2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sabah uyandığımdan beri sağ dizim aşırı acıyor sanki kireçlenmiş gibi yürürken eğilip kalkerken inanılmaz bi acı neden olmuştur acaba :S yatarken hiç bişeyim yoktu :/

Aynen öyle canım neymişte alışmış oğulları zamanında hep kolunu bacağını kırmış ondan artık alışmış böyle şeylere.

Canım herşeyde vardır bir hayır sakın üzme kendini eşine sağsağlim gidipgelmeyi sanada sağsağlim doğum yapmayı evladınızı dünyaya getirmeyi nasip etsin Allah şubatta gidecek diyorsun hem hazirana 4 ay var gelir Allahın izniyle şimdiden onun sttesine girme ne kendini ne eşini nede bebişi üzme

Canım işte bazı doktorlar ne diyelimbenimde temiz çıkmıştı ikili banada yaptı 3lüyü sonucum çıktı inan almaya gitmedim merak etmiyorum sen zaten bebişinin sağlıklı olduğunu biliyordun eşinin duyması lazımdı bunları. İnşallah yeni testte temiz çıkınca tut elini hemen gidip odanızı alın

Ben sonucunun çok iyi çıkacağına inanıyorumm

Çok teşekkür ederim
Allah razı olsun
Dediğini yaptım ve uyudum geçti çok şükür
Sabahta almadım ilacı ve doktora gittim. Dediğin gibi başka ilaç yazdı : )

Gunaydin kizlar, ilk gebeligi olupta bebegin haraketlerini hisseden var mi? Kac haftada hissettiniz?
Ben iki gündür yatarken baya baya hissetmeye başladım :) 17+5 bugün. uyanınca pıt pıt vuruyo baya. Bir de akşam yemekten sonra uzanırsam hissediyorum. Gün içinde hareket halindeyken hissedemiyorum henüz.

Bende hissediyorum bebişin hareketlerini. Ama hareket ediyomuş gibi değilde pıt pıt şeklinde hissediyorum çok az yani. Ama bugün sabaha karşı eşim yorganı çekti bende sinirlendim bağırdım baya belki 5 dk hiç durmadan hissettim rahatsız oldu sanırım yavrucum

Canım zounlu olanlar icin yazmadım birebir gördüğüm kisiler var cok rahatt8 iyiki sezeryan istemisim doğum sancısı cekmekten korkuyorum demişti yoksa zorunlu olanlara lafım yok mesela ikizimde sezeryan oldu ama doktorun keyfine hafta sonu giriyor kim bilir hangi doktora dekngelocen belkide kötü birsey olacak demesiyle öyle korkutmus sezeryan istemek zorunda kalmıs var benim kuzenin eşi 3 sezeryan geçirdi dikiş yerlerim artık normal zamanda acıyor diyordu yıpranma sebebi de sirekli aynı yerde kesik olduğundan mecbur kalınırsa bende sezeryan olucam ama en son isteğim bu sezeryan olan herkese lafım yok zaten biraz fazla hassassın canım herseyi üzerine alınma

Ablam 2. Çocukta almıştı. Kullanamadı. Yetişmiyor dedi ve bıraktı. Yanı bence de en sağlıklısı normal anam babam usulü ama ben çalışıyorum. Yetiştirip altından kalkabileceğimi hiç sanmıyorum. Eşimden yardim istesem yardim eder ama eminim 2 ay sonra bıkar. Is yine tamamen bana kalir

Ben iki gündür yatarken baya baya hissetmeye başladım :) 17+5 bugün. uyanınca pıt pıt vuruyo baya. Bir de akşam yemekten sonra uzanırsam hissediyorum. Gün içinde hareket halindeyken hissedemiyorum henüz.

Cok guzel ya. Darisi en kisa zamanda bana insallah. Dun boyle sanki icimde bi pitirdi hissettim ama bebekten mi baska biseyden mi bilemedim. Bende 16+3 teyim sabirsizlikla bekliyorum

Ilık su içince gaza da iyi geliyor :) ben bi ara sudan tiksinmiştim de neyseki şuan aşırı olmasa da içebiliyorım

Gunaydin kizlar, ilk gebeligi olupta bebegin haraketlerini hisseden var mi? Kac haftada hissettiniz?
Ben galiba artık hissediyorum. Içimde bir şey sürekli değiyor. 15+3 deyim.

Ama dışarıdan görülen bir şey yok. O baya sonra oluşmuş.
Bir de erkek çocuk daha erken hissedebilirmiş genelde.
Arkadaşım benden 2 hatta önde. Onun ki kız hâlâ hissetmedi. Telaşa gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…