2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Erkekler biraz bos bogaz niyeyse.ins esinde anlatmaz.
Yokmus gibi davranmani algilar o sekilde.

Çalışmaya baslamayi düşünüyor musun Eylül'de? Ücretli iznimizin bir kısmı tatille geçecek.
Hamilelik takvimime göre doğum sonrası iznimin hepsi tatilde gidiyor. Okul açılınca 2.5 aylık falan olur bebek. Malesef borç vs çok ücretsiz izin alamam. Bi süre rapor heyet vs ayarlamaya çalışacam. En azında 6 aylık falan olsaydı.sen başlayacak mısın

Benim cildim hassas degil benim yapayim ise yarıyorsa .az bir alan var hep jilet yapiyorum ama hamilelikte jiletle ugrasamam eli hafif bir yerde agda yaptirip limonu basayim madem : )
Dene canım ben hamilelikten önce bi kaç kere denedim baya etki etti sonra üşendim yapmadım bidaha sen dede işe yarar inş

Kızlar aşırı su içmememe rağmen günde resmen bin kez tuvalete gidiyorum ya sizde de böyle mi ? Bi de içim geriliyor sanki

Kız olunca ne oluyor sanki. Simdide gıcık gıcık oglumu alır gezerim ben diyor. Sonra da ay Allah mı soyletti erkek mi acaba diyor. Deli ederler valla

Insallah canim. Yavrularimizin hep guzel saglik haberleri alalim.
Çelişki super oldu

M minimi3 dr la görüştüm canım. Tabiiki de bol sivi alacakmışım.
Bir de antibiyotik vermiş. Piyeloseptyl adi. Günde 3 kezmis
Bol su içmezsen bu antibiyotik bir ise yaramaz dedi
Ben de gittim idrar yolu enfeksiyonu hem mantar enfeksiyonu çıktı. Antibiyotik ve fitile başladım böylece atlatırız inşallah..

Çok sevinirim canım :))
Canım bunlardı bende gidip alamadm daha kar çoktu donda var bir cam siprey bulup ona koydur istersen orda yaptır işin daha iyi olur birde doğumdan sonrasona kadar yetiyormuş bu karışım :) baya karlı gibi görünüyor yağlıloktan sikayetin olursa streç sar kıyafetine bulaşmasın

Eklentiler

• Screenshot_2018-12-31-23-59-07.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 49
Çok teşekkür ederim canım duştan sonra sürünce biraz bekliyorum emmesini bunuda öyle yaparım:)
İnşallah uzun süreli nemli tutar beni

Kızlar mide yanmasına ne iyi geliyordu.
Dün demir hapına başladım,o andan itibaren cayır cayır yanıyor midem.
Ağlayacak duruma geldim.

Ne yapmamı önerirsiniz?

Kızlar mide yanmasına ne iyi geliyordu.
Dün demir hapına başladım,o andan itibaren cayır cayır yanıyor midem.
Ağlayacak duruma geldim.

Ne yapmamı önerirsiniz?
Bana nane limon cok iyi geliyor kurtaricim birde bu kadar dokunuyor ise doktoruna soyle ilaci degistirir canim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…