2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım şimdiden bunları düşünüp kendini üzme gün doğmadan neler doğar belli olmaz izin verirler gelir, görevden erken döner belli mi olmaz hiç bişey daha 5 ay var.benimde ilk gebeligimde eşim yanimda yoktu istsnbulda kursu vardı .ben de ailemin yanina gelmistim izmir e .hoş oglumu da büyütürken var yok arası gibiydi de napalım Allah sağlik versin..

Canım ya inş gitmek zorunda kalmaz doğumunda yanında olur ama allahtan hayırlısını istemek lazım hrzaman ,inş allah öncelikle bebeğine sonra sana ve eşine sağlık versin , üzme kendini

Yaparsın canım niye yapamayasım özeller zaten müşteri olsrak goruyor seni.bazi idealist dr lar belli hsftadan sonra kabul etmez o ayrı.

Ayy ne guzel bir animasyonmus yalniz o bayildim :)) olacak boyle seyler doktorum esime solemisti alttan alin diyerek :)) cok aglamadim ben sanirim ama aglayinca da saatlerce suruyor benim

Devlet hastanesi her zaman kötü olacak diye birşey yok. Bende dogumumu devlette yaptım ve çok iyiydi tamam bunun annemin de orada çalışmasında payı büyük ama inan devlet daha ilgili oluyor bazen. 22 gün önce görümcem özelde doğum yaptı doktor dışında ilgi ve alaka 0 di. Hemşireler doktordan daha egoluydu. Ya zaten gelip serum ve pansuman yapma dışında bir işleri pek yok. Doğum da yanında seni çekip çevirecek biri olsun o yetiyor.

Aaaa vitamin falan al bari canim canin mi sıkkın ondan mı istahin yok acaba ? Meyve falan yemeye calis en azindan canim
Yemek yapmak hala rahatsız edici bir durum benim için , bir yediğimi ikinci defa görmek bile istemiyorum nedense . Vitamin , kan ilacı verdi doktor bugün alıp kullanmaya başlayacağım .

Verdi bana magnezyum ama bacagima kramp giriyor diye bir sure kullandim sonra zaten diger vitaminlerde azda olsa var diye icmedim.haftaya sorayim olmadi tekrar baslatir.
Evet hijyen bir yer bulmak lazim haklisin
Ben de vitaminin icinde var diye icmedim bana da verdi sonra olmaz dedi ayriyeten aldim mecburen acayip mide bulantisi yapiyor bende haftada 1 yada 2 zor iciyorum acikcasi sana dokunmuyorsa ic canim bence baya faydasi oluyor

Yemek yapmak hala rahatsız edici bir durum benim için , bir yediğimi ikinci defa görmek bile istemiyorum nedense . Vitamin , kan ilacı verdi doktor bugün alıp kullanmaya başlayacağım .
Mutfak hala kırmızı cizgi benim icinde ama sen mecbursundur girmeye bence ondan yiyemiyorsun canim bana koku gelince bende yiyemiyorum mesela

Hakkımızda hayırlısı canım ozamanlar gelince yine konuşuruz.. ayrıca sezaryende 10 gün süt gelmez diye birşey yok benimde ilki sezaryen aynı günde gelmişti sütüm hakkaten hangi hastane olursa olsun vicdanlı ebelerle karşılaştırsın allah

Ya ınsanlarınnnn vıcdanına kalıyor bence ama ozelde yapmalrı daha dusuk dıye dusunuyorm sahsen olsa onları pişman ederm. Oyle terslemek ters konusmak falan aslaa hıc bır yerde yapılmaması gereken seyler.
Ben odama geldm ıkı hemsıre benı sıldıler takımımı gıydırdıler hasta bezını en sonunda sacımı da duzeltıp tacımı taktılar :))) dıgerlerı de cok ıyıydı kızım zorladı bızı emmek konusunda hepsı sagolsunlar cok yardımcı oldular
Ben ılk emzırcekken herkesı odadan postaladıkları an cok hosuma gıtmıstı ben zaten cıkarırımdım

Aynen canım öyle tabiki benim kuzenimin eşi sezaryen doğurdu kızın sütleri taşıyodu resmen maşallah hiç alakası yok. Hepimiz sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…