Kızlar merhaba dün saglik ocagina gittim ben ve son adet tarihine göre doğum olur dendi biliyorsunuz ki benim gec dollenme idi. Kendi doktorum dogum icin 2 temmuz tahmini gün verirken saglik ocagi ve devlet 23 haziran haftasi tahmini dogumun gerceklesir diyor ? Erken dogum vs. Allah korusun olmazsa tabiki simdi ben bunlardan hangisine inanacagim ? Bir tahmimi yada soyle olur diyebilecek bir arkadas varmi merak etmekteyim bu konuyu ?
Esim yillik iznini o tarihte alacak yanimda olmak icin onunda simdiden yazdirmasi gerek bende arada kaldim acikcasi anladigim kadariyla son ana kadar belli olmazCanım bence her ikisinde muhtemel bir tarih ne hekimin ne de sağlık ocağının verdiği tam tarih değilde yakın bir aralığında olur..Ben daha verildiği gün doğuran kimseyi görmedim.Ya 1 hafta ileri ya 1 hafta geri muhakkak oynuyor..
oo 14 kişi mi ben baya şanslıymışımNerde bir odada 4 5 kisi burdaki devlette bir odada karsilikli yataklarda 14 kisi falan kaliyor iceri de alsa kimseyi almiyolar sadece sezeryande 1 kisi aliyorlarmis bir ara devlette mi yapsam diyordum ama bence ordan insanin mikrop kapmadan cikmasi bile mucize Rabbim kimseyi oyle bi yere mecbur birakmasin birde 16 yaslarinda ki kizlarin dogum yaptigini görünce insanin bir cani sıķılıyor acikcasi kendi cocuk cünkü
Bencede canım hiç uğraşma bile kuaföre git en rahatı venim uzasın en son jilet yapmıştım üşenip gidicem doğuma kadar devam ederimay valla ben normalde şekilden şekile giriyorum o zaman ne yaparım bilmem ne zor valla kadın olmak bide sende yapmışsın o işi biliyorsun görüp görebileceğin en yoğun kalın kıl benim oramdadır sanırım o kadar zor ki bazen gerdiremiyorum falan etim geliyor ağda gelmiyor allahımmbi kendim denerim olmuyorsa jiletide bıraktım çok oldu zaten 2 günde çıkıyor jiletle hiç baş edemem doğğru kuaföre
valla zaten soğuk su içemiyorum hiç boğazlardan dolayı ama gel gör ki gece gazdan yatakta dönemiyorum
yaa ne güzel şey şu hamilelik vallahi allah isteyen herkese nasip etsinşimdi ultrasonda hep yan yatar şekilde çıkıyor ama sanki onlar dik duruyor yata baş aşağı hep bu bizim alttaki takvimde falan da var hatta hep öyle görüyorum :)
aynen canım happy mom da yani bana da o kadar garip geldi ki düşünmek lazım cidden zor artıları çok ama eksikeri de çok çoğu erkeğin psikolojisi dayanmıyor çoğu kadında öyle allahım ne asker eşleri gördüm evlerden ırakinşallah ayarlayabilirde gelir doğuma canım belli olmaz daha var kötüyü düşünme allah yardımcınız olsun valla
O mutlaka oynar ya hiç belli olmaz bence en yaklaşık bir hafta geri bir hafta ileri denebilir aslında ultrasonda geç de olsa erken de olsa vücut kendini sat a göre ayarlayıp genelde o zamanlar oluyormuş doğum ama tabi bir şey söylemek zor olurKızlar merhaba dün saglik ocagina gittim ben ve son adet tarihine göre doğum olur dendi biliyorsunuz ki benim gec dollenme idi. Kendi doktorum dogum icin 2 temmuz tahmini gün verirken saglik ocagi ve devlet 23 haziran haftasi tahmini dogumun gerceklesir diyor ? Erken dogum vs. Allah korusun olmazsa tabiki simdi ben bunlardan hangisine inanacagim ? Bir tahmimi yada soyle olur diyebilecek bir arkadas varmi merak etmekteyim bu konuyu ?
Canim ben burdaki devletin dogumdan sonra getirildikleri odalari dogum yaptiklari yeri falan gördüm sadece 1 uzman doktor var digerleri hep asistan ve ebe kadinlar tiklim tikis yatiyor resmen gercekten cok cok zor durumu olmayani anliyorum ama durumu olanlarda geliyor ya ona cok sasiriyorum iste senin baya baya iyiymis yani oyle olsa bende devlette yapardim acikcasioo 14 kişi mi ben baya şanslıymışımburda odalar 2 kişilik tek kişilik odalar da var denk gelirde boş olursa bide küçük yer olduğu için 2 kişilik odada tek kişi bile kalabilirim fazla dolu olmuyor ama haziran ayında baya hamiş var gibi genel olarak o yüzden bilmiyorum
Haziran sonu temmuz basi diyecegiz ozaman demekki :))O mutlaka oynar ya hiç belli olmaz bence en yaklaşık bir hafta geri bir hafta ileri denebilir aslında ultrasonda geç de olsa erken de olsa vücut kendini sat a göre ayarlayıp genelde o zamanlar oluyormuş doğum ama tabi bir şey söylemek zor olur
tabi büyük yerler öyle malesef ya bizim burası baya küçük sayılı hamile anca vardır benle aynı zamanda olan hastanede yeni yapıldı doktora da istediğim zaman sıra alabiliyorum falan o yüzden iyi gerçekten :) başka bir ilçede mesela orda bir kadın doğumcu var çokta iyi bir gün ona alayım dedim sabah 7 gibi geleceksin doktorun kapısında kağıt oluyor oraya ismini yazdıracaksın oda günlük 20 kişi alıyormuş sonra 8 de doktorun sekreteri geliyor o isimleri sisteme giriyormuş doktor da 9 buçuk gibi başlıyor içeri almaya dedi höh dedim yani o zamana kadar ben doğururumCanim ben burdaki devletin dogumdan sonra getirildikleri odalari dogum yaptiklari yeri falan gördüm sadece 1 uzman doktor var digerleri hep asistan ve ebe kadinlar tiklim tikis yatiyor resmen gercekten cok cok zor durumu olmayani anliyorum ama durumu olanlarda geliyor ya ona cok sasiriyorum iste senin baya baya iyiymis yani oyle olsa bende devlette yapardim acikcasi
aynen benimde bir hafta geriden geliyor ama o bir yerde yakalıyormuş haftasını ileri bile geçiyormuş o pek belli olmuyor o yüzden en ortası sata göre düşünmek :)Haziran sonu temmuz basi diyecegiz ozaman demekki :))
14 kişilik odamıNerde bir odada 4 5 kisi burdaki devlette bir odada karsilikli yataklarda 14 kisi falan kaliyor iceri de alsa kimseyi almiyolar sadece sezeryande 1 kisi aliyorlarmis bir ara devlette mi yapsam diyordum ama bence ordan insanin mikrop kapmadan cikmasi bile mucize Rabbim kimseyi oyle bi yere mecbur birakmasin birde 16 yaslarinda ki kizlarin dogum yaptigini görünce insanin bir cani sıķılıyor acikcasi kendi cocuk cünkü
Güle güle giydirmek nasip olsun ne güzelmiş renkleriBizimkiler yaz bebeği olacağı için, yenidoğana göre bu badilerden aldımindirim varmış 84 tl hepsi. kargo dahil 92 tl.. tanesi 18,5 tl'ye geliyor. E iyi bence..
https://www.cartersoshkosh.com.tr/u...dyler-layette-kiz-bebek-5li-body-190796468105
Eki Görüntüle 2221564
2 haftadır kıpırtılar vardı canım. Hafif gıdıklanma gibi. 2 gündür de göbeğimin biraz altında pıt pıtlar varGunaydin kizlar, ilk gebeligi olupta bebegin haraketlerini hisseden var mi? Kac haftada hissettiniz?
Burda iki kisilik oda icin ekstra para oduyorsun ve herkese de vermiyolar gozumle gordum yani sizinkisi ekstrem bi durum bence :))14 kişilik odamıkaldımı öyle hastaneler ya çok enterasan benim yaşadığım şehirde hastaneler 2 kişilik ben 10 yıl önce devlette doğum yaptım ozamanda öyleydi
Benim sata gore nerdeyse 16.haftadayiz ultrasona gore nerdeyse 15 bir hafta oynuyor. Senin oldugun bolgeye gelelim bizde valla burada sira almaya kalkiyorsun 10 gun sonraya veriolar oda 1 dakka falan bakıyor cok ilgisiz bir kere gittim bidaha da zor yani :))tabi büyük yerler öyle malesef ya bizim burası baya küçük sayılı hamile anca vardır benle aynı zamanda olan hastanede yeni yapıldı doktora da istediğim zaman sıra alabiliyorum falan o yüzden iyi gerçekten :) başka bir ilçede mesela orda bir kadın doğumcu var çokta iyi bir gün ona alayım dedim sabah 7 gibi geleceksin doktorun kapısında kağıt oluyor oraya ismini yazdıracaksın oda günlük 20 kişi alıyormuş sonra 8 de doktorun sekreteri geliyor o isimleri sisteme giriyormuş doktor da 9 buçuk gibi başlıyor içeri almaya dedi höh dedim yani o zamana kadar ben doğururum
aynen benimde bir hafta geriden geliyor ama o bir yerde yakalıyormuş haftasını ileri bile geçiyormuş o pek belli olmuyor o yüzden en ortası sata göre düşünmek :)
amin canım inşallahGüle güle giydirmek nasip olsun ne güzelmiş renkleri
ya ben eskilerden şeyi hatırlıyorum. kızım elbise giyde git doğuma heryerin açılmıyo demişti14 kişilik odamıkaldımı öyle hastaneler ya çok enterasan benim yaşadığım şehirde hastaneler 2 kişilik ben 10 yıl önce devlette doğum yaptım ozamanda öyleydi
Burda iki kisilik oda icin ekstra para oduyorsun ve herkese de vermiyolar gozumle gordum yani sizinkisi ekstrem bi durum bence :))
Benim sata gore nerdeyse 16.haftadayiz ultrasona gore nerdeyse 15 bir hafta oynuyor. Senin oldugun bolgeye gelelim bizde valla burada sira almaya kalkiyorsun 10 gun sonraya veriolar oda 1 dakka falan bakıyor cok ilgisiz bir kere gittim bidaha da zor yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?