2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sezeryandan sonra normal dogum yaptiran doktorlar var canim senin oyle olmuyor mu ? Belki olur ? Insallah hepimiz acisiz agrisiz zeytinyagindan kil ceker gibi kolay atlatiriz ne diyim :))

Hayırlı olsun canım
Belki büyük ölçmüştür doktor , içinde şüphe varsa başka bir doktora görün derim.

Aynen canım benim kızımda öyle hala bulantı yaptırıyor annesine :) varlığına şükürler olsunn
Bugün kontrolümüz vardı doktorum bence bi sıkıntı çıkmayacak dedi. İnşâAllah ya Rabbim

Arkadaşlar instagramda bi hesap var bi baba ürün içeriklerini inceliyo temiz içerikleri de paylaşıyo ben alışverişi ona göre yapıcam kısmetse sizlerle de paylaşmak istedim hesabın adı muhendisinoglu. Bebek bezinden şampuana herşeyi incelemiş

Idrar yolu enfeksiyonu olunca Allah korusun cocuga birsey olacak diye birsey yok. Ben de suan hafif var tek kullanimlik saselerden kullandim onumuzdeki haftada kültür verecegim. Ona gore gerekirse ilac yazilacak. Dikkat edildigi sürece Allahin izniyle birsey olmaz bencede

Esler de hissetmek istiyor artık :) kizimda hiç oralı değildi, çok üzülüyordum haline ama şimdi masallah üstüme titriyor . Sanırım 5 yıldan sonra oturdu az da olsa babalığı

Hayırlı olsun canım
Belki büyük ölçmüştür doktor , içinde şüphe varsa başka bir doktora görün derim.
Araştırma hastanesine ayrıntılı için gidicem ya olmadı baska dokora giderim birden iku hafta önde olması beni korkuttu ya üç olursa tehlikeliymis galiba

Ya evet çok faydalı bir sayfa.
Takip ediyorum şimdiden bir çok konuda kafamda bir şeyler şekillendi..
Aslında o raflarda duran masum gibi görünen şeylere ne kadar da tehlikeli şeyler içeriyormuş..

Geçmiş olsun canım, aynen öyle çok ilerlemediği sürece sıkıntı olmaz ayrıca çok ilerlese zaten anlaşılır yanma olur renginden belli eder kendini rahatsız eder yani

Araştırma hastanesine ayrıntılı için gidicem ya olmadı baska dokora giderim birden iku hafta önde olması beni korkuttu ya üç olursa tehlikeliymis galiba
İki hafta önce olanı duydum ama üç haftayı hiç duymadım canım. Tedirgin olma , birşey olmaz.

Ya evet çok faydalı bir sayfa.
Takip ediyorum şimdiden bir çok konuda kafamda bir şeyler şekillendi..
Aslında o raflarda duran masum gibi görünen şeylere ne kadar da tehlikeli şeyler içeriyormuş..
Aynen öyle. Araba koltuğu konusunda özellikle meğer ne çok detay varmış ben olsam gidip ortalama fiyatta olan bi taneyi alırdım ama meğer onlar da bir sürü ayrıntısı varmış

Bizimki de kiprassaya ne güzel olur ama daha erken sanirim benim için :))
Hıc bellı olmaz kızımdan cok farklı basladı hareketı kızımda boyle kabarmaları yer degıstırmelerı asla hıssetmedım o hareketı ıkılıden berı hıssedıyorum hatta son haftalar daha cok. Kızıma hamıleyken 16.haftada cok mınık degısık duymustum bunda daha net 17.haftada duymus oldum. Yanı bu cılgın bebıslerın ne yapacagı bellı olmaz
Sezeryandan sonra normal dogum yaptiran doktorlar var canim senin oyle olmuyor mu ? Belki olur ? Insallah hepimiz acisiz agrisiz zeytinyagindan kil ceker gibi kolay atlatiriz ne diyim :))
Yok canım yaaa saglıklıklı dogsun yeter ben o dusuncelerı aştım hem o zor bıraz. Doktor tanıdıgım bıle ıkıncıyı öyle yapamacaktı sezeryan oldu...
Esler de hissetmek istiyor artık :) kizimda hiç oralı değildi, çok üzülüyordum haline ama şimdi masallah üstüme titriyor . Sanırım 5 yıldan sonra oturdu az da olsa babalığı
esım aynı ya şükür... kızıma dıyorm bak kardesın uyandı bak tık tık yapıyor oda sarkı soyluyor ennn çoook ıstedıgım kardesını kucagına vermekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…