2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
tesadüf olabilir canım. ama benimde ilk kız yeğenim uyumuştu kızım olacak

Ben inanıyorum ki bebeklerimiz sağlıklı Allah'ın izni ile. Herkesin kendi fikri ama ben kıyamam aldırmaya bir ömür vicdan azabı. Rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın pişmanlık vermesin kolay değil tabi ki bütün testleri normal çıkıp down sendromlu bebeği olan bi tanıdığım var. Allah korusun doğduktan sonra kıyabilir mi insan Rabbim büyük İnşâAllah sağ Salim sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız. Benimde ikili test 1:50 çıkmıştı. Başka test yaptırmicam bugün kontrolüm var doktorum nifty konusunda ısrarlı ama istemiyorum aldırmayacağım için sonuç kötü gelirse bütün gebeliğim zehir olacak. En güzeli umut ve dua ile beklemek gerisi Allah'a kalmış. Bu mübarek cuma günü Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin

Ben inanıyorum canım hatta sonucu burdan yazışını bile hayal ediyorum, sonucun güzel gelecek, boşuna o strese girdim diyeceksin ama olsun herşeyde var bi hayır. Cuma gününe kdr gelir inşallah sonucun

1 cm uzunum senden, 64.4 ile hamile kaldım, 3 kg aldım. Sen dogurdugunda bile bu kiloya erişmezsin. Her halukarda şanslisin, bosver:). Zayıfların vücut önce normal kiloya gelip sonra üzerine almaya başlıyormus galiba hamilelik kilolarını.
Allah yardımcın olsun. Sen doktorun dediği gibi oturmana kalkmana dikkat et bakalım . Bak bir çözüm yöntemi varmış, lazer diyorsun, insallli çözülür hayırlısı ile bu iş. Dualarımız seninle.

Kızlar Günaydın ;
Dün akşam annemler eşime geçmiş olsuna gelmişlerdi.Onlarla birlikte bir bardak çay içtim.Normalde çayı sadece kahvaltıda içiyorum,çayı da sevmem.Neyse normalde ben akşamları sadece su içiyorum.Çok özür dileyerek yazıyorum,tuvaletimi tutamayacak duruma geldim.Çok sıkışıyorum ,koşa koşa gidiyorum.Yatağa yattık,ben 5 dk da bir lavoboya gitmeye başladım .Sonrada oturdum,ağladım.Forumda birisi idrar yolu enfeksiyonu yüzünden bebeğini kaybetmişti,hemen beni acile götür dedim eşime.Neyse gittik de bişey çıkmadı,bir de hasta adamı hastane köşelerinde perişan ettim.Etkilenmiycem diyorum ama bilinç altım etkileniyor.Bana ders oldu,siz etkilenmeyin diye yazdım size de.

canım öncelikle geçmiş olsun. o arkadaş idrar yolu enfeksiyonundan değil plasentadaki enfeksiyondan dolayı öyle bir durum yaşamış. bu şekilde okudum en son... ne kadar etkilenmeyelim desek de illaki etkileniyor insan.

B BYV bayıldım nida ismine :) ben de kız olursa ipek ,erkek olursa Ali (belki yanında başka bir isim daha olur) koymayı düşünüyorum
Teşekkür ederim canım. Bizde bir ara ipek düşündük çok severim o ismide gönlünden geçen nedir bilmiyorum ama ben seninle konuşurken hep kızın olacakmış gibi geliyor bana gidecekmisim bugün doktora dün öyle diyordun öğrenirsin belki bugün

Ahh be canım kıyamam sana öncelikle geçmiş olsun şükür bak birşeyde yokmuş akşam içilen çay mutlaka tuvalete götürür birde lütfen şükredin halinize tamam arkadaşların yaşadıklarıda üzücü ama onlar yaşadı diye bizde yaşayacağız diye birşey yok zaten sürekli doktora gidiyoruz kontrol altındayız buna rağmen birşey olursada Allahtan artık yapacak birşey yok verende o alanda o bize sadece dua etmek ve bu mucizenin tadını çıkarmak kalıyor. Boşuna yeğenlerimi üzmeyin

Ay seni o kadar iyi anlıyorum ki canım aynı şey bende de var kabus gibi bazen. Ama o idrar yolundan değil plesentada iltihap varmış ben de hemen gittim idrar testi yaptım bişey yoktu

Kızlarr yoldayım yarım saat önce bindim memlekete gidiyorum 6saat yol ve korkumdan bişey içmiyorum dk başı otobüsü durdurturum diye
İyi yolculuklar canım sağlıcakla git inşallah. Umarım rahat geçer kaç tane mola veriyor? Çok sıkışırsanda sakın tutma söyle dursunlar sağlık durumu bu hamile olduğunu söylemek istemezsende kum döküyorum de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…