Yerim o yavru kediyiIcımde mınık yavru kedı var sankı ufak ıfak tık tık atıyor
doktorum 21. hafta uygun dedi. 21. haftada düşünüyorumkızlar ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırmayı düşünüyosunuzz
Hic sorma ya nasil bunyeleri varsa cart diye cikariyolar bebegi :)))hahaha benden vıdeo gormustm kahraman polıs dıye kadın arabada doguruyo bıldıgın ama okadar kolay kı ınanamazsınhayır bızlere de boyle kolay dogumlar olsa ya vallahı ılgınc yaa ınsan sok oluyor
Ayyy hadi inşallah ama bizim öyle kolay olacak gibi degil ya :)) benim beğendiklerimi o onun beğendiklerini ben begenmiyorumAmin Allah razı olsun bir akşam çay içerken eşim oğlanın adı Çınar olsun mu dedi bende oluuuurr tabiki deyip üzerine atladımYoksa omu bumu diye işin içinden çıkılmıyor karar vermiş olduk :) Darısı başınıza
Tam tabiriyle bu gercekten hazir cocuk :)) bizde milyon tane teste girelim vs. Valla eger dogruysa bence keske herkeste oyle olsa :))valla hazır çocuk gibi bir şey ne rahat ahah bi gidiyosun doğuruyosun doğuduğunu da hissediyorlarmı acaba
Canım arkadaş yanlış yazmış plesantada enfeksiyon var dedi sanırım bende çok etkileniyorum iyi niyetli yazıyorlar onlara da biley diyemem ben oğlumda ilk hamileliğim olmasına rağmen okadar relaxtım ki hiç bir kere ay bişey mi oldu acaba endişesine bile kapılmadım çok ağır olmamakla beraber ağırda kaldırdım eğilerek yerlerimi bile sildim şimdi daha tecrübrli olmama rağmen en ufak ağrıda acaba bi terslik mi war bişey oldu kesin diye kendimi yiyorum. Hareketlerini hissettiğimden beri daha sakinim inş bugünleri hemen atlatırız boşuna yawrularımızı strese sokmayızKızlar Günaydın ;
Dün akşam annemler eşime geçmiş olsuna gelmişlerdi.Onlarla birlikte bir bardak çay içtim.Normalde çayı sadece kahvaltıda içiyorum,çayı da sevmem.Neyse normalde ben akşamları sadece su içiyorum.Çok özür dileyerek yazıyorum,tuvaletimi tutamayacak duruma geldim.Çok sıkışıyorum ,koşa koşa gidiyorum.Yatağa yattık,ben 5 dk da bir lavoboya gitmeye başladım .Sonrada oturdum,ağladım.Forumda birisi idrar yolu enfeksiyonu yüzünden bebeğini kaybetmişti,hemen beni acile götür dedim eşime.Neyse gittik de bişey çıkmadı,bir de hasta adamı hastane köşelerinde perişan ettim.Etkilenmiycem diyorum ama bilinç altım etkileniyor.Bana ders oldu,siz etkilenmeyin diye yazdım size de.
Dinlenince gecmeyen sureklilik arz eden bir agriysa gitmelisin bence. Ciddi birsey oldugunu sanmiyorum ama riske atmaya degmez canimKizlar merhaba bugün 15+3 olduk doktor randevum 2 hafta sonra ama dün aksamdan beri sol vajinamda ağrı var bazen sağ da agriyor sabah kalktim hala ayni sanki oraya birsey toplanmis gibi his veriyo sizce doktora gitmelimiyim yoksa azdaha bekleyim gecermi ağrı napiyim yardim edin
dün video izledim. acıbadem kadıköy doktoru. 2li test düzgün çıktıysa 3lü 4lü yaptırmayın diyo. en güvenilir 2li testmiş. ben de sadece 2li yaptırırım sanıyordum doktor 3lü test için kan ver diye yönlendirince gittim.
çarşamba kan verdim, nifty yaptırdım. eşim de dahil etrafımdakiler, eğer down sendromlu olursa bebeği aldırmam görüşünde. Ben bu durum üzerine yorum yapmıyorum. Konuşamayacağım kadar ağır konular bunlar. Bebeğimle konuşuyorum sadece. Sen bakma babanın söylediklerine, sağsalim geleceksin kucağıma diyorum.
inşallah sonucumuz da iyi gelir de belirsizliğimiz gider.
Ben inanıyorum ki bebeklerimiz sağlıklı Allah'ın izni ile. Herkesin kendi fikri ama ben kıyamam aldırmaya bir ömür vicdan azabı. Rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın pişmanlık vermesin kolay değil tabi ki bütün testleri normal çıkıp down sendromlu bebeği olan bi tanıdığım var. Allah korusun doğduktan sonra kıyabilir mi insanRabbim büyük İnşâAllah sağ Salim sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız. Benimde ikili test 1:50 çıkmıştı. Başka test yaptırmicam bugün kontrolüm var doktorum nifty konusunda ısrarlı ama istemiyorum aldırmayacağım için sonuç kötü gelirse bütün gebeliğim zehir olacak. En güzeli umut ve dua ile beklemek gerisi Allah'a kalmış. Bu mübarek cuma günü Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin
Hayırlı yolculuklar canım bencede içme wala çok zor dışarı çıkıcam zaman bile su içmemeye çalışıyorumKızlarr yoldayım yarım saat önce bindim memlekete gidiyorum 6saat yol ve korkumdan bişey içmiyorum dk başı otobüsü durdurturum diye
İnşallah canım benim Ya Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi .Ben bişey sorucam yerleri elimizle silmek tehlikeli mi,ben yerleri elimle siliyorum.Mop bile aldım ama elimle silmezsem temiz olmayacak gibi hissediyorum.Sadece cam silmedim,onun dışında her işi yapıyorumCanım arkadaş yanlış yazmış plesantada enfeksiyon var dedi sanırım bende çok etkileniyorum iyi niyetli yazıyorlar onlara da biley diyemem ben oğlumda ilk hamileliğim olmasına rağmen okadar relaxtım ki hiç bir kere ay bişey mi oldu acaba endişesine bile kapılmadım çok ağır olmamakla beraber ağırda kaldırdım eğilerek yerlerimi bile sildim şimdi daha tecrübrli olmama rağmen en ufak ağrıda acaba bi terslik mi war bişey oldu kesin diye kendimi yiyorum. Hareketlerini hissettiğimden beri daha sakinim inş bugünleri hemen atlatırız boşuna yawrularımızı strese sokmayız
doktorum 21. hafta uygun dedi. 21. haftada düşünüyorum
Benım arada pıt oluyordu ama onları saymadım yok ya degldır dıyeYerim o yavru kediyi
Dün akşam sol kasıktan bir tekme yedim resmen elime geldiay iyice başladılar ben buradayım demeye çok şükür
hahaha Allah sıze de kolay dogum nasip etsın ınsallah bana da az agrılı acısız sürec :))Hic sorma ya nasil bunyeleri varsa cart diye cikariyolar bebegi :)))hepimiz boyle kolay yapalim insallah
Doğuma yakın yerleri elinizle silin diyorlar açılmayı kolaylaştırıyor diye, bu süreçte eğilerek silme riske atmaya değmez, ayrıca sık lavaboya çıkma bu süreçte çok normal, yaparken ağrı kaşıntı yoksa sıkıntı yoktur, son aylar daha da sık olacak, hatta ilk gebeliğimde suyum geldiğinde altıma kaçırıyorum galiba demiştim :) ilk gebeliğim boyunca her testte idrar yolu enfeksiyonu çıktı, ilaç kullandım tek kullanımlık saşelerden. Ama hiç yanma kaşıntı olmadı bi sıkıntı da yaşamadık çok şükür, içini ferah tut..İnşallah canım benim Ya Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi .Ben bişey sorucam yerleri elimizle silmek tehlikeli mi,ben yerleri elimle siliyorum.Mop bile aldım ama elimle silmezsem temiz olmayacak gibi hissediyorum.Sadece cam silmedim,onun dışında her işi yapıyorum
Göbeğini sıkıştırmadığın zorlamadığın sürece bişey olmaz canım bende elimle silince daha temiz oluyor diğer türlü hep tüy saç felan kalıo bide çok uzanma yükseğe canımİnşallah canım benim Ya Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi .Ben bişey sorucam yerleri elimizle silmek tehlikeli mi,ben yerleri elimle siliyorum.Mop bile aldım ama elimle silmezsem temiz olmayacak gibi hissediyorum.Sadece cam silmedim,onun dışında her işi yapıyorum
Icımde mınık yavru kedı var sankı ufak ıfak tık tık atıyor
Çok güzel bir duygu degil mi? Önceki gün egildim, sıkışmış herhalde bizim zilli, karnıma bir tekme yedim, hemen doğruldum. ''Anne dik dursana, sıkışıyorum burda.' seklindeki ilk mesajını aldım:).Yerim o yavru kediyi
Dün akşam sol kasıktan bir tekme yedim resmen elime geldiay iyice başladılar ben buradayım demeye çok şükür
Çok güzel bir duygu degil mi? Önceki gün egildim, sıkışmış herhalde bizim zilli, karnıma bir tekme yedim, hemen doğruldum. ''Anne dik dursana, sıkışıyorum burda.' seklindeki ilk mesajını aldım:).
Bizimki de kiprassaya ne güzel olur ama daha erken sanirim benim için :))Benım arada pıt oluyordu ama onları saymadım yok ya degldır dıye
Zaten kabarıyor saga sola nereye gıderse yakalıyorum.
Sabah 5 6 gıbı kızım odasında uyurken ruya gormus agladı bırAz yanıma geldı... ona sarılıyoruz bısey yok falan aaa bı baktım benım mınnos pıt pıtt kedı gıbısasırdım bıde seyırme degıl bıldıgın dokunma dedım cocugum senın bu saatte ne ısın var yatsana uyumayı bıraktım onu dınlıyorum esımde bakımmm dedı bende dedım daha dur senlık durum yok
Evet yaaa baslasınlar baslasınlar ıcım rahat edıyor cok sukur
hahaha Allah sıze de kolay dogum nasip etsın ınsallah bana da az agrılı acısız sürec :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?