Canım şimdiden bunları düşünüp kendini üzme gün doğmadan neler doğar belli olmaz izin verirler gelir, görevden erken döner belli mi olmaz hiç bişey daha 5 ay var.benimde ilk gebeligimde eşim yanimda yoktu istsnbulda kursu vardı .ben de ailemin yanina gelmistim izmir e .hoş oglumu da büyütürken var yok arası gibiydi de napalım Allah sağlik versin..Hayat insana neler yaşatıyo kızlar bir iki saat önce doğuma giricek ebelere ayarladım derken eşim görevden geldi şubattan sonra münbiçe göreve gitme durumum var kaç ay süreceği belli değil senide babanlar almaya gelirler memlekette doğum yaparsın dedi biliyorum şubatta giderse hazirana gelmez doğumum da yanımda olamaz. Tup Bebek tedavim surecinde bu mücadeleyi birlikte verdik eşimle ben yoruldum dediğimde o pes etmedi ayağa kaldırdı beni . Simdi onsuz doğum yapmak ilki eşimsiz yaşamak nasıl olur bilmiyorumhep diyodum oğlumuz doğar doğmaz ilk sen alcaksın kucağına tamam mı diye. InşAllah hayal olmaz bunlar
Doktor araştırıyorum tabiki hastanede inşaAllah bulurum birtane özel var araştırma bakarmı emin değilimdeEsıne katılıyorummm durumun varsa özel tercıh etmenı tavsıye ederım...
Ben hala hissetmiyorum kaygılanıyorum ara ara ama doktorum da çevremdekiler de normal diyorGunaydin kizlar, ilk gebeligi olupta bebegin haraketlerini hisseden var mi? Kac haftada hissettiniz?
Canım ya inş gitmek zorunda kalmaz doğumunda yanında olur ama allahtan hayırlısını istemek lazım hrzaman ,inş allah öncelikle bebeğine sonra sana ve eşine sağlık versin , üzme kendiniHayat insana neler yaşatıyo kızlar bir iki saat önce doğuma giricek ebelere ayarladım derken eşim görevden geldi şubattan sonra münbiçe göreve gitme durumum var kaç ay süreceği belli değil senide babanlar almaya gelirler memlekette doğum yaparsın dedi biliyorum şubatta giderse hazirana gelmez doğumum da yanımda olamaz. Tup Bebek tedavim surecinde bu mücadeleyi birlikte verdik eşimle ben yoruldum dediğimde o pes etmedi ayağa kaldırdı beni . Simdi onsuz doğum yapmak ilki eşimsiz yaşamak nasıl olur bilmiyorumhep diyodum oğlumuz doğar doğmaz ilk sen alcaksın kucağına tamam mı diye. InşAllah hayal olmaz bunlar
Amin canım tanıdık ebe var ama bakalım hangi hastanedeydi sormam lazımŞans meselesi canım gerçekten benim girdigin ebeler bile bak dogur biz gideceğiz başka ebeler gelecek iyisi olur kötüsü olur demişti inşallah Rabbim güzel ebelerle karsilastirir
Yaparsın canım niye yapamayasım özeller zaten müşteri olsrak goruyor seni.bazi idealist dr lar belli hsftadan sonra kabul etmez o ayrı.Kızlar birsey sorucam burda devlet hastanesinde doğumda enfeksiyon ve ebe şikayetleri cok fazlaymış hastanede kimle karş8laşsam öyle diyor takibi devlette yapıp özelde doğum yapanlar varmı herhangi bir sodun çıkarıyorlarmı ilk olduğu icin hicbir fikimde yok bilgi amaçlı soruyorum
Ayy ne guzel bir animasyonmus yalniz o bayildim :)) olacak boyle seyler doktorum esime solemisti alttan alin diyerek :)) cok aglamadim ben sanirim ama aglayinca da saatlerce suruyor benimKonusu gecmisken..
Gecen kizim esim ben animasyon izliyoruz. Leylekli biseydi
Bir suru bebek vardi ailelerine kavusturuyorlar
Bir agladim
Hem kahkaha atiyorum halime hem hickiriyorum.
Esim gulerek ama saskinlikla bana bakiyor
Ne olacak bu duygu inis cikislari bilmem
Aaaa vitamin falan al bari canim canin mi sıkkın ondan mı istahin yok acaba ? Meyve falan yemeye calis en azindan canimEvet bulantim yok çok şükür ama iştahım da yok. Çok az yiyorum gün içinde . Sanırım ondan dolayı kilo almadım.
Devlet hastanesi her zaman kötü olacak diye birşey yok. Bende dogumumu devlette yaptım ve çok iyiydi tamam bunun annemin de orada çalışmasında payı büyük ama inan devlet daha ilgili oluyor bazen. 22 gün önce görümcem özelde doğum yaptı doktor dışında ilgi ve alaka 0 di. Hemşireler doktordan daha egoluydu. Ya zaten gelip serum ve pansuman yapma dışında bir işleri pek yok. Doğum da yanında seni çekip çevirecek biri olsun o yetiyor.Kızlar birsey sorucam burda devlet hastanesinde doğumda enfeksiyon ve ebe şikayetleri cok fazlaymış hastanede kimle karş8laşsam öyle diyor takibi devlette yapıp özelde doğum yapanlar varmı herhangi bir sodun çıkarıyorlarmı ilk olduğu icin hicbir fikimde yok bilgi amaçlı soruyorum
Ohhh iyi cok sükür cok sevindim canim benim yeni ilacin dokunmaz insallah canim :))Çok teşekkür ederim
Allah razı olsun
Dediğini yaptım ve uyudum geçti çok şükür
Sabahta almadım ilacı ve doktora gittim. Dediğin gibi başka ilaç yazdı : )
Yemek yapmak hala rahatsız edici bir durum benim için , bir yediğimi ikinci defa görmek bile istemiyorum nedense . Vitamin , kan ilacı verdi doktor bugün alıp kullanmaya başlayacağım .Aaaa vitamin falan al bari canim canin mi sıkkın ondan mı istahin yok acaba ? Meyve falan yemeye calis en azindan canim
Ben de vitaminin icinde var diye icmedim bana da verdi sonra olmaz dedi ayriyeten aldim mecburen acayip mide bulantisi yapiyor bende haftada 1 yada 2 zor iciyorum acikcasi sana dokunmuyorsa ic canim bence baya faydasi oluyorVerdi bana magnezyum ama bacagima kramp giriyor diye bir sure kullandim sonra zaten diger vitaminlerde azda olsa var diye icmedim.haftaya sorayim olmadi tekrar baslatir.
Evet hijyen bir yer bulmak lazim haklisin
Mutfak hala kırmızı cizgi benim icinde ama sen mecbursundur girmeye bence ondan yiyemiyorsun canim bana koku gelince bende yiyemiyorum meselaYemek yapmak hala rahatsız edici bir durum benim için , bir yediğimi ikinci defa görmek bile istemiyorum nedense . Vitamin , kan ilacı verdi doktor bugün alıp kullanmaya başlayacağım .
Hakkımızda hayırlısı canım ozamanlar gelince yine konuşuruz.. ayrıca sezaryende 10 gün süt gelmez diye birşey yok benimde ilki sezaryen aynı günde gelmişti sütüm hakkaten hangi hastane olursa olsun vicdanlı ebelerle karşılaştırsın allahÇok iyiymiş canım fiyatı. Vitaleyi biliyomusun? Arkadaşım haziranda doğum yaptı 2bin verdi şuan 2750 olmuş düşün. Ki hastaneden hiç memnun kalmamıştı arkadaşım. Hemşireler bebeği emzirmek için bile uğraşmadılar bi kere gösterdiler böyle yap diye sonra arkadaşımın sütü gelmedi hemşire dedi sezaryende 10 gün gelmez zaten gelmiyosa mama verin dedi böyle saçmalıkmı olur. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. Ben 35. Haftaya kadar devam edicem canım medicalparka doktorum için 35. haftada sözleşme yapıyolarya o zaman bana çok fazla bi fiyat verirlerse eğer başka hastaneye gidicem. Medstarda bi doktor var müjde hanım oda baya bi normal doğum yanlısı aslında hastane olarak çok sevmiyorum ama yapıcak bişey yok nasılsa bi gün kalıcaz doktor iyi olsun bide fazla fiyat vermesinlerde.
Ya ınsanlarınnnn vıcdanına kalıyor bence ama ozelde yapmalrı daha dusuk dıye dusunuyorm sahsen olsa onları pişman ederm. Oyle terslemek ters konusmak falan aslaa hıc bır yerde yapılmaması gereken seyler.Devlet hastanesi her zaman kötü olacak diye birşey yok. Bende dogumumu devlette yaptım ve çok iyiydi tamam bunun annemin de orada çalışmasında payı büyük ama inan devlet daha ilgili oluyor bazen. 22 gün önce görümcem özelde doğum yaptı doktor dışında ilgi ve alaka 0 di. Hemşireler doktordan daha egoluydu. Ya zaten gelip serum ve pansuman yapma dışında bir işleri pek yok. Doğum da yanında seni çekip çevirecek biri olsun o yetiyor.
Ben besiktasa cok yakinim 10 dakka minubusle :) ordanda biyere gidilmezki ya insan nasil alisirBesiktas gozumde tutuyor orada dogup buyudum simdi baska semt cok berbat. anneme bile gitmiyorum onu getirtiyorum resmen tembelim bir suredir.
Aynen canım öyle tabiki benim kuzenimin eşi sezaryen doğurdu kızın sütleri taşıyodu resmen maşallah hiç alakası yok. Hepimiz sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah hayırlısıylaHakkımızda hayırlısı canım ozamanlar gelince yine konuşuruz.. ayrıca sezaryende 10 gün süt gelmez diye birşey yok benimde ilki sezaryen aynı günde gelmişti sütüm hakkaten hangi hastane olursa olsun vicdanlı ebelerle karşılaştırsın allah
Bogaz agrisi deme banaValla içiyorum canım istedikçe mecbur :) bi de boğazım ağrıyor sürekli nemli tutmaya çalışıyorum
Hadi inş.. güzel haberlerle dönKızlar bende şimdi doktora gidiyorum. İnşallah bende artık öğrenirim cinsiyeti. Doktorumuz 13.haftada %60 erkek demişti kemik yapısına bakarak. Bakalım bugün netleşecek :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?