2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bu dedigim hastaneden herkes sikayetçi 9yle diyorlar enfeksiyon vakalarıda cokmus ebe vakalarıda yinede bilmiyorum bakıcaz artık

ay valla ben normalde şekilden şekile giriyorum o zaman ne yaparım bilmem ne zor valla kadın olmak bide sende yapmışsın o işi biliyorsun görüp görebileceğin en yoğun kalın kıl benim oramdadır sanırım o kadar zor ki bazen gerdiremiyorum falan etim geliyor ağda gelmiyor allahımm bi kendim denerim olmuyorsa jiletide bıraktım çok oldu zaten 2 günde çıkıyor jiletle hiç baş edemem doğğru kuaföre

Ilık su içince gaza da iyi geliyor :) ben bi ara sudan tiksinmiştim de neyseki şuan aşırı olmasa da içebiliyorım
valla zaten soğuk su içemiyorum hiç boğazlardan dolayı ama gel gör ki gece gazdan yatakta dönemiyorum

yaa ne güzel şey şu hamilelik vallahi allah isteyen herkese nasip etsin şimdi ultrasonda hep yan yatar şekilde çıkıyor ama sanki onlar dik duruyor yata baş aşağı hep bu bizim alttaki takvimde falan da var hatta hep öyle görüyorum :)
aynen canım happy mom da yani bana da o kadar garip geldi ki düşünmek lazım cidden zor artıları çok ama eksikeri de çok çoğu erkeğin psikolojisi dayanmıyor çoğu kadında öyle allahım ne asker eşleri gördüm evlerden ırak inşallah ayarlayabilirde gelir doğuma canım belli olmaz daha var kötüyü düşünme allah yardımcınız olsun valla

Ama sen ciddi anlamda iyi bir hastaneye dek gelmişsin tanıdık hemsire var bakalım o nerde görev yapıyor ona göre belki değiştirebilium ebelikte yapıyor daha iyi ilgilenir soyn olmaz girürsem sorayım bakalım

Canım beninde gaz sorunum coktu düşik tehlikemde olan ağrılardanda fazla oluyor günde yarım greyfurt yiyorum sevmem ama zorla mideme iyi geldi bi araştır istersen okadar rahat gaz sodunum geciyor ki ikigündir yemiyorum dün sağ tarafıma bıcak soktular sanki iki kat kaldım öyle anladımki fayda ediyormus uykuyuda getiiyormus aksam ye yiyebilirsen bütin yeme biraz ağır meyve malum yarım öneriliyor

Mutfak hala kırmızı cizgi benim icinde ama sen mecbursundur girmeye bence ondan yiyemiyorsun canim bana koku gelince bende yiyemiyorum mesela
Kızım ve eşim için dediğin gibi mecbur girip birşey yapıyorum ama kendim yiyemiyorum.
Hafif şeyler yapıp yiyorum ben canım ne çekerse artık

Bak cidden iyiymiş o durum. Ben konuştum zaten doktor odaya girince personel çok ilgisiz dedim . Özellikle 50 yaşlarında ki hemşire tam tersti. Görüncemi nasıl tersledi ama valla elimde kalacaktı kadın Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyeyim .

kız ben bi kere yedim greyfurt bir tane severimde ama ertesi günü bir gaz bir gaz karnım patlayacak gibi oldu bende herhalde greyfurttan oldu demiştim bidaha yiyim bakalım o zaman nasıl yedim bilmiyorum içim yana yana yedim ama portakal greyfurt sıkıp içince daha iyi oluyor

Amin canim Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah

Bence o kadardan birsey olmaz ya sonucta kaynattin sen o dolmalari ne kadar cig olabilirki o dedigin cig kofte falan gibi durumlar icin gecerli gerci onuda cok cani ceken yiyor icini ferah tut sen bu kadar takmamaya çalış bence canim
Aynen canım öyle yapayım içim daha rahat şuan :)

Ama sen ciddi anlamda iyi bir hastaneye dek gelmişsin tanıdık hemsire var bakalım o nerde görev yapıyor ona göre belki değiştirebilium ebelikte yapıyor daha iyi ilgilenir soyn olmaz girürsem sorayım bakalım
Turkıye gercegı ozelde daha ıyı muamele goruyorsun keşke öyle olmasa... kocaman odada tek basıma bana verıldı annem rahat rahat ıkılı acılan koltukta yattı esımde yanındaydı... bır odada uc kısı dort kısı kaldıgını gorunce cok cok uzulmustum keşke böyle olmasa keske herkes her anne her hasta ozel muamele gorse....

Aminnnn canım
Amin canim Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah

Eskisi gibi degil cok cok az haftada 1 2 belki zorluyor arada yani ama burnuma koku gelirse yemek yiyemiyorum hala o ayri ona care yok maalesef ve o gecmeyebilirmis doktorum oyle diyor bakalim
Gecmeyebilirmis diye düşünme canım , ablamda senin gibi 4. Ay bitiminde geçti gitti bulantıları doğum sonuna kadar dilediği gibi yedi içti. İnşallah seninle öyle olur , hatta daha iyi olur.
Ya insan hamilelikte ne yesem diye düşünüp duruyor , keşke tam haliyle hamile beslenmesiyla alakalı bir tarif kitabı olsaydı , daha kolay olurdu işimiz.

Ben cok bulanti cektigim ve cogu seyi yiyemedigimden ne yesem alkis kiyamet bir durum olustu hani fast food yesem bile olsun yeterki ye gozuyle bakiliyor cok ayirmiyorum o sebepten bu zararli bu degil diye acikcasi :)) ama bak kitap fikri iyiymis birde sen hamilelikte ne yersen cocugun damak zevki ona gore olusuyormus sanirim bizimki süt sevmeyen bir çocuk olacak:))

Nerde bir odada 4 5 kisi burdaki devlette bir odada karsilikli yataklarda 14 kisi falan kaliyor iceri de alsa kimseyi almiyolar sadece sezeryande 1 kisi aliyorlarmis bir ara devlette mi yapsam diyordum ama bence ordan insanin mikrop kapmadan cikmasi bile mucize Rabbim kimseyi oyle bi yere mecbur birakmasin birde 16 yaslarinda ki kizlarin dogum yaptigini görünce insanin bir cani sıķılıyor acikcasi kendi cocuk cünkü

Partem aslında her şey bir güler yüze bakıyor..Ne olursa olsun imkansızliklar içerisinde o insanlarda o anları mutlu geçirmeli..
Annemi ilk doğumda azarladilar diye beni evde doğurmuş..
Tabi yaşının verdiği ve o dönemin verdiği bir saflıkta varmış.. En küçük kardeşimi 30 yaşında doğurdu..Yine devlet Hastanesinde yaptı ama bu sefer kimseye papuc bırakmamış..
Keşke böyle şeylere hiç gerek kalmasa...
Maalesef bu muameleler özel hastaneye teşvik ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…