2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Var var cok sükür oda olmasa napardik bilmiyorum :)) iyi bak yavasca toparliyorsun sende demekki insallah tamamen gececek ve iyi olacagiz
İyi çok şükür bari:) İnşâAllah toparlanırım daha da. Yarın kontrol var çok heyecanlıyım İnşâAllah herşey yolundadır. Buarada sen nasıl oldun?

Bizim de kızımızın adı hazır “Su” olacak inşallah.
Çok naif bir isim , adı gibi olur inşallah

Erkekse eğer bebeğim Ateş , Ayaz , Aras bu isimler arasında gidip geliyoruz :))
Ama eşime güven olmuyor isim konusunda bir aile figürü var onu etkileyen .

Bak bu durumu taniyorum iste yemeyen cocuk yemiyor arkadas ne yapsan kar etmiyor birde gobek bolgesi ile ilgili birsey okudum onu sen mi yazmistin ? Ben sormustum onu dokturuma ?
Göbeği haftasından çok büyüktü ben yazdım öyle birşey , ne demişti doktorun ?

Baybars gercekten zor bir isim ama canim hele yaslilar hic anlamaz direk baypas derler:)) benim dayimin kizinin adi lâl di dedem asla inceltmeli soleyemezdi kalın kalın okurdu birde boyle isimmi koyulur cocuga demişti hic unutmam :))

Nedeni kalsiyum var sütte ve demiu bağlayıp vücuttan atıyor yoğurt ve peynirde tüketme en az iki saat olması lazım bend ebi ara demir ilacı kullanmışt8mda ordan biliyorum
Bilgi için teşekkürler canım dikkat ederim

Bizim de kızımızın adı hazır “Su” olacak inşallah.
Maşallah pransese çok güzel canım

B BYV hayırlı olsun isminiz adıyla yaşasın inşallah çok naif bir isim :) bende nilda duymuştum çok hoşuma gitmişti
Teşekkür ederim canım amin inşallah

Ovvv baya karisik olmus olsun saglikla kucagina al insallah nidayı adiyla yasasin hayirli ugurlu olsun
Evet canım inşallah hemencecik geldi cimcimem ömrü uzun bahrı açık olsun inşallah

Yok canım öyle değil daha düzene girmemişti p yüzden. 30 temmuzda diyemiyorum çünkü ozaman 24 haftalık falan olmam lazım şuanda 18+3 üz buda kaba taslak ilk adetten bir ay sonra 28 Ağustosa denk geliyor canım

Baybars gercekten zor bir isim ama canim hele yaslilar hic anlamaz direk baypas derler:)) benim dayimin kizinin adi lâl di dedem asla inceltmeli soleyemezdi kalın kalın okurdu birde boyle isimmi koyulur cocuga demişti hic unutmam :))
ahaha valla yaşlılar bi alem ya bakalım bende emin değilim zaten hah tamam budur diyemiyorum bi türlü çok zor benim için bide kamer ismi hoşuma gidiyor kamer suresi var bide batın ismide değişik gelmişti oda allahın isimlerinden hem ağır gelir çocuğa dedik hemde allahın isimleri tek başına konulmuyormuş başına abd koymak lazımmış

Göbeği haftasından çok büyüktü ben yazdım öyle birşey , ne demişti doktorun ?
Benimde oyleydi 1 hafta 10 gun o kısmın olcumu buyuktu bende ikilide farkedip sormustum. Doktorum o bolgede yapılan olcumun cok dogru cikmadigini milimlik bir oynama yapsak hatali bir olcum oldugunu bu yuzden cok dikkate alinan belirleyici bir deger olmadigini ve diger değerlerle birlikte degerlendirdigimizde anlam kazanan bir deger oldugunu soylemisti. Ne cok deger dedim aman tanrim :)) yani onemli olan crl ve bas cevresi olcumu imis bu da onlarla beraber bakilan takilmamamiz gereken bir degermis bana tek tek hepsini de aciklamisti ne nedir diye :))

Batin diyince aklima ilk karin bolgesi geldi acikcasi nedense kamer esimin vefat eden amcasinin ismi onu konusmustuk esim istememisti hatta benim.isim bulmam cok zor begendigim isim yok yok :))

Doğrudur canım , öğrendiğim iyi oldu insan merak ediyor. Zaten önemli olsa doktor söylerdi .

Batin diyince aklima ilk karin bolgesi geldi acikcasi nedense kamer esimin vefat eden amcasinin ismi onu konusmustuk esim istememisti hatta benim.isim bulmam cok zor begendigim isim yok yok :))
ya evet oda doğru karın demek ya benim içinde çok zor cidden napıcaz bilmiyorum bide benim beğendiğimi eşim beğenmiyor bende öyle kulağıma hoş geleni söylüyorum ama hiç bi zamanda tamam budur diyemedim çevremin dedikleri de etkiliyor insanı bide herkesin beğenmesi var

Toprak, güney, ege, aren, ateş, cansın aklıma gelenler bunlar kızlar oğluşlar için fikir olsun

Endiselendirecek birsey degil canim benimde 2 gunde bir bebisi goresim geliyor gormeyince daraliyorum ne olacak boyle bilmem :))
Bende kziimda öyleydim :) şimdi kızımı alıp bu soğukta gidemiyorum haliyle merakım icimde kalıyor. Ya aslında 2 gün sonra doğum günüm yarın falan gidip sırf cinsiyeti öğrenmek için randevumu alsam diye dusdüşünüyo :)) muhtemelen eşim ve ailem sürpriz yapacak bende onlara sürpriz yapardım :)

Se
senin bebiş benimkindende büyükmüş çok inatcı çıktılar :). Sen en son nezaman gittin ? Ve tekrar nezaman gitmeyi düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…