Lr nin aleo verali kremi var benim bacagimda kilo verdigimde olan catlaklari gorunmez yapti diyebilirim. Normalde sürekli alirim bittikce yenilerim ama hamilelikte ne olur ne olmaz diye ara verdim. Aleo vera mucizevi birşey bu arada hamilelikten sonra alip deneyebilirsin ben 5. Aydan itibaren etkisini gormeye baslamistim. Dogum yapan bir arkadasim da dogum catlaklarina cok iyi geldigini soylemisti. Ayrica kararan yerleri de beyazlatiyor
-5 idim +3 aldim suan aslinda 2 kilo almis oldum. Gobegim var ama baya belli ozellikle dar birsey giyince ama genelde sweat ve bol kazaklari cok sevdigimden pek anlasilmiyor :)) senin nasil ? Ben kilo almaya musaitmisim ama onu farkettim
-5 idim +3 aldim suan aslinda 2 kilo almis oldum. Gobegim var ama baya belli ozellikle dar birsey giyince ama genelde sweat ve bol kazaklari cok sevdigimden pek anlasilmiyor :)) senin nasil ? Ben kilo almaya musaitmisim ama onu farkettim
Bence o kadardan birsey olmaz ya sonucta kaynattin sen o dolmalari ne kadar cig olabilirki o dedigin cig kofte falan gibi durumlar icin gecerli gerci onuda cok cani ceken yiyor icini ferah tut sen bu kadar takmamaya çalış bence canim
Dikkat et kendine hapşırmada kasılma yapıyor ben ilk ayda hastalandım 5 haftalıktım kanamamda ardı ultrasondada kanama görünüyordu hapşırdığımda o kanama alanı nasıl acıyordu hapşırirken karnını kasmamaya dikkat et
Canım yeni moda sezeryan çıkmış parayı veup brn sezeryan tercih ettim diyorlar daha üçüncü gün ayakland8m falan tamam iyi hoşta ikinci ve üçincü doğumlarda dahada y8pranacak mecbur kalmadıkça sezeryan olmamak lazım zira neden normal doğum diyorlar bebeklerin bağış8klığı icin doğum esnasında annenın çıkış anonda enfeksiyon olmasın diye rabbim öyle bir ni.et nasib etmiş ki kimsenin aklı ermiyor işte bir saat bildiğin o madde kaplı doğuyorlar temizleyene kadar oksijenle temasta en az bir saat sonra kendiliginden kayboluyor bunu kimse tahmin bile edemez ki rabbimin hikmetinden sual olunmazmıs
İlk doğumun mu olacak? Keyfı sezeryan isteyen cok cok azdır dıye dusunuyorum isteyenlerde aşırı korktugu ıcın olabılır mı? Bunun ıcın kımı yargılayabikiriz kı?
Yazın bıraz sert geldı mecburı hemde kızımın tehlıkeye gırdıgı zamanda sezryan olmak zorunda kaldım yoksa kakasını yıyecektı! Ama ne demıssın ıkıncı ucuncu dogumlrda yıpranacakmısız bu öylemıymıs tedirgın oldum şimdi
Bende ıkıncı gunu ayaklandım ama agrıya agrıya aglaya aglaya kalktım boyle seyler yazmadım yazmakta ıstemezdım ama kım ıster kı sezeryan hıc basıt bısey degıl.
Bazen öyle seyler oluyor kı sezeryan olmazsa ya anne ya bebegın hayatı tehlıkeye gırebılıyor oyuzden bilemeyiz! İyi ki sezeryan var yoksa tehlıke durumlarda eskıden yasanan o kötü durumlar yaşanabilirmiş.
İnsallah hepınız kolay normal dogum olursunuz...
Benden ilk tecrubesı olanlara tavsıye anne olacak olmanın ilk sartı ASLA VE ASLA BÜYÜK KONUSMAMAK VE ASLAAAA YAPMAM DEMEMEK!
Eger sertlik oluyorsa sadece o bende de var genelde genelde sabah idrardan once cok farkediliyor bir sorun oldugunu sanmiyordum. Ben sorun mu teskil ediyormus o ?
Ben bunu daha yenı goruyorum pardon canım.
Yok muhtemelen bebegındır canım zaten gelıp gıdıyor bebıs bıseyler yapıyor demekkı yınede ben doktoruma sorucam mutlaka... o yazanlar kasılmalar galıba nefesini falan kesıyormus farklı bısey dıye dusunuyorum. Ben okuyunca bıraz etkılendım burdan sordum benım gıbı olanlar olunca ohh bebekmıs dıye rahatlamak ıcın :) korkma yanı bebısındır
Ben bunu daha yenı goruyorum pardon canım.
Yok muhtemelen bebegındır canım zaten gelıp gıdıyor bebıs bıseyler yapıyor demekkı yınede ben doktoruma sorucam mutlaka... o yazanlar kasılmalar galıba nefesini falan kesıyormus farklı bısey dıye dusunuyorum. Ben okuyunca bıraz etkılendım burdan sordum benım gıbı olanlar olunca ohh bebekmıs dıye rahatlamak ıcın :) korkma yanı bebısındır
Olur canim öyle artik sürekli girmiyorsun sanirim seni az görüyorum ) ben artik takildigim noktada hemen doktoru arayip soruyorum ondan sıkıntı yok sen takilmazdin hic boyle seylere bazen okumamak gercekten daha iyi ya ben ne zaman merak edip arastirip okusam.hep moralim bozuluyor ondan artik okumuyorum valla :))
Şikayet etselermis keske. Benim korkum sadece bebeğimin sağlık durumu, başka birşey den korkmuyorum . Doktorum tanidik , ebeler de arkadaşım çoğu görüştüğüm, annemin iş arkadaşları.