- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
Malesef bu konuda anlayış yok. Hatta yarın pansiyonda gece nöbetim var doktorum bugün 2 günlük rapor verdi.haber verdim nöbete gelmeyecem diye. Hemen gelecek hafta nöbeti olan biriyle yerimi değiştirmiş. İlla tutturacak o nöbeti. 2.dönem başında 24 hafta olmuyor acaba doktor biraz önden gösterir mi ki haftayıSanirim oyle. Hatta dr raporu lazim. 24 haftalik gebe nobet tutamaz diye.
Cok da (24 hafta dolmadan )zorlaniyorsan dr una soyle riskli gebelik nobet tutamaz diye rapor verenler var. Belki sen de alabilirsin
Benim okul anlayışlı o konuda 1 aydir nöbet tutmuyorum. Rica ettim tamam dediler. Pansiyon nobeti zaten yok.
Bu biraz da okuldaki ogretmen sayısıyla ilgili. Yeterli öğretmen varsa cok da sorun olmuyor.
Benim esim tasiyor cocugu bence herkes oyĺe diyor :)) alinganlik yapan o bana is kalmiyoki bi birakmadi panik yapayim alinganlik yapayim bence senin alinganligin degil canim ayip etmisler sana haklisin ama ben umrunda olmasin diyorumAyy tavukmu:) iyi valla sinirlenmiyosun ben biraz fazla alınganım sanırım hiç sevmiyorum bu huyumu hemen sinirlenirim.
Benim cildim hassas degil benim yapayim ise yarıyorsa .az bir alan var hep jilet yapiyorum ama hamilelikte jiletle ugrasamam eli hafif bir yerde agda yaptirip limonu basayim madem : )Benim de aksine çok yavaşladı uzaması normal de kendim yapıyorum ama artık göbeğimden mümkün değil orasını görmek bu ay ağdaya gidicem artık aldıktan sonra yarım limona tuz dök beraber ovala orasını cildin hassas sa tahriş oluyorsa deneme ama tahriş yapabilir iyice bu işlem kıl köklerini zayıflatıyor en azından uzamansını geçiktirebilir biraz
Canım nasıl söyliyim yetiştirilme tarzlarından olsa gerek genelde hep sevgisizler 11 kardeşlermiş zaten daha eşimin 3 tane dayısını hiç görmedim düşün. Kendide görüşmez çok kardeşleriyle. Hep negatif konuşur sert bi şekilde daha 3 çocuğu var birine sarıldığını görmedim.
Bende gideyim doguma kadar 3 4 gitsem idare eder herhalde ama acirda simdi jilet yapiyordum ya hepBen ağdaya gidiyorum cok cok azaldi ondan hamileyken 3 kere gittim bir bu ay gidemedim cok rahatsizim ama surekli hastaykende gidilmiyorki ya
Hic sanmam birsey diyecegini utanacak insan o lafida etmez.dusunmeden konusuyorlar.Hiç tutamam çenemi valla söylerim bi konu açılırsada dicemki “ doğunca söylücem torununa babannen sana insan bunu görse korkar demişti dicem. Bakalım ne dicek.
Nerde çalışıyorsun canımMalesef bu konuda anlayış yok. Hatta yarın pansiyonda gece nöbetim var doktorum bugün 2 günlük rapor verdi.haber verdim nöbete gelmeyecem diye. Hemen gelecek hafta nöbeti olan biriyle yerimi değiştirmiş. İlla tutturacak o nöbeti. 2.dönem başında 24 hafta olmuyor acaba doktor biraz önden gösterir mi ki haftayı
hahah cuma gidiyorum galiba senle bir öğrenecez bende 10u gibi giderimHadş hemen git memlekete o zaman
İyi bakalım mübarek gün olsun ayın 10u :)hahah cuma gidiyorum galiba senle bir öğrenecez bende 10u gibi giderim
İyi oldu canım bu ben hemen ne alırsam bebeğe gösteriyodum naparsam anlatıyodum. Şimdi bebek hiç yokmuş gibi davranıcam o merak edip sorucak işine gelirse sormazsada mahrum kalır torununun gelişiminden. Eşimede tembih edicem bebek hakkında hiç bişey dedirtmicem.Hic sanmam birsey diyecegini utanacak insan o lafida etmez.dusunmeden konusuyorlar.
Sen unut gitsin baskada birsey derse yine verirsin cevabini
Allah senio zaman hiç uzme kendini, sende deseydin gulerek babannesine cekmiş die
Allah senimerak etme elinden fotoyu öyle bi aldım ki şaştı kaldı anladı yani kızdığımı ama eşime daha çok kızdım iyi oldu gösterdi alımını aldı saf. Şey bekliyodu eşim aaayy ne kadar tatlıı ben onu yerim canım torunum diceğini falan sandı heralde. Bide bize diyoki aman sakın kimseye göstermeyin bu fotoyu diyo onada takıldım niye öyle dediyse.
Önden göstermez sanmiyorum ama dedigim gibi drunla görüş. Gece uyuyamiyorum orada de cok yoruluyorum de. Rapor yazabilir pansiyon nöbeti tutamaz diye.Malesef bu konuda anlayış yok. Hatta yarın pansiyonda gece nöbetim var doktorum bugün 2 günlük rapor verdi.haber verdim nöbete gelmeyecem diye. Hemen gelecek hafta nöbeti olan biriyle yerimi değiştirmiş. İlla tutturacak o nöbeti. 2.dönem başında 24 hafta olmuyor acaba doktor biraz önden gösterir mi ki haftayı
Al benden de o kadar, hiç anlayış olmadığı gibi mobbing'e devam nöbet konusunda da.1 dk geciksem hemen yazılı işlem yapılacaktır, ama millet 25 dk geç geliyor, çıt yok. Erken alanlar var evet, ben cekindim biraz doktordan istemeye. Doktoru zora sokacakmisim gibi geldi, hatta soğuk bir bahçe nöbetinden eve gelince acillik oldum 2 hafta önce. Gece nöbetini de evli kadın öğretmenlere veriyorlar mı?Malesef bu konuda anlayış yok. Hatta yarın pansiyonda gece nöbetim var doktorum bugün 2 günlük rapor verdi.haber verdim nöbete gelmeyecem diye. Hemen gelecek hafta nöbeti olan biriyle yerimi değiştirmiş. İlla tutturacak o nöbeti. 2.dönem başında 24 hafta olmuyor acaba doktor biraz önden gösterir mi ki haftayı
Pansiyonu olan bi okulda çalışıyorum canım. Tüm öğretmenlere zorunlu nöbetNerde çalışıyorsun canım
Evet gerçekten çok zorluyor nöbet. İn çık yoruyor uyku tutmuyor enfeksiyon riski çok. Bugün doktora sordum öyle rapor veremeyiz dedi. Sadece çok zorlanınca günübirlik rapor veririm dedi. Bi de devlette ki doktorla şansımı deneyecemÖnden göstermez sanmiyorum ama dedigim gibi drunla görüş. Gece uyuyamiyorum orada de cok yoruluyorum de. Rapor yazabilir pansiyon nöbeti tutamaz diye.
Bu pansiyonlu okullar çok sıkıntı ya. Ben de sırf bu yüzden okulumu ortamimi sevmeme rağmen tayin isteyip baska okula gectim bu yil. Nobetlerde uyuyamiyordum. Ertesi gunu zombi gibi dolaniyordum. Ayda 8 nobet vardi poffsş
Malesef veriliyor. 24.haftadan sonra bebek 1 yaşına gelene kadar okul nöbeti 2 yaşına gelene kadar da gece nöbeti verilemiyor. Onun haricinde herkese zorunlu. Gönüllü tutan da yok canımAl benden de o kadar, hiç anlayış olmadığı gibi mobbing'e devam nöbet konusunda da.1 dk geciksem hemen yazılı işlem yapılacaktır, ama millet 25 dk geç geliyor, çıt yok. Erken alanlar var evet, ben cekindim biraz doktordan istemeye. Doktoru zora sokacakmisim gibi geldi, hatta soğuk bir bahçe nöbetinden eve gelince acillik oldum 2 hafta önce. Gece nöbetini de evli kadın öğretmenlere veriyorlar mı?
Zor ya Allah yardımcın olsun. Tayin isteme hakkın var mı?Evet gerçekten çok zorluyor nöbet. İn çık yoruyor uyku tutmuyor enfeksiyon riski çok. Bugün doktora sordum öyle rapor veremeyiz dedi. Sadece çok zorlanınca günübirlik rapor veririm dedi. Bi de devlette ki doktorla şansımı deneyecem
Çalışmaya baslamayi düşünüyor musun Eylül'de? Ücretli iznimizin bir kısmı tatille geçecek.Malesef veriliyor. 24.haftadan sonra bebek 1 yaşına gelene kadar okul nöbeti 2 yaşına gelene kadar da gece nöbeti verilemiyor. Onun haricinde herkese zorunlu. Gönüllü tutan da yok canım
Bende şimdi bişeyler yiyorum kahvaltılık gevrek yedim öğlen ama iyice mahvetti midemi öğlen zofer içtim içmeyeyim diyorum ama onu içmezsem hiç bi yudum su bile içemiyorumherkesin durumu farklıdır tabiki ama ben 1 2 saat agzıma bişey atmayınca midem bulanmaya başlıyor, bastırıcak bişey yiyebildiysem ne mutlu yoksa çıkıyor ztn :/
hafif midene dokunmayacak şeyler yemeye çalış cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?