2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bugun yaramazlik günleri galiba. Benimkinin de kordonu bacak arasindaydi Inatla gostermedi.
1 ay once erkek gibiyken simdide kız gibi dedi. Ayrintilida ogrenecegiz galiba :)

Kızlar aşırı su içmememe rağmen günde resmen bin kez tuvalete gidiyorum ya sizde de böyle mi ? Bi de içim geriliyor sanki
Cok sıkısıp gidiyorsan gerilmeyi o yapabilir canim ? Ben de bin kere gidiyorumdur bazen cok uykum varsa ondan tutuyorum mesela :))

valla canim belki nazar degmesin die oyle demiştir, kadinin gozu ztn zor goruyodur boş ver kimseyle ugraşilmaz bu zamanda :) sen pozitif aurani bozma en iyisi
Öyle canım arana mesafe koyup kimseyle kötü olmucaksın en güzeli bide biz aynı binada oturuyoruz ama öyle çok görüşmeyiz.

Çok teşekkür ederim canım duştan sonra sürünce biraz bekliyorum emmesini bunuda öyle yaparım:)
İnşallah uzun süreli nemli tutar beni
Tutar canım ben çoğunu saçımdada kullandm baya güzeldir hemde gençleştiren hücreleri yenileyen özelliği olanlar var badem yağın8 az kullan istersen kıllanma yapabilir ama sonra dökülir bir kiloya dek geldiginde baya az oluyor zatende bi kullan bakalım inşaAllah iyi gelir

Benim cildim hassas degil benim yapayim ise yarıyorsa .az bir alan var hep jilet yapiyorum ama hamilelikte jiletle ugrasamam eli hafif bir yerde agda yaptirip limonu basayim madem : )
Ben kendim yapıyorum canım şimdilik alabiliyorum ama ilerde bende giderim herhalde agdaciya çok rahat oluyo jiletten

menekse_kokusu Ben de senin gibi Kasım'da mi başlasam diyorum, istediğimiz zaman başlayabiliyormşz herhalde, en fazla 1 dönem kullanabilirim herhalde ben de. Kendim büyütmek istiyorum ama dediğin gibi borç harç işleri.

Maşallah yavruna canim
Bu kv ler hiçbir seyi haketmiyor gercekten. Denecek laf mi yani. Sevdirme haklisin.

Bana nane limon cok iyi geliyor kurtaricim birde bu kadar dokunuyor ise doktoruna soyle ilaci degistirir canim belki
Nane limon mu kaynatıyorsun?
Onu da denerim
Olmadı ara verip deniycem
Midemin bu kadar yandığını hiç görmedim.
Burda mide yanması yaşayan arkadaşlarda demir ilacından sonra mı yaşadı acaba?

Bugun yaramazlik günleri galiba. Benimkinin de kordonu bacak arasindaydi Inatla gostermedi.
1 ay once erkek gibiyken simdide kız gibi dedi. Ayrintilida ogrenecegiz galiba :)
Sorma ya bi hevesle gittim boş geldim doüumda da öğrene biliriz çok hazırlıklıyım

Kızlar çatlaklarla başım belada bu benim 3.gebeliğim ilk olarak ikiz gebelik yaşamıştım 6ay taşıdım onları çatır çatır çatladı heryerim sonra oğluma hamile kaldım mevcut çatlaklarla yetin di oğlum yada ufak defek Oldu da fark etmedim
Ama şimdi belimden sırt kısmıma ilerliyor belimde çatlaklardan kemer oluşacak herhalde
Cildim kuru ve etim oldukça sıkı sanırım bu sebepten bukadar çatlıyorum göz göre göre çatlıyorum

Evet istediğin kadar alabiliyorsun ücretsiz izni. İnşallah çözüm bulup bebeklerimizin yanında oluruz

Yok lendim beceremem ki.mecbur gidecegim jilet zor olmaya basladi bile
Olmaz mi canım iki güne cikiyo jilette ağda rahat 1 ay gider ve azalma olur köklerini inceltir benim canım çok tatlıdır ama rahatlık için dayanıyorum alışınca hiç hissetmezsin bile

Son düzenleme:
İnşallah canım sağolasın :))

Maşallah yavruna canim
Bu kv ler hiçbir seyi haketmiyor gercekten. Denecek laf mi yani. Sevdirme haklisin.
Zaten kendi diyorki ben bebekleri hiç sevmem kucağıma alasım bile gelmez ama torun nasıl olur bilemem tabi diyo valla benim işime gelir inşallah sevmez ama torun sevgisi ap ayrı bişeymiş olunca anlar o zaman hatırlatıcam hani kucağına bile almak istemezdin noldu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…