2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Maşallah kızına canım. Senin için şanalı bir günmüş me güzel hep böyle devam etsin inşallah.

Canım bu bir ihtimal testi hiç birşey kesin değil bana bütün doktorlar bu net birşey yanıt değiil demişti. İçini ferah tur Allah hayırlısını versin.

Canım bu sadece risk veriyor bak doktorunda tecrübelerinden örnek vermiş hakkınız hayırlısı inşallah. Herşey gönlünüzce olsun.

Maşşalah kuzuya canım nasılda büyümüş. Ben iki defa olmuştum hiç ağrıdığını hatırlamıyorum.

İnşallah benimde ağrımaz canımm. Bu arada 1buçuk kilo almışım nasıl sizce

Kızlar buradaki konuşmalara bakınca aşı falan deyince bugün gideyim dedim sağlık ocağına ne diyecekler. Benim son adet tarihini hala düzeltmemişler onlara devlete göre 22 haftalık gebeyim okadar dilekçe yazdım ebede silekçe yazmış yok. Bebek hareketlerini hissedince tahmini 20. Haftada aşı için gel dedi. Bu arada bugün kardiyolojiye gittim doğumu konuşmak için bir gıcık doktor daha niye geldin yine dedi 1 yıl önce kontrole gitmiştim 1 yıl önce gelmişsin zaten dedi dedim hamileyim doğumla ilgili riskleri konuşup bilgi almak için geldim dedim. sana siyamiersekte zamanında ablasyon demişler yaptırmamışsın zamanında yaptırsaydın şimdi hamile halinle yaptırmak zorunda kalmazdın siyamierseğe git dedi başkada bilgi vermedi . Ya sabır diye diye çıktım doktordan.

Ben 7 kilo aldım canım valla iyimi kötümü bilmiyorum

Hamilelik başlangıcından beri bende ayni artış oldu 7 kilo doktor fazla buldu ve bugün beslenme listesi verdi bununla düzenleme olmazsa diyetisyen dedi ve gebelik şekeri olabilir bu hızlı artış açlık tokluk şeker takibi yapıcaz 7 gün

Bana olumsuz birşey demediler. Boy ve önceki kilo ile alakalı olabilir mi canım? Benim 172 cm boy 48,5 ile hamile kalmıştım şimdi 55,5 kiloyum. Şeker konusumda ilk kan tahlillerimde yüksek çıkmıştı şeker yüklemesi yapıldı 8. Haftada sanırım ama ordada normal çıktı şeker falan yok yani Allaha şükür. Senin boy kilo kaç canım

Olabilir canım kesin belki de bundan boy 162 kilo 57 ile hamile kaldım. İnanılmaz olumsuz yorumlar aldım doktordan bugün tatlı yasak herşey yasak tatlıya pek düşkün değilim de normalde ayda yılda bir canım ister aklıma gelmez ama yasak deyince yiyesim geldi

canım yaa burda çok kişi yaptırdı o testi riskli çıkanların hep iyi geldi sonuçları kötü düşünme sakın açıkcası bende riskli çıksa amniyosenteze kadar yolu var nift falan yaptıramam bende

Hep öyle değilmidir yasaklar daha tatlıdır aman canım sen dikkat ette yinede ne olur olmaz.

canım bu gebe okuluna ben de gitmek istiyorum başka nerelerde var bilgin var mı ne zaman gidebiliyoruz ne kdr sürüyo vs
Hacettepe’de de varmış.20.haftadan sonra alıyorlarmış.Senin iletişim bilgilerini alıyorlar,yer olunca da arayıp,davet ediyorlar.Yerler o kadar kötü durumda ki ,her yer buz ,bir de iki katı dikkat etmek zorundayız,dışarı çıkmaya bile korkuyorum.Benim de Cuma randevum vardı,ama sanırım gidemiycem.

Kaç kilo aldın canım? Bende 1.64 boy 57 kilo ile hamile kaldım doktor tam iyisin dedi şuandada 1buçuk kilo aldım çok iyi dedi sana niye yasakladıki tatlıyı falan?

Kaç kilo aldın canım? Bende 1.64 boy 57 kilo ile hamile kaldım doktor tam iyisin dedi şuandada 1buçuk kilo aldım çok iyi dedi sana niye yasakladıki tatlıyı falan?

7 kilo almışım toplamda canım hamilelik başından beri, 18. Hafta dayım hızlı dedi..
Genelde bu süreçte ilk 3 ay için ayda 1 maksimum 1,5 kilo almayı öneriyoruz şeker olabilir açlık tokluk şekeri için bir hafta takip yapıcaz canım. Tatlı hızlı kilo alımı yapar diye yeme dedi

Bende 7 kilo aldım doktorum dikkat etmemi söyledi. Ama şuan ideal kilomda olduğum için çok sorun etmedi sanırım.. Ben üzülünce çabuk kilo verirdim ama hayatımda hiç böyle mutlu olmamıştım sanırım aşırı mutluluktada hızlı kilo alıyormuşum bunu görmüş oldum :))

Haa haklı o zaman kuzum ben 1buçuk kilo almışım doktor iyi dedi. Ben tatlı bişey yemiyorum ama hiç ya canımda istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…