2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Malesef bu konuda anlayış yok. Hatta yarın pansiyonda gece nöbetim var doktorum bugün 2 günlük rapor verdi.haber verdim nöbete gelmeyecem diye. Hemen gelecek hafta nöbeti olan biriyle yerimi değiştirmiş. İlla tutturacak o nöbeti. 2.dönem başında 24 hafta olmuyor acaba doktor biraz önden gösterir mi ki haftayı

Ayy tavukmu:) iyi valla sinirlenmiyosun ben biraz fazla alınganım sanırım hiç sevmiyorum bu huyumu hemen sinirlenirim.
Benim esim tasiyor cocugu bence herkes oyĺe diyor :)) alinganlik yapan o bana is kalmiyoki bi birakmadi panik yapayim alinganlik yapayim bence senin alinganligin degil canim ayip etmisler sana haklisin ama ben umrunda olmasin diyorum

Benim cildim hassas degil benim yapayim ise yarıyorsa .az bir alan var hep jilet yapiyorum ama hamilelikte jiletle ugrasamam eli hafif bir yerde agda yaptirip limonu basayim madem : )

o zaman hiç uzme kendini, sende deseydin gulerek babannesine cekmiş die

Hiç tutamam çenemi valla söylerim bi konu açılırsada dicemki “ doğunca söylücem torununa babannen sana insan bunu görse korkar demişti dicem. Bakalım ne dicek.
Hic sanmam birsey diyecegini utanacak insan o lafida etmez.dusunmeden konusuyorlar.
Sen unut gitsin baskada birsey derse yine verirsin cevabini

Nerde çalışıyorsun canım

Hic sanmam birsey diyecegini utanacak insan o lafida etmez.dusunmeden konusuyorlar.
Sen unut gitsin baskada birsey derse yine verirsin cevabini
İyi oldu canım bu ben hemen ne alırsam bebeğe gösteriyodum naparsam anlatıyodum. Şimdi bebek hiç yokmuş gibi davranıcam o merak edip sorucak işine gelirse sormazsada mahrum kalır torununun gelişiminden. Eşimede tembih edicem bebek hakkında hiç bişey dedirtmicem.

o zaman hiç uzme kendini, sende deseydin gulerek babannesine cekmiş die
Allah seni merak etme elinden fotoyu öyle bi aldım ki şaştı kaldı anladı yani kızdığımı ama eşime daha çok kızdım iyi oldu gösterdi alımını aldı saf. Şey bekliyodu eşim aaayy ne kadar tatlıı ben onu yerim canım torunum diceğini falan sandı heralde. Bide bize diyoki aman sakın kimseye göstermeyin bu fotoyu diyo onada takıldım niye öyle dediyse.

valla canim belki nazar degmesin die oyle demiştir, kadinin gozu ztn zor goruyodur boş ver kimseyle ugraşilmaz bu zamanda :) sen pozitif aurani bozma en iyisi

Önden göstermez sanmiyorum ama dedigim gibi drunla görüş. Gece uyuyamiyorum orada de cok yoruluyorum de. Rapor yazabilir pansiyon nöbeti tutamaz diye.
Bu pansiyonlu okullar çok sıkıntı ya. Ben de sırf bu yüzden okulumu ortamimi sevmeme rağmen tayin isteyip baska okula gectim bu yil. Nobetlerde uyuyamiyordum. Ertesi gunu zombi gibi dolaniyordum. Ayda 8 nobet vardi poffsş

Al benden de o kadar, hiç anlayış olmadığı gibi mobbing'e devam nöbet konusunda da.1 dk geciksem hemen yazılı işlem yapılacaktır, ama millet 25 dk geç geliyor, çıt yok. Erken alanlar var evet, ben cekindim biraz doktordan istemeye. Doktoru zora sokacakmisim gibi geldi, hatta soğuk bir bahçe nöbetinden eve gelince acillik oldum 2 hafta önce. Gece nöbetini de evli kadın öğretmenlere veriyorlar mı?

Evet gerçekten çok zorluyor nöbet. İn çık yoruyor uyku tutmuyor enfeksiyon riski çok. Bugün doktora sordum öyle rapor veremeyiz dedi. Sadece çok zorlanınca günübirlik rapor veririm dedi. Bi de devlette ki doktorla şansımı deneyecem

Malesef veriliyor. 24.haftadan sonra bebek 1 yaşına gelene kadar okul nöbeti 2 yaşına gelene kadar da gece nöbeti verilemiyor. Onun haricinde herkese zorunlu. Gönüllü tutan da yok canım

Zor ya Allah yardımcın olsun. Tayin isteme hakkın var mı?

Malesef veriliyor. 24.haftadan sonra bebek 1 yaşına gelene kadar okul nöbeti 2 yaşına gelene kadar da gece nöbeti verilemiyor. Onun haricinde herkese zorunlu. Gönüllü tutan da yok canım
Çalışmaya baslamayi düşünüyor musun Eylül'de? Ücretli iznimizin bir kısmı tatille geçecek.

Bende şimdi bişeyler yiyorum kahvaltılık gevrek yedim öğlen ama iyice mahvetti midemi öğlen zofer içtim içmeyeyim diyorum ama onu içmezsem hiç bi yudum su bile içemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…