Canım kayınvaliden antalyanin neresindenZaten kendi diyorki ben bebekleri hiç sevmem kucağıma alasım bile gelmez ama torun nasıl olur bilemem tabi diyo valla benim işime gelir inşallah sevmezama torun sevgisi ap ayrı bişeymiş olunca anlar o zaman hatırlatıcam hani kucağına bile almak istemezdin noldu diye.
Evet ya çok can sıkıcı hatırlıyormusun bahsetmiştim bir arkadaşım tam doğum zamanı hastane değiştirmişti sırf bu belirsizliği yaptıkları için , yaşam hastanesini düşünebilirsin o arkadaşım çok memnun kaldı hatta Dr eve çıktıktan sonra bile sıkıntı varmı diye aramış , arkadaşım ikiz doğurmuştunormal doğum konusunda nasıl bilmiyorum bi sorayım istersen bende yaşamda düşünüyorum doğumu bir çok arkadaşımda orda yaptıCanım zam olabilir ve zam hakkında bişey söylemiyolar. Geçen bi arkadaş orda yatmış erken doğum riskinden ötürü ciğer geliştirici vs vermişler bi gece kalmış 1300 lira almışlar sanki ameliyat parası gibi. Bi gece fazla kalındığı zaman +450 tlymiş :/ şuan sözleşme yapsalar hiç düşünmücem ama 35. Haftadan sonra yapıyolarmış.
Canım öğrenemeyeler den biri de benimWalla sayılı kaldık en son kim kalıcak cinsiyet öğrenmemiş olan çok merak ediyorum
Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin paşa:)Bene bugün cinsiyeti öğrendim erkek benimkide
Canım kv patavatsız lik etmiş cevabını ver ama çok kaale alma yaşlıdır de geç bem öyle yapıyorum . Kendini de eşini de çok doldurma annesidir gene kalbi kırılmasın.Ya insan kendi çocuğu söz konusu olunca gerçekten alınıyor ben çok bozuldum. Bende öyle düşünüyorum mesela ablam dediki çok tatlı yaa ama yüzü çok değişcek benimki bu haftalarda yüzü uzaylı gibiydi doktora sordum hatta doktorda bu zamanlarda üçgen olur yüzü demiş. Ama işte nolursa olsun gerçekten insanın morali bozuluyor canım.
Boşver sen onu benimkine daha hamile bile değilken arkadaşımın fotusunu göstermiştim ay ben korkuyorum bu ultrason fotolarından dediBen de anne o zaman ben hamile olursam göstermeyeyim sana korkuyorsan dedim daha kendi torunundan korkmadı çok şükür bizimkinin derdi başka o kendi doğruyor zannediyor :) hazırlık yapıyor benim zevkime uygun değil çünkü o şaşalı şeyleri seviyor Bursalılar bilir burası fena ben kendi evimde kullanıcam sizin eve hazırlamıyorUm dedi:) ve asıl bomba hangimiz daha iyi hazırlanacağız dedi bana yarışa soktu kaynanamla yarışıyoruz kim daha iyi hazırlanacak benim doğuracağım çocuğa diye
öyle valla canım yani tamam görüntüyü bebeğe benzetememiş olabilir ama gene de öyle bir şey söylenmemesi lazım patavstsızlık etmiş sen heves gübre göstermişsin böyleleri doğumdan sonra neler der kim bilir offValla bilmiyorum canım bende çok alındım bi daha asla göstermem doğunca görür artık işine gelirse sever işine gelmezse sevmez o benim canım nolursa olsun.
valla ben acısını geçtim de baş edemiyorum
malesef cildim çok hassas kıl köklerimde bir o kadar sağlam alırken kanıyor bide kuaföre de hijyen açısından güvenmiyorum ya çalıştığım için aynı ağdayı aynı ağda çubuğunu kaç kişiye sürüyorlar bide utanıyorum malum çok çıkıyor e akıntımız falan da oluyor haliyleBenim de aksine çok yavaşladı uzaması normal de kendim yapıyorum ama artık göbeğimden mümkün değil orasını görmek bu ay ağdaya gidicem artık aldıktan sonra yarım limona tuz dök beraber ovala orasını cildin hassas sa tahriş oluyorsa deneme ama tahriş yapabilir iyice bu işlem kıl köklerini zayıflatıyor en azından uzamansını geçiktirebilir biraz
valla ben komple ağda yapıyorum ama ne azalma ne bir şey olduğu gibi çıkıyor normalde de çok hızlı çıkardı zaten şimdide öyle acısını falan geçtim artık bıkkıntı geldi vallaSagini solunu epilasyonla azaltmistim.hamilelik suresinde de 1 defa gittim bir defa daha gidecegim .geri kalani jilet yapiyorum ama sanki normaldan daha hizli cikiyor bende agda yaptirsam mi diye dusunuyordum.nefret birsey su kil isi bende zaten osman aga seklinde deli oluyorum
kendilerini de anaları doğurmuş valla ne saçma bizde kadınız sonuçta nedir bu erkek merakı anlamadım iyice kadından soğutcaklar insanıKız olunca ne oluyor sanki. Simdide gıcık gıcık oglumu alır gezerim ben diyor. Sonra da ay Allah mı soyletti erkek mi acaba diyor. Deli ederler valla
Öyle canım. Geçen biri heyecan varmı hiç torun için diyo ağzını yüzünü buruşturup yoooooo hiç yok valla diyo. İnsan sinir oluyo ama torun torun diye başımızın etini yediler bi buçuk sene çok çabuk unuttular.
Mesaj atıyım canım:)Canım kayınvaliden antalyanin neresindenher dediğin tıpatıp benim kaynanamın aynısıda
Hangi yaşam canım? Laradakimi? Hiç araştırmadım doktor benim için çok önemli ama hastaneninde lafının arkasında durması lazım.Evet ya çok can sıkıcı hatırlıyormusun bahsetmiştim bir arkadaşım tam doğum zamanı hastane değiştirmişti sırf bu belirsizliği yaptıkları için , yaşam hastanesini düşünebilirsin o arkadaşım çok memnun kaldı hatta Dr eve çıktıktan sonra bile sıkıntı varmı diye aramış , arkadaşım ikiz doğurmuştunormal doğum konusunda nasıl bilmiyorum bi sorayım istersen bende yaşamda düşünüyorum doğumu bir çok arkadaşımda orda yaptı
Benm de henüz geçmedi bazen dayanılmaz dereceye geliyor ağlyprm artık 4 ay da bitti bebeğim beslenemiyor dye daha çok harap ediyorum kendimi Allah yar ve yardmcnz olsun doğumdan sonra güzel olur inşallah her şey kızlarBulantıları geçmeyen sayılı kişiler kaldık sanıırm :) Geçen teyzemle konuştuk 5.6. aylarımda geçti dedi şok oldum dedim ben 4 ay dolsun diye gün sayıyordum ne demek 5 6 diye :/ Dedğin gibi sağlıkla gelsinlerde her türlü katlanırızz inş. 4 ay dolunca da tamamen geçer bulantılarımız...
Bende şu an yokGobeginde dik bir çizgi oluşan var mı ?
Benim oluştu ama böyle değil, daha silik bi kahveGobeginde dik bir çizgi oluşan var mı ?
Maşallah canım güzel konuşmasına sevindim test sonucunda birşey çıkacağını sanmıyorum açıkçası için rahat etmiş olurunuz hayırlısıyla inşallahKızlar günaydın
Perinatoloji randevumu vardı , çok olumlu güzel konuştu. Bebeğim de gayet iyi 132 Gr olmuş minnoşum
18 Ocak da , amniyosentez yapılacak. Şu ihtimalleri ortadan kaldırmak için .
Bu arada bilginiz olsun , Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesi fetal dna gerekli olduğu durumda ücretsiz yapılıyor. Hepinizin akında bulunsun, elbet cevrenizden birine lazım olacaktır .
Kilo vermekle ilgili sıkıntım olmaz canım ondan hiç korkmuyorun doğum rahat olsun benim için önemli olan oçocuk aldıktan sonra fazla önemi yok sıkı bi diyetle doğumdan sonra verirsin canım
Sağlıklı olsun gerisi mnemli değil canım işte erkekler garantici ve sabırsız en kısa zamanda öğrenirsiniz inşallahEşim cinsiyet için emin olmak istiyor , bugün doktora utana utana cinsiyeti hakkında bir tahmininiz var mı diye sordum... Erkeğe benziyor dedi. Eşim takıldı benziyor lafınabenziyor nedir ya diyor . Ya erkektir ya değildir diyor sırf cinsiyeti öğrenmek için başka bir doktora randevu alacağım bu hafta için.
Benim bir iki defa böyle kuyruk sokumumdan ağrı girdi canım bugünde sol kasığım hareket edince acıyor umarım kötü şeyler değildir.Benim bazen nasil anlatayim sanki alttan icime bisi sokuluyor gibi bir sanci giriyor beni bi hoplatiyor geciyor dun aksam 4 5 defa oldu.
Acaba baska birsey hani kasilma falanda ben ni farkli tabir edip anliyorum
Ohh maşallah kuzuya canım sağlıklı olsunda elbet öğreneceksinizKızlar randevum vardı bugün 2 hafta geç döllenmem vardı 1 haftasını kapatmıştı 1 hafta daha kapatmış dolu dolu 18 hafta dedi . 4lü tarama için kan verdin pazartesi çıkıcak migrenim çok kötü bu aralar dedim ne kullanabilirim dedim hamilelik hormonlarında artış olur dedi tek çare tuzlu ayran dedi deniyim bakalım inş işe yara. Veeee cinsiyeti yinee göstermedihiç bişey görünmüo göbek kordonunu bacak arasına almış nasıl bi duruş bu çocuk dedi gülerek kemik yapısına göre erkeğe benzio dedi ama hiç bişi görmedim dedi üzgünüm parti yapıcaklar birazdaha beklicek dedi
Geçmiş olsun canım dikkat ateşine falan yat dinlen bol bol ılık şeyler içSuan gripten yatiyorum ilk firsatta bakacagim insallah
Ben zamanında 2 doz yaptırmıştım şimdi diypru. Keşke ozaman 5 tamamlasaydım 10 yıl koruyor ozaman şimdi gerek kalmazdı diye bende bunaeger hepsini yaptıracağım imşallah5 doz.2.doz subatta digerleri dogumdan sonra.
Malaesef canım valla geçen gün arkadaşı kırdım galiba ama cidden dediğin gibi zaten duygusal bir dönemden geçiyoruz üzerine böyle üzücü şeyler insan çok etkileniyor. Bol bol dua edelim pozitif düşünelimBen cok etkileniyorum en ufak seyden gecen burda yine oyle etkilendim diye solugu hastanede aldim mesela ama yinede dayanamiyorum.
Maşallah kızını canım inşallah geçer dikkat et kendineBugün doktor kontrolüm vardı. Kasıklarım da ağrı oluyordu karnım sertleşiyor du çok sıkışma hissi oluyordu ama tuvalette çok az geliyordu. İdrar tahlili verdim enfeksiyon çıkmadı. Rahimde kasılma var dedi. 2 gün rapor verdi dinlen diye.. Kızım çok şükür iyi 170 gr mış. :) İnşallah dinlenince geçer
Kızlar doktordan çıktım allaha şükür el ve ayak parmaklarına baktı herşey normal. Yüzünün fotosunu yakaladı net bi şekilde çıktı yumoşum anneme attım görünce ağlamış o kadar duygulanmışki. Az önce kayınvalidemdeydik eşim gösterdi bu ne böyle insan görünce korkar dedi şok oldum ultrasonda dalgalar falan varya renkli ultrasondu bide ama öyle denirmi bende aldım elinden hemen gülerek dedim ki bakma o zaman korkcaksan anne doğuncada sevdirmeyiz dedim ama aşırı sinirlendim hala daha çok gerginim. Sonra insanlar anneyle kayınvalide arasında niye ayrım yapıyosunuz diyolar bende kayınvalide olucam ama gerçekten büyük bi fark var eşim bile görüyo bunu annem görünce ağlamış kan mı çekti nedendir çok duygulandım şimdiden sevmek istedim dedi kayınvalideminse dediğine bakın. Eşime dedim bundan sonra bi tane bile fotosunu gösterirsen seninle çok kötü bozuşuruz dedim bundan sonra hiç bi şekilde göstermicem verdikleri fotoğrafı.
Gözün aydın canım sağlıcakla kucağına alayı nasip etsinBene bugün cinsiyeti öğrendim erkek benimkide
Benim annemde şaşaalı şeyler seviyor ama sağolsun bizimki düşünceli belki başka yapmak istemeyeceksin ne istiyorsan öyle yap diyor şimdi diyor Bursalı olmasnına rağmenBoşver sen onu benimkine daha hamile bile değilken arkadaşımın fotusunu göstermiştim ay ben korkuyorum bu ultrason fotolarından dediBen de anne o zaman ben hamile olursam göstermeyeyim sana korkuyorsan dedim daha kendi torunundan korkmadı çok şükür bizimkinin derdi başka o kendi doğruyor zannediyor :) hazırlık yapıyor benim zevkime uygun değil çünkü o şaşalı şeyleri seviyor Bursalılar bilir burası fena ben kendi evimde kullanıcam sizin eve hazırlamıyorUm dedi:) ve asıl bomba hangimiz daha iyi hazırlanacağız dedi bana yarışa soktu kaynanamla yarışıyoruz kim daha iyi hazırlanacak benim doğuracağım çocuğa diye
Benim yavaştan kendini belli etmeye başladı dün eşim dedi o değince fark ettim bendeGobeginde dik bir çizgi oluşan var mı ?
Bende var ama çok hafif çizgi tenimden biraz koyu bukadar koyu değil canımGobeginde dik bir çizgi oluşan var mı ?
Takmıcam canım o ara çok sinirlendim ama geçti buda bana ders oldu bi daha hiç bi şekilde bebekle ilgili ağzımı bile açmam olur biter anlar belki. Kendi hiç soru sormuyor hep biz bilgi veriyoruz bundan sonra tavrımı koyucam.Maşallah canım güzel konuşmasına sevindim test sonucunda birşey çıkacağını sanmıyorum açıkçası için rahat etmiş olurunuz hayırlısıyla inşallah
Kilo vermekle ilgili sıkıntım olmaz canım ondan hiç korkmuyorun doğum rahat olsun benim için önemli olan o
Sağlıklı olsun gerisi mnemli değil canım işte erkekler garantici ve sabırsız en kısa zamanda öğrenirsiniz inşallah
Benim bir iki defa böyle kuyruk sokumumdan ağrı girdi canım bugünde sol kasığım hareket edince acıyor umarım kötü şeyler değildir.
Ohh maşallah kuzuya canım sağlıklı olsunda elbet öğreneceksiniz
Geçmiş olsun canım dikkat ateşine falan yat dinlen bol bol ılık şeyler iç
Ben zamanında 2 doz yaptırmıştım şimdi diypru. Keşke ozaman 5 tamamlasaydım 10 yıl koruyor ozaman şimdi gerek kalmazdı diye bende bunaeger hepsini yaptıracağım imşallah
Malaesef canım valla geçen gün arkadaşı kırdım galiba ama cidden dediğin gibi zaten duygusal bir dönemden geçiyoruz üzerine böyle üzücü şeyler insan çok etkileniyor. Bol bol dua edelim pozitif düşünelim
Maşallah kızını canım inşallah geçer dikkat et kendine
Boşver canım sen onu o daha önce görmemiştir ondan benzetememiştir tama şaflarıda patavatsızca olmuş birdaha birşey demezssiniz olurbiter ama sen moralini hiç bozma bebişini düşün
Gözün aydın canım sağlıcakla kucağına alayı nasip etsin
Benim annemde şaşaalı şeyler seviyor ama sağolsun bizimki düşünceli belki başka yapmak istemeyeceksin ne istiyorsan öyle yap diyor şimdi diyor Bursalı olmasnına rağmensenünkide bir ilginç olmuş annesiyle ne yarışa girersin bee kadın
Aynen öyleler alışamadım ben Antalyalıyım:)Bursa’nın sadece bildiğimiz şeyleri değil kaynanaları da meşhurdur canım
Hep bir yarış hali, hiç bitmez..
İlk ve son tekim:))))Öyle canım başka gelini varmı? Yoksa eğer sana yükleniyodur :)
En güzel bebek eşyasını o hazırlar lütfen :)Bu kv delerin bi orta yolu bulani yok mu acaba :)) ya hiç bir şey almazlar yada seninki gibi olur
. Çok mu zor kızım hangisini begeniyorsan onu al demek
Şanslısın canım tadını çıkar :)Benim annemde şaşaalı şeyler seviyor ama sağolsun bizimki düşünceli belki başka yapmak istemeyeceksin ne istiyorsan öyle yap diyor şimdi diyor Bursalı olmasnına rağmensenünkide bir ilginç olmuş annesiyle ne yarışa girersin bee kadın
Maalesef devlet hastanelerinde Doğum yapan çok kişiden duydum bu ebe hemşire sorununu Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallahKızlar doğum anında neyden korkuyosunuz ben dikiş kesi sancı hiç biri umurumda değil cook kolay geçmesini beklemiyorum ilkim sonuçta illaki zorlanacağım şeyler olucak benim en çok korktuğum merhametsiz ebe ve hemşirelere denk gelmek bugün bi arkadaş anlattı bi tanıdığının doğumuna girmiş şancı geldikçe yazık kadın napsın bağırmış tabi ebe de onu oraya koyarken iyiydi çıkartırken mi zor demişbunu Allahtan doğum yapan kişi değil de bana anlatan arkadaşım duymuş kız bir an önce kurtulsun diye idare etmiş durumu. Duyunca şok oldum bende inan bu durum başıma gelse yapabileceklerimı hayal edemiyorum Allah korusun. Bu yüzden Allah hepimizi merhamet sahibi ebe ve doktorlarla karsilastirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?