34. Haftaya kadar anlamamakta bana biraz film geliyor ya :)) cocuk tekme atar bisey yapar agrilari olur hicmi hissetmez insan gerci kime sorsan oyle hamilelik ister sanirim ben 15. Haftaya gelene dek canimdan can gitti bu 34 te haberi yok valla güzelmiş:)) hicmi is yapmamis agir kaldirmamis icki sigara vs. O cocuk nasil geldi o haftaya valla bana stres oldu suan :))
o programa bende bakıyordum ya valla çok enteresan gerçekten hadi hamileyken adet olanı duydum da o bebek hiçmi kıpırdamaz ki son zamanlarda eli kolu çıkıyor dışarı nerdeyse ben 16 haftada hissetmeye başladım ahah valla yabancılar her şeyi de yiyorlar fast food alkol içki bide o çocuklar sapasağlam doğuyor biz yediğimiz doğal şeyleri bile araştırmadan yemiyoruz
o programa bende bakıyordum ya valla çok enteresan gerçekten hadi hamileyken adet olanı duydum da o bebek hiçmi kıpırdamaz ki son zamanlarda eli kolu çıkıyor dışarı nerdeyse ben 16 haftada hissetmeye başladım ahah valla yabancılar her şeyi de yiyorlar fast food alkol içki bide o çocuklar sapasağlam doğuyor biz yediğimiz doğal şeyleri bile araştırmadan yemiyoruz
Iste onu diyorumya kadinin haberi yok ye babam ye bide alkol falan onlarda girla zaten biz en ufak seyi yerken acaba mi yesem cok zarari olurmu vs diye dusunuyoruz. Cocugun ayagi tekmesi disardan goruluyor ya belli bir haftadayken bilemiyorum bide hicmi rahatsizlik hissetmemis arkadaş 15. Haftadayim 15 milyon kere doktora gitmis olabilirim. Ne güzel dünya :))
ay hiç aklıma gelmedi dedim acaba yanlış mı oldu ben anlamamışım tabi anlamlı sağlam bir isim olmalı :)
sorma valla zaten bu cinsiyet değişme hikayelerini duya duya artık kesinde dese ben kesin gözüyle bakamıcam zaten kontrolden iki hafta sonra da detaylı ultrasona giricem bir şey kalmıyor
Ya ben bu tarz cok gormustum her ızledıgımde sok oluyorm nasıl oluyor bılmıyorum bıtane kadın dogum yapmıstı evde haberı yok ben sok
Bız testıydı bacagının boyuydu falan
Simdi izledim birinci bölümünü biri evde dogurdu ya inanamadim :)) bide bi zenci kadin var epey kilolu ilk baktilar cocugu bulamadilar meger kadin doguruyormus bana imkansiz gibi geliyor hala hicmi ilac kullanmadin hicmi sigara alkol almadim cocuk 3 kilo dogdu ya hayretle izledim bu arada dogum kismini izlemesem iyiymis biraz korkmus olabilirim :))
Kizlar merhaba bugün 15+3 olduk doktor randevum 2 hafta sonra ama dün aksamdan beri sol vajinamda ağrı var bazen sağ da agriyor sabah kalktim hala ayni sanki oraya birsey toplanmis gibi his veriyo sizce doktora gitmelimiyim yoksa azdaha bekleyim gecermi ağrı napiyim yardim edin
Kızlar şey sorcam ya bu göbek deliğimiz atar ya hani benimde önceden baya belirgin atardı orası şimdi resmen kasıkta atıyor niye öyle ya rahatsız oldum
Iste onu diyorumya kadinin haberi yok ye babam ye bide alkol falan onlarda girla zaten biz en ufak seyi yerken acaba mi yesem cok zarari olurmu vs diye dusunuyoruz. Cocugun ayagi tekmesi disardan goruluyor ya belli bir haftadayken bilemiyorum bide hicmi rahatsizlik hissetmemis arkadaş 15. Haftadayim 15 milyon kere doktora gitmis olabilirim. Ne güzel dünya :))
Amin Allah razı olsun bir akşam çay içerken eşim oğlanın adı Çınar olsun mu dedi bende oluuuurr tabiki deyip üzerine atladım Yoksa omu bumu diye işin içinden çıkılmıyor karar vermiş olduk :) Darısı başınıza
Kizlar merhaba bugün 15+3 olduk doktor randevum 2 hafta sonra ama dün aksamdan beri sol vajinamda ağrı var bazen sağ da agriyor sabah kalktim hala ayni sanki oraya birsey toplanmis gibi his veriyo sizce doktora gitmelimiyim yoksa azdaha bekleyim gecermi ağrı napiyim yardim edin
Senin de hissetmemen beni biraz rahatlattı canım günlerimiz yakın ben de daha hissetmiyorum benim de doktorum seninki gibi dedi ama burda arkadaşlar yazıyor ne güzel hissetmiş bı çoğu masallah ben de kaygılanıyordum ara ara
dün video izledim. acıbadem kadıköy doktoru. 2li test düzgün çıktıysa 3lü 4lü yaptırmayın diyo. en güvenilir 2li testmiş. ben de sadece 2li yaptırırım sanıyordum doktor 3lü test için kan ver diye yönlendirince gittim.
çarşamba kan verdim, nifty yaptırdım. eşim de dahil etrafımdakiler, eğer down sendromlu olursa bebeği aldırmam görüşünde. Ben bu durum üzerine yorum yapmıyorum. Konuşamayacağım kadar ağır konular bunlar. Bebeğimle konuşuyorum sadece. Sen bakma babanın söylediklerine, sağsalim geleceksin kucağıma diyorum.
inşallah sonucumuz da iyi gelir de belirsizliğimiz gider.
dün video izledim. acıbadem kadıköy doktoru. 2li test düzgün çıktıysa 3lü 4lü yaptırmayın diyo. en güvenilir 2li testmiş. ben de sadece 2li yaptırırım sanıyordum doktor 3lü test için kan ver diye yönlendirince gittim.
çarşamba kan verdim, nifty yaptırdım. eşim de dahil etrafımdakiler, eğer down sendromlu olursa bebeği aldırmam görüşünde. Ben bu durum üzerine yorum yapmıyorum. Konuşamayacağım kadar ağır konular bunlar. Bebeğimle konuşuyorum sadece. Sen bakma babanın söylediklerine, sağsalim geleceksin kucağıma diyorum.
inşallah sonucumuz da iyi gelir de belirsizliğimiz gider.