2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bisey daha paylasicam sizlerle.
Cildim cok kuru benim.
Ben karnima hatta boynumdan asagi heryerime hindistan cevizi yagi sürüyorum. Bi dahaki banyoya kadar kaliyor. Tüylenme falan da yapmadı. Hala biseyler almayanlar varsa tavsiye ederim.

Evet goruyoruz 4 boyutludan hallice : )ama tabi daha cok damarlar kalp beyin cigerler odakli bir kontrol oluyor.
Mesela benim plesantanin yerine siviya vs hep bakiyor ama detaylida bunlarda degerlendiriliyor

Şuan hala yatak odamdan çıkamadım yatağın içindeyim wc dışında kalkamıyorum hep yatıyorum komşular çağırıyor aynı apartmanda gidecek gücüm yok
Aslinda biseyler yapmaya calissan biraz sosyallessen belki iyi gelir hicmi gücün yok canim ? Gelip bakasim geldi yeminle sana

Ben onemli zamanlarin haricinde dusunmuyorum artik oyle cunku obur turlu zaman gecmez yasanmaz yani oyle tabiki hepimiz endiseleniyoruz her zaman ama dozunda olmasi lazim bence
Çok haklısın canım bebişi de stresle boştan yere etkiliyorum daha rahat olcam inşallah bundan sonra

O bende de yok hazirda bekliyormus gibi firt diye cikti gobek hic anlamadim :))

Çok haklısın canım bebişi de stresle boştan yere etkiliyorum daha rahat olcam inşallah bundan sonra
Ruyamda bebisi kotü gördüm diye kalkip hastaneye giden insandim ben ama kendimi epey rahatlattim normal yasantima devam ediyorum. Baktimki boyle daha rahat :)

Yaaaa ozannn yerim seni annesi güzel oglusu yakısikli kime benziyor peki ?
Ya bana ya ablasina benzeyecek ablasida bana benzedigine gore kesin bana benzeyecek.
Babasina asiri sinirliyim hic bir zahmet benzemesin : )
Bugun doktor isim dusundunuz mu dedi esim ozan dedi.doktorda ozan bi sabit dur dedi baskasinin agzindan duyunca tuhaf oldum ama sevdim : ))

hangi markanınkini aldın canım?

Canım geçmiş olsun yat kalkma hiç inşallah biranönce normale dönersiniz

Sabit durmadigi icin net alamadi doktor cozunurlugu dustu kipir kipirdi hep
Onun ağzını burnunu yerim ben yaa maşallah nasılda güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah canım

Babaya soyleyin sizi sinirlendirmesin :) butün cefasi bizde tabiki bize benzeyecek :)) cikolata mi yedin naptin durmadi cocuk :)

Ruyamda bebisi kotü gördüm diye kalkip hastaneye giden insandim ben ama kendimi epey rahatlattim normal yasantima devam ediyorum. Baktimki boyle daha rahat :)
Olacağın önüne geçmek imkansız biraz da öyle düşünüyorum kendimi öyle rahatlatıyorum sonra bi bakmışım kafama takacak bi konu bulmuşum :)biraz hareketlensin bebiş daha rahat olur belki canım kaç haftasın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…