Amin teyzesi hepimiz saglikla alalim : )bende cok duygulandım stresli bir suru zamanim oldu cok şükür simdi doktor cok iyi dediginde dunyalar benim oluyor.çok duygulandım gözümden yaşlar aktı fotoğrafı görünce. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. maşallah
Denedim kuzum denedim neler denemedim ki bulantı olunca çok fazla bi şansım yok maalesefKuru erik hoşafı çok iyi geliyor kabızlığa canım hemen fayda ediyor düzenli tüketince...
Canım Allah razı olsunAslinda biseyler yapmaya calissan biraz sosyallessen belki iyi gelir hicmi gücün yok canim ? Gelip bakasim geldi yeminle sana
amin. sizin sürecinizi biliyorum eklerim tabii <3Amin teyzesi hepimiz saglikla alalim : )bende cok duygulandım stresli bir suru zamanim oldu cok şükür simdi doktor cok iyi dediginde dunyalar benim oluyor.
Ne guzel dua aldik senden her duanda ekle bizide
Canim tek arter bebegin az beslenmesine sebep oluyor. Kan pihtilasmasindan kaynaklaniyor bazilarinda. Benimde olmustu. Doktoruna danis istersen kan sulandirici kullanman gerekebilir.Birde ek olarak cift arter olmasi gerekirken tek arter var fakat fetal dna yaptirdigim icin tek basina bir bulgu olarak uzerinde durmaya gerek yok kontrol ederiz her defasinda dedi.zaten 3lu ve 4lu yapiliyor bu durumda ama sen niftyde zaten bastan aldin sonuclari dedi.
Ins detaylida baska bulgu cikmaz bu tek arter olayinida biliyordum pek paniklemedim o sebeple
Anlarlar İnşâAllah:) ayva o kadar çok tükettim ki kilo kilo :) havuçta öyle onlarda kabız yapıyormuş mesela muzu seven ben görünce bile midem bulanıyor elma ve armut bu ara favorim ben kusmaktan çok korkuyorum o yüzden ilaç içiyorum çünkü bi kusunca hiç durmuyor gün boyuOlsun canım enerji verecekler elbet ama biraz s8k yemelisin meyvslerin enerjisi çabuk bitiyor havuç ye elma ye ayva ye armut ye ayva saha tok tutabilir canım rabbim tez zamanda sorunlarımızın gecmesini nasib etsin yoksa elden ayaktanda düşmek var ben her sabah rutin mide asidini ç8karıyorum karnım okadar acıyor ki hele boğazımın yanması resmen bildiğin ates yakıyor bu erkeklerde bedislerde ilerde kıymetimizi anlarmı sence :)
Çok geçmiş olsun canım panik yapma Allah yardımcın olsun bebeğin seninle olsun hepSelam kızlar gece 10 gibi rahmimde ağrılar başladı hiç olmamıştı şimdiye kadar batma şeklinde sabah azaldı seyrek olmaya başladı 11 gibi doktora gittim kese etrafında kanama alanı gördü iğne verdi.. tüp bebek ile hamile kalmıştım çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin
Oyyyy maşallahSabit durmadigi icin net alamadi doktor cozunurlugu dustu kipir kipirdi hep
Benimki de erkek ;erkekler boy ve kg olarak sanki kız bebeklere göre biraz daha önde gibi.Ben de 17.haftamın içindeyim,bizimki de 180 gr 19 cmEvet bizim cok erken belli olanlardan.erkek
Dkkat et canım suyunu falan doldur yanında dursun canın isteyince içersin rabbim şifa versin inşaAllah istenilen yere çıkarda sende azıcık o gönlün rahatlat sürekli tehlike altonda insanda moralde kalmıyor kiAmin insallah Allah razi olsun progestani 12. Haftaya kadar kullabiyordum birakali 4 hafta falan oldu lekelenme gibi kanamam oldu bebek aaagida oldugu icinmis
Insallah yukari cikar simdi bende ayaklarimin altina yastik alip yatiyorum su icneye bile kalkmiyorum insallah dyzelir amin insallah hepimizin bebislerini
Ben de 23-26 yaşları arasında evliydim,çocuk yapmaya layık gormedim şahsı, biraktim gitti.Vayyy ne çabuk :))) ben 27de evlendim 30da hamile kaldim. Biraz çabucak olmus ama olsun sizde cocukla gezerseniz en azindan bundan sonra biraz beklehaha degisik olmus ama
Maşallah. Normalde zayıf mısın?Ben daha yarım.kilo aldım :)))
Hayir kan pihtilasmasindan degil.Canim tek arter bebegin az beslenmesine sebep oluyor. Kan pihtilasmasindan kaynaklaniyor bazilarinda. Benimde olmustu. Doktoruna danis istersen kan sulandirici kullanman gerekebilir.
Hic fikrim yok o konuda kizimdanda hatirlamiyorm ki bu kadar detayi : )saglikli olsunlardaBenimki de erkek ;erkekler boy ve kg olarak sanki kız bebeklere göre biraz daha önde gibi.Ben de 17.haftamın içindeyim,bizimki de 180 gr 19 cm
Canım direk bebekle ilgili birsey demeyin birkaç defa ddışarda görüşsün anneside yardım etmeli sorunun kökünü anlatmalı bence ona oda hazırlama da iyi fikir olurdu aslında istenmeydn bir çocuk olmadığını kendide görüp anlamalı belki ilk başlarda seni istwmeyebilir senin yüzinden babam beni istemiyor da diyebilir ben küçikken küçik kardesim doğdu her taraftan ekileniyorlar hem.inatçılar hemde fazla sinirli kaprisliler su haline belki zodlanabilirsin ama mükafatonda okadar büyük olacaktır her hafta gezmelere gidin beraber vakit geçirin babası eski günlerden anılarını anlatsın onla ilgili ilk adomın şöyleydi falan filan diye ilk baba deyisin beni cok mutlu etmişti falan ayrolma sebeplerini hemen anlatmamalısınız biliyordur ama olsun önce kalbi yumşamalı gerekirse yardım almalısınız zorlandığınız yerde Allah kolaylık versin inşaAllah canımKızlar bir konuda fikir istiyorum sizlerden. Şimdi benim eşim daha önce evlenmiş kızı var demiştim daha önce ben hiç tanışmadım. Yılda bir temmuz ayı boyunca babada olacak diye karar vermiş zamanında mahkeme. Eşimde her 1 temmuzda avukat, pedegog ve zabıta ile kızı almaya gidiyordu ve anne hep sorun çıkarıyordu en son pedegog almayın psikolojisi bozulacak demiş benimkide başlarım böyle işe diye artık bırakmıştı. Son 7 yıldır denemiyor eski eşi evlenmişti evde adam falan vardı anne çok uğraştı almasın diye. Sadece para veya birşey lazım olduğunda mesaj atıyordu. Ayrılmış adamdan tek başına kıza mulayet olamıyormuş. Şimdi geçen gün mesaj atmış. İlk cümle maddi değil diye girmiş kendide biliyor buzamana kadar neler yaptığını ama kız ergenliğe girmiş 17 yaşında şimdi annesi baş edemiyormuş kızda babam beni sevmiyor falan modlarına girmiş. Kadın şimdi kızınla görüş diyor. Olay şeyden patlak vermiş kızın bir arkadaşının annesi babası boşanıyormuş kız annede kalacakmış ama babası yeni evünde kızına oda yapmış falan. Bu babam beni görmüyor sevmiyora bağlamış. Benim için sorun hatta ben görüş kızınla falan dersim arada ama şimdi zaten kız sorunlu babam beni sevmiyordan girmişken kardeşin olcak demek nasıl olur onu kötü etkilemek istemem ama düşüncelerle kaldım öyle etrafımdada hiç ergen kız yok nasıl yaklaşılır napılır bilemedim yılbaşından sonra tanışacağız. Çok uzun yazdım ama napacam bilemedim.
Oyle valla simdilik dinleniyorum sugum basimda duruyor Allahim hepimizin bebislerini korusun saglicakla kucagimiza alalim insallahDkkat et canım suyunu falan doldur yanında dursun canın isteyince içersin rabbim şifa versin inşaAllah istenilen yere çıkarda sende azıcık o gönlün rahatlat sürekli tehlike altonda insanda moralde kalmıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?