Malesef canım bu tarz insanlar birçok yerde var allah merhametlisi ile karşılaştırsın. Şöyle birşey var özellikle mahkeme işimi mübaşir bitirir hastanede hastabakıcı hemşire gözüne kestirip eline üçbeş el emeği deyip birşeyler vereceksin yada bir hediye vereceksin senden iyisi yok malesef bu bütün heryerde böyle. Aslında çok yanlış o zaten bu işi yapsın diye maaş alıyor ama bunun farkında değillerKızlar doğum anında neyden korkuyosunuz ben dikiş kesi sancı hiç biri umurumda değil cook kolay geçmesini beklemiyorum ilkim sonuçta illaki zorlanacağım şeyler olucak benim en çok korktuğum merhametsiz ebe ve hemşirelere denk gelmek bugün bi arkadaş anlattı bi tanıdığının doğumuna girmiş şancı geldikçe yazık kadın napsın bağırmış tabi ebe de onu oraya koyarken iyiydi çıkartırken mi zor demişbunu Allahtan doğum yapan kişi değil de bana anlatan arkadaşım duymuş kız bir an önce kurtulsun diye idare etmiş durumu. Duyunca şok oldum bende inan bu durum başıma gelse yapabileceklerimı hayal edemiyorum Allah korusun. Bu yüzden Allah hepimizi merhamet sahibi ebe ve doktorlarla karsilastirsin
Aynen canım haklısın Allah ne nasip eder bilmiyorum ama ya sezaryan ya normal gönlüm normalden yana devlette bi albay eşi ebe bide özel harekat eşi ebe var yenidoğan bas hemşireside polis eşi onları ayarliycaz doğumda benimle olmaları için. Gerçekten oylelerinide Allah ıslah eylesinMalesef canım bu tarz insanlar birçok yerde var allah merhametlisi ile karşılaştırsın. Şöyle birşey var özellikle mahkeme işimi mübaşir bitirir hastanede hastabakıcı hemşire gözüne kestirip eline üçbeş el emeği deyip birşeyler vereceksin yada bir hediye vereceksin senden iyisi yok malesef bu bütün heryerde böyle. Aslında çok yanlış o zaten bu işi yapsın diye maaş alıyor ama bunun farkında değiller
Amin canım cümlemizi InşAllah yaAynen öyleler alışamadım ben Antalyalıyım:)
İlk ve son tekim:))))
En güzel bebek eşyasını o hazırlar lütfen :)
Şanslısın canım tadını çıkar :)
Maalesef devlet hastanelerinde Doğum yapan çok kişiden duydum bu ebe hemşire sorununu Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallah
Canım dikkat et kasıma çatlamaya başlamış olabilir biri kaşıyarak catladı iyileşmedi diyordu oran8da nemlendir ucumu kaşınıyorKızlar benim sol gögsümün ucu deli kaşınıyor neden olur bilirmisiniz?
Ay bu bende de var canım bikac gündür benim her ikisinde de üstelikKızlar benim sol gögsümün ucu deli kaşınıyor neden olur bilirmisiniz?
Bi ara benimde oldu kaşıdım dayanamadım gögsümün ucunu kaldırmıştım resmen ucu yırtıldı ucundan bepantol sürdüm sonra kaşıntıda geçmiştiKızlar benim sol gögsümün ucu deli kaşınıyor neden olur bilirmisiniz?
Devlet hastaneleri genelde böyle canım. Bizim bi akrabamız daha 8 ay önce doğum yaptı ikinci çocuğu ilkini özelde yapmış gayet kolay olmuş ama ikinciyi devlettr yaptı 40ı çıkınca gittim kadın bana dediki neler çektim öldüm öldüm dirildim 40 gün geçti hala kolumda ebenin tırnak izleri var dedi. Kadın çok sancı çekmiş bağırmış ebe demişki ne kadar bağırırsan o kadar keserim demiş terbiyesiz kadın o kadar üzüldüm ki neden şikayet etmedin dedim etmedim allahından bulsun dedi. Ama özelde öyle değil para veriyosunya senden değerlisi yok. Benim ablam normal doğum yaptı doktoru canım bebeğim kuzum yavrum diyerek doğurttu ablamı iki kelimesinden biri yavrumdu. Keşke böyle olmasa parayla değer verilmese..Kızlar doğum anında neyden korkuyosunuz ben dikiş kesi sancı hiç biri umurumda değil cook kolay geçmesini beklemiyorum ilkim sonuçta illaki zorlanacağım şeyler olucak benim en çok korktuğum merhametsiz ebe ve hemşirelere denk gelmek bugün bi arkadaş anlattı bi tanıdığının doğumuna girmiş şancı geldikçe yazık kadın napsın bağırmış tabi ebe de onu oraya koyarken iyiydi çıkartırken mi zor demişbunu Allahtan doğum yapan kişi değil de bana anlatan arkadaşım duymuş kız bir an önce kurtulsun diye idare etmiş durumu. Duyunca şok oldum bende inan bu durum başıma gelse yapabileceklerimı hayal edemiyorum Allah korusun. Bu yüzden Allah hepimizi merhamet sahibi ebe ve doktorlarla karsilastirsin
Bende normal olsun diyorum ama canım burdaki devlet hastaneside öyleymiş özelde yap diyor herkes acaba araştırma hastaneleride yaparmı ki oraya kontrole gitmeyenlereDevlet hastaneleri genelde böyle canım. Bizim bi akrabamız daha 8 ay önce doğum yaptı ikinci çocuğu ilkini özelde yapmış gayet kolay olmuş ama ikinciyi devlettr yaptı 40ı çıkınca gittim kadın bana dediki neler çektim öldüm öldüm dirildim 40 gün geçti hala kolumda ebenin tırnak izleri var dedi. Kadın çok sancı çekmiş bağırmış ebe demişki ne kadar bağırırsan o kadar keserim demiş terbiyesiz kadın o kadar üzüldüm ki neden şikayet etmedin dedim etmedim allahından bulsun dedi. Ama özelde öyle değil para veriyosunya senden değerlisi yok. Benim ablam normal doğum yaptı doktoru canım bebeğim kuzum yavrum diyerek doğurttu ablamı iki kelimesinden biri yavrumdu. Keşke böyle olmasa parayla değer verilmese..
valla canım benim bide enfeksiyondan dolayı suyu fazla içmem gerekiyor gece 4 kere gidiyorum normalde gitmem tutar uyurdum ama tutulacak gibi değil öhö yapsam kaçıyorKızlar aşırı su içmememe rağmen günde resmen bin kez tuvalete gidiyorum yasizde de böyle mi ? Bi de içim geriliyor sanki
Canım dikkat et kasıma çatlamaya başlamış olabilir biri kaşıyarak catladı iyileşmedi diyordu oran8da nemlendir ucumu kaşınıyor
Ay bu bende de var canım bikac gündür benim her ikisinde de üstelik
Bi ara benimde oldu kaşıdım dayanamadım gögsümün ucunu kaldırmıştım resmen ucu yırtıldı ucundan bepantol sürdüm sonra kaşıntıda geçmişti
Canım her yer bir olmaz vicdanlı bi doktor bi ebeye denk gelirsin gayet iyi davranırlar ama geneli böyleymiş. Mesela bazı doktorlar var işinde ne kadar iyi özelde deli para verilen doktorlar bal gibi bi bakıyorum geçmişine mardin devlet hastanesinde doğu görevi görmüş mesela. İyi olan bi doktor orda da iyidir bence.Bende normal olsun diyorum ama canım burdaki devlet hastaneside öyleymiş özelde yap diyor herkes acaba araştırma hastaneleride yaparmı ki oraya kontrole gitmeyenlere
O kaçma olayı bendede var günde yaklaşık 4 lt su içiyorum ayağa kalkar kalkmaz ilk tuvalete gidiyorum sonra be yapacaksam yapıyorum ama gece hiç kalmam belki bunca aydır beş defa falan kalkmışımdır. Rahim büyüyüp idrar kesesine baskı yapıyormuş canımvalla canım benim bide enfeksiyondan dolayı suyu fazla içmem gerekiyor gece 4 kere gidiyorum normalde gitmem tutar uyurdum ama tutulacak gibi değil öhö yapsam kaçıyor
Buldularda begenmiyorlar birde. Kendileri erkek dogurmuş ya bir halt ettiklerini saniyorlar. Bu zihniyet zor degisir.kendilerini de anaları doğurmuş valla ne saçma bizde kadınız sonuçta nedir bu erkek merakı anlamadım iyice kadından soğutcaklar insanı
Şikayet etselermis keske. Benim korkum sadece bebeğimin sağlık durumu, başka birşey den korkmuyorum . Doktorum tanidik , ebeler de arkadaşım çoğu görüştüğüm, annemin iş arkadaşları.Kızlar doğum anında neyden korkuyosunuz ben dikiş kesi sancı hiç biri umurumda değil cook kolay geçmesini beklemiyorum ilkim sonuçta illaki zorlanacağım şeyler olucak benim en çok korktuğum merhametsiz ebe ve hemşirelere denk gelmek bugün bi arkadaş anlattı bi tanıdığının doğumuna girmiş şancı geldikçe yazık kadın napsın bağırmış tabi ebe de onu oraya koyarken iyiydi çıkartırken mi zor demişbunu Allahtan doğum yapan kişi değil de bana anlatan arkadaşım duymuş kız bir an önce kurtulsun diye idare etmiş durumu. Duyunca şok oldum bende inan bu durum başıma gelse yapabileceklerimı hayal edemiyorum Allah korusun. Bu yüzden Allah hepimizi merhamet sahibi ebe ve doktorlarla karsilastirsin
Kendi cocuklarini da sevmemis o zaman. Ne tuhaf biri valla Allah kolaylik versin.Zaten kendi diyorki ben bebekleri hiç sevmem kucağıma alasım bile gelmez ama torun nasıl olur bilemem tabi diyo valla benim işime gelir inşallah sevmezama torun sevgisi ap ayrı bişeymiş olunca anlar o zaman hatırlatıcam hani kucağına bile almak istemezdin noldu diye.
Ben kimseyi kirmak istemem kötü seyler de yazmak istemem burdaki arkadaslarla hepimiz ayni donemlerden geciyoruz surekli yazisiyoruz onda da sıkıntı yok kesinlikle ama biri gelip olumsuz birsey yaziyor sonra da cikip gidiyor olan benim gibi kafaya takanlara oluyor. Bu arada hasta oldugumdan hic istahim yok resmen zorla yedirip iciriyolar diyebilirim atesimi takipteyiz devamli cikarsa direk acile kosacagiz sanirimMaşallah canım güzel konuşmasına sevindim test sonucunda birşey çıkacağını sanmıyorum açıkçası için rahat etmiş olurunuz hayırlısıyla inşallah
Kilo vermekle ilgili sıkıntım olmaz canım ondan hiç korkmuyorun doğum rahat olsun benim için önemli olan o
Sağlıklı olsun gerisi mnemli değil canım işte erkekler garantici ve sabırsız en kısa zamanda öğrenirsiniz inşallah
Benim bir iki defa böyle kuyruk sokumumdan ağrı girdi canım bugünde sol kasığım hareket edince acıyor umarım kötü şeyler değildir.
Ohh maşallah kuzuya canım sağlıklı olsunda elbet öğreneceksiniz
Geçmiş olsun canım dikkat ateşine falan yat dinlen bol bol ılık şeyler iç
Ben zamanında 2 doz yaptırmıştım şimdi diypru. Keşke ozaman 5 tamamlasaydım 10 yıl koruyor ozaman şimdi gerek kalmazdı diye bende bunaeger hepsini yaptıracağım imşallah
Malaesef canım valla geçen gün arkadaşı kırdım galiba ama cidden dediğin gibi zaten duygusal bir dönemden geçiyoruz üzerine böyle üzücü şeyler insan çok etkileniyor. Bol bol dua edelim pozitif düşünelim
Maşallah kızını canım inşallah geçer dikkat et kendine
Boşver canım sen onu o daha önce görmemiştir ondan benzetememiştir tama şaflarıda patavatsızca olmuş birdaha birşey demezssiniz olurbiter ama sen moralini hiç bozma bebişini düşün
Gözün aydın canım sağlıcakla kucağına alayı nasip etsin
Benim annemde şaşaalı şeyler seviyor ama sağolsun bizimki düşünceli belki başka yapmak istemeyeceksin ne istiyorsan öyle yap diyor şimdi diyor Bursalı olmasnına rağmensenünkide bir ilginç olmuş annesiyle ne yarışa girersin bee kadın
Birkaç yağ önerisi yapm8stım ya canım bunu kullanan kişi gögüş çatlamasonada kuklanmış hemen geçirmiş öyle yazmıştı ama bilmiyorumKızlar birde bazen uçlarında pamukçuk gibi beyazımsı şeyler oluyor sağ gögsümün ucundada ufacık bir deri kalkmıştı kopardım Allahtan acımadı bepantol işe yararsa sürerim ozaman canım saol
Buranın devlet hastanesinin ebelerinde sorun var canım doktorlarında değilde benimde çekindiğim nokta ebelerCanım her yer bir olmaz vicdanlı bi doktor bi ebeye denk gelirsin gayet iyi davranırlar ama geneli böyleymiş. Mesela bazı doktorlar var işinde ne kadar iyi özelde deli para verilen doktorlar bal gibi bi bakıyorum geçmişine mardin devlet hastanesinde doğu görevi görmüş mesela. İyi olan bi doktor orda da iyidir bence.
Kiminde bulanti kiminde yanma yapmisti canim ayni senin gibi doktorlari degistirmisti ilaclarini o sebepten diye hatirliyorum. Limon midenin dostuymus ben onu anladim hamilelikte nane limonda genel olarak benim mide sikıntılarıma cok iyi geliyor en bastan beri evet kaynatiyorum bu arada canimNane limon mu kaynatıyorsun?
Onu da denerim
Olmadı ara verip deniycem
Midemin bu kadar yandığını hiç görmedim.
Burda mide yanması yaşayan arkadaşlarda demir ilacından sonra mı yaşadı acaba?
Canım bogaz enfeksiyonun varmı ada çayı ile gargara çok iyi geliyor bende faranjit var onada iyi geliyor aslında enfeksiyonada iyi geliyorda kasılma yapabilir dikkat etmek lazım az miktarda deneme yapabilirsin ama azıcık olsun inşaAllah birşeyin kalmaz ateşlenmezsin ya bu halde hastalık kelomesini bile sevmiyorum rabbim korusun minnaklarıBen kimseyi kirmak istemem kötü seyler de yazmak istemem burdaki arkadaslarla hepimiz ayni donemlerden geciyoruz surekli yazisiyoruz onda da sıkıntı yok kesinlikle ama biri gelip olumsuz birsey yaziyor sonra da cikip gidiyor olan benim gibi kafaya takanlara oluyor. Bu arada hasta oldugumdan hic istahim yok resmen zorla yedirip iciriyolar diyebilirim atesimi takipteyiz devamli cikarsa direk acile kosacagiz sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?