Maşallah kızına canım. Senin için şanalı bir günmüş me güzel hep böyle devam etsin inşallah.Bende doktora gittim öğleden önce. Devlete gittim burda kendi ilçemde. Merak ettim iyi mi diye..
dünden randevu almıştım e-nabız sistemi üzerinden. 11:30'a.. İşten çıktım bi 3 dk sonra hastanedeydim. saat 11:20 falan. Hastaneden içeri girdim, doktorun kapısında benim ismim yazıyo. Allah'ım dışarda bekleyen hiç hasta yoktu, çok şaşırdım1 dk bile beklemeden hemen içeri girdim, ultrasona aldı. Güzel güzel anlattı. Erkek doktor, çok sakin yumuşak huylu biri. Önceki bayandı ve hiç sevmiyordum. Neyse doktorumuz baktı güzelce. Bir sorun yok dedi, ölçümlerini yaptı. Suyu da yeterli dedi. 20. haftada detaylı ultrason öneririm dedi ve izmirde en yakın nerlerde yaptırabileceğimi söyledi. Haa bir de doktorun cinsiyetini söyledi mi diye sordu. ben de "kız" gördüğünü söyledim. Evet dedi bebeğin kız 2. kez tescillenmiş oldu kızçem Nasıl hareketli nasıl kıpır kıpır boyu 14,7 cm olmuş. Çiziyorum cetvelle, vay be diyorum ne kadar büyümüş pirinç tanem
Eki Görüntüle 2219511
Kızlar ben geldim doktordan ama pek olumlu gelişmelerle değil. Kendi doktorum fetal dna yerine amnosentez yaptırmam taraftarı. Fetal dna da olumsuz sonuç alırsan yine dediğimi yaptırmak zorundasın dedi.
Canım bu sadece risk veriyor bak doktorunda tecrübelerinden örnek vermiş hakkınız hayırlısı inşallah. Herşey gönlünüzce olsun.Canım ben de şimdi geldim doktordan aynı cümleleri duymuşuz ikimiz de
Yüksek riskli çıktı ilk tavsiyem amniyosentez %100 sonuç diğer tavsiyem nifty %99 sonuç verir dedi
Nifty De risk görünürse yine amniyosentez öneririm dedi
Ya da hiçbirini yaptırmazsın kafan rahat olur ben tavsiye de bulunmak zorundayım dedi. 5 yıldır tarama testlerinde risk gördüğü bebeklerde sadece 1 bebeği down sendromlu doğmuş
Yaptırmıcam sanırım hiç birini nasip kısmet diyip beklicem
Maşşalah kuzuya canım nasılda büyümüş. Ben iki defa olmuştum hiç ağrıdığını hatırlamıyorum.Kızlaar meraba. Doktor kontrolüm vardı bugün. Doktor organ taramasını kendi çapında yaptı ama tabiki uzman bi radyolog tarafındanda yapılması gerektiğini söyledi Allaha şükür şuan gözüken bi sorun yok. 274 gram 20 cm olmuş sıpam :)) Kasılmalarım varmış gene rahmin büyümesi nedeniyle normalmiş magnezyum kullanmamı söyledi şimdilik bu kadar ha bide tetanoz aşısı oldum sabah inşallah kolum çok ağrımaz
İnşallah benimde ağrımaz canımm. Bu arada 1buçuk kilo almışım nasıl sizceMaşallah kızına canım. Senin için şanalı bir günmüş me güzel hep böyle devam etsin inşallah.
Canım bu bir ihtimal testi hiç birşey kesin değil bana bütün doktorlar bu net birşey yanıt değiil demişti. İçini ferah tur Allah hayırlısını versin.
Canım bu sadece risk veriyor bak doktorunda tecrübelerinden örnek vermiş hakkınız hayırlısı inşallah. Herşey gönlünüzce olsun.
Maşşalah kuzuya canım nasılda büyümüş. Ben iki defa olmuştum hiç ağrıdığını hatırlamıyorum.
Ben 7 kilo aldım canım valla iyimi kötümü bilmiyorumİnşallah benimde ağrımaz canımm. Bu arada 1buçuk kilo almışım nasıl sizce
Ben 7 kilo aldım canım valla iyimi kötümü bilmiyorum
Bana olumsuz birşey demediler. Boy ve önceki kilo ile alakalı olabilir mi canım? Benim 172 cm boy 48,5 ile hamile kalmıştım şimdi 55,5 kiloyum. Şeker konusumda ilk kan tahlillerimde yüksek çıkmıştı şeker yüklemesi yapıldı 8. Haftada sanırım ama ordada normal çıktı şeker falan yok yani Allaha şükür. Senin boy kilo kaç canımHamilelik başlangıcından beri bende ayni artış oldu 7 kilo doktor fazla buldu ve bugün beslenme listesi verdi bununla düzenleme olmazsa diyetisyen dedi ve gebelik şekeri olabilir bu hızlı artış açlık tokluk şeker takibi yapıcaz 7 gün
Bana olumsuz birşey demediler. Boy ve önceki kilo ile alakalı olabilir mi canım? Benim 172 cm boy 48,5 ile hamile kalmıştım şimdi 55,5 kiloyum. Şeker konusumda ilk kan tahlillerimde yüksek çıkmıştı şeker yüklemesi yapıldı 8. Haftada sanırım ama ordada normal çıktı şeker falan yok yani Allaha şükür. Senin boy kilo kaç canım
canım yaa burda çok kişi yaptırdı o testi riskli çıkanların hep iyi geldi sonuçları kötü düşünme sakın açıkcası bende riskli çıksa amniyosenteze kadar yolu var nift falan yaptıramam bendeMAALESEF yaptırdım canım sonuç yüksek risk çıktı baya o yüzden dedim doktorum ilk başta ikili yaptırma demişti şimdi nifty yaptır diyor. Ama yaptırmicam sonuç kötü çıkarsa daha kötü oldum diye düşünüyorum şimdi kötü düşünmek istemiyorum İnşâAllah sağlıklıdır bebeğim
Hep öyle değilmidir yasaklar daha tatlıdırOlabilir canım kesin belki de bundan boy 162 kilo 57 ile hamile kaldım. İnanılmaz olumsuz yorumlar aldım doktordan bugün tatlı yasak herşey yasaktatlıya pek düşkün değilim de normalde ayda yılda bir canım ister aklıma gelmez ama yasak deyince yiyesim geldi
Hacettepe’de de varmış.20.haftadan sonra alıyorlarmış.Senin iletişim bilgilerini alıyorlar,yer olunca da arayıp,davet ediyorlar.Yerler o kadar kötü durumda ki ,her yer buz ,bir de iki katı dikkat etmek zorundayız,dışarı çıkmaya bile korkuyorum.Benim de Cuma randevum vardı,ama sanırım gidemiycem.canım bu gebe okuluna ben de gitmek istiyorum başka nerelerde var bilgin var mı ne zaman gidebiliyoruz ne kdr sürüyo vs
Hep öyle değilmidir yasaklar daha tatlıdıraman canım sen dikkat ette yinede ne olur olmaz.
Anomali riski yükseliyormuş benim free beta hcg 196 çıkmışAmin canım
HCG yüksekliğinin riski neymiş peki ?
Oyy maşallah sen zayıf olduğun için bence iyi. Mesela ben şuan 58 kiloyum ama sen belki 7 kilo aldın ama benle aynı kilodasındır :)Ben 7 kilo aldım canım valla iyimi kötümü bilmiyorum
Kaç kilo aldın canım? Bende 1.64 boy 57 kilo ile hamile kaldım doktor tam iyisin dedi şuandada 1buçuk kilo aldım çok iyi dedi sana niye yasakladıki tatlıyı falan?Olabilir canım kesin belki de bundan boy 162 kilo 57 ile hamile kaldım. İnanılmaz olumsuz yorumlar aldım doktordan bugün tatlı yasak herşey yasaktatlıya pek düşkün değilim de normalde ayda yılda bir canım ister aklıma gelmez ama yasak deyince yiyesim geldi
Kaç kilo aldın canım? Bende 1.64 boy 57 kilo ile hamile kaldım doktor tam iyisin dedi şuandada 1buçuk kilo aldım çok iyi dedi sana niye yasakladıki tatlıyı falan?
Bende 7 kilo aldım doktorum dikkat etmemi söyledi. Ama şuan ideal kilomda olduğum için çok sorun etmedi sanırım.. Ben üzülünce çabuk kilo verirdim ama hayatımda hiç böyle mutlu olmamıştım sanırım aşırı mutluluktada hızlı kilo alıyormuşum bunu görmüş oldum :))7 kilo almışım toplamda canım hamilelik başından beri, 18. Hafta dayım hızlı dedi..
Genelde bu süreçte ilk 3 ay için ayda 1 maksimum 1,5 kilo almayı öneriyoruz şeker olabilir açlık tokluk şekeri için bir hafta takip yapıcaz canım. Tatlı hızlı kilo alımı yapar diye yeme dedi
Haa haklı o zaman kuzum ben 1buçuk kilo almışım doktor iyi dedi. Ben tatlı bişey yemiyorum ama hiç ya canımda istemiyo7 kilo almışım toplamda canım hamilelik başından beri, 18. Hafta dayım hızlı dedi..
Genelde bu süreçte ilk 3 ay için ayda 1 maksimum 1,5 kilo almayı öneriyoruz şeker olabilir açlık tokluk şekeri için bir hafta takip yapıcaz canım. Tatlı hızlı kilo alımı yapar diye yeme dedi
Şuanda 55,5 kiloyun canım aslında göbek harici tam oldum. Biraz gögüs biraz popoOyy maşallah sen zayıf olduğun için bence iyi. Mesela ben şuan 58 kiloyum ama sen belki 7 kilo aldın ama benle aynı kilodasındır :)
Soda ve rennie tablet iyi geliyokızlar her akşam mide yanması yaşıyorum ya napıcam nasıl geçecek bilmiyrm yaşayan var mı _??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?