2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aaaa. Ne guzel sevindim sizin adiniza :) bende hala tik yok. Bugun 16+3teyim

Ben aşırı zayıfım 43 kiloyum ama o yüzden olabilir karında hiç yağ yok daha çabuk hissedersin demişti doktorum pıt pıt hissediyorum diyince eşime de söylüyorum bak hissediyorum diye oda diyo ben hiç bişey hissetmiyorum sana öyle geliyodur daha çok küçük o diye Darısı en kısa zamanda sana inşallah az kaldı ama bu haftalarda ve sonrasında hissediliyomuş

Aşı yerim agriyor.annemi arayip gel kahvalti hazirla kolum kiprasmiyor diyede abarttım ohh mis gibi bahanemde oldu yine nazlanmaya

Eşim sabaha karşı uyur ve haliyle su an uyuyor bende yeni uyandım . Bende onu kaldırmayı deniyorum kalksın da kahvaltı hazırlasın diye arada nazlanmak iyidir

Cok guzel ya. Darisi en kisa zamanda bana insallah. Dun boyle sanki icimde bi pitirdi hissettim ama bebekten mi baska biseyden mi bilemedim. Bende 16+3 teyim sabirsizlikla bekliyorum
Ben de bi iki haftadır bi pıtırtılar oluyo gibiydi ama yok ya gazdır bağırsak hareketidir diye ciddiye almadım hiç. Ama iki gündür çok netleşti damar atar gibi bu kadarı gaz olamaz diyorum. En net sırt üstü yatarken oluyor. Sabah uyanınca yataktan hemen çıkma azcık bekle bakalım belki hissedersin :)

Eşim sabaha karşı uyur ve haliyle su an uyuyor bende yeni uyandım . Bende onu kaldırmayı deniyorum kalksın da kahvaltı hazırlasın diye arada nazlanmak iyidir
Surada kismetse kalmis 3 5 ay dibine kadar kullanalim naz niyaz islerinitabi kalksin misler gibi hazirlasin mutfagi batirmasin arkadan is cikarmasin benimki gibi ama

Ben hep bebek mi gaz mi belirsiz kipirislar hissediyordum.dun gece elimi karnima biraz bastirdim yatarken birden pat diye vurdu cok tatliydi.ilk defa netti bu kadar.ama simdi yine bi pit pit oldu gecti ne oldugu belirsiz
Daha minikler annesi ondan büyüy7nce daha güzel tekmeler atacaklarmıs haber veriyor bence :)) ben bile hissediyorum ama hissettiğim şeylerden emin olamoyorum aslında hossediliyorda tecrubesiz olanlar benim gibj anlamıyoruz birśey :)

Sezaryani isteyenlerde var.ben kizimda hamile kaldigim an sezaryan olacak dedim .doktorum vajinal doguma uygun olursa ileriki aylarda neden olmasin dedigi halde asla diyordum.ve evet çatim dardi kizim kiloluydu vs asagi inmedi.cok şükür sezaryan oldum.
Kisiden kisiye degisir bu istekler herkesin belli sebebi vardir.kimseyide pek yargilamamak lazim.

Ah o buyudukce olab tekmeler kaburgalarim ayriliyor sanirken bir yanda da ohh tekmeledi sevinci : )inanilmaz bir duygu.
Ilk gebeligi olanlarda 20
Haftada net sekilde hissedecektir

Demeknistedigim bu canım ben herkesi yargılasam sezeryanı yapanlardan baslarom dokorlar başı götüriyor zaten kaldıramıycak olanlar sorunlu hamilelik yasayanlar var tıp bunun icin var bu istemek ayrıcalık maharet yada bir üstinlük gibi anlatanlar varya nekadar sinir bozucu birde parasıyla değilmi istedigimi yapacak diyenide duyunca delleniyorum coyk oyuncağı degil bu sağlıklı dogum olsunda rabbim ne nasib etmişse o olsun beni yanlış anlamanıza da üzildüm ayrıca bugine kadar kimseyi k8racak birsey demedim alınmanızı gerektirecek birsey yok ama toplumumuz bi garip herkes aynı değil kisiler ortamlar hep farklı çdvrem.kendini üstün görenlerle dolu seseryanı önerenlerle dolu ben üstünlük taslanamsından nefret ederim kusira bakmayın yinede

Ah o buyudukce olab tekmeler kaburgalarim ayriliyor sanirken bir yanda da ohh tekmeledi sevinci : )inanilmaz bir duygu.
Ilk gebeligi olanlarda 20
Haftada net sekilde hissedecektir
Dün sol tarafımd abirsey hissettim ama ne oldugunu anlamadım sanki kitlendim kaldım gazdı herhalde ama hala aynı yerimde ağrı var inan lavaboya gidemedim iki büklüm kaldım eşimde yoktu korkfum evde tek olmak o durumlarda hic iyi olmuyor

Surada kismetse kalmis 3 5 ay dibine kadar kullanalim naz niyaz islerinitabi kalksin misler gibi hazirlasin mutfagi batirmasin arkadan is cikarmasin benimki gibi ama
Yok o konuda iyi değil o tuzu kesin ocağa dökecek , yumurta kabukları tezgah üstünde olacak vs vs neyse ki kalkmadı 7 gibi uyumuş ben hazırladım kızımla yedik

evet benım oyle oluyor bende sasırıyorum :)))) elıme gelıyor dısardan belkı fark edılmez okadar ıncelemedım ama resmen bı tarafı kabartıyor Pıtpıt yapar tabı daha mınık annesı dur buyusun bak sen o tekmelerin gücüneee :))
Muhtemelen degıldır yer degıstırıyorlar sureklı o kadar buyuk degıller dıye bılıyorum. Mesela kızım 30 31 haftalarda bas asagı dönmüştü doktorum öyle demıstı

Kizlar sac boyatmak hakkinda ne dusunuyorsunuz?? Cok beyazim var organik boya alip diplerini boyayan var mi aranizda?? Aynaya bakinca kendimi kotu hissediyorum ve artik sekil almiyor saclarim.

Tamam bende onu söyluyorum mecburı sezeryan olan bırı olarak ıkının bana sıkıntı verecegını dıkıslerım daha cok agrı yapacagını duymak canımı sıktı belkıde... ama tabı bu normal ıcınde gecerlı dıkıs atılanlar ıcın sıkıntılar olabılıyor. Yanı demek ıstedıgım daha bunlar ıcın erken ve ıkı dogumunda olumlu olumsuz yonlerı var kesın ve net konusmak yanlıs olur.
Ben aslında cok hassas falan degılım aksine cok rahatımdır ınsanların etkılendıgını bıldıgım ıcın duzeltme yapmak ıstedım. Olumsuz duydugum seylerı yazsam ıkı dogumdan da herkes korkar ozaman.. hıc gerek yok.
Neyse hepimiz yaşayıp göreceğiz herkese hayırlı kolay dogumlar ınsallah:))

Ilk doğumu devlette yaptım iyi ebelere denk geldim çok şükür doktor sadece dikise geldi tabi ilk önce açılma olup olmadığına baktı doğumdan sonra geldi

Sadece seyi farkettim aglamaya bir baslayinca durmuyorum bende oyle cikiyor acisi bide zaten kavgaciydim iyice kavgaci oldum duygusallik dışinda her duygum cikti masallah :)) eşler de napsin gülüp geciyorlar
Konusu gecmisken..
Gecen kizim esim ben animasyon izliyoruz. Leylekli biseydi
Bir suru bebek vardi ailelerine kavusturuyorlar
Bir agladim
Hem kahkaha atiyorum halime hem hickiriyorum.
Esim gulerek ama saskinlikla bana bakiyor
Ne olacak bu duygu inis cikislari bilmem

Ilk doğumu devlette yaptım iyi ebelere denk geldim çok şükür doktor sadece dikise geldi tabi ilk önce açılma olup olmadığına baktı doğumdan sonra geldi
Öyle olsa canım bende devlette istiyorum ama nasip baya bi kötü yorum var enfeksiyon kapan ebelerin kötü davranışı insan korkuyor

Katılıyorum sezeryanı ben ıstemedım cok odaklanmıstım normal doguma yıkıldım suan dusununce cok sacma ve gereksız gelıyor ınan... onun saglıklı dogması yeter! Ben korkmuyordum ama korkan kısıye de nıye korkuyorsun denmez kı
Oyuzden dedım ya normale odaklanın evet ama büyük konuşmayın.
Sezryanda öcüymüş gibi anlatılmasından yok cocugun bagısıklıgana kadar gıdılmesınden rahatsız oluyorum.
Hıc alakası yok olsa benım bagısıklıgım süper olurduki normal dogcam dıye ölümlerden dönmüşüm
Oyuzden hayırlısı hayırlısı hayırlısı nasıl olacaksa olsun hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…