2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
devlete gidiyorum canım oda 20 gün sonra bir daha bakıcam dedi halbuki ilk başta direk kız olduğunu biliyomuydun dedi kız mıı diye şaşırdım ben öyle görüyorum bir daha bakıcam dedi özel hastanede bir tane var zaten 12 gün falan kaldı onun için para vermiyeyim dedim sırf kıyafet falan almak için hevesliyim yani yoksa hiç sorun değil elinde sonunda belli olacak sanırım çok erken de öğrensem zaten detaylıya kadar beklerdim emin olamazdım

evet çok naif isimler bizde de inci var ipek düşünebilirim melek peri falan öyle isimlerde çok hoşuma gidiyor benim ama bir yandan da kimsede olmayan isim koyma isteği peşimi bırakmıyor
Bir film izlemiştim,adam bütün çocuklarına kimsede olmasın diye kendi uydurduğu isimleri koymuştu acaba diyorum bazen yapsak mı öyle delilik kimsede olmayan isim güzel ama telafuz edilemeyince sinir oluyor insan bunu da düşükmek lazım canımm

Ooooooohoooo o ne kı ayagını bır ıttırecek aaaa dıye ırkıleceksın bence en coskulu zaman 30sonrası resmen gozukuyor dısardan
ayy gece uyurken elimi karnıma koymuştum bir tekme attı ki elim yerinden oynadı valla şok oldum doktorlar imkansız falan diyor ama o kadar da değil yani şimdi bildiğin tekme atıyor minnoşum

Dışardan mııı baba ne zaman hissederr
ben babaya bir türlü hissettiremedimm gece elime çok fena tekme attı valla şok oldum çok tatlı yaa eşime diyorum koy elini bak tekme atıyor o koyunca duruyor resmen sonra bizimkide sıkılıp şeyini çıkardın kapa şu karnını nazar deyecek diyor dedim annenin nazarı değmez ne hevessiz bu erkekler yaa

Peki benim eşimin karnıma domunmaya korktuğunu biliyor musun komedi yaaa elini koy diyorum yaa bişey olacak diyor ne zaman alışcak

ahah aynen valla ama yok o kadar da değil ya gene anlamlı güzel olsun :) ama şu aralar o kadar çok aynı isimleri görüyorum ki gerçekten bütün çocukların ismi aynı sanki

ahah aynen valla ama yok o kadar da değil ya gene anlamlı güzel olsun :) ama şu aralar o kadar çok aynı isimleri görüyorum ki gerçekten bütün çocukların ismi aynı sanki
Farklı isimleri seviyorum ama sırf farklı olsun diye garip garip isim koymalarını anlamıyorum bi de 3 isim koyan var ya ispanyollar gibi

Saydıklarının hepsi çok güzel:)

Dışardan mııı baba ne zaman hissederr
evett sen bıle tutabılırsın o derece

ayy gece uyurken elimi karnıma koymuştum bir tekme attı ki elim yerinden oynadı valla şok oldum doktorlar imkansız falan diyor ama o kadar da değil yani şimdi bildiğin tekme atıyor minnoşum
sız tekme gormedınız ırkılmeyı görürsünüz

Peki benim eşimin karnıma domunmaya korktuğunu biliyor musun komedi yaaa elini koy diyorum yaa bişey olacak diyor ne zaman alışcak
benimkide korkuyor çekiniyor hafif elini koyup bastırıyorum iyi hissetsin diye sıkışacak çocuk diyo ama başka şeye gelince yokk her gün tamam desem her gün ilişki yapacak

Farklı isimleri seviyorum ama sırf farklı olsun diye garip garip isim koymalarını anlamıyorum bi de 3 isim koyan var ya ispanyollar gibi
yok canım bende sevmiyorum 2 isim bile bana fazla geliyor ya :)

ay bakalımm yaa şimdi bile nasıl içimden bir şeyler kayıyor gidiyor sanki karnım lıkır lıkır yapıyor inşallah korkmam ilerde

yok canım bende sevmiyorum 2 isim bile bana fazla geliyor ya :)

ay bakalımm yaa şimdi bile nasıl içimden bir şeyler kayıyor gidiyor sanki karnım lıkır lıkır yapıyor inşallah korkmam ilerde

Başka devlet hastanesi yokmu canım yakınlarda mesela benim yaşadığım yerde devlet hastanesi var bide nasıl anlatıyım evime 15–20 dk uzaklıkta bi devlet hastanesinin polikliniği var. Ben devlete gitseydim doktor söylemeseydi cinsiyeti o polikliniğe giderdim bide belki orda söylerler diye kaçıncı haftada kıza benzettiğini söyledi peki canım?

Kuzum sordun diye yaziyorum ben begenmedim. Yarkin hic sevilesi gelmedi kulagima :)) ama tabiki herkesin kendi karari kimseyi fazla takma ne istiyorsan onu koy ben biraz daha eski tarz isim seviyorum ondan da sevememis olabilirim

benimkide korkuyor çekiniyor hafif elini koyup bastırıyorum iyi hissetsin diye sıkışacak çocuk diyo ama başka şeye gelince yokk her gün tamam desem her gün ilişki yapacak
İlişkiden de korkuyor ne yazık ki benimki bikaç kere denedik ama karnım büyüdükçe kaçıyor benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…