Bizde hic anlasamiyoruz bakalim ne olcakne güzel bir çoğunuz isim seçmiş biz de hala seçemedik . ikinci isim bile ben ege diyorm eşim efe diyorhiç anlaşamıyoruz bakalm artk
17+4 dü :) başka devlet hastanesi var aslında ama sıra bulunmuyo onlara doktorları da baya iyi ama sabah 7 de gidip kapısına isim yazdırmak lazmmış sonra sekreteri 8 gibi gelince sisteme giriyormuş doktor da 9 buçukta gelip içeri almaya başlıyormuş ama oda günlük 20 kişiye bakıyormuş kim önce ismini yazarsa sabah 5 de yola çıkmak lazımBaşka devlet hastanesi yokmu canım yakınlarda mesela benim yaşadığım yerde devlet hastanesi var bide nasıl anlatıyım evime 15–20 dk uzaklıkta bi devlet hastanesinin polikliniği var. Ben devlete gitseydim doktor söylemeseydi cinsiyeti o polikliniğe giderdim bide belki orda söylerler diyekaçıncı haftada kıza benzettiğini söyledi peki canım?
Kuzucum valla ben alayim senin bebise ne olacak :)) görümcem almis bizim oglusun halasi :)) ben daha igne bile almadim valla :)) puset gibi evet kuramadim ben aksam gelsinde esim kursun bakalimKeşke böyle hediye alan tanıdıklarım olsa valla. Maşallah puset gibi sanırım bence kullanırsın
Teşekkür ederim canım hafta sonuna denk geldi pazartesiyi bekleyeceğim artık . Salı da artık cinsiyeti söylerler artık yoksa meraktan olucem:))Kan ve demir hapi kullanmiyorum . Birde ssknin karsilamadigi bir vitaminim var icinde hersey var demjr vs. Dahil degerlerim de cok iyi cikti doktorum bu sana yeterli ekstra yazmama gerek yok dedi ama cogunluk kullaniyor ve cogu doktor degere bakmadan yaziyor evet. Epitel idrar torbasinda bulunan hücrelerdir. Bu degerler 20 nin ustunde oldugunda arastirmak gerekir. Bi saglik sorunundan da kaynaklanabilir idrar yollari enfeksiyonu gibi yada numuneyi verirken dikkat etmediysende olabilirmis. Idrar kulturunde bakilmasi gerektigini biliyorum birde ama tabi doktorun yorumlasin ben sadece faraza konusuyorum canim
idrar yolu enfeksiyonunda oluyor ama vücutta olan bir hücre tek başına bir şey ifade eder mi bilemiyorum çokta yüksek değil gibi lökosit eritrosit değerlerin nasıl onlar da yüksek ise enfeksiyondur
ya bende bu tarz değişik isimleri beğeniyorum ama çevrenin dedikleri etkiliyor malesef bende bilmiyorum kale almalı mı almamalı mı ilerde sorun olur mu çokta abes bir isim değil bence ben herkesin verdiği isime saygı duyarım kulağa da hoş geliyor anlamı da kötü değil ne isimler koyan var biri zehir koymuş battaniyesinde yastığına zehir falan yazıyoraslında kimseye sormamak lazım sanırım illa bir şey bulan oluyor
ah nerdee hem istiyor hemde hiç dikkat etmiyor hamile olduğmu unutuyor bende bi o kadar isteksizim kaç kavga çıkıyor valla o işe gelince hiç korkmuyor ama karnıma dokunamıyorİlişkiden de korkuyor ne yazık ki benimkibikaç kere denedik ama karnım büyüdükçe kaçıyor benden
Derdimiz ayni gel sarilalimİlişkiden de korkuyor ne yazık ki benimkibikaç kere denedik ama karnım büyüdükçe kaçıyor benden
yok canım onlar normal çıkmış epitel başka bir şeyden olmuş olabilir doktorun bir şey demedi mi bir sor bence belki önemsizdir bileTeşekkür ederim canım hafta sonuna denk geldi pazartesiyi bekleyeceğim artık . Salı da artık cinsiyeti söylerler artık yoksa meraktan olucem:))
Teşekkür ederim canım
Eritrosit 0-3 arası olması gerekiyormuş benim 2
Lökosit 0-4 benim ki 4
Nasıl degerler
Sen de detaylida ogrenirsin artik :)) cocuk 5 aylik olmus hala nasil goremiyorlar anlamadim valla insallah sali günu soylerler :))Teşekkür ederim canım hafta sonuna denk geldi pazartesiyi bekleyeceğim artık . Salı da artık cinsiyeti söylerler artık yoksa meraktan olucem:))
Teşekkür ederim canım
Eritrosit 0-3 arası olması gerekiyormuş benim 2
Lökosit 0-4 benim ki 4
Nasıl degerler
Bizim halalar da meraklı ama giyime çalışıyorlar şimdilik belki doğuma yakın verirler bana :) çok incesin kuzumm güzel günlerde kullansın bebişşKuzucum valla ben alayim senin bebise ne olacak :)) görümcem almis bizim oglusun halasi :)) ben daha igne bile almadim valla :)) puset gibi evet kuramadim ben aksam gelsinde esim kursun bakalim
yok aman benimki niye böyle yaa adam hiç eksik kalmıyor zevkinden bide geçen gelmiş hadi bebeğimle kavuşalım diyor tövbe tövbeDerdimiz ayni gel sarilalimcocuga birsey olur yapamam diyor israrla
Yani biz de durumlar kritik o meselede :) isteyen ben kacan o oluyor sanırım kacınca daha çok istiyor insanah nerdee hem istiyor hemde hiç dikkat etmiyor hamile olduğmu unutuyor bende bi o kadar isteksizim kaç kavga çıkıyor valla o işe gelince hiç korkmuyor ama karnıma dokunamıyor
Ne farkeder bebis bebistir hepsini sever operiz. Ha benimki ha seninki :)) olsun giyimde birseydir. Belki ilerde alirlar sizinkilerde bende erken dedim ama bizim gorumce almis dayanamamis :)) amin hepsi saglikla güzel zamanlarda kullansinlar insallahBizim halalar da meraklı ama giyime çalışıyorlar şimdilik belki doğuma yakın verirler bana :) çok incesin kuzumm güzel günlerde kullansın bebişş
Sarılalım valla,bazen tam aştık diyorum sonra yine uzun müddet korkuDerdimiz ayni gel sarilalimcocuga birsey olur yapamam diyor israrla
Ahahahahah kahkaha attirdin vallahi bana benimki keske boyle olsa ya yakinda spiderman olacagim yoksayok aman benimki niye böyle yaa adam hiç eksik kalmıyor zevkinden bide geçen gelmiş hadi bebeğimle kavuşalım diyor tövbe tövbe
İlk torun mu ailenin :) benim eşime bayılırlar ailede. Çocuğunu da dörtgöxle bekliyorlar. Sanırım cinsiyetini tam öğrenmemiş olmamız da etkili :)Ne farkeder bebis bebistir hepsini sever operiz. Ha benimki ha seninki :)) olsun giyimde birseydir. Belki ilerde alirlar sizinkilerde bende erken dedim ama bizim gorumce almis dayanamamis :)) amin hepsi saglikla güzel zamanlarda kullansinlar insallah
ay ben niye böyleyim ya sıkıntı bende mi acabaYani biz de durumlar kritik o meselede :) isteyen ben kacan o oluyor sanırım kacınca daha çok istiyor insan
ahaha bende bir sıkıntı var sanırım cidden bebekten önce de istemezdim şimdi hiç istemiyorum akşam olunca yatıp uyumak istiyorum vallaAhahahahah kahkaha attirdin vallahi bana benimki keske boyle olsa ya yakinda spiderman olacagim yoksatutturmus bir cocuga birsey olur diye vazgeçiremiyorum
Ben dusunmuyorum gibi davranma diyorum bende artik zarari olsa doktorlar niye yapin desin diyorum. Yok diyor okumus biyerlerden sacma sapan biseyler tutmus onlari gosteriyor bak boyle yaziyor falan diye en son beni zor kullanmak zorunda birakacak o olacakSarılalım valla,bazen tam aştık diyorum sonra yine uzun müddet korkuyani parmakla bile sayılmayacak kadar az ben de diyorum ki ya ben anneyim iç güdüm izin vermez zararlı olsa. Ya biliyorum ama korkuyorum diyor ben de vazgectim artık
Degil ikinci torun benimki :)) esim ailenin buyugu ama baya ilgi goruyor bizim velet simdiden :)) bizim erkek teyzesi sizin tahmin edilen ne peki ?İlk torun mu ailenin :) benim eşime bayılırlar ailede. Çocuğunu da dörtgöxle bekliyorlar. Sanırım cinsiyetini tam öğrenmemiş olmamız da etkili :)
Ben senin gibi olsam suan sanirim hic sorun yasamayiz. Arkadasin dedigi gibi kacinca kovaliyorsunay ben niye böyleyim ya sıkıntı bende mi acaba
ahaha bende bir sıkıntı var sanırım cidden bebekten önce de istemezdim şimdi hiç istemiyorum akşam olunca yatıp uyumak istiyorum valla
Bazılarında gebelik isteksizlik yapabiliyor ama dert etmemek lazım bi de eşin isteyince belki gizliden naz yapıyprsun :)ay ben niye böyleyim ya sıkıntı bende mi acaba
ahaha bende bir sıkıntı var sanırım cidden bebekten önce de istemezdim şimdi hiç istemiyorum akşam olunca yatıp uyumak istiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?