çok zor canım ya allah sabır versin valla geçen biri yazmış eşim askere gitti çok üzgünüm çok kötüyüm diye meğer 20 gün bedelliye gitmişHayat insana neler yaşatıyo kızlar bir iki saat önce doğuma giricek ebelere ayarladım derken eşim görevden geldi şubattan sonra münbiçe göreve gitme durumum var kaç ay süreceği belli değil senide babanlar almaya gelirler memlekette doğum yaparsın dedi biliyorum şubatta giderse hazirana gelmez doğumum da yanımda olamaz. Tup Bebek tedavim surecinde bu mücadeleyi birlikte verdik eşimle ben yoruldum dediğimde o pes etmedi ayağa kaldırdı beni . Simdi onsuz doğum yapmak ilki eşimsiz yaşamak nasıl olur bilmiyorumhep diyodum oğlumuz doğar doğmaz ilk sen alcaksın kucağına tamam mı diye. InşAllah hayal olmaz bunlar
Ben şimdilik organik hindistan cevizi yağı kullanıyorumBen de lierac ve sebamed aldım tavsiye edenler memnun kalmıştı. ama ben çok düzenli kullanamıyorum.
Canım üzülme nolur hep hayırlısını iste vardır bundada bi hayır. İnşâAllah daha müsait olan bi arkadaşı gider oda sağ salim kavuşur ailesine. Askerlik böyle bişey işte. Rabbim korusun bütün askerlerimizi polisimiziHayat insana neler yaşatıyo kızlar bir iki saat önce doğuma giricek ebelere ayarladım derken eşim görevden geldi şubattan sonra münbiçe göreve gitme durumum var kaç ay süreceği belli değil senide babanlar almaya gelirler memlekette doğum yaparsın dedi biliyorum şubatta giderse hazirana gelmez doğumum da yanımda olamaz. Tup Bebek tedavim surecinde bu mücadeleyi birlikte verdik eşimle ben yoruldum dediğimde o pes etmedi ayağa kaldırdı beni . Simdi onsuz doğum yapmak ilki eşimsiz yaşamak nasıl olur bilmiyorumhep diyodum oğlumuz doğar doğmaz ilk sen alcaksın kucağına tamam mı diye. InşAllah hayal olmaz bunlar
yürüyüş temponu nasıl ayarlıyosun peki?
Canım yürüyüşte önemli zaman sor kac dakika yürümeliyim diye, bana da öyle demişti ben kendimi kaptırıp saatlerce yürüyünce ağrım oldu.. şimdi maksimum yarım saat yürü dedi.
kış aylarında sürmesi zor dedikleri için almadım ben memnun musunuz siz?Ben şimdilik organik hindistan cevizi yağı kullanıyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Hepimiz bir şeylerin mücadelesi içinde yaşayıp gidiyoruz. Tabi ki insan doğumda eşini yanına ister ama gönülleriniz bir olsun. Sen iyi ol, bebeğin iyi olsun. İnan bana en önemli şeyler bunlar.Hayat insana neler yaşatıyo kızlar bir iki saat önce doğuma giricek ebelere ayarladım derken eşim görevden geldi şubattan sonra münbiçe göreve gitme durumum var kaç ay süreceği belli değil senide babanlar almaya gelirler memlekette doğum yaparsın dedi biliyorum şubatta giderse hazirana gelmez doğumum da yanımda olamaz. Tup Bebek tedavim surecinde bu mücadeleyi birlikte verdik eşimle ben yoruldum dediğimde o pes etmedi ayağa kaldırdı beni . Simdi onsuz doğum yapmak ilki eşimsiz yaşamak nasıl olur bilmiyorumhep diyodum oğlumuz doğar doğmaz ilk sen alcaksın kucağına tamam mı diye. InşAllah hayal olmaz bunlar
Bende aynayla yaptım ama gel sor nasıl yaptın diye şekilden şekile giriyordum kaç saat sürdüğü belli değildi bikere göğsümü öyle bi sıkıştırmışımki yaparken bi baltım önüm ıslanmış süt gelmişti işk defaya oda aklıma geldi evde makinem var zaten olmadı onu götürürüm çok zorlanırsam dedim ama inşallah kendim yapabilirim valla helal olsun sen nasıl yaptın ya anneme soruyorum aynayla baka baka yapıyordum diyor da görmeden yapmak ta zor iş ya
aynen canım valla iki gün az içtim suyu çok vc ye gidiyorum diye başladı yanmalar aman kış günü de içilmiyor su valla bıktım şu idrar yollarından amma illet bir şeymş ya
Ben de ablama doğum sonrası çatlak için galenic krem almıştım. Çok memnun kalmıştı. Şimdi ben hamileyim. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım. Doğum sonrası çatlak oluşursa galenic kullanacağımLr İn hangi kremi canım. Varsa resmini yükleyebilir misin :)
Bu kremi hiç duymadım canım. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimiziBen de ablama doğum sonrası çatlak için galenic krem almıştım. Çok memnun kalmıştı. Şimdi ben hamileyim. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım. Doğum sonrası çatlak oluşursa galenic kullanacağım
Besiktas gozumde tutuyor orada dogup buyudum simdi baska semt cok berbat. anneme bile gitmiyorum onu getirtiyorum resmen tembelim bir suredir.Gel karsiya benim kuafore gidelim beraber ben cok memnunum :))
Verdi bana magnezyum ama bacagima kramp giriyor diye bir sure kullandim sonra zaten diger vitaminlerde azda olsa var diye icmedim.haftaya sorayim olmadi tekrar baslatir.Ilk gidecegin yeri iyi bir yer sec canim bir kere eltim oyle mikrop kapmisti aman diyim hamilesin birde birde arada agri giriyor demissin o bana da oluyor bazen bebek sol tarafta benim bazen sag tarafima boyle agri giriyor geciyor 7 8 oluyor birde boyle batma gibi oluyor ben doktoruma sordum magnorm verdi. Rahim genisliyor ondan olabilir yada hafif kasilmalar olabiliyor demisti endise edilecek birsey yok demisti ama sen yine de bir danis belki sanada magnezyum verir yada baska birsey canim
Biraz boşu boşuna uzmusler yani seni, tüh.. Ama sonuçlar iyi geliyor ya, bunlar çok iyi haberler. Gözünaydin diyeyim:).İkili testimde sorun olmadığını ancak üçlü testimin sıkıntılı geldiğini paylaşmıştım.Dün sonuçlarımı alıp devlet hastanesine gittim. Bu yeni gelen doktorumuzu seviyorum gerçekten. Fikrini almak istedim. Sonuçlarıma baktı ve ikili testimde sorun olmadığını söyledi. İkili testinde sorun yaşamayanlara biz üçlü test yapmayız dedi. Doktorumun yaşını sordu, e yaşı vardı haliyle, o yüzden yaptırmış dedi.senin doktor eskilerde kalmış dedi. Ayrıca ikili testin güvenilirliği üçlü testten daha yüksektir. Senin ki biri kuyuya taş atmış misali bir durum dedi. İstersem amniyosentez veya fetal dna yaptırabilirmişim.
Neyse içim rahatladı bi nebze olsun. Sonra kendi hastaneme gidip fetal dna için kan verdim. Kuyuya atılan taşı çıkarmaya çalışıyorum anlayacağınız. Pişman mıyım peki bu testleri yaptırdığıma? Hayır.. Karalar bağlayıp oturuyor muyum? Hayır.. Ayrıntılı usg, şeker testi.. Bundan sonra da elimden gelen tüm testleri yaptırıcam.
İçimde az da olsa bir endişe var elbet, ama "hayırlısı bakalım" deyip geçiştiriyorum.
Çok şükür ki güzel yorumlar duymuşsun canım tabi keşke o doktor aklını karıştırıp yormasaydı seni bu kadar ama olsun önemli olan şuan sağlıklı haberler alıyor olman inşallah fetal testinden de güzel haberler alırsınİkili testimde sorun olmadığını ancak üçlü testimin sıkıntılı geldiğini paylaşmıştım.Dün sonuçlarımı alıp devlet hastanesine gittim. Bu yeni gelen doktorumuzu seviyorum gerçekten. Fikrini almak istedim. Sonuçlarıma baktı ve ikili testimde sorun olmadığını söyledi. İkili testinde sorun yaşamayanlara biz üçlü test yapmayız dedi. Doktorumun yaşını sordu, e yaşı vardı haliyle, o yüzden yaptırmış dedi.senin doktor eskilerde kalmış dedi. Ayrıca ikili testin güvenilirliği üçlü testten daha yüksektir. Senin ki biri kuyuya taş atmış misali bir durum dedi. İstersem amniyosentez veya fetal dna yaptırabilirmişim.
Neyse içim rahatladı bi nebze olsun. Sonra kendi hastaneme gidip fetal dna için kan verdim. Kuyuya atılan taşı çıkarmaya çalışıyorum anlayacağınız. Pişman mıyım peki bu testleri yaptırdığıma? Hayır.. Karalar bağlayıp oturuyor muyum? Hayır.. Ayrıntılı usg, şeker testi.. Bundan sonra da elimden gelen tüm testleri yaptırıcam.
İçimde az da olsa bir endişe var elbet, ama "hayırlısı bakalım" deyip geçiştiriyorum.
Çok haklısın canım bende normal doğum istiyorum allahım inşallah nasip eder kolaycacık bir normal doğum, hepimize inşallahCanım yeni moda sezeryan çıkmış parayı veup brn sezeryan tercih ettim diyorlar daha üçüncü gün ayakland8m falan tamam iyi hoşta ikinci ve üçincü doğumlarda dahada y8pranacak mecbur kalmadıkça sezeryan olmamak lazım zira neden normal doğum diyorlar bebeklerin bağış8klığı icin doğum esnasında annenın çıkış anonda enfeksiyon olmasın diye rabbim öyle bir ni.et nasib etmiş ki kimsenin aklı ermiyor işte bir saat bildiğin o madde kaplı doğuyorlar temizleyene kadar oksijenle temasta en az bir saat sonra kendiliginden kayboluyor bunu kimse tahmin bile edemez ki rabbimin hikmetinden sual olunmazmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?