıma geldi artık kafama göre gün alıcam 21 de gideyim ben en iyisi detaylıya
Normalden iki kat fazla etkileniyoruz. Ben gecenler de bir konu okudum forumda gece rüyama kadar girdi nerdeyse sabah kalkip doktora gidecektim yani oyle takiyor insanÖyle gerçekten en iyisini yapıyorsunuz çok etkilenebiliyoruz çünkü
işte müdahele dedikleride aldırmaksa eğer aldıramam ki zaten bendeYa cok nadiren mudahale edebiliyorlar zaten canim. Allah korusun aldirmaya yonlendiriyorlar genelde sakat vs. Diyerek ben yaptirma taraftariyim. Çünkü ben takintiliyim uyuyamazdim o sebepten yaptirdim. Ama yaptirmayani da anlayabiliyorum. Yine de bilmek gerekir diye de düsünmeden edemiyorum oda ayri
Iste o sebepten yaptirmak ne derece mantikli bilemiyorum canim.işte müdahele dedikleride aldırmaksa eğer aldıramam ki zaten bende
Selam kizlar gecen muayeneye gittgmde kadin anlattu ikili uclu testte engelli dogvk demisler ama aldurmamis nurtopu gibi bir oglu olmus bn sigortm yoktu kacrdm ikiliyi ucluyu yptrcm gecen gun aclik tokluk sekerime baktilar ac 87 tokluk 143 cktu yarn dr gtcm tekrr hayrlisiIste o sebepten yaptirmak ne derece mantikli bilemiyorum canim.
aynen canım her kesin içi farklı şekilde rahat ediyor bende yaptırmayınca daha huzurlu geçireceğmi düşündüğüm için yaptırmıyorum vallaIste o sebepten yaptirmak ne derece mantikli bilemiyorum canim.
Ben yaptirmasaydim sanirim takintidan kafayi yiyebilirdim. Herkesin dogrusu baska o sebepten ikili dortlü detayli hepsini yaptirmayi dusunuyoruz esimle yani bir isimizi garantiye alalimda gerisi Allahtan canim. Oyle dusunuyoruz. Tabi sein dusuncene de saygim sonsuzaynen canım her kesin içi farklı şekilde rahat ediyor bende yaptırmayınca daha huzurlu geçireceğmi düşündüğüm için yaptırmıyorum valla
Ben yaptirma taraftariyim canim. Bu arada benim tokluk sekerim 77 idi ama anlamam hic yuksekmiymis canim seninki ?Selam kizlar gecen muayeneye gittgmde kadin anlattu ikili uclu testte engelli dogvk demisler ama aldurmamis nurtopu gibi bir oglu olmus bn sigortm yoktu kacrdm ikiliyi ucluyu yptrcm gecen gun aclik tokluk sekerime baktilar ac 87 tokluk 143 cktu yarn dr gtcm tekrr hayrlisi
Ilk yptrdigmda aclik 121ckmsdi smdi 87 normaledonmus kepekli yiyorum cay icmiyorum meyve ara ogunlerde cogalttm yarin aksam gtcem ins normal der dr aksam 5verduler randevu allah sag salum gecsn su gunler insBen yaptirma taraftariyim canim. Bu arada benim tokluk sekerim 77 idi ama anlamam hic yuksekmiymis canim seninki ?
Canim sekerin varmi yokmu anlamadim. Lakin meyvede de seker var dikkatli tuketmeni onerebilirim. Arkadasim da hamilelik diyabeti vardi saglikli bir bebegi oldu. Hic kafana takma dikkatli ol varsa diyetini yap kucagina aldiginda herseyi unutacaksin zaten.I
Ilk yptrdigmda aclik 121ckmsdi smdi 87 normaledonmus kepekli yiyorum cay icmiyorum meyve ara ogunlerde cogalttm yarin aksam gtcem ins normal der dr aksam 5verduler randevu allah sag salum gecsn su gunler ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?