2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar henüz ayrıntılı ultrasona giren var mı nelere baktı doktor ne kadar süre baktı ne dedi acaba

Bende esneyerek nefes alınca rahat rahat nefes almış gibi hissediyorum. Aslında çok paniğimdir ama atak geçirmedim canım henüz o yüzden panik atağım diyemiyorum ama psikolojik olduğuna eminim
bende öyleyim canım panik atak başlangıcı dediler öyle atak geçirip hastaneye gitmiyordum her seferinde 1 kere öyle hastanelik oldum oda uykudayken birden kalbim küt diye atmaya başlayınca korktum uyku haliyle kendime gelemedim ama şimdi atlattım çok şükür içinden sürekli kendini telkin et bir şey olmayacak psikolojik ben yapıyorum diye çünkü gerçekten beynimiz yapıyor uyuduğum anda yada aklını başka yere verdiğin anda geçiyor

ve eşimde aslan kavga çıkınca birbirimizi boğazlıyoruz resmen
Bence senin oğlun olucak canım içime öyle doğuyor :)
bana da öyle geliyor canım ya başından beri, başka bir doktora gitsem kesin çoktaan söylemişti sık sıkta gitmediğim için 20. Haftaya kalacak valla

Araştırma hastanesine git dedi doktorum özele mi gideyim araştırma daha iyi bakmaz mı sence
Araştırma hastanesi de iyi bakıyor , ben sadece önceden gidip memnun kalınan bir hastane varsa onu tercih et demek istedim canım :)

Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonundan korkmayın bol su için doktor veriyorsa tedavisini olun benim yıllardır kronik geçmiyor malesef idrar kültürü yaptırdım üreme olmamış sanırım yapısal vücut yapıyor bol bol su içiyorum bir kaç gündür içemiyordum gene kendini hissettirdi hamilelikte zaten kaçınılmaz oluyormuş bunla yaşamayı öğrendim artık resmen senelerdir var bide düşük riski vs diyorlar ama onu araştırdım böbreklere kadar çıkıp böbrek enfeksiyonu yaparsa erken doğum riski oluyormuş şimdi tehlikesi o yüzden oda zaten suyunuzu ilacınızı içtikten sonra o kadar ilerlemesi çok çok zor benim senelerdir var çok şükür böbreklerimde sıkıntı yok

Anneleeerrr
Ne güzel isimler koymuşsunuz yavrularıniza.
Adlarıyla yaşasınlar
Biz daha cinsiyetini bile öğrenemedik.

Anneleeerrr
Ne güzel isimler koymuşsunuz yavrularıniza.
Adlarıyla yaşasınlar
Biz daha cinsiyetini bile öğrenemedik.
Canım karnın çıkmaya başladı mı senin aynıyız seninle bende tık yok hala sabırsızlanıyorum

Canım geçmiş olsun ben dr ilk defa duydum . Inşallah randevunda güzel haberler alırsın sağlıkla gelir bebisin. Haberlerini bekliyoruz

Canım benim de sürekli gittiğim devlet hastanesi araştırma değildi. O yüzden ümraniye araştırma ya gittim kadın doğuma üçlü için kan aldı kontrol edip perinaloji mi ne o bölümden randevu al detayliya ve 3 lü testine o bakacak dediler . Salıya gideceğim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…