- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
- 33
Evet laradaki, geçen mart arkadaşım ikiz doğurdu sadece 1600 ödediler ve doğuma yakın başladılar hastaneye ben fiyata çok şaşırdım tabi şimdi biraz daha zamlıdır onun dışında 2 ayrı arkadaşımda doğumu o hastanede tercih etti dr dışardan çok memnun kaldılar ,gidip konuşmak lazım tabi ..Hangi yaşam canım? Laradakimi? Hiç araştırmadım doktor benim için çok önemli ama hastaneninde lafının arkasında durması lazım.
Onlar genel olarak garip insanlar bence... dogumun ustunlugumu olur canım ne sacma... tek dılegım saglıklı olması böyle seylere uyuz oluyorum.Demeknistedigim bu canım ben herkesi yargılasam sezeryanı yapanlardan baslarom dokorlar başı götüriyor zaten kaldıramıycak olanlar sorunlu hamilelik yasayanlar var tıp bunun icin var bu istemek ayrıcalık maharet yada bir üstinlük gibi anlatanlar varya nekadar sinir bozucu birde parasıyla değilmi istedigimi yapacak diyenide duyunca delleniyorum coyk oyuncağı degil bu sağlıklı dogum olsunda rabbim ne nasib etmişse o olsun beni yanlış anlamanıza da üzildüm ayrıca bugine kadar kimseyi k8racak birsey demedim alınmanızı gerektirecek birsey yok ama toplumumuz bi garip herkes aynı değil kisiler ortamlar hep farklı çdvrem.kendini üstün görenlerle dolu seseryanı önerenlerle dolu ben üstünlük taslanamsından nefret ederim kusira bakmayın yinede
Aynısı bendede var sağ göğsümün ucu çok kaşınıyor hatta sabah eşim anlattı gece uykumda uflayıop puflayıp kaşınmışım :) ve çok sertleştilerKızlar benim sol gögsümün ucu deli kaşınıyor neden olur bilirmisiniz?
Şanslıymışsın canım ne güzel bu bebişinde de öyle olur inşallah.Ilk doğumu devlette yaptım iyi ebelere denk geldim çok şükür doktor sadece dikise geldi tabi ilk önce açılma olup olmadığına baktı doğumdan sonra geldi
InşAllah canım benim hakkımız da hayırlısı ne ise o olsun Allahın izniyleHerkes günaydınErolummm üzme kendini canım herkesin dediği gibi senin ve bebeğinin sağlıklı olması herşeyden daha kıymetli biliyorum tabi ki herkes eşini yanında ister ama bunda da vardır bı hayır
Çok iyiymiş canım fiyatı. Vitaleyi biliyomusun? Arkadaşım haziranda doğum yaptı 2bin verdi şuan 2750 olmuş düşün. Ki hastaneden hiç memnun kalmamıştı arkadaşım. Hemşireler bebeği emzirmek için bile uğraşmadılar bi kere gösterdiler böyle yap diye sonra arkadaşımın sütü gelmedi hemşire dedi sezaryende 10 gün gelmez zaten gelmiyosa mama verin dedi böyle saçmalıkmı olur. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. Ben 35. Haftaya kadar devam edicem canım medicalparka doktorum için 35. haftada sözleşme yapıyolarya o zaman bana çok fazla bi fiyat verirlerse eğer başka hastaneye gidicem. Medstarda bi doktor var müjde hanım oda baya bi normal doğum yanlısı aslında hastane olarak çok sevmiyorum ama yapıcak bişey yok nasılsa bi gün kalıcaz doktor iyi olsun bide fazla fiyat vermesinlerde.Evet laradaki, geçen mart arkadaşım ikiz doğurdu sadece 1600 ödediler ve doğuma yakın başladılar hastaneye ben fiyata çok şaşırdım tabi şimdi biraz daha zamlıdır onun dışında 2 ayrı arkadaşımda doğumu o hastanede tercih etti dr dışardan çok memnun kaldılar ,gidip konuşmak lazım tabi ..
Bu arada kayınvaliden hakkaten patavatsızlık etmiş normal resim gibi görmeyi beklemiş herhalde hiç kendini üzme zaten senin dediğin gibi bebekten hiç bahsetmemen haberlerini vermemen ona gerekeni anlatır ..yani umarım
InşAllah canım dediğin gibi Allah tek sağlıkla evladimizla imtihan etmesin de gerisi illaki bi şekilde olur halledilirHakkınızda hayırlısı olsun canım. Hepimiz bir şeylerin mücadelesi içinde yaşayıp gidiyoruz. Tabi ki insan doğumda eşini yanına ister ama gönülleriniz bir olsun. Sen iyi ol, bebeğin iyi olsun. İnan bana en önemli şeyler bunlar.
Benim eşimde bedelli yapacak askerliğini. Ama ne zaman yapacağı belli değildi ve yaza gidecekti.. Ben de senle aynı korkuları yaşadım. Burda yalnızım naparım dedim. Ailemin yanına giderdim mecbur. İnsan zamanla bu fikre de alışıyor, yeter ki herşey yolunda gitsin
Zaten kimse yavrusunu riske atmak istemez canım mecbur kalan kimseye lafım olamaz laf edersemde elbet benimde başıma Rabbim verir yanlıs anlamayın lütfen sorun olmadokça kinse bacurmasın ha dikislerden bahsettim dotora görede değişiyor yarım yamalak dikis atanlardan kaynaklıdır mubtemelen acı yasayanlarda kimseyi ne üzmek nede korkutmak isterim sistende yanlıslık var sadece dünyada en cok sezeryan yapolan ilke bizimki malesef buda bir gerçekOnlar genel olarak garip insanlar bence... dogumun ustunlugumu olur canım ne sacma... tek dılegım saglıklı olması böyle seylere uyuz oluyorum.
Senın ne demek ıstedıgını anladım ama bende genel yazdım bazıları cok buyuk konusuyor kulagımla duydugum da oluyor oyuzden buyuk konusmayın dedım. Kımın basına ne geleceği bellı olmuyor
Amirimiz nasıl uygun görürse o karar vericek canım gidiceksin der büyük ihtimalde bakalım haber bekliyoruz hakkımızda hayırlısı InşAllah bu vakte kadar emek harcadık emeklerimizin karşılığını da sağlıcakla alalım InşAllahCanım üzülme nolur hep hayırlısını iste vardır bundada bi hayır. İnşâAllah daha müsait olan bi arkadaşı gider oda sağ salim kavuşur ailesine. Askerlik böyle bişey işte. Rabbim korusun bütün askerlerimizi polisimiziTüp bebek deyince içim iyice eridi benimde tüp bebek Rabbim evladınızı eşinizi size ve sevdiklerine bağışlasın.
Oda doktorların keyfı durumu işte.. ben doktorumdan emın olmasam baska doktora hemen sorardım.. neyse allaha sukur evladım dogdu saglıklıZaten kimse yavrusunu riske atmak istemez canım mecbur kalan kimseye lafım olamaz laf edersemde elbet benimde başıma Rabbim verir yanlıs anlamayın lütfen sorun olmadokça kinse bacurmasın ha dikislerden bahsettim dotora görede değişiyor yarım yamalak dikis atanlardan kaynaklıdır mubtemelen acı yasayanlarda kimseyi ne üzmek nede korkutmak isterim sistende yanlıslık var sadece dünyada en cok sezeryan yapolan ilke bizimki malesef buda bir gerçek
Hapyy mom da yazmıştı demi o bayan canım okumuştum bende onu. Hamilelik hormonu ile yazdığı belli insanin tabi illaki üzülür ama bizim eşlerimiz sürekli dışarıda mesela o bayan 20 güne üzüldü . Iki sene önce ağrı da gorevliydik biz eşim 45 gün hakkari de durup gelir evde iki gün durur 15 günlüğüne ağrı ilçlelerine göreve giderdi sonra tekrar hakkari 60 günün 12 günü evimizdeydi sadece bunları yaşadığımız için zorluklara alışkınız ama hamilelik ayrı tabiçok zor canım ya allah sabır versin valla geçen biri yazmış eşim askere gitti çok üzgünüm çok kötüyüm diye meğer 20 gün bedelliye gitmişherkes şükret haline falan yazmış olay çıkmış çok zor gerçekten bende evlendik bir sene sonra eşim askere gitti falan biz daha evimizi geçen sene kurduk mesela ama 3 yıllık evliyim :) şimdi de uzman olucam uzman olucam diyor iyi hoş ama çok zor gerçekten istemiyorum bende bi yakınımız öyle uzman oldu yeni 1 senedir falan baya rahat bi geliyor 15 gün gidiyor 2 3 ay sonra geliyor 20 gün yeri de rahat ama herkese öyle denk gelmiyor ki allah kolaylık sabır versin sana canım ama doğum iznine gelir diye düşünüyorum
Aynen canım burda devlet hastanesinde enfeksiyon ve ebe sounu cok oluyirmuş özele gitmekte dogum sırasında sorun yaşanıfmı esim diyunca enfeksiyon vakalarını birde ebeler bildigin itip kakıyorlarmıs korktu burda doğum yapmana izin vermem dedi hastane doktor bulmam gerek yaOda doktorların keyfı durumu işte.. ben doktorumdan emın olmasam baska doktora hemen sorardım.. neyse allaha sukur evladım dogdu saglıklı
Insallah sorun yasamam aynı zaman dogum yaptıgım kısı o devlet hastanesınde sezeryan oldu dıkıslerı ıltıhap kaptıcok sukur benım cok rahattı hastanede annem benı dus aldırdı mesela dıkıs kısmım cok rahAttı zaten yapıştırma...
oncelık kucagımıza almak sonra agrısı sızısı kolay olur ınsallah
İnşaAllah amin canım doğum yapacağımız yerde cok önemli o dedigin kisi muhtemelsn sonrasındada sızlama oluyordur üzildümOda doktorların keyfı durumu işte.. ben doktorumdan emın olmasam baska doktora hemen sorardım.. neyse allaha sukur evladım dogdu saglıklı
Insallah sorun yasamam aynı zaman dogum yaptıgım kısı o devlet hastanesınde sezeryan oldu dıkıslerı ıltıhap kaptıcok sukur benım cok rahattı hastanede annem benı dus aldırdı mesela dıkıs kısmım cok rahAttı zaten yapıştırma...
oncelık kucagımıza almak sonra agrısı sızısı kolay olur ınsallah
Henüz almadık canım sonuçlar çıkmadı. DÜn kan verdim 10-15 günde çıkacak bakalım bekliyorum.Biraz boşu boşuna uzmusler yani seni, tüh.. Ama sonuçlar iyi geliyor ya, bunlar çok iyi haberler. Gözünaydin diyeyim:).
Şans meselesi canım gerçekten benim girdigin ebeler bile bak dogur biz gideceğiz başka ebeler gelecek iyisi olur kötüsü olur demişti inşallah Rabbim güzel ebelerle karsilastirirÖyle olsa canım bende devlette istiyorum ama nasip baya bi kötü yorum var enfeksiyon kapan ebelerin kötü davranışı insan korkuyor
Esıne katılıyorummm durumun varsa özel tercıh etmenı tavsıye ederım...Aynen canım burda devlet hastanesinde enfeksiyon ve ebe sounu cok oluyirmuş özele gitmekte dogum sırasında sorun yaşanıfmı esim diyunca enfeksiyon vakalarını birde ebeler bildigin itip kakıyorlarmıs korktu burda doğum yapmana izin vermem dedi hastane doktor bulmam gerek ya
Inşallah canım cumlemize güzel doğum ve vicdanlı insanlar denk gelirŞanslıymışsın canım ne güzel bu bebişinde de öyle olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?