2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Bi an kayınvalidemi gördüm sanki,tıpkı anlattığın gibi eve usta çağırır usta istediği gibi yapmaz ustalar hep kötüdür,hep en iyi kendi bilir,hep kötü şeyler onu bulur.bi görümcemi de aynı kendi gibi yaptı olaysız,problemsiz günü yok.aynı dönem jenerasyonları aynı oluyor herhalde :)))

Gebelik Ultrason Ölçümleri

LMP: Son Adet Tarihi
EDD: Beklenen Doğum Tarihi
GS: Gebelik Kesesi
CRL: Baş- Popo Mesafesi
BPD: Kafa Çapı
HC: Kafa Çevresi
FL: Uyluk Kemiği Uzunluğu
AC: Karın Çevresi
EFW: Tahmini Bebek Ağırlığı

Gebelikte bebeğin boyu nasıl hesaplanır?

*Anne karnındaki bebeğin uyluk kemiği uzunluğu 7 ile çarpınca bize bebeğin tahmini boyunu veriyor.
* Ultrasonografide uyluk kemiği; FL ( Femur Length) olarak yazıyor.
Örneğin: FL=32mm x 7 ... Bebeğinizin boyu: 224 mm veya 22.4 cm olarak hesaplanır.

inşaAllah canım
bugün çok ağladım öğrenince durumu
umarım sorunsuz ilerler gebeliğim
sağ salim sıhhatli kucağıma alırım kızımı
Amin canım üzme kendini herşey güzel olacak İnşâAllah
Kendi de gitmiyormus baskasina da izin vermiyormus beyzade ama iste ekmek parasi cekiliyor. Iyi olmana sevindim biraz toparladin insallah ?
tabi ekmek parası ama işte zor olur öylede hafta sonu tatili var mı?

Benim hiç belli olmuyor canım eğer ilaç işe yarasıysa yiyorum yediğim şeyde o anda ilham gelip yiyebileceğim birşeyse :)

Benim kayınvalimdede tam tersidir canım o gülücük yüzünden hiç eksik olmaz hep neşelidir mutlu olmayı bilir hayat doludur

Canım hayırlı olsun topiğin ilk isimli bebeği :)) Biraz tuhaf mı oldu ama öyle daha bizimkiler belli değil kız olsaydı çoktan belliydi Alya olucaktı ama erkeğe asla karar veremiyoruz B BYV

Canım hayırlı olsun topiğin ilk isimli bebeği :)) Biraz tuhaf mı oldu ama öyle daha bizimkiler belli değil kız olsaydı çoktan belliydi Alya olucaktı ama erkeğe asla karar veremiyoruz B BYV
Saol canım benim bizde çok kararsız kaldık omu bumu derken bugün karar verdim eşime söyledim anlaştık. Çok kararsız kalıyor insan haklısın inşallah içinize sinen ortak bir noktada buluşursunuz canım

Allah yardımcın olsun bebeğinin hep sağlık haberlerini al inşallah

Buarada doktorum artık hareketlerini hissedebilirsin ama net olarak 24 de hissedersin eşinde o zamanlar hisseder şuan daha bebek çok güçsüz dedi ben daha çok net bi hareket hissetmedim açıkçası
Senin de hissetmemen beni biraz rahatlattı canım günlerimiz yakın ben de daha hissetmiyorum benim de doktorum seninki gibi dedi ama burda arkadaşlar yazıyor ne güzel hissetmiş bı çoğu masallah ben de kaygılanıyordum ara ara

İnşallah canım. Arden, Bulut, Uras arasında kaldık bakalımm :)

Ben birdefa pıt pıt birşey yaşadım ama bebekmi emin değilim doktora sordum ben hissetmiyorum ne zaman başlar diye haftaya kesin hissedeceksin dedi canım hayırlısı ile inşallah

Ben birdefa pıt pıt birşey yaşadım ama bebekmi emin değilim doktora sordum ben hissetmiyorum ne zaman başlar diye haftaya kesin hissedeceksin dedi canım hayırlısı ile inşallah
Ayy amin inşallah canım çünkü insan hissetmek istiyor onun hareketleri sağlıklı olduğunu da gösteriyor sanki, seninle de günlerimiz yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…