İki ortaklar canım saolaun ikiside çok iyidir. Normalde pazartesi iş vardı salı yılbaşı tatiliydi onunda cumartesiye çektik pazar-pazartesi-salı tatil yaptık. Yarında gitmem büyük ihtimal bana 5 gün tatilAy kıyamam ya ne iyi patronmuş dinlen işte yarında haftasonu zaten ohh miss :)
Ben ilk zamanlarimda oyleydim bide hastayim nasil oksuruyorum cigerlerim cikacak doktora dedimki cok oksuruyorum agri giriyor falan dediki bebis legen kemiginin icinde bi oksurukle firlatamazsin dedi bide dalga gecmisti yani evet senin 2. Genel olarak daha rahat olman lazim canim ama olmayabiliyor zamanla gecer bence :)Çok haklısın canım :) bi de 2.hamilelik benim daha ahat olmam lazım ama aksine bında daha pimpirikliyim ama sağol rahatlattınz
Maşallah oğluşa canım ne güzel şimdiden kardeş itifakı yapmışlarKizlar bugun kontrolum vardi.minisim 190 gr 21 cm olmus.
Ayin 11inde detayli icin gidecegim.2 hafta sonra yani.
Tetanoz iğnesini sorudm istersen olabilirsin agri ve ates yapabiliyor bazen dedi.
Ilaclarimi yeniledi.bitenleri yazdi ve yeni bir sey ekledi.
Balık yagi istemedim ben zaten balik ve ceviz cok tüketirim
5 kilo almisim normal dedi.
Eliyle yine yuzunu kapatip durdu bebisim kesin eminim ablasi gelmeyince yapiyor bir daha ki saati ablasina uygun aldim.
O çok kötüymüş canim. O zaman elinden geldigince dikkat ediceksin. Ben vitamini icmesem icim hic rahat olmuyor valla herseyi yiyemiyorum çünkü bide ben yemedigimde vücudum hemen birakiyor kendini bagisikligim düsüyor mahfoluyorum. Allahtan sen oyle degilsin canimHaklısın canım doktorum çok iyi aslında ama bazen gıcıklığı tutuyor:) buarada ben ilaç yutamıyorum anında refleks kusuyorum tiroid ilacım minicik onu bile son günlerde içince anında çıkarıyorum decavit vermişti kocaman onuda içemedim ben biraz problemliyim :) sadece zoferimi içiyorum
Merhaba cinsiyetiniz belli mi ?Kizlar bugun kontrolum vardi.minisim 190 gr 21 cm olmus.
Ayin 11inde detayli icin gidecegim.2 hafta sonra yani.
Tetanoz iğnesini sorudm istersen olabilirsin agri ve ates yapabiliyor bazen dedi.
Ilaclarimi yeniledi.bitenleri yazdi ve yeni bir sey ekledi.
Balık yagi istemedim ben zaten balik ve ceviz cok tüketirim
5 kilo almisim normal dedi.
Eliyle yine yuzunu kapatip durdu bebisim kesin eminim ablasi gelmeyince yapiyor bir daha ki saati ablasina uygun aldim.
Canim o ne demek hic duymadim boyle biseyBirde ek olarak cift arter olmasi gerekirken tek arter var fakat fetal dna yaptirdigim icin tek basina bir bulgu olarak uzerinde durmaya gerek yok kontrol ederiz her defasinda dedi.zaten 3lu ve 4lu yapiliyor bu durumda ama sen niftyde zaten bastan aldin sonuclari dedi.
Ins detaylida baska bulgu cikmaz bu tek arter olayinida biliyordum pek paniklemedim o sebeple
Sağolasın canım.inşaAllah ben normal k8yafetlerimi giyiyorum hala da azıcik karnımda s8kma yapmaya başladı büyiypruz galiba :)Amin canim.
Benim gobek bayadır var.Bakılınca anlaşılıyor gebe oldugum net bir şekilde.
Dr um soylememisti daha once cinsiyet.
16. Haftadan once soylemiyorum demisti.
Kiz erkek hic farketmez. Her gittigimde kalbine bakiyorum ilk. Inşallah atiyordur diye
Sen de ogrenirsin insallah. Rabbim gonlune gore versin.
Kuru erik hoşafı çok iyi geliyor kabızlığa canım hemen fayda ediyor düzenli tüketince...Evet canım tuvalete çıkamayınca iyice mideye zor veriyor. Elma yiyorum armut yiyorum kabuklarıyla. Hiç gücüm yok yerimden kalkamıyorum akşam eşim geliyor yardım ediyor sağolsun hiç bi iş yapamıyorum ki meyveleri bile eşim hazırlıyor
Vayyy ne çabuk :))) ben 27de evlendim 30da hamile kaldim. Biraz çabucak olmus ama olsun sizde cocukla gezerseniz en azindan bundan sonra biraz bekleEvet, 4 aylık evliliğe ancak 4 aylık bir bebiş sıkıştırabildim.5 yıllık evli olsam, kaç çocuklu olurdum acaba?
Olsun canım enerji verecekler elbet ama biraz s8k yemelisin meyvslerin enerjisi çabuk bitiyor havuç ye elma ye ayva ye armut ye ayva saha tok tutabilir canım rabbim tez zamanda sorunlarımızın gecmesini nasib etsin yoksa elden ayaktanda düşmek var ben her sabah rutin mide asidini ç8karıyorum karnım okadar acıyor ki hele boğazımın yanması resmen bildiğin ates yakıyor bu erkeklerde bedislerde ilerde kıymetimizi anlarmı sence :)Evet canım tuvalete çıkamayınca iyice mideye zor veriyor. Elma yiyorum armut yiyorum kabuklarıyla. Hiç gücüm yok yerimden kalkamıyorum akşam eşim geliyor yardım ediyor sağolsun hiç bi iş yapamıyorum ki meyveleri bile eşim hazırlıyor
Benim bacaklarim cok almaz ben zaten kiloyu genel olarak gobekten alıyorum o ciktikca cikar yani :)) sadece belli bir kilonun ustune cikarsan varis olur dedi doktorum bacaklarinda okadarpeki bacaklarında fln oldu mu adece göbek mi ? benim sadece göbek çıktıkça çıkıyor
Şu iç karin olayi bende hic yok galiba. Zayif oldugum halde benim göbek heran cikmaya musaitti zaten. Firsat bulunca koyverdiSağolasın canım.inşaAllah ben normal k8yafetlerimi giyiyorum hala da azıcik karnımda s8kma yapmaya başladı büyiypruz galiba :)
İnşallah canım geçsin çabucakBen ilk zamanlarimda oyleydim bide hastayim nasil oksuruyorum cigerlerim cikacak doktora dedimki cok oksuruyorum agri giriyor falan dediki bebis legen kemiginin icinde bi oksurukle firlatamazsin dedi bide dalga gecmisti yani evet senin 2. Genel olarak daha rahat olman lazim canim ama olmayabiliyor zamanla gecer bence :)
Amin insallah Allah razi olsun progestani 12. Haftaya kadar kullabiyordum birakali 4 hafta falan oldu lekelenme gibi kanamam oldu bebek aaagida oldugu icinmisCanım ilk aylarda bendede oldu acildeki doktor ağızdan almak yan ekilerinj artırabilir dedi vajinadan al dedi doktoroda soruldu soun olmaz istedigin gibi kullan dedi aşağıdan almak daha iyi geldi bir jafta icinde düzeldim benim kanamam aşırıydı ama dinlendim bolbol ne temizlik ne yemek hiçbirşey yapmadm su almaya bile kalkmadm sanki adet gibi hatta onuda geçmişti rabbim şia versin inşaAllah canım mise sorunlarımızda fazla en iyisi vajinadan almak kedi dojtorumda isyedigin gibi kullanabilirsin dedi kendimi biraz iyi hissedince ağızdan alayım dedim yan etki yaptı yinede sen bilirsin rabbim bebişlelerimizi korur inşaAllah
Amin insallah allah hepimizin bebislerini korusunGeçmiş olsun canım acil şifalar bebişin sıkı sıkıntutunsun sana inşallah. Hiç kalma canım inşllah geçecek
Uzak işte uğraşmak istemedim sadece fikir almak için gittim düye buna gideyim dedim. Siyamihersekten aldım şimdi randevu.
Öyle deme canım uzun boylularda hele kilo alınca katana gibi oluyor . Ben şimdiden 7 kilo aldım sonum ne olacak bilmiyorum gerçi ben başında baya zayıftım çok kötü olmadı ama ilerleyen zamanda yüne konuşalım
Yok canım ben hiç çekmemişim annem 9 ay bulantıyla geçmiş bende sıfır hiçbirşey yaşamadım. Sadeve bir yogunluk oluyor eskiye göre okadar.
Evet bizim cok erken belli olanlardan.erkekMerhaba cinsiyetiniz belli mi ?
Şuan hala yatak odamdan çıkamadım yatağın içindeyim wc dışında kalkamıyorum hep yatıyorum komşular çağırıyor aynı apartmanda gidecek gücüm yokO çok kötüymüş canim. O zaman elinden geldigince dikkat ediceksin. Ben vitamini icmesem icim hic rahat olmuyor valla herseyi yiyemiyorum çünkü bide ben yemedigimde vücudum hemen birakiyor kendini bagisikligim düsüyor mahfoluyorum. Allahtan sen oyle degilsin canim
Ben onemli zamanlarin haricinde dusunmuyorum artik oyle cunku obur turlu zaman gecmez yasanmaz yani oyle tabiki hepimiz endiseleniyoruz her zaman ama dozunda olmasi lazim benceİnşallah canım geçsin çabucakher anın tadını çıkarmak rahat olmak istiyorum herşeye kafa takmak değil de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?