Sezeryandan sonra normal dogum yaptiran doktorlar var canim senin oyle olmuyor mu ? Belki olur ? Insallah hepimiz acisiz agrisiz zeytinyagindan kil ceker gibi kolay atlatiriz ne diyim :))Benım arada pıt oluyordu ama onları saymadım yok ya degldır dıye
Zaten kabarıyor saga sola nereye gıderse yakalıyorum.
Sabah 5 6 gıbı kızım odasında uyurken ruya gormus agladı bırAz yanıma geldı... ona sarılıyoruz bısey yok falan aaa bı baktım benım mınnos pıt pıtt kedı gıbısasırdım bıde seyırme degıl bıldıgın dokunma dedım cocugum senın bu saatte ne ısın var yatsana uyumayı bıraktım onu dınlıyorum esımde bakımmm dedı bende dedım daha dur senlık durum yok
Evet yaaa baslasınlar baslasınlar ıcım rahat edıyor cok sukur
hahaha Allah sıze de kolay dogum nasip etsın ınsallah bana da az agrılı acısız sürec :))
Hayırlı olsun canımKızlar doktor kız dedi nedense erkek fikrine kapılmoştm ama herkese kızom olsun derken rabbim nasib ediyor herhalde ama şu var daha bir ay önce bir hafta önceydi şimdi iki hafta olmuş 16+2 deyim sata göre ama ultrasona göre 18+6 diyor bu nasıl olur net göremedim ultrason biraz bozuktu gibi birde ayrıntolı ultrason icin araştırmaya yinlendirdi üçlüyü tutin yapıyoruz dedi kan aldılar normal kadın doğummu yönlendirecek beni araştırmaya gidince yoksa baska bölüme mi başvurmam lazım
Aynen canım benim kızımda öyle hala bulantı yaptırıyor annesine :) varlığına şükürler olsunnBenim ikili sonucum da 1:50 çıktı doktorla sadece 1 kez görüştük sonra kapattık amniyosentez istiyor doktorum nifty %100 sonuç vermiyor diye ama hiçbirini de yaptırmayabilirsin demişti . Ben biliyorum benim kızım çok sağlıklı annesini sabah akşam kusturuyor:) hiç aklımı kalbimi bulandırmıyorum zaten benim ve çocuğumun bu hayatta bir sınavı olacaksa onun önüne kimse geçemez
Idrar yolu enfeksiyonu olunca Allah korusun cocuga birsey olacak diye birsey yok. Ben de suan hafif var tek kullanimlik saselerden kullandim onumuzdeki haftada kültür verecegim. Ona gore gerekirse ilac yazilacak. Dikkat edildigi sürece Allahin izniyle birsey olmaz bencedeDoğuma yakın yerleri elinizle silin diyorlar açılmayı kolaylaştırıyor diye, bu süreçte eğilerek silme riske atmaya değmez, ayrıca sık lavaboya çıkma bu süreçte çok normal, yaparken ağrı kaşıntı yoksa sıkıntı yoktur, son aylar daha da sık olacak, hatta ilk gebeliğimde suyum geldiğinde altıma kaçırıyorum galiba demiştim :) ilk gebeliğim boyunca her testte idrar yolu enfeksiyonu çıktı, ilaç kullandım tek kullanımlık saşelerden. Ama hiç yanma kaşıntı olmadı bi sıkıntı da yaşamadık çok şükür, içini ferah tut..
Esler de hissetmek istiyor artık :) kizimda hiç oralı değildi, çok üzülüyordum haline ama şimdi masallah üstüme titriyor . Sanırım 5 yıldan sonra oturdu az da olsa babalığıBenım arada pıt oluyordu ama onları saymadım yok ya degldır dıye
Zaten kabarıyor saga sola nereye gıderse yakalıyorum.
Sabah 5 6 gıbı kızım odasında uyurken ruya gormus agladı bırAz yanıma geldı... ona sarılıyoruz bısey yok falan aaa bı baktım benım mınnos pıt pıtt kedı gıbısasırdım bıde seyırme degıl bıldıgın dokunma dedım cocugum senın bu saatte ne ısın var yatsana uyumayı bıraktım onu dınlıyorum esımde bakımmm dedı bende dedım daha dur senlık durum yok
Evet yaaa baslasınlar baslasınlar ıcım rahat edıyor cok sukur
hahaha Allah sıze de kolay dogum nasip etsın ınsallah bana da az agrılı acısız sürec :))
Insallah temiz cikacak canim benimAynen canım benim kızımda öyle hala bulantı yaptırıyor annesine :) varlığına şükürler olsunn
Bugün kontrolümüz vardı doktorum bence bi sıkıntı çıkmayacak dedi. İnşâAllah ya Rabbim
Araştırma hastanesine ayrıntılı için gidicem ya olmadı baska dokora giderim birden iku hafta önde olması beni korkuttu ya üç olursa tehlikeliymis galibaHayırlı olsun canım
Belki büyük ölçmüştür doktor , içinde şüphe varsa başka bir doktora görün derim.
İnşâAllah canım. Artık test falan yaptırmicam sonuca odaklandım :)Insallah temiz cikacak canim benim
Arkadaşlar instagramda bi hesap var bi baba ürün içeriklerini inceliyo temiz içerikleri de paylaşıyo ben alışverişi ona göre yapıcam kısmetse sizlerle de paylaşmak istedim hesabın adı muhendisinoglu. Bebek bezinden şampuana herşeyi incelemiş
Geçmiş olsun canım, aynen öyle çok ilerlemediği sürece sıkıntı olmaz ayrıca çok ilerlese zaten anlaşılır yanma olur renginden belli eder kendini rahatsız eder yaniIdrar yolu enfeksiyonu olunca Allah korusun cocuga birsey olacak diye birsey yok. Ben de suan hafif var tek kullanimlik saselerden kullandim onumuzdeki haftada kültür verecegim. Ona gore gerekirse ilac yazilacak. Dikkat edildigi sürece Allahin izniyle birsey olmaz bencede
İki hafta önce olanı duydum ama üç haftayı hiç duymadım canım. Tedirgin olma , birşey olmaz.Araştırma hastanesine ayrıntılı için gidicem ya olmadı baska dokora giderim birden iku hafta önde olması beni korkuttu ya üç olursa tehlikeliymis galiba
Kiz mat sinavindan dusuk almis okuldan aradi pamuk annecim gelince bisi deme soz 2.donem yuksek alicam diyor ole pamugum istepamuk anne
İnşaAllah canım ayrıntıloyada girince rahatlarım belkiİki hafta önce olanı duydum ama üç haftayı hiç duymadım canım. Tedirgin olma , birşey olmaz.
Sarilalim gelayy bende yayım annemde yay birbirimizi yeriz annemle
Aynen öyle. Araba koltuğu konusunda özellikle meğer ne çok detay varmış ben olsam gidip ortalama fiyatta olan bi taneyi alırdım ama meğer onlar da bir sürü ayrıntısı varmışYa evet çok faydalı bir sayfa.
Takip ediyorum şimdiden bir çok konuda kafamda bir şeyler şekillendi..
Aslında o raflarda duran masum gibi görünen şeylere ne kadar da tehlikeli şeyler içeriyormuş..
Hıc bellı olmaz kızımdan cok farklı basladı hareketı kızımda boyle kabarmaları yer degıstırmelerı asla hıssetmedım o hareketı ıkılıden berı hıssedıyorum hatta son haftalar daha cok. Kızıma hamıleyken 16.haftada cok mınık degısık duymustum bunda daha net 17.haftada duymus oldum. Yanı bu cılgın bebıslerın ne yapacagı bellı olmazBizimki de kiprassaya ne güzel olur ama daha erken sanirim benim için :))
Yok canım yaaa saglıklıklı dogsun yeter ben o dusuncelerı aştım hem o zor bıraz. Doktor tanıdıgım bıle ıkıncıyı öyle yapamacaktı sezeryan oldu...Sezeryandan sonra normal dogum yaptiran doktorlar var canim senin oyle olmuyor mu ? Belki olur ? Insallah hepimiz acisiz agrisiz zeytinyagindan kil ceker gibi kolay atlatiriz ne diyim :))
esım aynı ya şükür... kızıma dıyorm bak kardesın uyandı bak tık tık yapıyor oda sarkı soyluyorEsler de hissetmek istiyor artık :) kizimda hiç oralı değildi, çok üzülüyordum haline ama şimdi masallah üstüme titriyor . Sanırım 5 yıldan sonra oturdu az da olsa babalığı
peki canım ultrasona göre mia ldın sata göre mi
Ayrıntılı usg önemli , bütün organ taraması yapıldığı için . İyi bir yer araştırmanda fayda var.İnşaAllah canım ayrıntıloyada girince rahatlarım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?