2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bu tarafta da hic bir yer bilmiyorum bir agdaya karsiya gitmeyede usenirim.bulacagim artik mecbur bir yerler
Ilk gidecegin yeri iyi bir yer sec canim bir kere eltim oyle mikrop kapmisti aman diyim hamilesin birde birde arada agri giriyor demissin o bana da oluyor bazen bebek sol tarafta benim bazen sag tarafima boyle agri giriyor geciyor 7 8 oluyor birde boyle batma gibi oluyor ben doktoruma sordum magnorm verdi. Rahim genisliyor ondan olabilir yada hafif kasilmalar olabiliyor demisti endise edilecek birsey yok demisti ama sen yine de bir danis belki sanada magnezyum verir yada baska birsey canim

Amin canim. Onlar iyi olsun ben dayanirim. Ben adacayini cok severim ama doktorum adacayini kesinkez yasakladi bana birde yesilcay ve maydanozu bunlar ödem söktürücü ozellikle adacayi eski caglarda bayanlara dusuk yaptirmak icin kullanilirmis onun yerine tuzlu su ile yapmayi deniyorum ama henuz basaramadim cünkü su bile gecerken yakiyor

Kendi cocuklarini da sevmemis o zaman. Ne tuhaf biri valla Allah kolaylik versin.
Aslında aynı binadayız ama hiç evime gelmez çokta görüşmeyiz ama sevgisiz biri benim annemde tam tersine başım ağrıyo desem ameliyat olcakmışım gibi davranır aşırı evhamlı. Annemede kızıyorum bizi böyle büyütmeside iyi bişey değil beklentimiz yüksek oluyo. Ama kayınvalidemde hiç önem vermeyince insanın tuhafına gidiyo. Bi gün kaynım kaza yapmış eşimi aradı napıyonuz diye eşimde evdeyiz oturuyoz dedi hıı kardeşin kaza yapmışta hastanedeymiş bi gidelim diyo benim annem olsa feryat figan aramıştı

Buranın devlet hastanesinin ebelerinde sorun var canım doktorlarında değilde benimde çekindiğim nokta ebeler
Zaten doğumu yaptıran kim ebeler doktorlar sadece son anda geliyolar özelde de devlettede aynı. Ebenin iyi olması çok daha önemli aslında. Doğum yapan herkese soruyorum genelde ebem çok iyiydi veya ebem ilgisizdi diyolar hiç doktordan bahseden yok.

Yutmayınca birsey olmaz canım içmiycen ki sonuçta gargar ayap ve tükür genezse dene mkdeye inmedikçe fazla bi etki etmez

Canım yeni moda sezeryan çıkmış parayı veup brn sezeryan tercih ettim diyorlar daha üçüncü gün ayakland8m falan tamam iyi hoşta ikinci ve üçincü doğumlarda dahada y8pranacak mecbur kalmadıkça sezeryan olmamak lazım zira neden normal doğum diyorlar bebeklerin bağış8klığı icin doğum esnasında annenın çıkış anonda enfeksiyon olmasın diye rabbim öyle bir ni.et nasib etmiş ki kimsenin aklı ermiyor işte bir saat bildiğin o madde kaplı doğuyorlar temizleyene kadar oksijenle temasta en az bir saat sonra kendiliginden kayboluyor bunu kimse tahmin bile edemez ki rabbimin hikmetinden sual olunmazmıs

Lr nin aleo verali kremi var benim bacagimda kilo verdigimde olan catlaklari gorunmez yapti diyebilirim. Normalde sürekli alirim bittikce yenilerim ama hamilelikte ne olur ne olmaz diye ara verdim. Aleo vera mucizevi birşey bu arada hamilelikten sonra alip deneyebilirsin ben 5. Aydan itibaren etkisini gormeye baslamistim. Dogum yapan bir arkadasim da dogum catlaklarina cok iyi geldigini soylemisti. Ayrica kararan yerleri de beyazlatiyor

Kızlar birde bazen uçlarında pamukçuk gibi beyazımsı şeyler oluyor sağ gögsümün ucundada ufacık bir deri kalkmıştı kopardım Allahtan acımadı bepantol işe yararsa sürerim ozaman canım saol
O kıyafetlerden dolayı oluyor aralarına doluyor pamukları valla benim öyle tatlı kaşınmıştı ki tahriş oldu anında bepantol sürünce hemen geçti neydi o bilmiyorum
aynen canım valla bende özellikle mutfağa giriyorum tam bir şey yapıcam bi tuvaletim geliyo oramı buramı tuta tuta vc ye koşuyorum ben bide genelde çoğu suyu akşam içiyorum ondan sanırım gece çok kalkıyorum

İnş öğrenirsin ozaman

Cinsiyeti bekleyen bende varım cuma günü beklentimi sonlandıracağım inşaAllah benim ufaklık bi güzellik yaparsa :)) inşaAllah bende cinsiyeti öğendim doyenlerden olurum ayy çok heyecanlı çikolata hareketlendiriyormu yemekte fayda varmı fazla hareketlenirse bu defada göstermez diys düşinüyorum ama ne dersiniz

Canım tanıdığın bir kuaföre gidip kendine bi konserve ağda alıp çubuğunu da kendin alıcanı söyle tabi tanıdığın güvendiğin biryer olması gerek benimde mesleğim güzellik ve saç bakım hizmetleri kuaförde çalıiırken bi kça müşterimiz vardı böyle ağdasını kendi getiren ben bile yapamıyprum kendime artık çekerken çok kasılıo karnım ilk hamileliğimde 9 ay boyunca kensim yaptım ağda nasıl yapmışım hayret

Dogum esnasinda bana bunu derse hem ona kallavi bir küfür ederim hemde o hastanede onu rezil ederim. Oyle birinin bana ne yardimi dokunabilir ki ciksin diye bagiririm yeminle bu ne bicim ismis ya ben tek korkum dikisler olabilir sanirim umarim gerek kalmaz kolaycacik bitiverir

Ben sancıdan korkuyorum ilkte sancım çok olmuştu gerçi son ana kadar evde bekledim onunda etkisi war bildiğim haftanede bildiğim doktor ve ebelerle yapacağım için içim rahat ama anlattığın o çalışanlara Allah ım vicdan versin inş kimse karşılaşmaz böyle pisliklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…