- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Ooooooohoooo o ne kı ayagını bır ıttırecek aaaa dıye ırkıleceksınBence de hissediyorum ben aşkımıı ama sanki zaman gectikce daha güclü oluyor bazen irkliyorum :)
devlete gidiyorum canım oda 20 gün sonra bir daha bakıcam dedi halbuki ilk başta direk kız olduğunu biliyomuydun dedi kız mıı diye şaşırdım ben öyle görüyorum bir daha bakıcam dediBen olsam dayanamazdım valla hiç yokmu normal bi hastane ücreti makul olan özel hastane gidiver :) yada devlete gitsende söylerler normalde devletemi gidiyosun? Ben enfenksiyon için devlete gitmiştim doktora sordum cinsiyet görebiliyomusunuz diye erkek olduğunu biliyodm ama genede sorayım dedim doktor dur bakıyım hemen dedi baktı erkek dedi niye söylemekten çekiniyolat başka yerlerde anlamıyorum.
Bir film izlemiştim,adam bütün çocuklarına kimsede olmasın diye kendi uydurduğu isimleri koymuştuevet çok naif isimler bizde de inci var ipek düşünebilirim melek peri falan öyle isimlerde çok hoşuma gidiyor benim ama bir yandan da kimsede olmayan isim koyma isteği peşimi bırakmıyor
Dışardan mıııOoooooohoooo o ne kı ayagını bır ıttırecek aaaa dıye ırkıleceksınbence en coskulu zaman 30sonrası resmen gozukuyor dısardan
ayy gece uyurken elimi karnıma koymuştum bir tekme attı ki elim yerinden oynadı valla şok oldum doktorlar imkansız falan diyor ama o kadar da değil yani şimdi bildiğin tekme atıyor minnoşumOoooooohoooo o ne kı ayagını bır ıttırecek aaaa dıye ırkıleceksınbence en coskulu zaman 30sonrası resmen gozukuyor dısardan
ben babaya bir türlü hissettiremedimm gece elime çok fena tekme attı valla şok oldum çok tatlı yaa eşime diyorum koy elini bak tekme atıyor o koyunca duruyor resmen sonra bizimkide sıkılıp şeyini çıkardın kapa şu karnını nazar deyecek diyor dedim annenin nazarı değmez ne hevessiz bu erkekler yaaDışardan mıııbaba ne zaman hissederr
Peki benim eşimin karnıma domunmaya korktuğunu biliyor musunben babaya bir türlü hissettiremedimm gece elime çok fena tekme attı valla şok oldum çok tatlı yaa eşime diyorum koy elini bak tekme atıyor o koyunca duruyor resmen sonra bizimkide sıkılıp şeyini çıkardın kapa şu karnını nazar deyecek diyor dedim annenin nazarı değmez ne hevessiz bu erkekler yaa
ahah aynen valla ama yok o kadar da değil ya gene anlamlı güzel olsun :) ama şu aralar o kadar çok aynı isimleri görüyorum ki gerçekten bütün çocukların ismi aynı sankiBir film izlemiştim,adam bütün çocuklarına kimsede olmasın diye kendi uydurduğu isimleri koymuştuacaba diyorum bazen yapsak mı öyle delilik kimsede olmayan isim güzel ama telafuz edilemeyince sinir oluyor insan bunu da düşükmek lazım canımm
Farklı isimleri seviyorum ama sırf farklı olsun diye garip garip isim koymalarını anlamıyorum bi de 3 isim koyan var ya ispanyollar gibiahah aynen valla ama yok o kadar da değil ya gene anlamlı güzel olsun :) ama şu aralar o kadar çok aynı isimleri görüyorum ki gerçekten bütün çocukların ismi aynı sanki
Saydıklarının hepsi çok güzel:)
evett sen bıle tutabılırsın o dereceDışardan mıııbaba ne zaman hissederr
sız tekme gormedınız ırkılmeyı görürsünüzayy gece uyurken elimi karnıma koymuştum bir tekme attı ki elim yerinden oynadı valla şok oldum doktorlar imkansız falan diyor ama o kadar da değil yani şimdi bildiğin tekme atıyor minnoşum
benimkide korkuyor çekiniyor hafif elini koyup bastırıyorum iyi hissetsin diye sıkışacak çocuk diyo ama başka şeye gelince yokk her gün tamam desem her gün ilişki yapacakPeki benim eşimin karnıma domunmaya korktuğunu biliyor musunkomedi yaaa elini koy diyorum yaa bişey olacak diyor ne zaman alışcak
Canim benim doktorum 3 hafta sonra gel dedi 21 haftalik olucam nasipse. 4 boyutluda bakicakmis oglusumu gorcem insallah su an uzayli gibi gorunuyorkızlar ayrıntılı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırmayı düşünüyosunuzz
yok canım bende sevmiyorum 2 isim bile bana fazla geliyor ya :)Farklı isimleri seviyorum ama sırf farklı olsun diye garip garip isim koymalarını anlamıyorum bi de 3 isim koyan var ya ispanyollar gibi
ay bakalımm yaa şimdi bile nasıl içimden bir şeyler kayıyor gidiyor sanki karnım lıkır lıkır yapıyor inşallah korkmam ilerde
evett sen bıle tutabılırsın o derece
sız tekme gormedınız ırkılmeyı görürsünüz
yok canım bende sevmiyorum 2 isim bile bana fazla geliyor ya :)Farklı isimleri seviyorum ama sırf farklı olsun diye garip garip isim koymalarını anlamıyorum bi de 3 isim koyan var ya ispanyollar gibi
ay bakalımm yaa şimdi bile nasıl içimden bir şeyler kayıyor gidiyor sanki karnım lıkır lıkır yapıyor inşallah korkmam ilerde
evett sen bıle tutabılırsın o derece
sız tekme gormedınız ırkılmeyı görürsünüz
Başka devlet hastanesi yokmu canım yakınlarda mesela benim yaşadığım yerde devlet hastanesi var bide nasıl anlatıyım evime 15–20 dk uzaklıkta bi devlet hastanesinin polikliniği var. Ben devlete gitseydim doktor söylemeseydi cinsiyeti o polikliniğe giderdim bide belki orda söylerler diyedevlete gidiyorum canım oda 20 gün sonra bir daha bakıcam dedi halbuki ilk başta direk kız olduğunu biliyomuydun dedi kız mıı diye şaşırdım ben öyle görüyorum bir daha bakıcam dediözel hastanede bir tane var zaten 12 gün falan kaldı onun için para vermiyeyim dedim sırf kıyafet falan almak için hevesliyim yani yoksa hiç sorun değil elinde sonunda belli olacak sanırım çok erken de öğrensem zaten detaylıya kadar beklerdim emin olamazdım
Kuzum sordun diye yaziyorum ben begenmedim. Yarkin hic sevilesi gelmedi kulagima :)) ama tabiki herkesin kendi karari kimseyi fazla takma ne istiyorsan onu koy ben biraz daha eski tarz isim seviyorum ondan da sevememis olabilirimSizlerin fikrini almak istiyorum arkadaşlar isim konusu açılmışken benim oğlumun adı 'yağız.'..gelen bebiş kız olsaydı 'yağmur 'olacaktı.erkekte 'yarkın' (anlamı şimşek)istiyordum ama benim dışımda kimse beğenmiyor kaba diye.eşim isim konusu bana bıraktı bende kararsız kaldım.
İlişkiden de korkuyor ne yazık ki benimkibenimkide korkuyor çekiniyor hafif elini koyup bastırıyorum iyi hissetsin diye sıkışacak çocuk diyo ama başka şeye gelince yokk her gün tamam desem her gün ilişki yapacak
Keşke böyle hediye alan tanıdıklarım olsa vallaBenim bebise boyle bir hediye geldi :)) biliyorsunuz ben tiny love alacaktim ama bu gelince vazgectim. Nasil sizce kullanisli mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?