2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
çok zor canım ya allah sabır versin valla geçen biri yazmış eşim askere gitti çok üzgünüm çok kötüyüm diye meğer 20 gün bedelliye gitmiş herkes şükret haline falan yazmış olay çıkmış çok zor gerçekten bende evlendik bir sene sonra eşim askere gitti falan biz daha evimizi geçen sene kurduk mesela ama 3 yıllık evliyim :) şimdi de uzman olucam uzman olucam diyor iyi hoş ama çok zor gerçekten istemiyorum bende bi yakınımız öyle uzman oldu yeni 1 senedir falan baya rahat bi geliyor 15 gün gidiyor 2 3 ay sonra geliyor 20 gün yeri de rahat ama herkese öyle denk gelmiyor ki allah kolaylık sabır versin sana canım ama doğum iznine gelir diye düşünüyorum

Canım üzülme nolur hep hayırlısını iste vardır bundada bi hayır. İnşâAllah daha müsait olan bi arkadaşı gider oda sağ salim kavuşur ailesine. Askerlik böyle bişey işte. Rabbim korusun bütün askerlerimizi polisimizi Tüp bebek deyince içim iyice eridi benimde tüp bebek Rabbim evladınızı eşinizi size ve sevdiklerine bağışlasın.

Canım yürüyüşte önemli zaman sor kac dakika yürümeliyim diye, bana da öyle demişti ben kendimi kaptırıp saatlerce yürüyünce ağrım oldu.. şimdi maksimum yarım saat yürü dedi.
yürüyüş temponu nasıl ayarlıyosun peki?

Günaydın kızlar.. Doğum olayından konuşulmuş.. Lütfen şimdiden bunu düşünmeyin.. Hele bir o günlere varalım.. Kimi var normal doğumdan sonra 1 hafta yatıyor kimi var ben gibi sezeryandan sonra hemen ayaklanıyor.. Kimi var saatlerce sancı çekip son an sezeryan olmak zorunda kalıyor.. Kimi de hastaneye girmesiyle doğum yapması bir oluyor. Sadece hakkımızda hayırlısı ne ise bizim için de bebek için de en sağlıklısı neyse öyle olsun buna dua edelim. Lütfen bu süreçte doğum hikayeleri okumayın, dinlemeyin. Akışına bırakın. Herşey güzel olacak Allahın izniyle..

Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Hepimiz bir şeylerin mücadelesi içinde yaşayıp gidiyoruz. Tabi ki insan doğumda eşini yanına ister ama gönülleriniz bir olsun. Sen iyi ol, bebeğin iyi olsun. İnan bana en önemli şeyler bunlar.
Benim eşimde bedelli yapacak askerliğini. Ama ne zaman yapacağı belli değildi ve yaza gidecekti.. Ben de senle aynı korkuları yaşadım. Burda yalnızım naparım dedim. Ailemin yanına giderdim mecbur. İnsan zamanla bu fikre de alışıyor, yeter ki herşey yolunda gitsin

Bende aynayla yaptım ama gel sor nasıl yaptın diye şekilden şekile giriyordum kaç saat sürdüğü belli değildi bikere göğsümü öyle bi sıkıştırmışımki yaparken bi baltım önüm ıslanmış süt gelmişti işk defa bu sefer kendimi perişan etmem walla ozaman daha bi uyangaçtım ilk hamileliğim felan diye heralde kuaföre gitmek istemedim bunda koşa koşa gidicem

Lr İn hangi kremi canım. Varsa resmini yükleyebilir misin :)
Ben de ablama doğum sonrası çatlak için galenic krem almıştım. Çok memnun kalmıştı. Şimdi ben hamileyim. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım. Doğum sonrası çatlak oluşursa galenic kullanacağım

Herkes günaydın Erolummm üzme kendini canım herkesin dediği gibi senin ve bebeğinin sağlıklı olması herşeyden daha kıymetli biliyorum tabi ki herkes eşini yanında ister ama bunda da vardır bı hayır

Bu kremi hiç duymadım canım. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

İkili testimde sorun olmadığını ancak üçlü testimin sıkıntılı geldiğini paylaşmıştım.Dün sonuçlarımı alıp devlet hastanesine gittim. Bu yeni gelen doktorumuzu seviyorum gerçekten. Fikrini almak istedim. Sonuçlarıma baktı ve ikili testimde sorun olmadığını söyledi. İkili testinde sorun yaşamayanlara biz üçlü test yapmayız dedi. Doktorumun yaşını sordu, e yaşı vardı haliyle, o yüzden yaptırmış dedi. senin doktor eskilerde kalmış dedi. Ayrıca ikili testin güvenilirliği üçlü testten daha yüksektir. Senin ki biri kuyuya taş atmış misali bir durum dedi. İstersem amniyosentez veya fetal dna yaptırabilirmişim.
Neyse içim rahatladı bi nebze olsun. Sonra kendi hastaneme gidip fetal dna için kan verdim. Kuyuya atılan taşı çıkarmaya çalışıyorum anlayacağınız. Pişman mıyım peki bu testleri yaptırdığıma? Hayır.. Karalar bağlayıp oturuyor muyum? Hayır.. Ayrıntılı usg, şeker testi.. Bundan sonra da elimden gelen tüm testleri yaptırıcam.
İçimde az da olsa bir endişe var elbet, ama "hayırlısı bakalım" deyip geçiştiriyorum.

Verdi bana magnezyum ama bacagima kramp giriyor diye bir sure kullandim sonra zaten diger vitaminlerde azda olsa var diye icmedim.haftaya sorayim olmadi tekrar baslatir.
Evet hijyen bir yer bulmak lazim haklisin

Biraz boşu boşuna uzmusler yani seni, tüh.. Ama sonuçlar iyi geliyor ya, bunlar çok iyi haberler. Gözünaydin diyeyim:).

Çok şükür ki güzel yorumlar duymuşsun canım tabi keşke o doktor aklını karıştırıp yormasaydı seni bu kadar ama olsun önemli olan şuan sağlıklı haberler alıyor olman inşallah fetal testinden de güzel haberler alırsın

Çok haklısın canım bende normal doğum istiyorum allahım inşallah nasip eder kolaycacık bir normal doğum, hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…