2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar merhaba bende dün sağlık ocağına gittim kan verdim . Kadın doğumun değerlerime bakmadan kan ve demir hapi verdiğini söyledim. Oda dünya sağlık örgütühamilelerde sıkıntı olur değerler eksik olur diye şimdiden kullanilmasini tavsiye ediyor dr lar da o yüzden yazıyor dedi. Kan sonuclarina bakalim degerin iyiyse boşa kullanma kabız olursun dedi .

Bu ara b 12 vitamini düşük çıkmış

Birde idrar tahlilinde epitel diye bir terim var 0_5 aralığı bende 21 çok yüksek çıkmış

Bilgisi olan var mı .ne demek o

Benim gittiğim hastane 810 demişti ama başka hastanelerde nedir bilmiyorum canım
Benim gittiğim hastane 400 dedi bana o bile çok geliyor,radyolog bakıyor ...450 tl ye doc perinatolog var daha iyi.yazık valla ya bu özeller soyguncu.
Bu arada ismi çok hoş adıyla yaşasın

Sizlerin fikrini almak istiyorum arkadaşlar isim konusu açılmışken benim oğlumun adı 'yağız.'..gelen bebiş kız olsaydı 'yağmur 'olacaktı.erkekte 'yarkın' (anlamı şimşek)istiyordum ama benim dışımda kimse beğenmiyor kaba diye.eşim isim konusu bana bıraktı bende kararsız kaldım.

Kan ve demir hapi kullanmiyorum . Birde ssknin karsilamadigi bir vitaminim var icinde hersey var demjr vs. Dahil degerlerim de cok iyi cikti doktorum bu sana yeterli ekstra yazmama gerek yok dedi ama cogunluk kullaniyor ve cogu doktor degere bakmadan yaziyor evet. Epitel idrar torbasinda bulunan hücrelerdir. Bu degerler 20 nin ustunde oldugunda arastirmak gerekir. Bi saglik sorunundan da kaynaklanabilir idrar yollari enfeksiyonu gibi yada numuneyi verirken dikkat etmediysende olabilirmis. Idrar kulturunde bakilmasi gerektigini biliyorum birde ama tabi doktorun yorumlasin ben sadece faraza konusuyorum canim

Bildiğim kadarıyla hayır canım ben normalde şişli etfalde yaptırırdım testleri ama ayrıntılı yokmuş orada baltalimanına yönlendirdiler beni
Canim benim hastane 500 istedi ayrintiliya ben devlette yaptirayim diyorum ama esim ozelde diyor napsam bilemedim

idrar yolu enfeksiyonunda oluyor ama vücutta olan bir hücre tek başına bir şey ifade eder mi bilemiyorum çokta yüksek değil gibi lökosit eritrosit değerlerin nasıl onlar da yüksek ise enfeksiyondur
ya bende bu tarz değişik isimleri beğeniyorum ama çevrenin dedikleri etkiliyor malesef bende bilmiyorum kale almalı mı almamalı mı ilerde sorun olur mu çokta abes bir isim değil bence ben herkesin verdiği isime saygı duyarım kulağa da hoş geliyor anlamı da kötü değil ne isimler koyan var biri zehir koymuş battaniyesinde yastığına zehir falan yazıyor aslında kimseye sormamak lazım sanırım illa bir şey bulan oluyor

Ben detaylı ultrasonu ayın 30 u gibi alayım randevu diyorum sat a göre 22+3 falan olacak geç mi olur ki doktor 24 e kadar vaktin var dedi ultrasonda da biraz geriden geliyordu haftasını yakalamaz diye de biraz geç alayım diye düşündm

Canımm bende sat tarihi yok malesef o yüzden başından beri ultrasona göre ilerliyoruz özeldeki doktorumada sordum 10 Ocakta yaptırmayı planlıyorum uygunmu dedim evet dedi
aa anladm canım teşekkürler :)
Ben de zayıfım canım çok da kilo almadım aslında ama onun etkisi oluyor mu olmuyor mu bilmem inşallah biz de yakın zamanda hissederiz kuzuları
inşallah canım ben de heyecanla bekliyorum valla..
Himm himm 10 yasinda ama hala bal annem dunyanin en guzel annesi cicek annem surekli notlar mektuplar siirler yazar : )
Kardesine yine ayni sekilde : )Eki Görüntüle 2221867
ya maşallah çok tatlı bi abla
Benim doktor randevum tam 20 haftayı doldurduğum gün canım doktorum o gün ben bı göreyim sonra randevu alırsın dedi sanırım 21 yada 22 haftanın içinde yaptırıcam ben
anladm kuzum ben de 22 de yaptırayım o zaman o civarlar iyi gibi geldi.
Ayın 17sinde yaptırıcam ben şuan 19a girdim o zaman 21 olucam sanırım.
teşekkrler canım ben de 22 de yaptıraym diye düşündüm
Kızlar henüz ayrıntılı ultrasona giren var mı nelere baktı doktor ne kadar süre baktı ne dedi acaba
yarım saa sürüyormuş form dolduruyolarmış canım.. ben daha gitmedim ama giden bi arkadaşm anlattı.
sat ile ultrason arasında 11 gün fark var. ultrasona göre giderim herhalde. haftaya tekrar randevum var doktora sorarım bunu
tamam canım ben de de 1 hafta fark var hala
yağmur çok güzel yarkın ilk defa duydumm

Ben de 15. Haftada falan ebeye hissettim ben dedim yok hissedemezsin erken bebek değildir dedi
Anlıyorsun ya bak mesela bana arada tık oldu ben degıldır belkı dıye duymazdan geldım ama suan emınım cunku bebegı hıssedıyorum arkasından pıt pıt ne olcak bagırsak olcak halı yokk bebegındır yaa ebeye bakma sennn... senden ıyı kımse bilemez.

Ben olsam dayanamazdım valla hiç yokmu normal bi hastane ücreti makul olan özel hastane gidiver :) yada devlete gitsende söylerler normalde devletemi gidiyosun? Ben enfenksiyon için devlete gitmiştim doktora sordum cinsiyet görebiliyomusunuz diye erkek olduğunu biliyodm ama genede sorayım dedim doktor dur bakıyım hemen dedi baktı erkek dedi niye söylemekten çekiniyolat başka yerlerde anlamıyorum.

ne güzel bir çoğunuz isim seçmiş biz de hala seçemedik . ikinci isim bile ben ege diyorm eşim efe diyor hiç anlaşamıyoruz bakalm artk

İnciyi de severim ezgiyi de ama çevremde onlardan var :)
evet çok naif isimler bizde de inci var ipek düşünebilirim melek peri falan öyle isimlerde çok hoşuma gidiyor benim ama bir yandan da kimsede olmayan isim koyma isteği peşimi bırakmıyor

İyi bakalım ilk giden burda anlatır inş :)

Bence de hissediyorum ben aşkımıı ama sanki zaman gectikce daha güclü oluyor bazen irkliyorum :)

Banada değişik geldi canım okulda sıkıntı çekebilir ama genede sen bilirsim. Yekta ismide güzel. Yasir isminide seviyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…