2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim bilmiyordum kusura bakmadin insallah cok kutsal ama bir o kadarda zor bir meslek canim Rabbim sizi hep birbirinize bagislasin hem belli mi olur belki dogumuna kadar gelebilir hic icini karartma simdiden gün dogmadan neler dogar

Ya ne bıleyım sankı doyamadım zAten 12 ile 15 arasına ben sok oldum :))) doktor anlatıyor ben aaaaaa nasıl buyumus dıyorum doyamadımmm iştee anneyım ben anneeee duygularım tavan yapıyor sanırım bır ara cok duygusaldım neyse kı geçtiiii kendımı tanıyamaz olmuştum :))))
14u gıdıcem ınsallah hem ayrıntılı ıcın gun alırım bakalımmmm:))

Ya benim yiyeyim geliyor oyle cok severim. Mentollü seylere bayilirim. Benim esim de pek sevmez. O da hastaydi. Ayaginin altina surduk 2 gunde iyilesti. Sonra gribi bana sattı tabi. 3 gundur hastayim canım.
Ben kendim üsüttüm birde cumartesi yagisli havada esimle baya islandik istemeden de olsa sonuc 2 gündür yatak dosek birde benim nasil zor geciyor ya bazen aglayacak oluyorum uyutmuyorda sabaha kadar nöbet

Ben kendim üsüttüm birde cumartesi yagisli havada esimle baya islandik istemeden de olsa sonuc 2 gündür yatak dosek birde benim nasil zor geciyor ya bazen aglayacak oluyorum uyutmuyorda sabaha kadar nöbet
Cok gecmis olsun canim. Aynen bu saat oldu uyuyamadim burnumun tıkanıklığından. Insallah çabuk atlatiriz.

S Serylady Bak şimdide oluyor yaramaz iş başında galıba ahh yandım bu saat olmuş uyusana cocugumm
Resmen ellıyorum kabarınca orda yaaa dogsada totosunu yesemmm yaaaa

Anayim ben ana :))) ben en cok 10 haftada birde 13 te gitmistim ikisinin arasindaki farka inanamamistim nasil büyüyorlar diye kimine duygusallık vuruyormus canim o bana hic vurmadı hatta esim diyor hani siz cok duygusal oluyordunuz ben uyarmistim onu bende dedim bende henüz olmadi ama bu olmayacagi anlamina gelmez hastaliktan mide sıkıntılarından oyle cektimki duygusallasamadim resmen :))

Yaaa kızımda banada olmamıstı kı bende anlamadım ınan sok oldumm noluyor dıyorum esım yazık sesını cıkarmıyor ama guluyor arada tabı bende o gulunce guluyorum neyse ıyıyım geçtııı eveeet anayım ben anaaa

Sadece seyi farkettim aglamaya bir baslayinca durmuyorum bende oyle cikiyor acisi bide zaten kavgaciydim iyice kavgaci oldum duygusallik dışinda her duygum cikti masallah :)) eşler de napsin gülüp geciyorlar

Sadece seyi farkettim aglamaya bir baslayinca durmuyorum bende oyle cikiyor acisi bide zaten kavgaciydim iyice kavgaci oldum duygusallik dışinda her duygum cikti masallah :)) eşler de napsin gülüp geciyorlar
Bu aralar çok sakinimm tersım kötüdür sende demek ki böyle atıyorsun :))))

Bu aralar çok sakinimm tersım kötüdür sende demek ki böyle atıyorsun :))))
Ben hayatim boyu sakin olamadim hala da degilim ama bazen abartiyorum ve farkina vardigimda is isten gecmis oluyor cok kizyorum kendime sen almadinmi bebege birseyler hiçbişi paylasmiyosun artik ? :))

Ben hayatim boyu sakin olamadim hala da degilim ama bazen abartiyorum ve farkina vardigimda is isten gecmis oluyor cok kizyorum kendime sen almadinmi bebege birseyler hiçbişi paylasmiyosun artik ? :))
Yok hıc bısey almadım canım :) daha beklemedeyımmmm zaten benım alacagm seyler kıyafet kanguru bıberon vs bızım herseyımz var :))))

Yok hıc bısey almadım canım :) daha beklemedeyımmmm zaten benım alacagm seyler kıyafet kanguru bıberon vs bızım herseyımz var :))))
2.hamilelikler güzel gibi duruyor ya bunu dogurup dükkani kapatirim diyordum ama sanki 1 tane daha yapmaliyim gibi geliyor :)))

2.hamilelikler güzel gibi duruyor ya bunu dogurup dükkani kapatirim diyordum ama sanki 1 tane daha yapmaliyim gibi geliyor :)))
Belkı his olarak daha coskulu yasadıgın ıcın :))) daha daha endıselı bır canı daha yanında oldugu ıcın.. evet cok guzel ama benım ıcın ılkınden daha agır daha cok korkuyorsun sankı... bılemedımmm ama ANNELİK COK GÜZELRabbim olmayanlara nasip etsinnnnn

valla canım benim bide enfeksiyondan dolayı suyu fazla içmem gerekiyor gece 4 kere gidiyorum normalde gitmem tutar uyurdum ama tutulacak gibi değil öhö yapsam kaçıyor
Tutma tutma zaten rahim büyüdükçe baskı yapıyormuş İdrar kesesine,bebişler rahat etsin diye biz rahatsız olup gitcez artık tuvalete mecbur :)

Tabi tabi bende oyleyim haftalar ilerledikce azalir diyorlar ama benim hala ayni gece kalkmak cok zor ama ya :)) tabi bol bol su iç sen acigi kapamak gerek
Valla içiyorum canım istedikçe mecbur :) bi de boğazım ağrıyor sürekli nemli tutmaya çalışıyorum

ya oda aklıma geldi evde makinem var zaten olmadı onu götürürüm çok zorlanırsam dedim ama inşallah kendim yapabilirim valla helal olsun sen nasıl yaptın ya anneme soruyorum aynayla baka baka yapıyordum diyor da görmeden yapmak ta zor iş ya
Tutma tutma zaten rahim büyüdükçe baskı yapıyormuş İdrar kesesine,bebişler rahat etsin diye biz rahatsız olup gitcez artık tuvalete mecbur :)
aynen canım valla iki gün az içtim suyu çok vc ye gidiyorum diye başladı yanmalar aman kış günü de içilmiyor su valla bıktım şu idrar yollarından amma illet bir şeymş ya

S Serylady Bak şimdide oluyor yaramaz iş başında galıba ahh yandım bu saat olmuş uyusana cocugumm
Resmen ellıyorum kabarınca orda yaaa dogsada totosunu yesemmm yaaaa
yaa o kadar belli kabarıyor muu bende baya hareketlerini hissediyorum elime de pıt pıt değiyor ama henüz öyle nerde olduğunu hissetmiyorum ultrasonda yan çıkıyor hep ama bu bebişler şu an baş aşağı mı duruyorlar

Lr İn hangi kremi canım. Varsa resmini yükleyebilir misin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…