2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
çok duygulandım gözümden yaşlar aktı fotoğrafı görünce. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. maşallah
Amin teyzesi hepimiz saglikla alalim : )bende cok duygulandım stresli bir suru zamanim oldu cok şükür simdi doktor cok iyi dediginde dunyalar benim oluyor.
Ne guzel dua aldik senden her duanda ekle bizide

Aslinda biseyler yapmaya calissan biraz sosyallessen belki iyi gelir hicmi gücün yok canim ? Gelip bakasim geldi yeminle sana
Canım Allah razı olsun Yok gücüm gerçekten Pazar günü eşime dedim ki biraz beni dışarı çıkarır mısın çıktık en yakın markete girdik bişeyler aldık eşim kasada bekliyor bense bayılmak üzereyim ayakta duramadım bişeyler yediğim halde eve zor getirdi adamcağız koluma girerek

Canim tek arter bebegin az beslenmesine sebep oluyor. Kan pihtilasmasindan kaynaklaniyor bazilarinda. Benimde olmustu. Doktoruna danis istersen kan sulandirici kullanman gerekebilir.

Anlarlar İnşâAllah:) ayva o kadar çok tükettim ki kilo kilo :) havuçta öyle onlarda kabız yapıyormuş mesela muzu seven ben görünce bile midem bulanıyor elma ve armut bu ara favorim ben kusmaktan çok korkuyorum o yüzden ilaç içiyorum çünkü bi kusunca hiç durmuyor gün boyu

Çok geçmiş olsun canım panik yapma Allah yardımcın olsun bebeğin seninle olsun hep

Kızlar bir konuda fikir istiyorum sizlerden. Şimdi benim eşim daha önce evlenmiş kızı var demiştim daha önce ben hiç tanışmadım. Yılda bir temmuz ayı boyunca babada olacak diye karar vermiş zamanında mahkeme. Eşimde her 1 temmuzda avukat, pedegog ve zabıta ile kızı almaya gidiyordu ve anne hep sorun çıkarıyordu en son pedegog almayın psikolojisi bozulacak demiş benimkide başlarım böyle işe diye artık bırakmıştı. Son 7 yıldır denemiyor eski eşi evlenmişti evde adam falan vardı anne çok uğraştı almasın diye. Sadece para veya birşey lazım olduğunda mesaj atıyordu. Ayrılmış adamdan tek başına kıza mulayet olamıyormuş. Şimdi geçen gün mesaj atmış. İlk cümle maddi değil diye girmiş kendide biliyor buzamana kadar neler yaptığını ama kız ergenliğe girmiş 17 yaşında şimdi annesi baş edemiyormuş kızda babam beni sevmiyor falan modlarına girmiş. Kadın şimdi kızınla görüş diyor. Olay şeyden patlak vermiş kızın bir arkadaşının annesi babası boşanıyormuş kız annede kalacakmış ama babası yeni evünde kızına oda yapmış falan. Bu babam beni görmüyor sevmiyora bağlamış. Benim için sorun hatta ben görüş kızınla falan dersim arada ama şimdi zaten kız sorunlu babam beni sevmiyordan girmişken kardeşin olcak demek nasıl olur onu kötü etkilemek istemem ama düşüncelerle kaldım öyle etrafımdada hiç ergen kız yok nasıl yaklaşılır napılır bilemedim yılbaşından sonra tanışacağız. Çok uzun yazdım ama napacam bilemedim.

dün doktora gittik yazamadım. cinsiyetin kız olduğu kesinleşti. doktor ölçüleri verirken kızınızın boyu ağırlığı diye verdi 17 cm 136 gr olmuş minnoşum. son adet tarihimle uyumluymuş bu ölçüler. ben iki haftadır ağzıma bir şeyler yavaş yavaş koyabiliyorum. kusturduğu için vitamin de içemiyorum. buna rağmen gelişiminin normal olmasına çok sevindim. benim gibi olan endişelenen varsa içiniz ferah olsun onlar bi yolunu buluyor sanki

Dkkat et canım suyunu falan doldur yanında dursun canın isteyince içersin rabbim şifa versin inşaAllah istenilen yere çıkarda sende azıcık o gönlün rahatlat sürekli tehlike altonda insanda moralde kalmıyor ki

Etiketlemeye çalıştım ama bulamadım Yasin toplayan bı arkadaş vardı adı eda ama bulamadım bu mesajımı okursan ben de okudum Allah kabul etsin ve hayırlısıyla sağlıkla sen de müjdeli haberi alırsın tez zamanda

Vayyy ne çabuk :))) ben 27de evlendim 30da hamile kaldim. Biraz çabucak olmus ama olsun sizde cocukla gezerseniz en azindan bundan sonra biraz beklehaha degisik olmus ama
Ben de 23-26 yaşları arasında evliydim,çocuk yapmaya layık gormedim şahsı, biraktim gitti. Çok şükür, şimdilik en azından kıymet bilir bir baba adayı ile evlenip çoluğa çocuğa karisiyorum. Biz kadınlar zaten evlenirken baba adayı seçiyoruz biraz da.Bazen yanlısı secebiliyoruz, o ayrı .

Canim tek arter bebegin az beslenmesine sebep oluyor. Kan pihtilasmasindan kaynaklaniyor bazilarinda. Benimde olmustu. Doktoruna danis istersen kan sulandirici kullanman gerekebilir.
Hayir kan pihtilasmasindan degil.
Gelisimi kontrol altinda olacak ki zaten ayda 2 defa gidiliyor her sekilde.2 hafta sonra detaylida daha net bakacaklar

Canım direk bebekle ilgili birsey demeyin birkaç defa ddışarda görüşsün anneside yardım etmeli sorunun kökünü anlatmalı bence ona oda hazırlama da iyi fikir olurdu aslında istenmeydn bir çocuk olmadığını kendide görüp anlamalı belki ilk başlarda seni istwmeyebilir senin yüzinden babam beni istemiyor da diyebilir ben küçikken küçik kardesim doğdu her taraftan ekileniyorlar hem.inatçılar hemde fazla sinirli kaprisliler su haline belki zodlanabilirsin ama mükafatonda okadar büyük olacaktır her hafta gezmelere gidin beraber vakit geçirin babası eski günlerden anılarını anlatsın onla ilgili ilk adomın şöyleydi falan filan diye ilk baba deyisin beni cok mutlu etmişti falan ayrolma sebeplerini hemen anlatmamalısınız biliyordur ama olsun önce kalbi yumşamalı gerekirse yardım almalısınız zorlandığınız yerde Allah kolaylık versin inşaAllah canım

Dkkat et canım suyunu falan doldur yanında dursun canın isteyince içersin rabbim şifa versin inşaAllah istenilen yere çıkarda sende azıcık o gönlün rahatlat sürekli tehlike altonda insanda moralde kalmıyor ki
Oyle valla simdilik dinleniyorum sugum basimda duruyor Allahim hepimizin bebislerini korusun saglicakla kucagimiza alalim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…