2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bu yil erkek bebek yili diyorlar baya arkadasim hamile hepsi erkek bekliyor nneredeyse masaAllah kizima hamileykende o sende kiz senesiydi mevlam bahtlarini guzel eylesin insaAlalh saglicakla hepimiz aliriz kucagimiza bizde isim coktan belli taaa 1 sene once eger oglum olursa adini Omer Asaf verecem demistm mevlama sukur dogarsa insaAlllah adi Omer Asaf olacak ;-)

Aaa ne guzel olur gercekten bence cok iyi dusunmussun canim hem gormuste olursun :)) bizde esimle yine isim kavgasi yapiyoruz cok merak ediyorum oglusun ismi ne olacak :))

Ben tarafli esim modern isim istiyor bizde o sebepten anlasamiyoruz sanirim :))

Biz ogrendikte isim konusunda esimle anlasamiyoruz :))
http://www.haber7.com/yasam/haber/2...z-bebek-ile-erkek-bebek-isimleri-ve-anlamlari burda güzel isimler var manasıda güzel bir isim koymak anne ve baba üzerine düşen görevdir hatta ilk görevidir Allah katındada cocuklar üzerinde ilk haktır güzel isim koymazsak bize sorulacak oyizden gizel isimli çouklarımoz olsun inşaAllah :) bütün isimler var esinle bakon elbet bulursunuz birşey

Aaa ne guzel olur gercekten bence cok iyi dusunmussun canim hem gormuste olursun :)) bizde esimle yine isim kavgasi yapiyoruz cok merak ediyorum oglusun ismi ne olacak :))
Ya gidicem şimdi göstermeyecek doktor da söylemeyecek sinir olacağım :)) valla olur mu olur demi.

Se

senin bebiş benimkindende büyükmüş çok inatcı çıktılar :). Sen en son nezaman gittin ? Ve tekrar nezaman gitmeyi düşünüyorsun
17+4 di gittiğimde cinsiyeti gösteriyordu ama tam emin olamadı bidaha bakıcam dedi ayın 16 sında gene gidicem canım o zaman da 20+3 olacak

Canım ben düğün sonrası eve çıkarken bir komşu çıktı kucağında 6 aylık falan topaç bir oglanla tut bunu götür yatağına koy senin de böyle topaç gibi oğlun olsun dedi ben de eve kucağımda bebekle girdim ay çok komik :) yatağa koydum gerçekten topaç gibi oğlum oldu tesadüf mü bilemem

Devlete gideceksen solemiyorlar canim bana solememislerdi ozele para verip gidersen ogrenirsin tabi oda acisi uygunsa :))
Benim doktorum klnikk şefi olmuş zor buluyorum onu , eğitimlere falan giriyor şimdi arasam Füsun abla cinsiyet öğrenmek için geleceğim desem olmaz :) kadının işi başından aşkın zaten .
Ozele gideceğim zaten de , o da en son erken falan dedi sinir oldum. Başka yere randevu alayım ben.

Bilmiyorum ki canım benim de ilk yiyenim yatmıştı yatağıma ,benimki de oğlan ,tesadüf mü değil mi bilemedim

Bilmiyorum ki canım benim de ilk yiyenim yatmıştı yatağıma ,benimki de oğlan ,tesadüf mü değil mi bilemedim
Benimde öyle diyerek büyük görüncem zipladi yatağa , ay nasıl sinir olmuştum
Kızım oldu ve fizik yapısı aynı halası Allah'tan huyu suyu öyle kötü değil ... Onca dua ettim belki de tuttu. Aklıma geldi sinir oldum ya. Dengesiz kadın.

Yuhhh artık ya ,kocaman kadın ne işi varsa “görümce “demeyin bana ya “kanayan yaram o benim”Geçen gün eşimle “Görümce “filmini izledik,eşim dedi ki;”Allahtan böyle bir görümcen yok olsaydı napardın “dedi işte içimden “daha beter “dedim de ,herşey de denmiyor

Suan tlc program ızlıyorum kadın hamıleymıs haberı yok :) cıZgı gorunce doktora gıdıyor 16haftalık dıyor tabı soka gırıyor sonra suyu gelıyor meger 34 haftalıkmıs kadın 3000kg dogurdu ya karnı bıle yoktu bu yabancılar cok ılgıncler baya sasırdımmmm

Ben 13.haftamda ogrendim ya 16. Ya erken diyen kim 13. Haftada olusmus oluyor zaten cocuk gostermesse o ayrida :) kendi doktorun varsa ona gitsen daha iyi degilmi daha anlayisli olur sanki

34. Haftaya kadar anlamamakta bana biraz film geliyor ya :)) cocuk tekme atar bisey yapar agrilari olur hicmi hissetmez insan gerci kime sorsan oyle hamilelik ister sanirim ben 15. Haftaya gelene dek canimdan can gitti bu 34 te haberi yok valla güzelmiş:)) hicmi is yapmamis agir kaldirmamis icki sigara vs. O cocuk nasil geldi o haftaya valla bana stres oldu suan :))

Ya ben bu tarz cok gormustum her ızledıgımde sok oluyorm nasıl oluyor bılmıyorum bıtane kadın dogum yapmıstı evde haberı yok ben sok
Bız testıydı bacagının boyuydu falan

Daha acik burda nasil yazarim bilemedim canım :)) belli bir inanca sahip yada belli bir siyasi tarafi olan isimler diyeyim sen anla :)) esim de aksine modern isim olsun diyor iste
ay hiç aklıma gelmedi dedim acaba yanlış mı oldu ben anlamamışım tabi anlamlı sağlam bir isim olmalı :)

20.haftadasin biraz daha bekle dogumda ogren bari canimm :))
sorma valla zaten bu cinsiyet değişme hikayelerini duya duya artık kesinde dese ben kesin gözüyle bakamıcam zaten kontrolden iki hafta sonra da detaylı ultrasona giricem bir şey kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…