2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
bebeği almıyor canım bu görüntüde
bebek aşağıda bu bant yukarıdaymış
işte çok hareketlenirse dolanma ihtimali varmış
Seninki de açıdan olamaz mı canım ya ya da benimki de mi amniyotik bant mı acaba ? Ama doktorum kaç defaaa detaylı inceledi hiç bahsetmedi

azcik huysuz olmus olabiliriz ama sonucta hakliyiz

Kızlar bugün doktor gyno ferro sanol diye demir hapı bir devit3 verdi. Eczacım demir hapını süt ürünleriyle kullanma sakın dedi nedenini sormadım. Devit3 içinde doktor 9 damla günde dedi dr ma sordum onun yerine bu günde bir puf ondan alsam olurmu dedim evet dedi. Yılbaşından önce biri adını sormuştu fotosunu ekliyorum. Benim eczacım hamileliği bpyunca bunu kullanmış gün bir puf dil atına yapılıyor.

Eklentiler

• 1B9D4A2A-C288-4B9D-9EF0-ED719890F230.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 54
azcik huysuz olmus olabiliriz ama sonucta hakliyiz
Canım öyle birşeyki bir konuşmaya başlıyor aslında başlamıyor sana başlattırıyor ne olduyu sorduruyor hareketleriyle cümle bittiğinde karşıdakini öyle bir geriyorki onun bütün dertleri senin derdin oluyor herkes ona karşıdır onun hep bir derdi vardır bazen diyorum ona sen mutsuzluktan besleniyorsun diye mutlu olmayı öğren diye belki bunu genele yay bırcuna vurmak anlamsızdır sadece onun için geçerlidir ama tek tanıdığım yay annem

SirriEyvan ben bunu duymustum.bebegin herhangi bir yerine dolanma ihtimali kadar hic 1 sekilde etkilemeden tamamen bagimsiz kendi halinde kenarda duradabiliyor hatirladigim kadar.ve sanirim artik uzmanlasmis hekimler tarafindan kesiliyor ve dolanma riski olmuyor.
Ins seninde basitce cozulur.bir kac doktora daha danisma ihtimalin varsa lutfen danis

Töbeler olsun esim beni bana anlatıyor sandim o kadar mi fenayiz ama.esime isine gelmiyor anlamak icin dinlemediginden teoriler uretiyorsun diyordum simdi aynisini duydum resmen.azcik kenarda yalniz durup kendimi dinleyip geliyorum

Kızlar ultrasonda “range” ifadesi ne demek?
212 gram yazıyor yanında bebeğin kilosumu acaba ? Birde FL bölümünde 20.2 mm yazıyor. Boyunu sormayı unuttum doktora :)

Eki Görüntüle 2221666 Beyaz olan cizgi...
Amniyotik bantmis
Kac kere baktı inceledi
Ayrintiliya hemen gondermesinin sebebi de bu..
geçmiş olsun. internette bunla ilgili araştırma yapmayın ve doktorunuzun dediği gibi yatmanıza oturmanıza kalkmanıza dikkat edin lütfen. cumartesi günü iyi haberlerle dönmeniz dileğiyle. sizin için dua edeceğim.

Canım böyle birşeyi ilk defa duydum. Rabbim yardımcın olsun sorunsuz atlatırsınız inşallah.

Töbeler olsun esim beni bana anlatıyor sandim o kadar mi fenayiz ama.esime isine gelmiyor anlamak icin dinlemediginden teoriler uretiyorsun diyordum simdi aynisini duydum resmen.azcik kenarda yalniz durup kendimi dinleyip geliyorum
İlahi canım yaa çok güldüm ama annem böyle birde çok alıngan olurlar kimsenin ağzından yanlış bir cümle çıkmasın birde atarlıdırlar kendi kendilerine kurup karşıdakine atar yaparlar ve kendilerine suçlu hissettirirler ama çok iyi huylarıda var zehir gibi hafızaları vardır elleri çok açıktır kendi yemez etrafa dağıtır fedakardır anını yakalarsan sevgi doludur sonuçta ana gibi yar olmaz derler başımın tacıdır. Sen kendini biliyorsan sıkıntı yok ben annemin bilmedğini düşünüyorum bazen

Canim dualarim seninle. Saglikla kucagina almani dilerim canı gönülden.
Boyle bir seyi bilmiyordum. Çok sasirdim. Insallah her sey iyi devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…