- 22 Şubat 2018
- 612
- 558
- 53
- 36
Kızlar çok fazla nefes darlığı yaşıyorum başına gelen varmı? Nefes alıyorum ama sanki almıyomuşum gibi hissediyorum esneyerek nefes alıyorum ve gözlerimden yaş geliyo neden böyle oldum anlamış değilim önerisi olan varmı
canım biraz panik atak durumun var mı acaba ? Ben bir ara çok yoğun yaşadım şimdi de çok yemek yediğim zaman olur nefes alamıcak gibi bir kere aklıma takılınca devamı geliyor rahatlayana içim çıkana kadar esneme geliyor ne zaman unuturum o zaman geçerKızlar çok fazla nefes darlığı yaşıyorum başına gelen varmı? Nefes alıyorum ama sanki almıyomuşum gibi hissediyorum esneyerek nefes alıyorum ve gözlerimden yaş geliyo neden böyle oldum anlamış değilim önerisi olan varmı
Adiyla yasasin hayirli ugurlu olsun bizimde oglus hala adi yok biz henuz pipili diyoruz kendisineTeyzoşları bizde isme karar verdik sonunda :))
Kısmetse Kerim Çınar olacak oğluşumuzun adı
Onu duymadım canım ama Benim de düğünümde amcamın oğlunu vermişlerdi kucağıma, o bebeğin cinsiyeti neyse senin bebeğininki de o olur derler, ki bende tuttuKızlar hamilelik dönemimiz bitince size bir Şarap tavsiyesinde bulunuyum ;Şirince yaban mersinli ya da ahudulu kesinlikle tek favorim.Ben en son Doğum günümde hamile olduğumu bilmeden içmiştim o da son oldu.Dolapta bekletiyorumSize birşey sorucam ,batıl inanç mı diyim ya da ne denir bilmiyorum.Gelin yatağına yatan ilk Bebek ne olursa,kendi bebeğimizin cinsiyeti de o oluyormuş.Benim yiyenim uyumuştu (erkek )Şimdi arkadaşım dedi,hiç böyle bişey duydunuz mu ?
Yok canım 2 Temmuzda düşük yaptım ilk adeti 30 Temmuzda oldum sonra 10 Ağustosta düzensiz kısa lekelenme yaşadım sonrada olmadı ve ardından kızım geldi o yüzden düzenli bir tarihim yok yani.Eş olarak nasıldırlar bak bilmiyorum arkadaş olarak cok iyiler ama :)) sat tarihim yok derken hatirlamiyormusun canim ?
Her yörenin farklı,farklı oluyor demek kiOnu duymadım canım ama Benim de düğünümde amcamın oğlunu vermişlerdi kucağıma, o bebeğin cinsiyeti neyse senin bebeğininki de o olur derler, ki bende tuttu
En begendiğim isimlerden biridir AsyaMaşallah ismiyle yaşasın,bizde Asya düşünüyoruz henüz kesinleşmedi ama bakalım
ya belki değişik gelebilir kime de desek o ne falan demişlerdi bana da eşim ilk söylediğinde garipsemiştim bi ama sonra bi güzel ağır hoşuma gitti herhalde erkek olursa koyarım fikrimiz değişmesse baybars diyorduk :)) deniz ismini de çok severim ben denizi de :) geçenlerde youtube da birinde duydum miran oda çok hoşuma gitti merih vardı bide onun da biraz söylenişi zor sanki öyle bende böyle değişik isimleri pek duyulmamış isimleri beğeniyorum :)Benim de hep kiz isimleri vardi aklimda erkege isim bulamadik daha dogrusu esim buldu ama benim icime sinmedi onerilere acigim :))
Ovvv baya karisik olmus olsun saglikla kucagina al insallah nidayı adiyla yasasin hayirli ugurlu olsunYok canım 2 Temmuzda düşük yaptım ilk adeti 30 Temmuzda oldum sonra 10 Ağustosta düzensiz kısa lekelenme yaşadım sonrada olmadı ve ardından kızım geldi o yüzden düzenli bir tarihim yok yani.
Kısa lekelenme dediğin yerleşme okmasın sin adetin 30 temmuz ozaman ona göre ayarlamalıson k8sa lekelenme tarzı olmuşsa o yerlesme olarakta geçiyor bende yaşadm lekelenme oyüzden diyorum yumurtlamadan genelde 8 ile 14 günleri arasında yerlesme görülüyorYok canım 2 Temmuzda düşük yaptım ilk adeti 30 Temmuzda oldum sonra 10 Ağustosta düzensiz kısa lekelenme yaşadım sonrada olmadı ve ardından kızım geldi o yüzden düzenli bir tarihim yok yani.
Anladım canım sağol doktora bidahaki gittiğimde soracağım, zaten cinsiyetide öğrenemedim yine haftaya cumaya tekrar randevu aldım artık rüyalarıma giriyor :). Erkek veya kız istediğimden değil aslaa...ama insan merak ediyor işte :). Ultrason resmini unutmuşum doktor odasında ama kız kardeşim videoya çekti buraya yüklense video yükleyeceğim aslında :)canım şöyle bende alt alta iki tane ultrason fotosu var birinde karın ölçümü orda yazan efw kilosu bebişin altta uyluk kemiği var ordaki efw de benimde öyle 1168 gram yazıyor
Miran begendigim isimlerdendir. Ama hic sevmedigim biri cocuguna koydu o ismi bir de sık gorusmek zorunda kalıyoruz ondan direk eledim. Baybars bilmiyorum agir geldi bana merih evet olabilir ama soylenisi zor geliyor evet nedense :))ya belki değişik gelebilir kime de desek o ne falan demişlerdi bana da eşim ilk söylediğinde garipsemiştim bi ama sonra bi güzel ağır hoşuma gitti herhalde erkek olursa koyarım fikrimiz değişmesse baybars diyorduk :)) deniz ismini de çok severim ben denizi de :) geçenlerde youtube da birinde duydum miran oda çok hoşuma gitti merih vardı bide onun da biraz söylenişi zor sanki öyle bende böyle değişik isimleri pek duyulmamış isimleri beğeniyorum :)
Faruk ismini cok beğenirim sahabe isimleri beni daha cok cekiyor nedenseMiran begendigim isimlerdendir. Ama hic sevmedigim biri cocuguna koydu o ismi bir de sık gorusmek zorunda kalıyoruz ondan direk eledim. Baybars bilmiyorum agir geldi bana merih evet olabilir ama soylenisi zor geliyor evet nedense :))
Kiz olsaydi defne yada nil arasinda gidip geliyorduk erkek icin isim bulamiyoruz esimin iki tane var istedigi ama benim icine sinen yok :)) onun bulduklari da ozan ve bulut bakalim son karar ne olacak :))
Değildir muhtemelen , Range yazan yerde 19gr yazıyor bende mesela. SanırımSağol canım okudum yazdıklarını :) . EFD yazan kısımda 1449 gram yazıyor bi yanlışlık var orda imkansız bişeyRange yazan kısımda ise 212 gram yazıyor muhtemelen odur ağırlığı
Evet doğru yapıyor :) o doğru benim kziimda işlemiyor ama ya. Dediğin gibi pesinde geziyorum yesin diye. Bugun hiçbir şey yemedi mesela. Şu saatte eşim kandırarak yedirmeye çalışıyor ama yok yani ne yapsak yemedi . Hasta diye çok ustelemedim ben gün içinde.Anammm ne güzel cocuk oyle masallah her eve lazim :)) bizim evdeki yigeninde bütün ev pesinden kosuyor bir lokma yesin diye demekki ablan birseyleri dogru yapiyor :))
Guzel isim aslinda ama yok beni cekmediFaruk ismini cok beğenirim sahabe isimleri beni daha cok cekiyor nedense
video işini bilmiyorum canım forumda aratırsan belki vardır nasıl koyulduğu ama sanırım youtube a yüklemek lazım önce ultrasondaki efw başka bir şeye göredir dediğim gibi göbek çevresine uyluk kemiğine göre değişiyor ya ölçümler o yüzden benimde cinsiyet daha belli değil acayip bi merak bi yandan minnoş minnoş cicilerini alayım diye hevesleniyorum artık :)Anladım canım sağol doktora bidahaki gittiğimde soracağım, zaten cinsiyetide öğrenemedim yine haftaya cumaya tekrar randevu aldım artık rüyalarıma giriyor :). Erkek veya kız istediğimden değil aslaa...ama insan merak ediyor işte :). Ultrason resmini unutmuşum doktor odasında ama kız kardeşim videoya çekti buraya yüklense video yükleyeceğim aslında :)
Zeyd var haris var oo :)))Guzel isim aslinda ama yok beni cekmedi
Bak bu durumu taniyorum iste yemeyen cocuk yemiyor arkadas ne yapsan kar etmiyor birde gobek bolgesi ile ilgili birsey okudum onu sen mi yazmistin ? Ben sormustum onu dokturuma ?Değildir muhtemelen , Range yazan yerde 19gr yazıyor bende mesela. Sanırım
Evet doğru yapıyor :) o doğru benim kziimda işlemiyor ama ya. Dediğin gibi pesinde geziyorum yesin diye. Bugun hiçbir şey yemedi mesela. Şu saatte eşim kandırarak yedirmeye çalışıyor ama yok yani ne yapsak yemedi . Hasta diye çok ustelemedim ben gün içinde.
birinde duyduğum anda bende soğuyorum yaMiran begendigim isimlerdendir. Ama hic sevmedigim biri cocuguna koydu o ismi bir de sık gorusmek zorunda kalıyoruz ondan direk eledim. Baybars bilmiyorum agir geldi bana merih evet olabilir ama soylenisi zor geliyor evet nedense :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?