2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım kayınvaliden antalyanin neresinden her dediğin tıpatıp benim kaynanamın aynısıda

Evet ya çok can sıkıcı hatırlıyormusun bahsetmiştim bir arkadaşım tam doğum zamanı hastane değiştirmişti sırf bu belirsizliği yaptıkları için , yaşam hastanesini düşünebilirsin o arkadaşım çok memnun kaldı hatta Dr eve çıktıktan sonra bile sıkıntı varmı diye aramış , arkadaşım ikiz doğurmuştunormal doğum konusunda nasıl bilmiyorum bi sorayım istersen bende yaşamda düşünüyorum doğumu bir çok arkadaşımda orda yaptı

Walla sayılı kaldık en son kim kalıcak cinsiyet öğrenmemiş olan çok merak ediyorum
Canım öğrenemeyeler den biri de benim malesef 8 ocakta randevum var inşallah o zaman öğrenirim.

Bene bugün cinsiyeti öğrendim erkek benimkide
Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin paşa:)

Canım kv patavatsız lik etmiş cevabını ver ama çok kaale alma yaşlıdır de geç bem öyle yapıyorum . Kendini de eşini de çok doldurma annesidir gene kalbi kırılmasın.

Bu kv delerin bi orta yolu bulani yok mu acaba :)) ya hiç bir şey almazlar yada seninki gibi olur
. Çok mu zor kızım hangisini begeniyorsan onu al demek

Valla bilmiyorum canım bende çok alındım bi daha asla göstermem doğunca görür artık işine gelirse sever işine gelmezse sevmez o benim canım nolursa olsun.
öyle valla canım yani tamam görüntüyü bebeğe benzetememiş olabilir ama gene de öyle bir şey söylenmemesi lazım patavstsızlık etmiş sen heves gübre göstermişsin böyleleri doğumdan sonra neler der kim bilir off
valla ben acısını geçtim de baş edemiyorum (

malesef cildim çok hassas kıl köklerimde bir o kadar sağlam alırken kanıyor bide kuaföre de hijyen açısından güvenmiyorum ya çalıştığım için aynı ağdayı aynı ağda çubuğunu kaç kişiye sürüyorlar bide utanıyorum malum çok çıkıyor e akıntımız falan da oluyor haliyle bugün yaptım ama zar zor yani şekilden şekile giriyormm bide bebek sıkışacak diye iyice gerildim
valla ben komple ağda yapıyorum ama ne azalma ne bir şey olduğu gibi çıkıyor normalde de çok hızlı çıkardı zaten şimdide öyle acısını falan geçtim artık bıkkıntı geldi valla

Kız olunca ne oluyor sanki. Simdide gıcık gıcık oglumu alır gezerim ben diyor. Sonra da ay Allah mı soyletti erkek mi acaba diyor. Deli ederler valla
kendilerini de anaları doğurmuş valla ne saçma bizde kadınız sonuçta nedir bu erkek merakı anlamadım iyice kadından soğutcaklar insanı

Gobeginde dik bir çizgi oluşan var mı ?

Eklentiler

• Screenshot_20190102_222129.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 52

Canım bu kadının mizacı böyle demek genel olarak heyecansız sevgisiz bir tip..
Sen her dediğine bakma fazla da muhatap olmazsın. Cocuk diye basinin etini nasil yediyse simdi de oyle pesinde o dolassin..

Hangi yaşam canım? Laradakimi? Hiç araştırmadım doktor benim için çok önemli ama hastaneninde lafının arkasında durması lazım.

Benm de henüz geçmedi bazen dayanılmaz dereceye geliyor ağlyprm artık 4 ay da bitti bebeğim beslenemiyor dye daha çok harap ediyorum kendimi Allah yar ve yardmcnz olsun doğumdan sonra güzel olur inşallah her şey kızlar

Maşallah canım güzel konuşmasına sevindim test sonucunda birşey çıkacağını sanmıyorum açıkçası için rahat etmiş olurunuz hayırlısıyla inşallah

çocuk aldıktan sonra fazla önemi yok sıkı bi diyetle doğumdan sonra verirsin canım
Kilo vermekle ilgili sıkıntım olmaz canım ondan hiç korkmuyorun doğum rahat olsun benim için önemli olan o

Sağlıklı olsun gerisi mnemli değil canım işte erkekler garantici ve sabırsız en kısa zamanda öğrenirsiniz inşallah
Benim bazen nasil anlatayim sanki alttan icime bisi sokuluyor gibi bir sanci giriyor beni bi hoplatiyor geciyor dun aksam 4 5 defa oldu.
Acaba baska birsey hani kasilma falanda ben ni farkli tabir edip anliyorum
Benim bir iki defa böyle kuyruk sokumumdan ağrı girdi canım bugünde sol kasığım hareket edince acıyor umarım kötü şeyler değildir.

Ohh maşallah kuzuya canım sağlıklı olsunda elbet öğreneceksiniz
Suan gripten yatiyorum ilk firsatta bakacagim insallah
Geçmiş olsun canım dikkat ateşine falan yat dinlen bol bol ılık şeyler iç

5 doz.2.doz subatta digerleri dogumdan sonra.
Ben zamanında 2 doz yaptırmıştım şimdi diypru. Keşke ozaman 5 tamamlasaydım 10 yıl koruyor ozaman şimdi gerek kalmazdı diye bende bunaeger hepsini yaptıracağım imşallah

Ben cok etkileniyorum en ufak seyden gecen burda yine oyle etkilendim diye solugu hastanede aldim mesela ama yinede dayanamiyorum.
Malaesef canım valla geçen gün arkadaşı kırdım galiba ama cidden dediğin gibi zaten duygusal bir dönemden geçiyoruz üzerine böyle üzücü şeyler insan çok etkileniyor. Bol bol dua edelim pozitif düşünelim

Maşallah kızını canım inşallah geçer dikkat et kendine

Boşver canım sen onu o daha önce görmemiştir ondan benzetememiştir tama şaflarıda patavatsızca olmuş birdaha birşey demezssiniz olurbiter ama sen moralini hiç bozma bebişini düşün
Bene bugün cinsiyeti öğrendim erkek benimkide
Gözün aydın canım sağlıcakla kucağına alayı nasip etsin

Benim annemde şaşaalı şeyler seviyor ama sağolsun bizimki düşünceli belki başka yapmak istemeyeceksin ne istiyorsan öyle yap diyor şimdi diyor Bursalı olmasnına rağmensenünkide bir ilginç olmuş annesiyle ne yarışa girersin bee kadın

Kızlar benim sol gögsümün ucu deli kaşınıyor neden olur bilirmisiniz?

Takmıcam canım o ara çok sinirlendim ama geçti buda bana ders oldu bi daha hiç bi şekilde bebekle ilgili ağzımı bile açmam olur biter anlar belki. Kendi hiç soru sormuyor hep biz bilgi veriyoruz bundan sonra tavrımı koyucam.

Kızlar doğum anında neyden korkuyosunuz ben dikiş kesi sancı hiç biri umurumda değil cook kolay geçmesini beklemiyorum ilkim sonuçta illaki zorlanacağım şeyler olucak benim en çok korktuğum merhametsiz ebe ve hemşirelere denk gelmek bugün bi arkadaş anlattı bi tanıdığının doğumuna girmiş şancı geldikçe yazık kadın napsın bağırmış tabi ebe de onu oraya koyarken iyiydi çıkartırken mi zor demiş bunu Allahtan doğum yapan kişi değil de bana anlatan arkadaşım duymuş kız bir an önce kurtulsun diye idare etmiş durumu. Duyunca şok oldum bende inan bu durum başıma gelse yapabileceklerimı hayal edemiyorum Allah korusun. Bu yüzden Allah hepimizi merhamet sahibi ebe ve doktorlarla karsilastirsin

Bursa’nın sadece bildiğimiz şeyleri değil kaynanaları da meşhurdur canım
Hep bir yarış hali, hiç bitmez..
Aynen öyleler alışamadım ben Antalyalıyım:)

Öyle canım başka gelini varmı? Yoksa eğer sana yükleniyodur :)
İlk ve son tekim:))))

Bu kv delerin bi orta yolu bulani yok mu acaba :)) ya hiç bir şey almazlar yada seninki gibi olur
. Çok mu zor kızım hangisini begeniyorsan onu al demek
En güzel bebek eşyasını o hazırlar lütfen :)

Şanslısın canım tadını çıkar :)

Maalesef devlet hastanelerinde Doğum yapan çok kişiden duydum bu ebe hemşire sorununu Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallah

Kızlar ya Kayınvalideleri bi tuhaf olanları okudukca üzülüyorum nasıl öyle olur bi Kadın, Anne diyorum. Benim kayınvalidemle aram şimdilik iyi çok şükür düşünüyorum benimkide öyle şeyler söyleseydi çok yıpratırdı beni galiba üzüntüden öfkeden Allah kolay versin öyle Kayınvalidesi olanlara inşallah benimki değişmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…