2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar çok fazla nefes darlığı yaşıyorum başına gelen varmı? Nefes alıyorum ama sanki almıyomuşum gibi hissediyorum esneyerek nefes alıyorum ve gözlerimden yaş geliyo neden böyle oldum anlamış değilim önerisi olan varmı

Onu bilmiyorum canım ama bildiklerimi yazdım.
Sağol canım okudum yazdıklarını :) . EFD yazan kısımda 1449 gram yazıyor bi yanlışlık var orda imkansız bişey Range yazan kısımda ise 212 gram yazıyor muhtemelen odur ağırlığı

Kızlar hamilelik dönemimiz bitince size bir Şarap tavsiyesinde bulunuyum ;Şirince yaban mersinli ya da ahudulu kesinlikle tek favorim.Ben en son Doğum günümde hamile olduğumu bilmeden içmiştim o da son oldu.Dolapta bekletiyorum Size birşey sorucam ,batıl inanç mı diyim ya da ne denir bilmiyorum.Gelin yatağına yatan ilk Bebek ne olursa,kendi bebeğimizin cinsiyeti de o oluyormuş.Benim yiyenim uyumuştu (erkek )Şimdi arkadaşım dedi,hiç böyle bişey duydunuz mu ?

Nedeni kalsiyum var sütte ve demiu bağlayıp vücuttan atıyor yoğurt ve peynirde tüketme en az iki saat olması lazım bend ebi ara demir ilacı kullanmışt8mda ordan biliyorum

Kızlar ultrasonda “range” ifadesi ne demek?
212 gram yazıyor yanında bebeğin kilosumu acaba ? Birde FL bölümünde 20.2 mm yazıyor. Boyunu sormayı unuttum doktora :)
range farklı bir şey sanırım onu bilmiyorum bebeğin kilosu efw fl yi de 7 ile çarpınca boyunu veriyor

canım geçmiş olsun bende haberlerde görmüştüm kadın karnında bant unutmuşlar diye çıkmıştı sonra açıklama yapmışlardı öyle bir şey yok amniyotik bant diye bebeğe hiç bir zararı olmayadabiliyor vs diyorlardı inşallah sağ sağlim atlatırsınız bu dönemi bak çareside varmış üzme kendini doktor bi görsün bakalım

Var var cok sükür oda olmasa napardik bilmiyorum :)) iyi bak yavasca toparliyorsun sende demekki insallah tamamen gececek ve iyi olacagiz

Canım hayırlı olsun topiğin ilk isimli bebeği :)) Biraz tuhaf mı oldu ama öyle daha bizimkiler belli değil kız olsaydı çoktan belliydi Alya olucaktı ama erkeğe asla karar veremiyoruz @YesimV
benimde hep erkek isimleri vardı kafamda şimdi kız gibi kız ismide o kadar çok ki nasıl içinden çıkıcaz bilmiyorum her isimide beğenmiyorum ben kimsede olmasın ama çok yabancımsı isimlerde olmasın anlamlı olsun falan diyorum

Eş olarak nasıldırlar bak bilmiyorum arkadaş olarak cok iyiler ama :)) sat tarihim yok derken hatirlamiyormusun canim ?

Anammm ne güzel cocuk oyle masallah her eve lazim :)) bizim evdeki yigeninde bütün ev pesinden kosuyor bir lokma yesin diye demekki ablan birseyleri dogru yapiyor :))

Bedk ciğerine baskı yaomış olabilir aslınd abir yazı okumuştum ama pek ilgi ile okumadığım iun unuttum sen bi netten araştır canım burnundan al ağzından vermeye çalış sen alamıyorum sansanda alırsın panik olma panik atak falan yok dimi

Canım EFW kısmında 1449 gram yazıyor yanlışlık var ozaman bu durumda :) yanlış ölçmüş anlamadım pek.
canım şöyle bende alt alta iki tane ultrason fotosu var birinde karın ölçümü orda yazan efw kilosu bebişin altta uyluk kemiği var ordaki efw de benimde öyle 1168 gram yazıyor

@YesimV hayırlı olsun isminiz adıyla yaşasın inşallah çok naif bir isim :) bende nilda duymuştum çok hoşuma gitmişti

Benim de hep kiz isimleri vardi aklimda erkege isim bulamadik daha dogrusu esim buldu ama benim icime sinmedi onerilere acigim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…