- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
tesadüf olabilir canım. ama benimde ilk kız yeğenim uyumuştu kızım olacakKızlar hamilelik dönemimiz bitince size bir Şarap tavsiyesinde bulunuyum ;Şirince yaban mersinli ya da ahudulu kesinlikle tek favorim.Ben en son Doğum günümde hamile olduğumu bilmeden içmiştim o da son oldu.Dolapta bekletiyorumSize birşey sorucam ,batıl inanç mı diyim ya da ne denir bilmiyorum.Gelin yatağına yatan ilk Bebek ne olursa,kendi bebeğimizin cinsiyeti de o oluyormuş.Benim yiyenim uyumuştu (erkek )Şimdi arkadaşım dedi,hiç böyle bişey duydunuz mu ?
sağol canım inşallahinşaallah canım bn bebeğinin sağlıklı olduguna ınanıyorum
Ben inanıyorum ki bebeklerimiz sağlıklı Allah'ın izni ile. Herkesin kendi fikri ama ben kıyamam aldırmaya bir ömür vicdan azabı. Rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın pişmanlık vermesin kolay değil tabi ki bütün testleri normal çıkıp down sendromlu bebeği olan bi tanıdığım var. Allah korusun doğduktan sonra kıyabilir mi insandün video izledim. acıbadem kadıköy doktoru. 2li test düzgün çıktıysa 3lü 4lü yaptırmayın diyo. en güvenilir 2li testmiş. ben de sadece 2li yaptırırım sanıyordum doktor 3lü test için kan ver diye yönlendirince gittim.
çarşamba kan verdim, nifty yaptırdım. eşim de dahil etrafımdakiler, eğer down sendromlu olursa bebeği aldırmam görüşünde. Ben bu durum üzerine yorum yapmıyorum. Konuşamayacağım kadar ağır konular bunlar. Bebeğimle konuşuyorum sadece. Sen bakma babanın söylediklerine, sağsalim geleceksin kucağıma diyorum.
inşallah sonucumuz da iyi gelir de belirsizliğimiz gider.
Ben inanıyorum canım hatta sonucu burdan yazışını bile hayal ediyorum, sonucun güzel gelecek, boşuna o strese girdim diyeceksin ama olsun herşeyde var bi hayır. Cuma gününe kdr gelir inşallah sonucundün video izledim. acıbadem kadıköy doktoru. 2li test düzgün çıktıysa 3lü 4lü yaptırmayın diyo. en güvenilir 2li testmiş. ben de sadece 2li yaptırırım sanıyordum doktor 3lü test için kan ver diye yönlendirince gittim.
çarşamba kan verdim, nifty yaptırdım. eşim de dahil etrafımdakiler, eğer down sendromlu olursa bebeği aldırmam görüşünde. Ben bu durum üzerine yorum yapmıyorum. Konuşamayacağım kadar ağır konular bunlar. Bebeğimle konuşuyorum sadece. Sen bakma babanın söylediklerine, sağsalim geleceksin kucağıma diyorum.
inşallah sonucumuz da iyi gelir de belirsizliğimiz gider.
Benimde öyle diyerek büyük görüncem zipladi yatağa , ay nasıl sinir olmuştum
Kızım oldu ve fizik yapısı aynı halasıAllah'tan huyu suyu öyle kötü değil ... Onca dua ettim belki de tuttu. Aklıma geldi sinir oldum ya. Dengesiz kadın.
1 cm uzunum senden, 64.4 ile hamile kaldım, 3 kg aldım. Sen dogurdugunda bile bu kiloya erişmezsin. Her halukarda şanslisin, bosver:). Zayıfların vücut önce normal kiloya gelip sonra üzerine almaya başlıyormus galiba hamilelik kilolarını.Hadi gözün aydın canım sağlıcakla gelsin inşallah cimcime
172 boya 48,5 ile hamile kaldım şimdi 57 kilo olmuşum canım aslında göbek haricinde tam kovamına geldim biraz popo biraz gögüshelmezsede kendisi bilir canım hiç umrumda değil valla
Yok yaa hiç umrumda değil gelmezse gelmesin hastane evimin karşısı zaten onun planı uyumak cumartesi günü kızımın göz doktoru var karşıya geçeceğiz onun için ikisi ağır geldi o tembele
Bugün baktığı ıştrason iyi değildi canım Cumartesi bakılacak hepsi inşallah
Sağlıklı ya canım bırak nazlı olsun 2 hafta sonra çğrenirsin güzel meraklar bunlar
Benimkide şimdi koymuş kendine bir kadeh istiyormusum diyor hayır desim hergün bir kadeh kan yapar kızım içsene diyor
Yaa güzel semt ama dedğin gibi kalabalık hele maç varsa biz kaçıyoruz beşiktaştan
Yok canım bu özeldeki doktorum ama ikişidede 45 bk baktı baya bür ayrıtıya girdi o olumuş bu oluşmuş falan baya anlattı cumarteside öyle bakacak ama asıl ayrıntılı 10 Ocakta özeldeki hastanem 810 Tl demişti ondan devlette yaptırıyprum canım.
Ahh canım bu ikizler korkumuz çok fenaöyle şansın varsa yaptır ben keşke biraz içimde tutabilsemde yengeç olsa diyorum
Ben yengecim canım hiçte öyle aşırı duygusal değilim yasa şöyle söyleyim insanlar içinde tutarım kendimi ama oturup belgesel izlerken aslan ceylanı yakaladı diye saatlerde ağlarımAma yengeç iyidir yaa
Allah yardımcın olsun. Sen doktorun dediği gibi oturmana kalkmana dikkat et bakalım . Bak bir çözüm yöntemi varmış, lazer diyorsun, insallli çözülür hayırlısı ile bu iş. Dualarımız seninle.kızlar maalesef pek iyi haberlerim yok
bugün muayenemiz vardı
bebeğimde bir sorun yok ama amniyotik bant gördü doktorum kesede
daha önce yoktu hep ayrıntılı incelerdi
eğer o bant kızımın koluna , parmagına ,ayağına yada başka yerine dolanırsa maalesef gelişimi durabilirmiş o bölgenin.
çünkü kan akışını engelliyormuş
kordona dolanırsa ölümcül olabiliyormuş .
şu an kızım dolanmamış ama riskli gebelik takibine aldı
istanbula yönlendirdi beni Ahmet gül bey e ayrıntılı olarak inceleyecek bantı
eğer alınmasına karar verilirse lazerle operasyon olacakmışım...
bir yanım korkuyor bir yanım üzülüyor...
göremiyorum her an bebeği ya dolanırsa diye düşünmeden edemiyorum..
Rabbim yardımımız olsun
dualarınızı eksik etmeyin ne olur.
Asya harika. Çok tatlı kızlar oluyorlar.Teşekkür ederiz teyzesi
Aminn Allah razı olsun cümlemizinkine inşaallahiki isim de çok güzel.. Allah sağlıkla, uzun ömürler versin yavrunuza
Masallah adiyla buyusun yavrunuz :))Günaydın hayırlı cumalar kızlar benimde oğlumun adı MUHAMMED ALP olucak InşAllah
canım öncelikle geçmiş olsun. o arkadaş idrar yolu enfeksiyonundan değil plasentadaki enfeksiyondan dolayı öyle bir durum yaşamış. bu şekilde okudum en son... ne kadar etkilenmeyelim desek de illaki etkileniyor insan.Kızlar Günaydın ;
Dün akşam annemler eşime geçmiş olsuna gelmişlerdi.Onlarla birlikte bir bardak çay içtim.Normalde çayı sadece kahvaltıda içiyorum,çayı da sevmem.Neyse normalde ben akşamları sadece su içiyorum.Çok özür dileyerek yazıyorum,tuvaletimi tutamayacak duruma geldim.Çok sıkışıyorum ,koşa koşa gidiyorum.Yatağa yattık,ben 5 dk da bir lavoboya gitmeye başladım .Sonrada oturdum,ağladım.Forumda birisi idrar yolu enfeksiyonu yüzünden bebeğini kaybetmişti,hemen beni acile götür dedim eşime.Neyse gittik de bişey çıkmadı,bir de hasta adamı hastane köşelerinde perişan ettim.Etkilenmiycem diyorum ama bilinç altım etkileniyor.Bana ders oldu,siz etkilenmeyin diye yazdım size de.
Teşekkür ederim canım. Bizde bir ara ipek düşündük çok severim o ismide
1 cm uzunum senden, 64.4 ile hamile kaldım, 3 kg aldım. Sen dogurdugunda bile bu kiloya erişmezsin. Her halukarda şanslisin, bosver:). Zayıfların vücut önce normal kiloya gelip sonra üzerine almaya başlıyormus galiba hamilelik kilolarını.
Bak bilmiyordum bu kilo olayını sanırım normale geldim ama doğuma bu gidişle 70 bulur diyor eşimkızım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
Ahh be canım kıyamam sana öncelikle geçmiş olsun şükür bak birşeyde yokmuş akşam içilen çay mutlaka tuvalete götürür birde lütfen şükredin halinize tamam arkadaşların yaşadıklarıda üzücü ama onlar yaşadı diye bizde yaşayacağız diye birşey yok zaten sürekli doktora gidiyoruz kontrol altındayız buna rağmen birşey olursada Allahtan artık yapacak birşey yok verende o alanda o bize sadece dua etmek ve bu mucizenin tadını çıkarmak kalıyor. Boşuna yeğenlerimi üzmeyinKızlar Günaydın ;
Dün akşam annemler eşime geçmiş olsuna gelmişlerdi.Onlarla birlikte bir bardak çay içtim.Normalde çayı sadece kahvaltıda içiyorum,çayı da sevmem.Neyse normalde ben akşamları sadece su içiyorum.Çok özür dileyerek yazıyorum,tuvaletimi tutamayacak duruma geldim.Çok sıkışıyorum ,koşa koşa gidiyorum.Yatağa yattık,ben 5 dk da bir lavoboya gitmeye başladım .Sonrada oturdum,ağladım.Forumda birisi idrar yolu enfeksiyonu yüzünden bebeğini kaybetmişti,hemen beni acile götür dedim eşime.Neyse gittik de bişey çıkmadı,bir de hasta adamı hastane köşelerinde perişan ettim.Etkilenmiycem diyorum ama bilinç altım etkileniyor.Bana ders oldu,siz etkilenmeyin diye yazdım size de.
Asya harika. Çok tatlı kızlar oluyorlar.
Ay seni o kadar iyi anlıyorum ki canım aynı şey bende de var kabus gibi bazen. Ama o idrar yolundan değil plesentada iltihap varmış ben de hemen gittim idrar testi yaptım bişey yoktuKızlar Günaydın ;
İyi yolculuklar canım sağlıcakla git inşallah. Umarım rahat geçer kaç tane mola veriyor? Çok sıkışırsanda sakın tutma söyle dursunlar sağlık durumu bu hamile olduğunu söylemek istemezsende kum döküyorum deKızlarr yoldayım yarım saat önce bindim memlekete gidiyorum 6saat yol ve korkumdan bişey içmiyorum dk başı otobüsü durdurturum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?