- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Evet begendı olarak gormusumdur canım alıntıyı gormedım... hah benı bılırsın hatta ama cok cok olunca ya kızımda olmadı yazılanları da okudum Allah Allah oldum... tabı kızımda dusuk tehlıkem olmadı kı bunda sebepsız yaşadım ondan da tedırgın oldum sanırım. Neyse bence de normaldır okumaktan kaçıyorum ama onume cıktı ıste :)))Olur canim öyle artik sürekli girmiyorsun sanirim seni az görüyorum) ben artik takildigim noktada hemen doktoru arayip soruyorum ondan sıkıntı yok sen takilmazdin hic boyle seylere bazen okumamak gercekten daha iyi ya ben ne zaman merak edip arastirip okusam.hep moralim bozuluyor ondan artik okumuyorum valla :))
Buranin en buyuk sorunu o okumasanda bazen denk geliyorsun bütün günün ölüyor bazen hic girmeseydim demiyor degilim :)) arada tecrübelilere de oluyorsa bize de olmasi normal demekki :))Evet begendı olarak gormusumdur canım alıntıyı gormedım... hah benı bılırsın hatta ama cok cok olunca ya kızımda olmadı yazılanları da okudum Allah Allah oldum... tabı kızımda dusuk tehlıkem olmadı kı bunda sebepsız yaşadım ondan da tedırgın oldum sanırım. Neyse bence de normaldır okumaktan kaçıyorum ama onume cıktı ıste :)))
Valla cok sükür cok daha iyiyim tamamen bitmedi ama hergün olmuyor haftada 1 kere falan bi ugruyor oda hafif ve artik beni cok zorlamiyor acikcasi sadece suan gribim baya ağzım burnum akiyor halimi gorsen acirsin haftasonu gezeyim derken üsüttüm ama oda gececek ates olmasin yeter sen nasilsin bebis nasil ? Kocaman olmustur simdi seninki
Bana bıle oluyor bazen yazıyor siliyorum :))) benım soru sordugum pek görülmemiştir insallah sorum sende kötü etki yaratmamıştır.Buranin en buyuk sorunu o okumasanda bazen denk geliyorsun bütün günün ölüyor bazen hic girmeseydim demiyor degilim :)) arada tecrübelilere de oluyorsa bize de olmasi normal demekki :))
Ayyy o durum cok zor insan o gün sadece esini ister sanirim yaninda dogum durumunda izin olmuyormu hic acaba ? Askerse bile bazi durumlarda gelebiliyordular diye hatirliyorum emin degilim gerci amaHayat insana neler yaşatıyo kızlar bir iki saat önce doğuma giricek ebelere ayarladım derken eşim görevden geldi şubattan sonra münbiçe göreve gitme durumum var kaç ay süreceği belli değil senide babanlar almaya gelirler memlekette doğum yaparsın dedi biliyorum şubatta giderse hazirana gelmez doğumum da yanımda olamaz. Tup Bebek tedavim surecinde bu mücadeleyi birlikte verdik eşimle ben yoruldum dediğimde o pes etmedi ayağa kaldırdı beni . Simdi onsuz doğum yapmak ilki eşimsiz yaşamak nasıl olur bilmiyorumhep diyodum oğlumuz doğar doğmaz ilk sen alcaksın kucağına tamam mı diye. InşAllah hayal olmaz bunlar
Keske benim kv de gelmese :)Aslında aynı binadayız ama hiç evime gelmez çokta görüşmeyiz ama sevgisiz biri benim annemde tam tersine başım ağrıyo desem ameliyat olcakmışım gibi davranır aşırı evhamlı. Annemede kızıyorum bizi böyle büyütmeside iyi bişey değil beklentimiz yüksek oluyo. Ama kayınvalidemde hiç önem vermeyince insanın tuhafına gidiyo. Bi gün kaynım kaza yapmış eşimi aradı napıyonuz diye eşimde evdeyiz oturuyoz dedi hıı kardeşin kaza yapmışta hastanedeymiş bi gidelim diyo benim annem olsa feryat figan aramıştı
Ohh sevındım bulantıı yeme ıcme olayı zor gerçekten. Hanı benım cok tıksınmem olmamıstı da mıde yuzunden ilk aylar istifra etmiştim.Valla cok sükür cok daha iyiyim tamamen bitmedi ama hergün olmuyor haftada 1 kere falan bi ugruyor oda hafif ve artik beni cok zorlamiyor acikcasi sadece suan gribim baya ağzım burnum akiyor halimi gorsen acirsin haftasonu gezeyim derken üsüttüm ama oda gececek ates olmasin yeter sen nasilsin bebis nasil ? Kocaman olmustur simdi seninki
Yok seninki hic yaratmadi hatta sevindim benim bebis degiyormus gibi hissediyordum surekli dokunuyordum dedim benim gibi hissedenlerde varmis hatta genelde daha boyle incelikle soylenmemis ic karartici seyler beni bunaltiyor canimBana bıle oluyor bazen yazıyor siliyorum :))) benım soru sordugum pek görülmemiştir insallah sorum sende kötü etki yaratmamıştır.
Kullanmamak en iyisi o zaman. Ayyy kokusunuda pek severim.Cok mecbur kalip ilac kullanacak duruma gelirsen viskin bebeler icin olani varmis onu alıp topuklarina surebilirsin demisti. Ama cok tavsiye etmedi canim benim doktor.
Ne zamandir gormedin ? Beni artik doktorum ayda bir cagiriyor bazen hic gecmeyecek gibi geliyor ama zaman oyle cabuk geciyorki aslinda 6. Haftalari falan artik hatirlamiyorum bile :))mide olaylari dogurana kadar hic tam olarak gecmiyor bence bulantisi eksimesi yanmasi ben bir tursu yiyim mesela surunduruyor beni yine de bazen dayanamayip yiyorum o da ayri. Ben hic kusmadim hamilelik boyunca doktorum oda zorluyodur demisti tiksinmem sadece belki yiyeceklere var onun disinda herseyi yiyorum :))Ohh sevındım bulantıı yeme ıcme olayı zor gerçekten. Hanı benım cok tıksınmem olmamıstı da mıde yuzunden ilk aylar istifra etmiştim.
bazen hala yanıyor yemek yediğime bın pısman oluyorum.
Ahhh o hastalıkkkkkkkk zatenn kış işte salgınlar vs bebek tasıyoruz kolay degıl canım hemen hasta olunuyor. Insallah hemen atlatırsın
Ben iyiyim işte bebegımı gorunce daha ıyı olucam :))))
Aaa ilginc ben de cok severim. Kimse de sevmez agir gelir aslinda :)) ben hamile kalmadan once hep gripken kullanirdim onun sayesinde kolay atlatirdim esimde nefret ederdi kokusundan :)) sende mi gripsin canim yoksa ?Kullanmamak en iyisi o zaman. Ayyy kokusunuda pek severim.
Bana da limon dene dediler. Onu yaptim. Insallah iyi gelir.
Evet canım ınan bazen sırf burda ılk dogumu olanlar etkılenmesın dıye gerçeklerı yazamıyorum. Kımse etkılensın ıstemem bıraz dıkkat etmek lazım.. belkı benımde olmuştur bılmıyorm ama cok dıkkat etmeye calısıyorum. Cok zor surec gerçekten ıkıncı oldugu halde böyle... hele bu duyguyu yasamıssan daha da zormuş bunu anladım...Yok seninki hic yaratmadi hatta sevindim benim bebis degiyormus gibi hissediyordum surekli dokunuyordum dedim benim gibi hissedenlerde varmis hatta genelde daha boyle incelikle soylenmemis ic karartici seyler beni bunaltiyor canim
bende 3 4 haftada gıdıyorum canım artık randevuları 4 haftaya gore alıyorum. 15.haftada gördüm en son cıkarken burnumun dıregı sızladı goz yaşlarımı ıcıme attım...:)))Ne zamandir gormedin ? Beni artik doktorum ayda bir cagiriyor bazen hic gecmeyecek gibi geliyor ama zaman oyle cabuk geciyorki aslinda 6. Haftalari falan artik hatirlamiyorum bile :))mide olaylari dogurana kadar hic tam olarak gecmiyor bence bulantisi eksimesi yanmasi ben bir tursu yiyim mesela surunduruyor beni yine de bazen dayanamayip yiyorum o da ayri. Ben hic kusmadim hamilelik boyunca doktorum oda zorluyodur demisti tiksinmem sadece belki yiyeceklere var onun disinda herseyi yiyorum :))
Canım geçende afrine giden arkadaşlarımızdan eşleri doğum yapanlar olur başlarındaki amirlerin insiyatiflerine bağlı bu durum onlar ne derse vicdan meselesi yaniAyyy o durum cok zor insan o gün sadece esini ister sanirim yaninda dogum durumunda izin olmuyormu hic acaba ? Askerse bile bazi durumlarda gelebiliyordular diye hatirliyorum emin degilim gerci ama
Ya canim anlatilir soylenir ben asla karsi degilim de bazilari oyle bir incelikle soylerki hic kötü hissetmezsin ama bazilari gercekten cok moral bozucu olabiliyor. Ben sunu yaptim yada yapmadim düstü Dikkat edin sizde de olur vs. Tarzi konusmalari sevmiyorum evet iyi niyetle soleniyor belki ama bence uslup cok onemli hani sizi endiselendirmek istemem ama suna suna dikkat edin dese bence kimse benim gibi hissetmez. Ilk cocuk tecrubesizsin herseyi kafaya takiyorsun zor yani yoksa sezeryanda yada normal dogumda olanlar anlatilsa katki bile olur aslinda canimEvet canım ınan bazen sırf burda ılk dogumu olanlar etkılenmesın dıye gerçeklerı yazamıyorum. Kımse etkılensın ıstemem bıraz dıkkat etmek lazım.. belkı benımde olmuştur bılmıyorm ama cok dıkkat etmeye calısıyorum. Cok zor surec gerçekten ıkıncı oldugu halde böyle... hele bu duyguyu yasamıssan daha da zormuş bunu anladım...
Kızlar mide yanmasına ne iyi geliyordu.
Dün demir hapına başladım,o andan itibaren cayır cayır yanıyor midem.
Ağlayacak duruma geldim.
Ne yapmamı önerirsiniz?
Aaa niyeki canim o kadar duygusallastin ? Ben de her ultrasona gittigimde kalbim agzimda atiyor valla gerim gerim geriliyorum. Bende en son 13+5te gördüm senin baya olmus bu yakinlarda sanirim randevun benim daha cok var elimde olsa hergün giderim o ayri :))bende 3 4 haftada gıdıyorum canım artık randevuları 4 haftaya gore alıyorum. 15.haftada gördüm en son cıkarken burnumun dıregı sızladı goz yaşlarımı ıcıme attım...:)))
Evet mıde cok zor ya sacma sapan seyler mıdemı yakıyor okadar sınır oluyorum kı neyseee yapcak bısey yokkk :)))
Ya benim yiyeyim geliyorAaa ilginc ben de cok severim. Kimse de sevmez agir gelir aslinda :)) ben hamile kalmadan once hep gripken kullanirdim onun sayesinde kolay atlatirdim esimde nefret ederdi kokusundan :)) sende mi gripsin canim yoksa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?