2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar doktor kız dedi nedense erkek fikrine kapılmoştm ama herkese kızom olsun derken rabbim nasib ediyor herhalde ama şu var daha bir ay önce bir hafta önceydi şimdi iki hafta olmuş 16+2 deyim sata göre ama ultrasona göre 18+6 diyor bu nasıl olur net göremedim ultrason biraz bozuktu gibi birde ayrıntolı ultrason icin araştırmaya yinlendirdi üçlüyü tutin yapıyoruz dedi kan aldılar normal kadın doğummu yönlendirecek beni araştırmaya gidince yoksa baska bölüme mi başvurmam lazım

hahaha benden vıdeo gormustm kahraman polıs dıye kadın arabada doguruyo bıldıgın ama okadar kolay kı ınanamazsın hayır bızlere de boyle kolay dogumlar olsa ya vallahı ılgınc yaa ınsan sok oluyor
Hic sorma ya nasil bunyeleri varsa cart diye cikariyolar bebegi :))) hepimiz boyle kolay yapalim insallah

Ayyy hadi inşallah ama bizim öyle kolay olacak gibi degil ya :)) benim beğendiklerimi o onun beğendiklerini ben begenmiyorum

Merhaba kızlar, umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir, sayfalar o kadar çok birikmiş ki bakmaya çalışıyorum ama yetişemiyorum. Ben de haftaya gidiyorum kontrole, en son kanama olduğu gün görmüştüm, umarım iyidir.. ama artık hareketlerini hissediyorum pıtpıt şekilde de değil baya hafif tekme gibi, o kadar güzel bir duygu ki :) Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

Canım arkadaş yanlış yazmış plesantada enfeksiyon var dedi sanırım bende çok etkileniyorum iyi niyetli yazıyorlar onlara da biley diyemem ben oğlumda ilk hamileliğim olmasına rağmen okadar relaxtım ki hiç bir kere ay bişey mi oldu acaba endişesine bile kapılmadım çok ağır olmamakla beraber ağırda kaldırdım eğilerek yerlerimi bile sildim şimdi daha tecrübrli olmama rağmen en ufak ağrıda acaba bi terslik mi war bişey oldu kesin diye kendimi yiyorum. Hareketlerini hissettiğimden beri daha sakinim inş bugünleri hemen atlatırız boşuna yawrularımızı strese sokmayız

Dinlenince gecmeyen sureklilik arz eden bir agriysa gitmelisin bence. Ciddi birsey oldugunu sanmiyorum ama riske atmaya degmez canim

Benim ikili sonucum da 1:50 çıktı doktorla sadece 1 kez görüştük sonra kapattık amniyosentez istiyor doktorum nifty %100 sonuç vermiyor diye ama hiçbirini de yaptırmayabilirsin demişti . Ben biliyorum benim kızım çok sağlıklı annesini sabah akşam kusturuyor:) hiç aklımı kalbimi bulandırmıyorum zaten benim ve çocuğumun bu hayatta bir sınavı olacaksa onun önüne kimse geçemez

Kızlarr yoldayım yarım saat önce bindim memlekete gidiyorum 6saat yol ve korkumdan bişey içmiyorum dk başı otobüsü durdurturum diye
Hayırlı yolculuklar canım bencede içme wala çok zor dışarı çıkıcam zaman bile su içmemeye çalışıyorum

İnşallah canım benim Ya Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi .Ben bişey sorucam yerleri elimizle silmek tehlikeli mi,ben yerleri elimle siliyorum.Mop bile aldım ama elimle silmezsem temiz olmayacak gibi hissediyorum.Sadece cam silmedim,onun dışında her işi yapıyorum

Yerim o yavru kediyi
Dün akşam sol kasıktan bir tekme yedim resmen elime geldi ay iyice başladılar ben buradayım demeye çok şükür
Benım arada pıt oluyordu ama onları saymadım yok ya degldır dıye
Zaten kabarıyor saga sola nereye gıderse yakalıyorum .
Sabah 5 6 gıbı kızım odasında uyurken ruya gormus agladı bırAz yanıma geldı... ona sarılıyoruz bısey yok falan aaa bı baktım benım mınnos pıt pıtt kedı gıbı sasırdım bıde seyırme degıl bıldıgın dokunma dedım cocugum senın bu saatte ne ısın var yatsana uyumayı bıraktım onu dınlıyorum esımde bakımmm dedı bende dedım daha dur senlık durum yok
Evet yaaa baslasınlar baslasınlar ıcım rahat edıyor cok sukur
Hic sorma ya nasil bunyeleri varsa cart diye cikariyolar bebegi :))) hepimiz boyle kolay yapalim insallah
hahaha Allah sıze de kolay dogum nasip etsın ınsallah bana da az agrılı acısız sürec :))

Doğuma yakın yerleri elinizle silin diyorlar açılmayı kolaylaştırıyor diye, bu süreçte eğilerek silme riske atmaya değmez, ayrıca sık lavaboya çıkma bu süreçte çok normal, yaparken ağrı kaşıntı yoksa sıkıntı yoktur, son aylar daha da sık olacak, hatta ilk gebeliğimde suyum geldiğinde altıma kaçırıyorum galiba demiştim :) ilk gebeliğim boyunca her testte idrar yolu enfeksiyonu çıktı, ilaç kullandım tek kullanımlık saşelerden. Ama hiç yanma kaşıntı olmadı bi sıkıntı da yaşamadık çok şükür, içini ferah tut..

Göbeğini sıkıştırmadığın zorlamadığın sürece bişey olmaz canım bende elimle silince daha temiz oluyor diğer türlü hep tüy saç felan kalıo bide çok uzanma yükseğe canım

Yerim o yavru kediyi
Dün akşam sol kasıktan bir tekme yedim resmen elime geldi ay iyice başladılar ben buradayım demeye çok şükür
Çok güzel bir duygu degil mi? Önceki gün egildim, sıkışmış herhalde bizim zilli, karnıma bir tekme yedim, hemen doğruldum. ''Anne dik dursana, sıkışıyorum burda.' seklindeki ilk mesajını aldım:).

Bizimki de kiprassaya ne güzel olur ama daha erken sanirim benim için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…