2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım geçmiş olsun evet haklısın hepimiz o kadar çok etkileniyoruz o kadar çok korkuyoruz ki soluğu doktorda almak istiyoruz Allah korktuklarımızla sınamasın

Bende hissedebilirim belki ama doktorum imkansiz diyor ya daha cok erkenmis benim icin :)) saglikla gelsin de sezeryan normal farketmez kuzum

kızlar ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırmayı düşünüyosunuzz
Benim doktor randevum tam 20 haftayı doldurduğum gün canım doktorum o gün ben bı göreyim sonra randevu alırsın dedi sanırım 21 yada 22 haftanın içinde yaptırıcam ben

Geçmiş olsun canım, aynen öyle çok ilerlemediği sürece sıkıntı olmaz ayrıca çok ilerlese zaten anlaşılır yanma olur renginden belli eder kendini rahatsız eder yani
10 kadindan 9u hamilelikte geciriyor zaten dikkat edildigi surece Allahin izniyle birsey olmaz

Yolunu da bulmus :)) ama dersler icin kizilmaz ya :)) matematigim cok iyidir yolla calistirayim kuzucugu :))
Benimde bir o kadar berbat hic anlamam.5.sinif ve ilk defa 40 almis bir dersten ee korkuyor tabi : )sabah dua okuya okuya gidiyordu bin defa sorulari 300 defa oku dedim simdi kizmayayimda ne yapayim.nasil korktuysa kendi teli yok mudurden isteyip aramis bide : )ahh keske yakin olsanda çalıştırırsan ne guzel olurmus

Bizim mahallenin cocuklarini toplayip matematik ve ingilizce dersi verirdim onlarin dersleri iyi oldu benim ceyizlerim birikti. Hep patik havlu vs getirirlerdi cok guzel zamanlardi ya herkesin anlamadigi birsey varsa benimki de cografya hic kafam basmiyordu matematigi cok severim hani severek ogretirim hep :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…