Kızlar bisey daha paylasicam sizlerle.
Cildim cok kuru benim.
Ben karnima hatta boynumdan asagi heryerime hindistan cevizi yagi sürüyorum. Bi dahaki banyoya kadar kaliyor. Tüylenme falan da yapmadı. Hala biseyler almayanlar varsa tavsiye ederim.
Maşallah oğluşa canım ne güzel şimdiden kardeş itifakı yapmışlar bende 10 ocağa almayı planlıyorum detaylı için inşallah. Bu detaylıda tüm yüz hatları falan herşeyi görüyormuyuz nasıl oluyor
Evet goruyoruz 4 boyutludan hallice : )ama tabi daha cok damarlar kalp beyin cigerler odakli bir kontrol oluyor.
Mesela benim plesantanin yerine siviya vs hep bakiyor ama detaylida bunlarda degerlendiriliyor
Ben onemli zamanlarin haricinde dusunmuyorum artik oyle cunku obur turlu zaman gecmez yasanmaz yani oyle tabiki hepimiz endiseleniyoruz her zaman ama dozunda olmasi lazim bence
Şu iç karin olayi bende hic yok galiba. Zayif oldugum halde benim göbek heran cikmaya musaitti zaten. Firsat bulunca koyverdi
Sıkıştırma göbüşü. Bebek her seye tepki veriyor. Bugün kontrolde hareket etmeyince dr öksür biraz dedi. Kizcem hemen kol bacak oynatti. Hayret ettim.
Bi de çikolata yemeyi unutmayın. Ben unuttum
Ruyamda bebisi kotü gördüm diye kalkip hastaneye giden insandim ben ama kendimi epey rahatlattim normal yasantima devam ediyorum. Baktimki boyle daha rahat :)
Ya bana ya ablasina benzeyecek ablasida bana benzedigine gore kesin bana benzeyecek.
Babasina asiri sinirliyim hic bir zahmet benzemesin : )
Bugun doktor isim dusundunuz mu dedi esim ozan dedi.doktorda ozan bi sabit dur dedi baskasinin agzindan duyunca tuhaf oldum ama sevdim : ))
Kızlar bisey daha paylasicam sizlerle.
Cildim cok kuru benim.
Ben karnima hatta boynumdan asagi heryerime hindistan cevizi yagi sürüyorum. Bi dahaki banyoya kadar kaliyor. Tüylenme falan da yapmadı. Hala biseyler almayanlar varsa tavsiye ederim.
Selam kızlar gece 10 gibi rahmimde ağrılar başladı hiç olmamıştı şimdiye kadar batma şeklinde sabah azaldı seyrek olmaya başladı 11 gibi doktora gittim kese etrafında kanama alanı gördü iğne verdi.. tüp bebek ile hamile kalmıştım çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin
Ya bana ya ablasina benzeyecek ablasida bana benzedigine gore kesin bana benzeyecek.
Babasina asiri sinirliyim hic bir zahmet benzemesin : )
Bugun doktor isim dusundunuz mu dedi esim ozan dedi.doktorda ozan bi sabit dur dedi baskasinin agzindan duyunca tuhaf oldum ama sevdim : ))
Ruyamda bebisi kotü gördüm diye kalkip hastaneye giden insandim ben ama kendimi epey rahatlattim normal yasantima devam ediyorum. Baktimki boyle daha rahat :)
Olacağın önüne geçmek imkansız biraz da öyle düşünüyorum kendimi öyle rahatlatıyorum sonra bi bakmışım kafama takacak bi konu bulmuşum :)biraz hareketlensin bebiş daha rahat olur belki canım kaç haftasın sen
12+0 da %95 dedi doktorum sonrada değişmedi.. nasipse kızım olacak. grupta kızlar azınlıkta görünüyor. hatta mayıs annelerinde de erkek çoğunlukta diye biliyorum