2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hangi yaşam canım? Laradakimi? Hiç araştırmadım doktor benim için çok önemli ama hastaneninde lafının arkasında durması lazım.
Evet laradaki, geçen mart arkadaşım ikiz doğurdu sadece 1600 ödediler ve doğuma yakın başladılar hastaneye ben fiyata çok şaşırdım tabi şimdi biraz daha zamlıdır onun dışında 2 ayrı arkadaşımda doğumu o hastanede tercih etti dr dışardan çok memnun kaldılar ,gidip konuşmak lazım tabi ..
Bu arada kayınvaliden hakkaten patavatsızlık etmiş normal resim gibi görmeyi beklemiş herhalde hiç kendini üzme zaten senin dediğin gibi bebekten hiç bahsetmemen haberlerini vermemen ona gerekeni anlatır ..yani umarım

Onlar genel olarak garip insanlar bence... dogumun ustunlugumu olur canım ne sacma... tek dılegım saglıklı olması böyle seylere uyuz oluyorum.
Senın ne demek ıstedıgını anladım ama bende genel yazdım bazıları cok buyuk konusuyor kulagımla duydugum da oluyor oyuzden buyuk konusmayın dedım. Kımın basına ne geleceği bellı olmuyor

Ilk gebeligimde de molfix reklami vardi

Mo mo mo molfixle , mutlu bebekler mutlu yarinlar
Orda ay ay ayni bana benziyor kısmı vardı
Gozlerimin dolmasi icin hatirlamam yetiyor

Kızlar benim sol gögsümün ucu deli kaşınıyor neden olur bilirmisiniz?
Aynısı bendede var sağ göğsümün ucu çok kaşınıyor hatta sabah eşim anlattı gece uykumda uflayıop puflayıp kaşınmışım :) ve çok sertleştiler

InşAllah canım benim hakkımız da hayırlısı ne ise o olsun Allahın izniyle

Çok iyiymiş canım fiyatı. Vitaleyi biliyomusun? Arkadaşım haziranda doğum yaptı 2bin verdi şuan 2750 olmuş düşün. Ki hastaneden hiç memnun kalmamıştı arkadaşım. Hemşireler bebeği emzirmek için bile uğraşmadılar bi kere gösterdiler böyle yap diye sonra arkadaşımın sütü gelmedi hemşire dedi sezaryende 10 gün gelmez zaten gelmiyosa mama verin dedi böyle saçmalıkmı olur. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. Ben 35. Haftaya kadar devam edicem canım medicalparka doktorum için 35. haftada sözleşme yapıyolarya o zaman bana çok fazla bi fiyat verirlerse eğer başka hastaneye gidicem. Medstarda bi doktor var müjde hanım oda baya bi normal doğum yanlısı aslında hastane olarak çok sevmiyorum ama yapıcak bişey yok nasılsa bi gün kalıcaz doktor iyi olsun bide fazla fiyat vermesinlerde.

InşAllah canım dediğin gibi Allah tek sağlıkla evladimizla imtihan etmesin de gerisi illaki bi şekilde olur halledilir

Zaten kimse yavrusunu riske atmak istemez canım mecbur kalan kimseye lafım olamaz laf edersemde elbet benimde başıma Rabbim verir yanlıs anlamayın lütfen sorun olmadokça kinse bacurmasın ha dikislerden bahsettim dotora görede değişiyor yarım yamalak dikis atanlardan kaynaklıdır mubtemelen acı yasayanlarda kimseyi ne üzmek nede korkutmak isterim sistende yanlıslık var sadece dünyada en cok sezeryan yapolan ilke bizimki malesef buda bir gerçek

Amirimiz nasıl uygun görürse o karar vericek canım gidiceksin der büyük ihtimalde bakalım haber bekliyoruz hakkımızda hayırlısı InşAllah bu vakte kadar emek harcadık emeklerimizin karşılığını da sağlıcakla alalım InşAllah

Kızlar birsey sorucam burda devlet hastanesinde doğumda enfeksiyon ve ebe şikayetleri cok fazlaymış hastanede kimle karş8laşsam öyle diyor takibi devlette yapıp özelde doğum yapanlar varmı herhangi bir sodun çıkarıyorlarmı ilk olduğu icin hicbir fikimde yok bilgi amaçlı soruyorum

Oda doktorların keyfı durumu işte.. ben doktorumdan emın olmasam baska doktora hemen sorardım.. neyse allaha sukur evladım dogdu saglıklı
Insallah sorun yasamam aynı zaman dogum yaptıgım kısı o devlet hastanesınde sezeryan oldu dıkıslerı ıltıhap kaptı cok sukur benım cok rahattı hastanede annem benı dus aldırdı mesela dıkıs kısmım cok rahAttı zaten yapıştırma...
oncelık kucagımıza almak sonra agrısı sızısı kolay olur ınsallah

Hapyy mom da yazmıştı demi o bayan canım okumuştum bende onu. Hamilelik hormonu ile yazdığı belli insanin tabi illaki üzülür ama bizim eşlerimiz sürekli dışarıda mesela o bayan 20 güne üzüldü . Iki sene önce ağrı da gorevliydik biz eşim 45 gün hakkari de durup gelir evde iki gün durur 15 günlüğüne ağrı ilçlelerine göreve giderdi sonra tekrar hakkari 60 günün 12 günü evimizdeydi sadece bunları yaşadığımız için zorluklara alışkınız ama hamilelik ayrı tabi Allah asker polisimizin yardımcısı olsun evlisin ama evinin erkeği bi yerde de sen oluyosun sorumluluklar sende. Bakalım bizimde hakkımızda hayırlısı

Aynen canım burda devlet hastanesinde enfeksiyon ve ebe sounu cok oluyirmuş özele gitmekte dogum sırasında sorun yaşanıfmı esim diyunca enfeksiyon vakalarını birde ebeler bildigin itip kakıyorlarmıs korktu burda doğum yapmana izin vermem dedi hastane doktor bulmam gerek ya

İnşaAllah amin canım doğum yapacağımız yerde cok önemli o dedigin kisi muhtemelsn sonrasındada sızlama oluyordur üzildüm

Öyle olsa canım bende devlette istiyorum ama nasip baya bi kötü yorum var enfeksiyon kapan ebelerin kötü davranışı insan korkuyor
Şans meselesi canım gerçekten benim girdigin ebeler bile bak dogur biz gideceğiz başka ebeler gelecek iyisi olur kötüsü olur demişti inşallah Rabbim güzel ebelerle karsilastirir

Esıne katılıyorummm durumun varsa özel tercıh etmenı tavsıye ederım...

Kızlar kendi doktorum da hamileligin basindan beri 7 kilo almış gözüküyorum.
Aile hekimliği takibinde 3 kilo
Nasıl bu fark anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…