oy yerim maşallahSabit durmadigi icin net alamadi doktor cozunurlugu dustu kipir kipirdi hep
56 kiloydum hamilelikten önce hatta 57 de olmuştum ama 54 düşmüştüm mide bulantılarondan birde düşük tehlikesiyle beraber esimdende grip gecmişti baya hırpalandım nirmalde 54 lerdeydim hep şimdi hamilelik öncesi kilomdayım 20 gün önce kontrolimde kilomu sormuslardı 56 idim şimdi anca 57 olmusum belli olmuyor bazen 56.6 ya falanda düşüyorum bulantı yüzinden canım yoksa oo :)) sebze ve salata türi yemeyi daha cok seviyoym baska yemek okmasada olur bdnim icin hamurlu veya tatlı ydmeyide sevmem belkide sebep bunlardırMaşallah. Normalde zayıf mısın?
Süper canım dinlen bol bol :)İki ortaklar canım saolaun ikiside çok iyidir. Normalde pazartesi iş vardı salı yılbaşı tatiliydi onunda cumartesiye çektik pazar-pazartesi-salı tatil yaptık. Yarında gitmem büyük ihtimal bana 5 gün tatil
Amin canım inşaAllah rabbim halimizi görüyor elbet bizden daha iyi bilir dua edelim başka çaremiz yokOyle valla simdilik dinleniyorum sugum basimda duruyor Allahim hepimizin bebislerini korusun saglicakla kucagimiza alalim insallah
Ahah kesinlikle kizimin babasini cok yanlis sectigim icin simdi oglumun babasindan emin olmak adina 8 yil beklettim : ))Ben de 23-26 yaşları arasında evliydim,çocuk yapmaya layık gormedim şahsı, biraktim gitti.Çok şükür, şimdilik en azından kıymet bilir bir baba adayı ile evlenip çoluğa çocuğa karisiyorum. Biz kadınlar zaten evlenirken baba adayı seçiyoruz biraz da.Bazen yanlısı secebiliyoruz, o ayrı .
Allah utandırmasın arkadaşım secimlerimizden.Ahah kesinlikle kizimin babasini cok yanlis sectigim icin simdi oglumun babasindan emin olmak adina 8 yil beklettim : ))
Mesajın için saol canım ya eşim eski eşiyle kınuştu. Tip olarak hiç benzemiyor babasına ama huyları aynı sen demiş bu gözümü korkuttu açıkcası benim eşim bencil ve hep o haklıdır hep onun doğrusu doğrudur hadi ben onu çözdüm idare ediyprum ama kızıda öyleyse kendisi diyor bana çektiyse işimiz zor diye. Benim hamile olduğu söylemiş eşine hemen söylemeyin ama oda sevinir çocukları bebekleri çık sever demiş. Evde 4 kedi var onlara bayılır hayvan delisi demiş. Söylemeyelimdr ilk başka ben bu göbeği nasıl saklayacam baya baya belli hamile olduğum. Oda konusunda sıkıntı yok 4+1 evimiz mutlu olacaksa yaparız sorun değil benim için o iyi olsun hatta eşime taklıyorum hayatı. 1029 sana uğurlu gelecek bak hiç yokken birden 2 kızın nirden olacak diye:) ama ilk başta kızı yumuşatmak lazım şuanda 3 . Cümleden sonra bağarıp çağırıp odasına kapanıyormuş annesine durmadan muhalefet oluyormuş falan bakalım inşallah üstesinden geşiriz bu sürecin. Allah biliyor ya ilk mesaj geldi eşim bana gösterdi dedim kadın için hasta falan olmasın sizi alıştırmaya çalışıyor olmasın o derece görüştürmemek için uğraşıyordu. Bizim facebooklarımı falan takip edip 2 sene önce ordan ekran görüntüleri alıp gidip nafaka arttırım davası falan açmıştı bakın bunların durumu iyi yurtdışında geziyolar safarilere gidiyorlar falan diye kazanmıştı. Ki eşim boşanırken acıbademdeki evi ona devretmiş eşim sormuş iyimisin diye iyiyim demiş . Eşim bana diyorki bu kız harbi kötü ozaman annesi başa çıkamayıp bana yazacak duruma geldiyse neler yaşayacaz görelim ama sen sakın stress falan yapma önce kendini düşün diyor. Allahtan hayırlısı inşallahCanım direk bebekle ilgili birsey demeyin birkaç defa ddışarda görüşsün anneside yardım etmeli sorunun kökünü anlatmalı bence ona oda hazırlama da iyi fikir olurdu aslında istenmeydn bir çocuk olmadığını kendide görüp anlamalı belki ilk başlarda seni istwmeyebilir senin yüzinden babam beni istemiyor da diyebilir ben küçikken küçik kardesim doğdu her taraftan ekileniyorlar hem.inatçılar hemde fazla sinirli kaprisliler su haline belki zodlanabilirsin ama mükafatonda okadar büyük olacaktır her hafta gezmelere gidin beraber vakit geçirin babası eski günlerden anılarını anlatsın onla ilgili ilk adomın şöyleydi falan filan diye ilk baba deyisin beni cok mutlu etmişti falan ayrolma sebeplerini hemen anlatmamalısınız biliyordur ama olsun önce kalbi yumşamalı gerekirse yardım almalısınız zorlandığınız yerde Allah kolaylık versin inşaAllah canım
canım ben aradımda randevu için öyle bir şey söylemediler sadece 15 gün önceden ara randevu için dediler olsa belirtilerdi herhalde tarama testlerini yapyırmayıp direk detaylı yaptıran da çok var niye ikisini birbirne bağlamışlar kiIstanbul ümraniye devlet gittiğim yer . Artık sıra alıp detaylı ultrason a girmek yok dedi yeni değişmiş sistem. 3 lü testi yapıp 2 hafta sonra perinalog mu ne o bolum sonucunu yorumlayıp detaylı ultrasonla da o ilgilénecek dedi.
Maşallah ne kadar büyümüş prenses benim gittiğim devlet ler ne gr ne boy söylüyorlar sizin yorumlarınıza bakip benim ki de bu kadar olmusmudur diye hevesleniyorum:)
Basima geldigi icin yorum yaptim. 6li trombofili paneli yaptirdin mi pihtilasma yok derken genetik tahlil yaptirmismiydin? Banada doktor yok demisti cok gec ogrendim. Yakindan takip ediliyorsan sorun yok ozaman..Hayir kan pihtilasmasindan degil.
Gelisimi kontrol altinda olacak ki zaten ayda 2 defa gidiliyor her sekilde.2 hafta sonra detaylida daha net bakacaklar
Edaonurum gibi bişeydi sankiEtiketlemeye çalıştım ama bulamadım Yasin toplayan bı arkadaş vardı adı eda ama bulamadım bu mesajımı okursan ben de okudum Allah kabul etsin ve hayırlısıyla sağlıkla sen de müjdeli haberi alırsın tez zamanda
Sağol canım cevap verdiğin için ben de öyle hatırlıyorum ama bulamayınca yanlış hatırladım diye düşündüm neden etkiletleyemiyorum ki o arkadaşı acabaEdaonurum gibi bişeydi sanki
Canım zor süreç olacak ilk başta ama evde sizden başka sana ait olmayan 3. Bir sahıs her zaman kaldırılmıyor. Benim de küçük kaynım vardı liseye gitsin diye 1 yıl yanımızda kalmasını ben teklif ettim şimdi gitmesi için gün sayıyorum. Birisini evine devamlı misafir etmeden önce bence iyi düşün :) ama hep görüşebilirsin kızla. Bazen anne istemez de senin gibi tatlı abla isteyebilir :)Mesajın için saol canım ya eşim eski eşiyle kınuştu. Tip olarak hiç benzemiyor babasına ama huyları aynı sen demiş bu gözümü korkuttu açıkcası benim eşim bencil ve hep o haklıdır hep onun doğrusu doğrudur hadi ben onu çözdüm idare ediyprum ama kızıda öyleyse kendisi diyor bana çektiyse işimiz zor diye. Benim hamile olduğu söylemiş eşine hemen söylemeyin ama oda sevinir çocukları bebekleri çık sever demiş. Evde 4 kedi var onlara bayılır hayvan delisi demiş. Söylemeyelimdr ilk başka ben bu göbeği nasıl saklayacam baya baya belli hamile olduğum. Oda konusunda sıkıntı yok 4+1 evimiz mutlu olacaksa yaparız sorun değil benim için o iyi olsun hatta eşime taklıyorum hayatı. 1029 sana uğurlu gelecek bak hiç yokken birden 2 kızın nirden olacak diye:) ama ilk başta kızı yumuşatmak lazım şuanda 3 . Cümleden sonra bağarıp çağırıp odasına kapanıyormuş annesine durmadan muhalefet oluyormuş falan bakalım inşallah üstesinden geşiriz bu sürecin. Allah biliyor ya ilk mesaj geldi eşim bana gösterdi dedim kadın için hasta falan olmasın sizi alıştırmaya çalışıyor olmasın o derece görüştürmemek için uğraşıyordu. Bizim facebooklarımı falan takip edip 2 sene önce ordan ekran görüntüleri alıp gidip nafaka arttırım davası falan açmıştı bakın bunların durumu iyi yurtdışında geziyolar safarilere gidiyorlar falan diye kazanmıştı. Ki eşim boşanırken acıbademdeki evi ona devretmiş eşim sormuş iyimisin diye iyiyim demiş . Eşim bana diyorki bu kız harbi kötü ozaman annesi başa çıkamayıp bana yazacak duruma geldiyse neler yaşayacaz görelim ama sen sakın stress falan yapma önce kendini düşün diyor. Allahtan hayırlısı inşallah
Ben de etiketlemeye çalıştım yapamadım açıkcasıSağol canım cevap verdiğin için ben de öyle hatırlıyorum ama bulamayınca yanlış hatırladım diye düşündüm neden etkiletleyemiyorum ki o arkadaşı acaba
Bence babayı görmediği için agresif . Babayi görmek onu olumlu ölçüde degistirecektir,derim.Zaten bosanan başka bir aileden sorun patlamiş. Eksikliği giderildiğinde,kendisini hâlâ değerli hissettiğinde ,sizin evinizde de bir yeri olduğunu gördüğünde sakinleşecegini düşünüyorum.Mesajın için saol canım ya eşim eski eşiyle kınuştu. Tip olarak hiç benzemiyor babasına ama huyları aynı sen demiş bu gözümü korkuttu açıkcası benim eşim bencil ve hep o haklıdır hep onun doğrusu doğrudur hadi ben onu çözdüm idare ediyprum ama kızıda öyleyse kendisi diyor bana çektiyse işimiz zor diye. Benim hamile olduğu söylemiş eşine hemen söylemeyin ama oda sevinir çocukları bebekleri çık sever demiş. Evde 4 kedi var onlara bayılır hayvan delisi demiş. Söylemeyelimdr ilk başka ben bu göbeği nasıl saklayacam baya baya belli hamile olduğum. Oda konusunda sıkıntı yok 4+1 evimiz mutlu olacaksa yaparız sorun değil benim için o iyi olsun hatta eşime taklıyorum hayatı. 1029 sana uğurlu gelecek bak hiç yokken birden 2 kızın nirden olacak diye:) ama ilk başta kızı yumuşatmak lazım şuanda 3 . Cümleden sonra bağarıp çağırıp odasına kapanıyormuş annesine durmadan muhalefet oluyormuş falan bakalım inşallah üstesinden geşiriz bu sürecin. Allah biliyor ya ilk mesaj geldi eşim bana gösterdi dedim kadın için hasta falan olmasın sizi alıştırmaya çalışıyor olmasın o derece görüştürmemek için uğraşıyordu. Bizim facebooklarımı falan takip edip 2 sene önce ordan ekran görüntüleri alıp gidip nafaka arttırım davası falan açmıştı bakın bunların durumu iyi yurtdışında geziyolar safarilere gidiyorlar falan diye kazanmıştı. Ki eşim boşanırken acıbademdeki evi ona devretmiş eşim sormuş iyimisin diye iyiyim demiş . Eşim bana diyorki bu kız harbi kötü ozaman annesi başa çıkamayıp bana yazacak duruma geldiyse neler yaşayacaz görelim ama sen sakın stress falan yapma önce kendini düşün diyor. Allahtan hayırlısı inşallah
Canım dedigim gibi önce size alışması lazım gezin tozun falan göbegine nolmus bazı insanlar normaldede göbekli :) sizi anlarsa ki elinde sonunda anlıycak hak verecek ozaman ergenlerle uğrasması ciddi zod kardeşim bize neler çektirmişti ya ama hamdolsun akıl verir gibi dahi birşey demeyin yanlıs anlar sadece şuan onun hosuna ne gider onları bilip öyle davranın mesela bowlingi seviyorsa gidin gezin oynayın gemek yiyin birseyler paylaşmadan birini anlamakta çözmekte zor heleki ergenleri Allah kolaylık versin vallaMesajın için saol canım ya eşim eski eşiyle kınuştu. Tip olarak hiç benzemiyor babasına ama huyları aynı sen demiş bu gözümü korkuttu açıkcası benim eşim bencil ve hep o haklıdır hep onun doğrusu doğrudur hadi ben onu çözdüm idare ediyprum ama kızıda öyleyse kendisi diyor bana çektiyse işimiz zor diye. Benim hamile olduğu söylemiş eşine hemen söylemeyin ama oda sevinir çocukları bebekleri çık sever demiş. Evde 4 kedi var onlara bayılır hayvan delisi demiş. Söylemeyelimdr ilk başka ben bu göbeği nasıl saklayacam baya baya belli hamile olduğum. Oda konusunda sıkıntı yok 4+1 evimiz mutlu olacaksa yaparız sorun değil benim için o iyi olsun hatta eşime taklıyorum hayatı. 1029 sana uğurlu gelecek bak hiç yokken birden 2 kızın nirden olacak diye:) ama ilk başta kızı yumuşatmak lazım şuanda 3 . Cümleden sonra bağarıp çağırıp odasına kapanıyormuş annesine durmadan muhalefet oluyormuş falan bakalım inşallah üstesinden geşiriz bu sürecin. Allah biliyor ya ilk mesaj geldi eşim bana gösterdi dedim kadın için hasta falan olmasın sizi alıştırmaya çalışıyor olmasın o derece görüştürmemek için uğraşıyordu. Bizim facebooklarımı falan takip edip 2 sene önce ordan ekran görüntüleri alıp gidip nafaka arttırım davası falan açmıştı bakın bunların durumu iyi yurtdışında geziyolar safarilere gidiyorlar falan diye kazanmıştı. Ki eşim boşanırken acıbademdeki evi ona devretmiş eşim sormuş iyimisin diye iyiyim demiş . Eşim bana diyorki bu kız harbi kötü ozaman annesi başa çıkamayıp bana yazacak duruma geldiyse neler yaşayacaz görelim ama sen sakın stress falan yapma önce kendini düşün diyor. Allahtan hayırlısı inşallah
@Edanonurum bu canım bende unutmayım diye ekran resmi aldım :))))Edaonurum gibi bişeydi sanki
Yok canım kalıcı olarak annesi hayatta olduğu sürece öyle birşeyi istemez zaten gelirse haftasonu falan gelir. Normalde karşıda acıbademde oturuyorlar ama kızın okul etilerde hergün bu tarafa geçiyor belki kardeş olayına alışırsa daha sık gelebilir falan ama kalıcı olmaz. Evde yardımcı kadında olacak doğumdan sonra zaten bana yükü olmaz ama sorunlu bir kız olmaya devam ederse huzur kaçırabilir allahtan hayırlısı diyorum. İlk başta bir tanışalım bana tepkisi ne olacak ona göre bir yol izlerim gerekirse destek alırız artık.Canım zor süreç olacak ilk başta ama evde sizden başka sana ait olmayan 3. Bir sahıs her zaman kaldırılmıyor. Benim de küçük kaynım vardı liseye gitsin diye 1 yıl yanımızda kalmasını ben teklif ettim şimdi gitmesi için gün sayıyorum. Birisini evine devamlı misafir etmeden önce bence iyi düşün :) ama hep görüşebilirsin kızla. Bazen anne istemez de senin gibi tatlı abla isteyebilir :)
Aynen canım sana bağlı sen ılımlı olursan bu ilk tanışmada her şey daha kolay olur inşYok canım kalıcı olarak annesi hayatta olduğu sürece öyle birşeyi istemez zaten gelirse haftasonu falan gelir. Normalde karşıda acıbademde oturuyorlar ama kızın okul etilerde hergün bu tarafa geçiyor belki kardeş olayına alışırsa daha sık gelebilir falan ama kalıcı olmaz. Evde yardımcı kadında olacak doğumdan sonra zaten bana yükü olmaz ama sorunlu bir kız olmaya devam ederse huzur kaçırabilir allahtan hayırlısı diyorum. İlk başta bir tanışalım bana tepkisi ne olacak ona göre bir yol izlerim gerekirse destek alırız artık.
Ayyy çok teşekkür ederim ne iyi akıl etmişsin@Edanonurum bu canım bende unutmayım diye ekran resmi aldım :))))
Bence babayı görmediği için agresif . Babayi görmek onu olumlu ölçüde degistirecektir,derim.Zaten bosanan başka bir aileden sorun patlamiş. Eksikliği giderildiğinde,kendisini hâlâ değerli hissettiğinde ,sizin evinizde de bir yeri olduğunu gördüğünde sakinleşecegini düşünüyorum.
İlk başta babası yalnız görüşecek sonra 3lü bir plan yapacağız bakalım umarım güzel gelişir herşey.Canım dedigim gibi önce size alışması lazım gezin tozun falan göbegine nolmus bazı insanlar normaldede göbekli :) sizi anlarsa ki elinde sonunda anlıycak hak verecek ozaman ergenlerle uğrasması ciddi zod kardeşim bize neler çektirmişti ya ama hamdolsun akıl verir gibi dahi birşey demeyin yanlıs anlar sadece şuan onun hosuna ne gider onları bilip öyle davranın mesela bowlingi seviyorsa gidin gezin oynayın gemek yiyin birseyler paylaşmadan birini anlamakta çözmekte zor heleki ergenleri Allah kolaylık versin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?