2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yaaa öyle mi kız mı hissediyorsun :)) 16:20 de gitcem ins öğrenir gelirim

Kızlarr yoldayım yarım saat önce bindim memlekete gidiyorum 6saat yol ve korkumdan bişey içmiyorum dk başı otobüsü durdurturum diye
Ay hadi yolun açık olsun canım sağına soluna mont yastık koy çok sarsılmaa

B BYV hem benim hiç ipek adında tanıdığım olmadı ama okuduğum kadarıyla hep sakin uysal oluyorlarmış :) sen tanıdın mı hiç

Doğru diyosun kuzum,benim yaşadıklarımı siz de yapmayın diye yazdım size de

Reactions: BYV
hahaha benden vıdeo gormustm kahraman polıs dıye kadın arabada doguruyo bıldıgın ama okadar kolay kı ınanamazsın hayır bızlere de boyle kolay dogumlar olsa ya vallahı ılgınc yaa ınsan sok oluyor

Çok saol canım o gün etkilenmedim belki ama daha sonra çok sık lavaboya çıkınca etkilendim,bir de ilk hamilelik o yüzden bu kadar tedirginiz galiba

D darklove

sorun yok benim şekerde dikkat ediyorum tokluk 110 geçmiyor zaten.

Doktorun abartısı önlem alalım aile de var diye..
Ayrıca onun tartısı da yanlışmış aile hekimliğinde toplamda 3 kilo almısim gözüküyor.
Gayet yolunda herşey çok şükür

B BYV hem benim hiç ipek adında tanıdığım olmadı ama okuduğum kadarıyla hep sakin uysal oluyorlarmış :) sen tanıdın mı hiç
Yok canım tek tanıdığım İstanbullu gelindeki cadı gelin İpekPatronomunun eşide ipek ama tanımıyorum. Hem ne olacak tanısam hepsi farklı olur bebeği annesi babası yetiştirecek sizin verdiğiniz sevgi ve ahlakla yetişecek siz yoğuracaksınız onu bana ebemde kızıyor off ya ikizler olacak diyince ya istediği burç olsun bşbver sağlıklı olsun sen yetiştircen onu diyor.

Ay evet ikizler olcak galiba Aynen ya hayırlısı biz onu güzel yetiştirebiliriz inş ama isim insan karakterini etkiliyor yalnız :)

Bilmiyorum paniğimdir ama atak geçirmedim hiç. Bugün geçti ama gece kötüydüm gerçekten zor uyudum uyurken boğuluyormuşum gibi hissettim hep.

Bizdeeee :) Arden benim Bulut eşimin istegi ortada buluşamadik henüz 3. Bir şık daha var ama bakalım
Hadi ya ne güzel aynı olursa sevinirim ortak bi noktamız olur :)) Bizde ne zaman karar vericez bakalım ama sanırım Bulut olucak tek hemfikir olduğumuz isim çünkü :)

Benim arkadaşım yaşamıştı kaç kez acile gitti nefes alamıyorum diye ama hicbir sorun yoktu en son psikolojik dediler. Diyaframa baskı yapıyorsa ondan olabilir canım
Belkide canım ama ben hamilelikten öncede böyle oluyodum nadirde olsa özellikle bişeye moralim bozulsa bişeyden korksam gece uyurken kalbim durcak gibi hissederdim zor nefes alırdım bu sefer hiç bişeye üzülmedim ama anlamadım neden olduğunu :/

Bende esneyerek nefes alınca rahat rahat nefes almış gibi hissediyorum. Aslında çok paniğimdir ama atak geçirmedim canım henüz o yüzden panik atağım diyemiyorum ama psikolojik olduğuna eminim

30 yasima geldim onun hali , tavrı kadar kimseden tiksinmedim ben. Tam dengesiz .
Kuzum idrar yolu enfeksiyonu yazmıştı ama biraz kaç gün sonra geldi ve yanlış yazdığını söyledi . Plasenta da enfeksiyon varmir bebeğini öyle kaybetmiş . Herkesin yazdığına kulak vermeyin . İnsanlarda yazıp duruyor ne olduğunu bilmeden. Bak etkilenmissin bile.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…